kızlar bişi sorcam hazır aranızda hemşirede varken. normalde 15 te bir gidiyodum ben jale hanıma bu ay bir ay sonra gel dedi. göz görmeyincede oğluşumun iyi olup olmadığına kesin karar veremiyorum pimpirikleniyorum. benim oğluş 3 gündür bişi yapıyo karnım semsert oluyo biraz okşayınca gişdiyo sonra yine aynı şey bu şekilde baya bi devam ediyoruz. tekmelerde azalma var ama bu sertleşme de baya bi artma var. bu bir sorun mudur acaba yeşim hemşire oralardaysan yada tecrubeli arkadaşlar bi cvp verirse sevinirim
günaydın kızlar sitede bir problem mi var dün bağlanamadım bugün de zor okuyor ve yazıyorum takılıp kalıyor bir yerde
Canım benim haklısın insan bebişini sık sık görmek istiyor merak ediyor ama işte rutin kontroller belli bir süreden sonra ayda 1 olarak belirlenmiş.Allah bir sıkıntı yaratmadığı sürece malesef böyle.Arada böyle sertleşmeler olacak ama dikkat et.Kanama , çok fazla ağrın olursa , akıntın gelirse muhakkak haber ver :dance:
günaydın kıslar jale hanımın hastası değilim ama sizleri takip ediyorum sürekli benide kabul edin aranıza
yeşimmmmmmmm hemşiremmmmkaydirigubbakcemile3
iki şey sorabilirmiyim :uhm:
birincisi bizim sıpanın iyice uykusu falan kalmadı bu ara hatta gece nereyse geliyoduk hastahaneye acaba bişeymi var diye ve şunu farkettik tıkandığı için uyanıyo daha öncede doktorumuza söylemiştik burnu çok tıkanıyo diye damla vermişti açılıyodu ama akşam işe yaramadı damlayı damlattık üstüne pompayla temizledik ama nafile durum aynı acaba geniz eti falan olabilirmi ?
ikinciside durmayan kanama için farklı sorunlar olabileceği söyleniyor halen devam ediyor kanamam jale hanımı bi arasammı diye düşünmeye başladım bi bilgilendirirmisin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?