Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın kızlar sitede bir problem mi var dün bağlanamadım bugün de zor okuyor ve yazıyorum takılıp kalıyor bir yerde

Canım benim haklısın insan bebişini sık sık görmek istiyor merak ediyor ama işte rutin kontroller belli bir süreden sonra ayda 1 olarak belirlenmiş.Allah bir sıkıntı yaratmadığı sürece malesef böyle.Arada böyle sertleşmeler olacak ama dikkat et.Kanama , çok fazla ağrın olursa , akıntın gelirse muhakkak haber ver :dance:

günaydın kızlar sitede bir problem mi var dün bağlanamadım bugün de zor okuyor ve yazıyorum takılıp kalıyor bir yerde

günaydın canımm Şeniz
evet dün bir sorun vardı canım site açılmıyodu bende hiç giremedim ve bugün de ağır açılıyoo a.s

yeşim hemşirem şaka gibi bugünde karşılaşamdık ama ben size bakındım sanırım yoktunuz hatta eşim dedi sor bakalım burdakilere belki buralardadır dedi ama burda olsa görürüdü beni dedim isim olarak farkederdi dedim bu arada 39 hafta 1 günlük oldum cumaya kadar durabilrsem cuma suni vericem dedi jale hanım bakalım bu arada süit oda ayarlama şansımız varmı jale hanıma soramadım bu konuda bilgi almak istiyorumm .bu arada yeşim hemşirem 3.200 oldu kilomuz çok sevindimm.50 boy yani her an doğum olabilir.

ooo daha ne isteyeyim süper anne olmuşsun sen .
Jale hanım ile görüş oda ayarlarız merak etme annesi
Bugün çok yoğundu hayatım inan sadece 1 kere aynaya bakabildim
Hatta ayaklarıma karasular indi diyebilirim
Ama yinede mutluyum İyi varsınız hayatımda canlarım benim...

sağolasın yeşim hemşirem ağrı yada kanama yok çok şükür sadece acıyomuş gibi oluyo yada nefesimi kesiyo gibi oluyo sertleşince. off bir hafta kaldı haftaya bugün ordayım kısmetse oğluşumu görcem hayırlısı ile. siz jale hanımın yanındaki hemşirelerden değilde doğum hemşirelerindensiniz değilmi. sizinle yüzytüze tanışmadık hiç. benim sezeryan olacak büyük ihtimalle sizde mi bulunacaksınız acaba doğumda?

günaydın kıslar jale hanımın hastası değilim ama sizleri takip ediyorum sürekli benide kabul edin aranıza

günaydın kıslar jale hanımın hastası değilim ama sizleri takip ediyorum sürekli benide kabul edin aranıza

kabul ne demek bizim yanımızda olan herkese kapımız açık a.s.
evet sitede bi sorun var bende kaç gündür giremiyorum :gitme:

yeşimmmmmmmm hemşiremmmmkaydirigubbakcemile3
iki şey sorabilirmiyim :uhm:
birincisi bizim sıpanın iyice uykusu falan kalmadı bu ara hatta gece nereyse geliyoduk hastahaneye acaba bişeymi var diye ve şunu farkettik tıkandığı için uyanıyo daha öncede doktorumuza söylemiştik burnu çok tıkanıyo diye damla vermişti açılıyodu ama akşam işe yaramadı damlayı damlattık üstüne pompayla temizledik ama nafile durum aynı acaba geniz eti falan olabilirmi ?
ikinciside durmayan kanama için farklı sorunlar olabileceği söyleniyor halen devam ediyor kanamam jale hanımı bi arasammı diye düşünmeye başladım bi bilgilendirirmisin beni

evet site sorunlu kaç kere denedim ancak girebildi (( diğer arkadaşlarda o yüzden giremiyor galiba (

Canım benim ben Faruk beye bir danışayım inatçı burun tıkanıklıklarında ne yapabiliriz diye sana öyle cevap vereyim yanlış birşey söylemek istemem. lmaz:

Kanamanın miktarı nasıl adetin ilk günü gibi yoğun mu yoksa son günleri gibi sızıntı şeklinde mi geliyor bu önemli !!!
Hala şakır şakır kanıyorsan tabiki bir kontrol gerekir ama sızıntı gibi geliyorsa artık bitmek üzeredir.
Bugün dedikodunu yaptık Jale hanım ile çok hamarat dedim senin için öyledir diyor hemen bir gör...
Özledik sizi :gitme:

çok saolasın yeşim hemşirem opuyorumnanaktan hem sizi siziiii benimi çekiştiriyonuz lmaz: sızıntı gibi geliyodu kaç gündür dün birden boşaldı. bu gün gene sızıntı gibi başladı sanırım kontrol gerekiyo iyisimi yarın bi kendisiylede konuşayım olmadı geleyim sağlık bu sonuçta ihmale gelmez sonra yırtınmayalım buralarda onun ihmali diye kaydirigubbakcemile3 anladın sen beni.
bu arada genemi diyceniz ama malesef yine sütüm gitti benim. kafamçokkarıştı ay deliricem noluyo anlamadım bu kez duş çay falanda işe yaramadı üç gündür bi kere ya emebildi ya ememedi o kadara kadar yani senağlama senağlama senağlama ve artık kokumu alınca ağzını sıkı sıkı kapıyo emmicem diye haklı çocuk uğraşıyo uğraşıyo bişey yok bu kez o sinirleniyo bağrıyo ben üzülüyom başlayom ağlamaya klava: klava: klava:senağlama senağlama

günaydın hanımlarrrr nasılsınızzzzzzzŞeniz
antikacım canım sen kanaman için becede bi dr a görün benimde kanamam çok uzun sürmüştü ama hep damla damla sızıntı şeklinde bende sormuştum o zaman jale hanıma normal o demişti ama sen birden boşaldı diyosun yinede bi sor canım dr a için rahat etsin a.s ay kuzucuğa da üzüldüm canım ya niye kesildi ki sütün canım stres falanmı yaptın kii ama se emzirmekten vazgeçme emzirmedikçe iyicene kesilir canımm işallah tez zamanda tekrar gelsin sütlerin de bebeşinde emsim canımmmm:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kzlar, antikacım bence sorun yok normal bu kanamalar ben normal doğum yaptım gerçi ama benim 42 gün sürmüştü ama sezeryanda nasıl oluyor bilmiyorum sadece arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre düzensiz olabiliyormuş bence o kadar korkma ama yinede danışmanda fayda var yeşim hemşriem benimde diş sorunum var felaket bir şikayetim bitmiyor benimde,parol ağrıyı kesmiyor.ve ben 2 oldu acile geliyorum akşam 10 gibi yine acildeydik jale hanımın önerisine göre iğne yapıldı perşembede acildeydik ne olacak bilmiyorummm çok sorunlu bu hamilelik doğursam rahatlıcamm antika gibi oldum bende 40 az kaldı.ve benimkinin gelmeye niyeti yok ağrılarım çok ama doğum ağrısı değill bakalım cumaya az kaldııı

selam herkese bende jale hanımın hastasıyım sımdı 7 aylık ıkız bebekelrım var jale hanıma okadar cok şey borcluyumkı annem kadar hakkı var üzerimde belkıde fazla
zor bır hamılelık oncesı rısklı bır gebelık ve mukemmelle sonuclanan ıkız bebişlerım var hepsı onun sayesınde sadece bebeklerimi degıl hayatımı verdı bana onunla tanışmamaış olsaydım buyuk ıhtımalle depresyona gırmış ve bırsuru ılac kullanıyor olurdum.....

yesim canım arkadaşım senın destgınıde hıc unutmadım guzl haberı verdıgınde ve daha sonrasında canımsın cok özledım senide kocaman öpuyorum.....

antıka canım sanırım yenı dogum yaptın hayırlı olsun ne kadarlık oldu bebişin
benımde kanamam 72 gun surdu ve cok yogun bır sekılde sonra kesıldı sen yıne bır jale hanma görun ıcın rahat etsın bıde benımde oglumun burnunda dogustan vardı tıkanıklık bırsuru serum fızyolojık kullandım bıraz acıyorlar ama tam gecırmıyorlar malesef burun delıklerımız dogustan kucuk ve yataymış 5 aylıkken kulak burun bogaza goturdum bıde burun ıcınde kemık varmış suanlık brısey yapamıyorlar 1 yasında tekrar bakılacak sana tavsıye edıcegım sey soguk buhar maıkınesı ama mutlaka soguk buhar veren olucak o bayagı yumuşatıyor bıde evde ısıtma amaclı ufo tarzı bırsey kullanıyorsan onlarda cok yapıyor canım havayı kuruttugu ıcın

saolun kızlar desteğiniz için. hiç bırakmıyorum olmasada emzirmeye çalışıyom ama dediğim gibi damla yok bu sefer ikimizde başlıyoz ağlamayasenağlama ben doğum yapalı 27 gün oluyo canım aradım bu gün normal olduğunu söyledi jale hanım.seherim aynı şey bizim içinde geçerli imkansız dediler bizim için hep farklı bir rahatsızlığım var benim onun için olmaz dedi tüm doktorlarım ama o bize inandı sayesindede ikimizde sağlıkla kurtulduk farketmeyip normal doğuma zorlasaydı belkide şu an ikimizde yaşamıyorduk.ayrıca burun tıkanıklığımızda galiba seninkyle aynı damlalar falan işe yaramıyor çünkü evde buhar makinası kullanıyordum doğduğundan beri ama sıcağa ayarlamıştım soğuğa getireyim bari belki biraz rahatlar kuzum uyku uyuyamıyoya tam dalar gibi oluyo bi tıkanıyo hadi başa dönüyoz.karamuk olabilir canım ama stres deilde yine hastalığımla ilgili sanırım doktorlarımla görüştüm beyin bebeği senin gibi kabullenmediği için vücut süt üretimi yapmıyor olabilir dediler.:çok üzgünüm: çünkü doğum hikayemide okuduğunuzda farkedersiniz malesef doğumu hiç bir şekilde hatırlamıyorum işin kötüsü hamileliğimide hatırlamıyorum artık.herşey hayal gibi affff Allah'ım yardım et nolur.senağlama senağlama senağlama şimdi tekrar tedavilerime başlıycam ama çok şükür eskisi gibi deilim ve bir dahada o günlerime dönmeyeceğim Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…