Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Yeşimmmm kızmı dedin :hulya: ben başlıyim gelinimin çeyizleri hazırlamaya o zaman kaydirigubbakcemile3 ama bak baştan sölim senin gibi fıkır fıkır olmazsa almam oğluma kaydirigubbakcemile3 he bide cadı olcek höt deyip oturtcek benim küçük herifi. ben anaerkil aileden geliyom gelinimde öle olmalı. kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana böle giderse benim azgını anca öylesi idare eder. kaydirigubbakcemile3

cimcimem ellerine emeğine sağlık fotolar çok cici. hem sevilmezmi kız şu masum duruşa bak. bizimse her zamanki gibi ağzımız bi karış açık dağıtamadı ya o masanın üstünü :)))
nazcım çok şey kaçırdın mağazaları alt üst ettik. zaten hangi kapıdan girsek bi garip baktılar o kadar bebek arabasıyla :))))

ledangelim eski buluşmadan da resim koydum avunursun diye zemuszemus ahhhh bu kocanı ne yapmak lazım???keşke gelseydin...NıYE ıLGıNÇ ANTıKACIM DOĞAL OLDU GÜZEL OLMUŞ....resimler değil biz güzeldik cnnm...

fotolar harikaa
atatuğ bu nasıl tarz yavrum böyle saçlar dikilmişş

antika devrim zayıflamış gibi geldi, ama bilmiyorum ne kadar doğru fotodan gördüğüm kadarıyla

nazda oradaymışş oh ne güzell
oradaki bayan bu topikten biri değil sanırım,merak ettim

ayy fotolar maşallah ya süper nazarlardan saklasın hepinizi çok cicisiniz
atatuğun bizdeki saçlar harika yalnız
melekkk kız öykü oğluşumu taciz ediyo atatuğ görmesin vallhi

tünaydın hanımlarrrr.......
cimcimem o senin ciciliğin tombul şekerim benim opuyorumnanaktan o fotoya çok güldüm yüzümdeki ifadeden dolayı kaydirigubbakcemile3 halada gördükçe gülüyom....
kaderim rahatsızlığından sonra bir daha o eski tombulluğuna dönemedi Devrim. :1no2: birde bu aralar zorla yediriyorum hiç bişey yemek istemiyo ancak sıvı gıdalar. 3 aylıkken kaşığa atlayan çocuk şimdi biberonla yemek istiyo onuda zorla ve az az.:1no2: yeni iki kişi vardı aramızda biri face den Jale hanım'ın hastalarından, biride yine kkdan ama Recep Bey'in hastalarındandı. zaten topiğin adını değiştirsekmi ne kaydirigubbakcemile3 yada Jimerde doğum yapanlar diyemi bi topik açsak kaydirigubbakcemile3
şaka tabikilim gönlü bizimle olan herkese kapılarımız açık.

Meraba arkadaŞlar nasılsınız
cımcıme saol canım fotolar Çok gÜzel ,hehır uyuduĞu ıÇın fotolarda ÇıkmamıŞ,Çok gÜzel bır gÜndÜ hepınızı tanıdıĞıma Çok memnun oldum ,teŞekkÜrler
leadangel canım tanıŞamadık artık bır dahakı sefere ,herkesı Öptm

burhan altıntopa benzemiş di mi o saçlarla kaydirigubbakcemile3 valla atatuğ görmesin öykü hııııııııııııaklinialirimsmile olsun antikacım sağlıklı olsun da kilo olmasın varsın.valla mabelnucum baktm bktım bir tek nehiri çekmemişiz üzüldüm toplu resim yok diye bir dahakine inş...

doğru söylüyon cimcimem zaten ben neyim babası neki çocuk kilolu olsun rüzgarda dışarı çıkmıyoz biz ailecek uçacaz diye kaydirigubbakcemile3
mabelnu bizde seni tanıdığımıza çok sevindik canım inş. en yakın zamanda tekrar beraberiz. kızlar unutmayın gelecek buluşma bende aslında bu cumartesi istiyordum ama herifin vardiya uymuyo :1no2: ilk denk geldiğinde bendesiniz ama söz bu sefer hiç bişey unutmucam sempatiksalakcinni anladınız siz onu kaydirigubbakcemile3 mabelnu artık senide aramızda görmek isteriz

yok be antikacım ev fasılı kışa artık şimdi dışarı da buluşma zamanlarıohaoldumsmile ben dışarıda buluşalım artık 3 ay derim evde innın daha zor olur:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…