Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

seslenmeden de çıkmazsın ortaya............... MELEKKKKKKKKK HEMDE BEYAZ MELEKKKKKKKKK NERDESıNNNNNN????????????

seacım o benim yakışıklım..bu yeşim hemşire uuyuşuk daha çocuk mocuk yok o anca kedi alsın beslesin...leadangelim sen kısaknmaya devam et esas resimler yüklenmedi :)) site düzelsin gelecek resimler

maşalllah maşallah çook tatlı allah sana bağışlasın ne kadar masum ve güzel
bendeki bu bebek aşkı ne zaman bitecek :)))

geldim geldim seslenmenizi bekledimzemuszemus
yok cnm ya ablamdaydım eve yeni geldim nehirime baktım 2 gün ablamın işe gitmesi gerekti de
öyle yani geldim fotolar çok şekeyyyyt

kızlar günaydınnnnn opuyorumnanaktan
ay kızlar inanın artık ben bu aralar bıktım artık hastalıklardan mafoldumben allah daha büyük dert vermesin yine de bir tülü toparlayamadık kendimizi bu sferde tam çocuk bademcik ameliyatını oldu rahatladı derken pazar günü mudanyaya gitmiştik balık yemeğe hadi sonra biz balıkalrın arkasından donruma yedik o gece kayınvalide oğlum ve eşim zehirlendiler oğlum kusmaya başaldı eşim kayınvalide mideleri bozuldu wc den çıkamadılar hadi sabahı zor ettik acile gittik ayberki hemen pedmere orhan beye götürüdk orda iğne ilaç falan rahatladı yavrum eşimide çekirgeye götürüdk onada orda serum taktılar allahtan çıkardılar yoksa daha kötü olcakalrdı çok şükür iyiler şimdi pazartesi bütüngün hastanelrde koşturudum allahtan bana bişey olmadı onlar üçü maks yemişti ben kornet yemiştim yedikleri makslar bozukmuş tabi balıkla da olunca zehirledi ayy allahım artık son olsun bu hastalıkalr yaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kaç aydır bi toparlayamadık biri bitiyo biri başlıyo valla artık kurşunmu döktürsek napsak aiilecek anlamdım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bu arada vallaahi fotolar çok güzel yaa gerçekten imrendimm :1no2: ben de orda olmak isterdim hepiniz çok şekersiziniz heleki kuzular çok tatlı yaa offf çok üzüldüm valla ya :sinifsinif: çok güzel birgün geçirmişsiniz opuyorumnanaktan işallah birdahaki seferlerde katılabilirm ama bana malasef pazardan başka birgün uymuyor:sinifsinif::sinifsinif:

günaydın hatunlarrr
mabelnu inş. cnm ya vallhi çok istedim senlede tanışmak kısmet olmadı işte en kısa zamandaki buluışmada inş.
havalar iyileşsinde dışarda daha güsel olur vallhi bende telafi ederim hemide
karamuk geçmiş olsun cnm sadaka verin cnm bari üzerinizde bişey var gibi cidden kışı hep hastalıkla geçirdiniz allahım beterinden korusun herkes iyimişya buna şükür

sağol canım yaa valla dediğin gibi birine bişey veryim bari kurtulamadık bi türlü bu kış yaa :sinifsinif:

çok geçmiş olsun karamukçum ya çok üzüldüm allah bidaha yaşatmasın

sağol canım benim amin işallah amin bir daha yaşatmasın allhım:Saruboceq::Saruboceq:

melekcim söyleseydin beraber bakardık nehire karamukcum döktür sen kurşun ne bu yaa bademciklerde gitti ohhh herşey bitti derken tövbe tövbeeeee 2010 sana hiç uğurlu gelmedi neyse ama şükür herkes iyi geçmiş olsun cnm sempatiksalakcinni

he valla canım ya 2010 hiç yaramadı bize bende diyorum döktürelim diye var üzerimizde bişeyler heraldebilmiyorumkismile

karamuk çok geçmiş olsun canım,

antika bencede bu topiğin ismini değiştirmek lazım,sen şaka yaptın ama bence iyi fikir,
jale gürlülerin hastalarının paylaşım alanı yazdığını gören, daha doğrusu hastası olan ve jale hanım hakkında bilgi almak isteyen geliyor, fakat geldiği gibi çıkıyor bence
çünkü biz normal sohbet odasına çevirdik burayı
jale hanım hakkında bilgi almak okumak isteyen buluşmaları,günlük sohbetelri okuyup çıkıyor diye tahmin ediyorum,
bu arada akşam ilginç bir rüya gördüm ben kayınpedere gitmişim,o sırada antika tl. beni aramış nerdesin diye bende kayınpederdeyim demişim aç biz geldik demişbuyrunnnnnnnnn kapıdan içeri antika ve cimcime girmiş devrim ve atatuğ yokmuş babalarına bırakıp geziyoruz demişler:roflol:
paylaşmak istedim

kaderim Allah hayır etsin karşılaşıcaz her halde bi yerlerde boshayallersmile bana bak sen rüyalarda bile geziyom da durmuyom ama bugün evdeyim çünküüüü atatuğ küçük küçük öksürüyor dra götürmemek için direniyorum bugünlük bakalım belki sadece gıcıktır diyorum bilmiyorumkismile bencee burda jale hnmın hastası olmayan ama uzun zamandır bizlerle olan hatunlrda var kaderim...başlık ne koyarız ???

sağol canım benim opuyorumnanaktan rüyanda hayır olsun işallah ama tamda doğru görmüşsün iki gezenti baksana rüyalarda bile geziyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay cimcime kız nasıl olsa buluşmalara ben gelemiyom bigece toplanında benim de rüyama gelin bariii göreyim siziiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

başlıkmıCADIARZU bursa 2009 bebişlerinin anneleri,çok uzun oldu,yada 2009 jimer anneleri,
herkez fikrini yazsın bence
güzel bir başlık bulalım ne dersizniz kızlar,
bu arada atatuğun öksürüğü umarım artmaz aynı dertten bizde muzdaribiz ama çok az öksürük başladı 2 gündür öksürüyor fakat taklit gibi algıladık sanki kendini öksürmek için zorluyor gibi ama emin olmak için dr. götürmek gerek tabi şimdilik sadece az bir öksürükk abimizde öksürüyor onun taklitini yapıyor gibi,

aaaa bu yazdığım başlıkalr olmadıı
diğer arkadaşlara hitap etmedikaydirigubbakcemile
bursanın anneleri bilmiyorumkismile

ben geldimmm....sanki biraz geçmi oldu ne kaydirigubbakcemile3
karamuk çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.
kaderim kaç gündür çıkmıyom kız evden aaaa kupkuru iftira ediyon kaydirigubbakcemile3
bi dün pazara kadar gittim bide bu gün markete. iyikide çıkmıyom he kaydirigubbakcemile3
cimcimem gerçekten dışarsı iyide benim sıpacık biraz yaygaracı ya o yüzden huzursuz oluyorum rahatsızlık vericem diye etrafa eyvahedigeldismile
bu arada kızlar bu gün başımıza ne geldi. benim herif geçen yıl bir bankadan bir kredi kartı talebinde bulunmuştu ve yok adres yanlışlığı yok geldik bulamadık muhabbetine kart elimize hiç geçmedi 4 ayın sonunda da istemiyorum bu kartı diye telefon bankacılığıyla talimat verdi. bir yıl boyunca bir daha hiç o bankanın adını andık nede karttan söz açıldı nede banka bizi aradı ama bu sabah icra tebligatıyla şok olduk.hiç elimize geçmemiş, hiç kullanmadığımız kart için yıllık kullanım kirasını (ben öle diyorum o işleme ) evimize yollamışlar ( GÖYYA) ve bunu ödemediğimiz için birde üzerine geçikme bedeli ekleyerek bize icra takibi başlatmışlar. hemen herifi aradım dedim böle böle bidurum var oda şokta dur ben gelirken uğrarım şubeye dedi. ordanda bizi ilgilendirmez ödemek zorundasınız demişler snir küpü geldi eve. dedim ben bu parayı bunlara ödemem direk enayi yerine koyular insanı eşimde diyoki ödemeyipte napcaz dedim yarın sabah ilk iş tüketici haklarına başvurcaz ve gerekiyosa dava açıcaz. hatta belkide bu arada o icrada gelecek ama imkanı yok ben bu paraı bu adamlara ödemiycem.yani kızlar yarın baya koşuşturmacalı geçicek bizim için.ama inadım tuttu elime bile geçmeyen kartın kirasını ödemeyeceğim.:umursamaz:

resim eklmeyi unutmuşum siteye deniycem bakalım olcakmı ? bizim ilk ve tek fotomuz hastahanedeki

((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…