seacım o benim yakışıklım..bu yeşim hemşire uuyuşuk daha çocuk mocuk yok o anca kedi alsın beslesin...leadangelim sen kısaknmaya devam et esas resimler yüklenmedi :)) site düzelsin gelecek resimler
günaydın hatunlarrr
mabelnu inş. cnm ya vallhi çok istedim senlede tanışmak kısmet olmadı işte en kısa zamandaki buluışmada inş.
havalar iyileşsinde dışarda daha güsel olur vallhi bende telafi ederim hemide
karamuk geçmiş olsun cnm sadaka verin cnm bari üzerinizde bişey var gibi cidden kışı hep hastalıkla geçirdiniz allahım beterinden korusun herkes iyimişya buna şükür
çok geçmiş olsun karamukçum ya çok üzüldüm allah bidaha yaşatmasın
maşalllah maşallah çook tatlı allah sana bağışlasın ne kadar masum ve güzel
bendeki bu bebek aşkı ne zaman bitecek :)))
melekcim söyleseydin beraber bakardık nehirekaramukcum döktür sen kurşun ne bu yaa bademciklerde gitti ohhh herşey bitti derken tövbe tövbeeeee 2010 sana hiç uğurlu gelmedi neyse ama şükür herkes iyi geçmiş olsun cnm sempatiksalakcinni
karamuk çok geçmiş olsun canım,
antika bencede bu topiğin ismini değiştirmek lazım,sen şaka yaptın ama bence iyi fikir,
jale gürlülerin hastalarının paylaşım alanı yazdığını gören, daha doğrusu hastası olan ve jale hanım hakkında bilgi almak isteyen geliyor, fakat geldiği gibi çıkıyor bence
çünkü biz normal sohbet odasına çevirdik burayı
jale hanım hakkında bilgi almak okumak isteyen buluşmaları,günlük sohbetelri okuyup çıkıyor diye tahmin ediyorum,
bu arada akşam ilginç bir rüya gördüm ben kayınpedere gitmişim,o sırada antika tl. beni aramış nerdesin diye bende kayınpederdeyim demişim aç biz geldik demişbuyrunnnnnnnnn kapıdan içeri antika ve cimcime girmiş devrim ve atatuğ yokmuş babalarına bırakıp geziyoruz demişler:roflol:
paylaşmak istedim
kaderim Allah hayır etsin karşılaşıcaz her halde bi yerlerde boshayallersmile bana bak sen rüyalarda bile geziyom da durmuyom ama bugün evdeyim çünküüüü atatuğ küçük küçük öksürüyor dra götürmemek için direniyorum bugünlük bakalım belki sadece gıcıktır diyorum bilmiyorumkismile bencee burda jale hnmın hastası olmayan ama uzun zamandır bizlerle olan hatunlrda var kaderim...başlık ne koyarız ???
resim eklmeyi unutmuşum siteye deniycem bakalım olcakmı ? bizim ilk ve tek fotomuz hastahanedeki
((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?