Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

antikacım bak ne dicem internetten şikayetim var'a gir oraya şikayet formunu yaz hangi banka ne olup ne bitti hiç uğraşma orda burda gezmeye anında arıyorlar seni ben çamaşır makinam için yaptım sonra ek kartımıza yıllık ödeme yapılmıcak diye anlaşmıştık bankayla onlar anlamadan geçirmişler onuda şikayet ettim hemen aradılar tlfdada detaylı anlattım hesabınızı kontrol ediyoruz dediler özür dilediler bi daha ki aya düşmüşler parayı extradan

ama ben jimerde doğum yapmadım ve jale hanımın hastasıda değilim (
o zaman bu topik bana uymaz kiii

günaydın hatunlar öksüren kuzulara geçmiş olsun inş. böylece atlatırsınız bitki çayı demleyin hatunlar artık içicek durumdalar 6. ayı doldurdular nasılsa kaderim kesinlikle numaradır abiden duyuyordur bizimkide kayınvalidem öksürüyordu 1,5 ay evvel falan rahatsızdı duydu ondan sürekli öhöö öhhööö ama numara olduğu belli kendini öksürmek için zorluyordu
hımmm vallhi topic iyi kızlar ya gelen buyursun gelsin sorularına cvp veririz sabırla

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
hasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsunŞeniz
antikacım canım çok sağol iyi dileklerin için opuyorumnanaktanbu arada sonuna kadar diren hayatm kesinlikle ödeme o parayı iyicene insanı keriz yerine koyuyolar klava:
bu arada o fotodaki sizmisiniz kız ay ne kadar değişiksin ama devrime bak maşallahh o zaman bile cin gibi bakıyokaydirigubbakcemile3

bizim daha önce neşeli anneler diye topiğimiz vardı o da olabilir bence topiğin ismi bilmiyorumkismile

ama ben jimerde doğum yapmadım ve jale hanımın hastasıda değilim (
o zaman bu topik bana uymaz kiii

canım bu yazdığımı dikkate almayın diye hemen altına şöyle bir yazı yazdım
yok yok burdaki arkadaşlara bu topik isimleri hiatp etmiyor diye
sizlerde bir başlık bulun kızlar dedim
neyse canım ordan okursun
hatta başlık bursanın anneleri diye ekledim

resim eklmeyi unutmuşum siteye deniycem bakalım olcakmı ? bizim ilk ve tek fotomuz hastahanedeki

((

çok güzel ve doğal bir resim
bence büyütüp çocuk odasına koyulabilecek en güzel resim
geçenlerde anne bebek poz yarışması vardı başka bir topikte
inan bu resimle 1,olurmuşun antika
1.olan annede bu resim gibi çok doğaldı,

antika cnm ne güsel tombiş tombişsin bayıldım vallh yanakların ne güsel şiştir gerçi ama yakışmış

hazırlan karamukcum bu gece sendeyiz hep beraber boshayallersmile tşkler kızlar ama hasta değilmişiz sadece gıcık öksürüğüymüş...ama diş çıkarabiliriz her an aka b... ağlıyoruz bugün bakalım bu hafta bitsin yaaaaaaaaaamafoldumben antikacım çok güzel bir resim benim içimde kaldı şöyle yatakta oğlumla :sinifsinif: kızlar ben neşeli anneleri beğendim olabilir bence...yeşim kız burdan resim çalıp kaçma iki satır yaz hayırsız sempatiksalakcinni

neşeli anneler
1 oy karamuktan
1 oy cimcimeden
1 oyda benden
bende şöyle eklemek istedim,
bursanın neşeli annelerilaelaelaelaelae
haydi kızlar sizde türetinn

selam hanımlarrr....
evet o bizim ilk resmimiz ve benim kayıp zamanlarım Devrim'i ilk kucağıma verdikleri anmış. o resmi telde bulduğumda dünyalar benim olmuştu görüntü kalitesi kötüü telefon çekimi olduğu için ama benim için en güzel an en güzel poz. karamukcum doğal olması normal çünkü o resimde benim hatırlamadığım zaman diliminin içinde. leadangel evet çok şişim orda canım ama çok ağlamamışım onun şişliği zaten baksana benim sivri biber gibi burnum bile tophane patlıcanına dönmüş :))
karamukcum bursanın neşeli anneleri güzel bendede bir oy bu isme. amaaaa daha önce bazı kişilerle sorunlar yaşamıştık doktor eleştirilerinden dolayı ve böyle bir isimde yine aynı şeyleri yaşama olasılığımız çok yüksek çünkü biz rahat duramıcaz onlar duramıcak neşeli değil gürültülü bi topik olur onunda orası o sebeğle ayırıcı bir isim olmalı !!!!!
bu arada cimcimem ben asıl neye pişmanım biliyormusun o gün Yeşim Atatuğ'u odaya getirdiğinde hiç akıl etmedim beraber bir fotolarını almayı ne cici bi hatıra olurdu bize düşünsene.

ay siz her gece gelin hayatım ben hazırım herankaydirigubbakcemile3 hadi sizinde gözünüz aydın küçük paşa çok şükür hasta değilmiş işallah dişlerini de sorunsuz bi şekilde atlatırısnız canım a.s

neşeli anneler
1 oy karamuktan
1 oy cimcimeden
1 oyda benden
bende şöyle eklemek istedim,
bursanın neşeli annelerilaelaelaelaelae
haydi kızlar sizde türetinn

evet kadercim bursanın neşeli anneleri daha iyi oldu bence deea.s

ama çok güzel bir fotoğraf antikacım :1hug: bizide yatakda hastane fotoğrafçıdsı çekmişti hastanede sadece o fotoğrafımız var ay insan o an hiç düşünemiyo heralde öyle şeyleri yaa hiç aklıma gelmedi benimde foto çekinmek hastenedebilmiyorumkismile
ee topik ismi için biraz daha düşenilm o zaman bilmiyorumkismile ama niye sorun olsun ki hayatım ne güzel neşeli neşeli sohbet edecez şurda dimi amakaydirigubbakcemile3

selam hanımlarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
aaaa cumarteisiden beri kims euğramamış bilmiyorumkismile nereye kayboldunuz kızlarrrrrrrrrrrCADIARZU:uhm::uhm:

aaaa ne olmuş böyle topik terkedilmiş bilmiyorumkismile kızlarrr bşka topiğe kaçtınız da beni burda mı unuttunuz yoksalülülülülülü herkes iyidir umarm....

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
hadi ama herkes nerde yaaaaaaaaaabilmiyorumkismile
ay cimcimem bayıldım bu fotoya yaaa maşallah allah nazarlardan saklasın paşayı :ecrin_bebek: ayy gel beni ısır diyo yaaa şuna baakkk yerimm ben onuuucokacimcoookcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…