ben geldimmm....sanki biraz geçmi oldu ne kaydirigubbakcemile3
karamuk çok çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.
kaderim kaç gündür çıkmıyom kız evden aaaa kupkuru iftira ediyon kaydirigubbakcemile3
bi dün pazara kadar gittim bide bu gün markete. iyikide çıkmıyom he kaydirigubbakcemile3
cimcimem gerçekten dışarsı iyide benim sıpacık biraz yaygaracı ya o yüzden huzursuz oluyorum rahatsızlık vericem diye etrafa eyvahedigeldismile
bu arada kızlar bu gün başımıza ne geldi. benim herif geçen yıl bir bankadan bir kredi kartı talebinde bulunmuştu ve yok adres yanlışlığı yok geldik bulamadık muhabbetine kart elimize hiç geçmedi 4 ayın sonunda da istemiyorum bu kartı diye telefon bankacılığıyla talimat verdi. bir yıl boyunca bir daha hiç o bankanın adını andık nede karttan söz açıldı nede banka bizi aradı ama bu sabah icra tebligatıyla şok olduk.hiç elimize geçmemiş, hiç kullanmadığımız kart için yıllık kullanım kirasını (ben öle diyorum o işleme ) evimize yollamışlar ( GÖYYA) ve bunu ödemediğimiz için birde üzerine geçikme bedeli ekleyerek bize icra takibi başlatmışlar. hemen herifi aradım dedim böle böle bidurum var oda şokta dur ben gelirken uğrarım şubeye dedi. ordanda bizi ilgilendirmez ödemek zorundasınız demişler snir küpü geldi eve. dedim ben bu parayı bunlara ödemem direk enayi yerine koyular insanı eşimde diyoki ödemeyipte napcaz dedim yarın sabah ilk iş tüketici haklarına başvurcaz ve gerekiyosa dava açıcaz. hatta belkide bu arada o icrada gelecek ama imkanı yok ben bu paraı bu adamlara ödemiycem.yani kızlar yarın baya koşuşturmacalı geçicek bizim için.ama inadım tuttu elime bile geçmeyen kartın kirasını ödemeyeceğim.:umursamaz:
başlıkmıCADIARZU bursa 2009 bebişlerinin anneleri,çok uzun oldu,yada 2009 jimer anneleri,
herkez fikrini yazsın bence
güzel bir başlık bulalım ne dersizniz kızlar,
bu arada atatuğun öksürüğü umarım artmaz aynı dertten bizde muzdaribiz ama çok az öksürük başladı 2 gündür öksürüyor fakat taklit gibi algıladık sanki kendini öksürmek için zorluyor gibi ama emin olmak için dr. götürmek gerek tabi şimdilik sadece az bir öksürükk abimizde öksürüyor onun taklitini yapıyor gibi,
ama ben jimerde doğum yapmadım ve jale hanımın hastasıda değilim(
o zaman bu topik bana uymaz kiii
bizim daha önce neşeli anneler diye topiğimiz vardı o da olabilir bence topiğin ismi bilmiyorumkismile
resim eklmeyi unutmuşum siteye deniycem bakalım olcakmı ? bizim ilk ve tek fotomuz hastahanedeki
((
evet canım bizde bilhayli neşeliyiz
allah neşemizi bozmasın canımmmm :Saruboceq:
hazırlan karamukcum bu gece sendeyiz hep beraber boshayallersmile tşkler kızlar ama hasta değilmişiz sadece gıcık öksürüğüymüş...ama diş çıkarabiliriz her an aka b... ağlıyoruz bugün bakalım bu hafta bitsin yaaaaaaaaaamafoldumben antikacım çok güzel bir resim benim içimde kaldı şöyle yatakta oğlumla :sinifsinif: kızlar ben neşeli anneleri beğendim olabilir bence...yeşim kız burdan resim çalıp kaçma iki satır yaz hayırsız sempatiksalakcinni
neşeli anneler
1 oy karamuktan
1 oy cimcimeden
1 oyda benden
bende şöyle eklemek istedim,
bursanın neşeli annelerilaelaelaelaelae
haydi kızlar sizde türetinn
selam hanımlarrr....
evet o bizim ilk resmimiz ve benim kayıp zamanlarım Devrim'i ilk kucağıma verdikleri anmış. o resmi telde bulduğumda dünyalar benim olmuştu görüntü kalitesi kötüü telefon çekimi olduğu için ama benim için en güzel an en güzel poz. karamukcum doğal olması normal çünkü o resimde benim hatırlamadığım zaman diliminin içinde. leadangel evet çok şişim orda canım ama çok ağlamamışım onun şişliği zaten baksana benim sivri biber gibi burnum bile tophane patlıcanına dönmüş :))
karamukcum bursanın neşeli anneleri güzel bendede bir oy bu isme. amaaaa daha önce bazı kişilerle sorunlar yaşamıştık doktor eleştirilerinden dolayı ve böyle bir isimde yine aynı şeyleri yaşama olasılığımız çok yüksek çünkü biz rahat duramıcaz onlar duramıcak neşeli değil gürültülü bi topik olur onunda orası o sebeğle ayırıcı bir isim olmalı !!!!!
bu arada cimcimem ben asıl neye pişmanım biliyormusun o gün Yeşim Atatuğ'u odaya getirdiğinde hiç akıl etmedim beraber bir fotolarını almayı ne cici bi hatıra olurdu bize düşünsene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?