Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın hatunlar yok kız benimki bu fesatlıkla hayatta kanmaz ne sanıyorsa ya ben arkadaşımdan giriyorum da sizlerin profiller kapalı tabi hiçbişey göremiyorum
yalnız bu yakışıklılık ne böyle bu güleryüzlülük allahıma çok şükür büyüdüler herşeyin farkındalar sürekli gülüyorlar mutlu kuzucuklarımız demekki cicmcimem keyifleri yerinde sürekli ağızları açık

ayyy karmaukcum teşekkür ederiz de ısırcm ısırcm diyorsun gelip ısırmıyorsun valla leadangelim çooook mutlu huzurlu bir çocuk şükür hep ağız açık aynı tuğkan kaydirigubbakcemile3 ama 5 gündür diş çıkarmaya çalıştığımız için çoook zor geçiyor sabh güle güe çirkin ola ola uyanan bıdığım suratsız kalkıyo mafoldumben bir çıksa da kurtulsak....

günaydın canım sanadaa opuyorumnanaktan kız senin herifte yani ne varmış butün herkes facede kandırırısın sen onu bilirisn işinii :1hug:

ah bi gelsem canım toptan ısırıcam hepsiniiiaklinialirimsmile ay canım benim yaa işallah allahın izniyle biran evvel çıkıversin şu dişler çok zorluyo bıdıkalrı yaa a.s

oyy süper cnm geçer ya napıcan olucak bunlar kıtır kıtır kraker yiyicek paşam hee fındıcık dişleriyle darısı bize inş.

atatuğğ çirkin şey seniiyerimseniben

ledangel bizim kocalar aynı demek benimki de faceye izin vermiyor,ama beyfendinin var bana şifresini verdi merak ettiğin ne varsa benimkinden bak diyor,kendisi açmıyor bile ama yinede facesi var
oğlumun bile var yaaaaaa:bbo:
neyse bende onunkini açıyorum

selam hanım hanımcıklarrrr..........
ben bu aralar havayı güzel buldum fıldır fıldır geziyom kızlar her an her yerde karşılaşabiliriz cimcimem habberin ola :))) bide bu hafta benim herifte gececi ya aman gündüz Devrim uyandırmasın diye alıyom çocuğu vın dışarı :)))) hoş işimede geliyo galiba bide ele avuca gelmaya başladılar ya yavaştan daha bi zevkli olmaya başladı gezmesi de. desi ar işte bide durup dururken ateşe düşmüş gibi yırtmasa kendini ne mutlu olucam :))))
cimcimem bıcırımızın dişler başladı he hadi inş. daha fazla zorlamadan çıkar. bizde daha bi nane yok inş. çocuk bana ve babasına çekmez bizim ikimizinde damakları yarmak zorunda kalmışlar çıkaramamışız (( hoş bize benzemeyipte kime de benzicekse :)))
sahi kızlar melek nerde yine sesi sedası çıkmıyo ????
bu arada kızlar haberiniz ola bu hafta yellozluğum üstümde her an birinizin kapısını çalabilirim :)))

günaydın hanımlarrr inatçı cnm hemde çok kıskanç ilk flört etmeye başladığımızda hastalık derecesindeydide şimdilerde biderece azaldı kaderim cnm benimki yine ne ben alırım nede sen diyor takmış ona zaten arkadaştan girip kaç kere aradım benden habersiz açmasın die ama yok henüz gez bakalım hatun gezzzzz bende şu cumayı bir görsem ohh rahatlıycam konuları plan yaptım cuma bitiyor inş. yetişiyor yani sınava yetiştiremşiycem sansım dersleri cumartesi sbh annem geliyor bizde sınavdan sonra kocişle alışverişe gidicez pazarda anneyi gezdirirz pazarteside annemle çarşıya çıkıcaz kısmetse salı yolculuk var karacabeye 1 hafta kalıcaz eşimde izinli bende 15 gün olucak hiç dışarı çıkmadım haftasonuda becerip çıkamadık ha markete gittiğimi saymassak tabi bunaldım ama sıkıyorum dişimi

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
leadangel canım allah kolaylık versin hayatım sınavalrında sana işallah kolaycacık geçiveririsnnopuyorumnanaktan oh desen sınavdan sonra tatil yapacaksınız artıkk opuyorumnanaktan
antikacım vallahi havalarda güzel boşver gez anacımm bizim yerimized e gez bak biz tıkılıp kalıyoruz buralarda delikafadulden

slmm bende buradyım :)) çok acil tavsiyeye ihtiyacım varr. şuan dorukta fatma hanıma gidiyorum ama araştırdımki doğumundan kimse memnun değil jimer nasıl bi hastane ? doğum sırasında doktorlar geliyorlarmı gece bile olsaaa uff kafam çok karışık ((

gece gündüz hiç farketmiyor cnm drun mutlaka geliyor jimer süper bir hastane tek kelimeyle ilgi alaka herşey güsel yoğun bakımda var yeni doğan çocuk dru doğumda yanınızda ilk müdahale için aklına bişey gelmesin kesinlikle memnun kalırsın doğumunda

canım bende 10 yıl önce fatma hanıma gitmiştim ilk hamilelğimde,gidiş o gidş bir daha gitmedim,

jimer dört dörtlük bir hastane gece gündüz dr.iletişimdesin, doğuma gelince saat kaç olursa olsun dr. geliyor canım ,

tek kelime ile süper bir hastane,kulaktan duyma bilgilere inanma herkez jimer hakkında ileri geri konuşuyor,
ama bizler bizzat orada doğum yapmış ve herşeyi görüp geçirdiğimiz için jiemri tavsiye ederiz,

orda hangi doktoru tavsiye edersiniz peki ben biraz ilgi düşkünüyüm sanırım :))) istiyorum ki ben sormadan anlatsın bilgilendirsin beni ilk hamileliğim çünkü ve bu konularda tecrübesizimm.

vallhi cnm topicdende anlayacağın üzere genelde jele hanımda doğum yaptı arkadaşlar çok memnunlar bende recep beyde doğum yaptım bence bikere git tanış gözlemle jale hanımı misal zaten memnun kalırsın

jimer hastanesi süper.jale gürlüler ondanda süper.jale hanımda ikinci doğumumu yapıcam kısmetse çok memnunum bursada ondan başka kadın doğum uzmanı tanımam.benim kuzenimde fatma hanıma gidiyor ama hiç memnun değil ilgisiz bir dr diyor oda jale hanıma geçicek:)senide bekleriz..çok memnun kalırsın.a.s.

sıkıldım artık doktor değiştirmekten o yüzden iyice araştırıyorum bu sefer cenk aşkalliyide çok tavsiye eden var. ya o jale hanım artık...

merhaba canım burada genel olarak Jale hanımın hastalarıyız evet ama ne güzelki aramızda Recep Beyin hastalarıda varki leadangel gibi farkındaysan o bile Jale hanım demeye başladı kaydirigubbakcemile3 işin şakası bi yana Jale Hanım ilgisiyle, bilgisiyle gerçekten iyi bir doktor. Jimerse şuan ne kadar değişmiş olsada aslında gerçekten kadına dair düşünülerek yapılmış bir hastahane heleki doğum anında isteyebileceğin tüm rahatlığa ve konfora sahipsin.doktorların gece gelmesineyse en büyük örneklerden biri benim bu topikte kaydirigubbakcemile3 sorunlu bir hamilelik yaşadım ve nerdeyse asker ettim doktorumu başımızda aman düşüyomu aman erkenmi doğacak derken 9 ay gece gündüz demeden haftasonu bayram tatili demeden yanımızdaydı Jale Hanım. ne olur ne olmaz diyerek tatilini erteledi. doğumda benim rahatsızlığımdan kaynaklanan sorundan dolayı hastamın başında olayım deyip nöbetini değiştirip benimle sabahladı. bir doktordan insan başka ne isteyebilirki.ayrıca doğum öyküleri topiğindede inceleyebilirsin her birimizin ayrı ayrı hikayelerini zaten onlarıda okursan neden doktorumuza bu kadar bağlı olduğumuzu ve nasıl birbirimizede böyle yakın olduğumuzu anlayabilirsin. ama yok illaki isim dersen Jale Hanım derim hastahane değişsede o. fakat Jimer de doğumda kesinlikle yadsınamayacak bir hastahane her yönüyle. hoş diğer alanları hakkında yorum yapamam zaten çünkü Allah'a şükür denemedim deneme fırsatımızda olmasın inş. hiçbirimizin. çenem düştü yineeeeeeee kaydirigubbakcemile3 son olarak Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

leadangel kız daha ne istiyon kıskanç koca iyidir. tamam abartısı sıkıyo ama azda olsun be aklinialirimsmile kızlar bu gün çenem yerlerde geziyo başınızı ağrıtmadan Antika Kaçarrrrrr kaydirigubbakcemile3

kaderim hemi de çok çirkin zemuszemus antikacım gel beklerim cnm...meleği sormuşsun bir kaç gün giremeyebilir şekerin görümcesi vefat etmiş cnm yaaa çok üzgündü :sinifsinif: bitkici hoş geldin.. vala çok doğumdr tanımam ama ooooo fatma hnm yüzünden eltmin ikizler neredeyse ölüyordu eski dorukta küvez olmadığını bile bile 9 ay sırf para yüzünden eltime baktı doğum günüde ben bişey yapamam kuvez yok dedi...o kadar vicdansız bir kadın.. bu arda kızlar kıskançlık konusunda benimkinin eline bence kimse su bile dökemez hoş biraz biraz törpüledik amaaaa :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…