günaydın hatunlar yok kız benimki bu fesatlıkla hayatta kanmaz ne sanıyorsa ya ben arkadaşımdan giriyorum da sizlerin profiller kapalı tabi hiçbişey göremiyorum
yalnız bu yakışıklılık ne böyle bu güleryüzlülük allahıma çok şükür büyüdüler herşeyin farkındalar sürekli gülüyorlar mutlu kuzucuklarımız demekki cicmcimem keyifleri yerinde sürekli ağızları açık
ayyy karmaukcum teşekkür ederiz de ısırcm ısırcm diyorsun gelip ısırmıyorsunvalla leadangelim çooook mutlu huzurlu bir çocuk şükür hep ağız açık aynı tuğkan kaydirigubbakcemile3 ama 5 gündür diş çıkarmaya çalıştığımız için çoook zor geçiyor sabh güle güe çirkin ola ola uyanan bıdığım suratsız kalkıyo mafoldumben bir çıksa da kurtulsak....
kanmaz cnm ya benimki bazı konularda çok ince fikir ona taktı bikere işte
slmm bende buradyım :)) çok acil tavsiyeye ihtiyacım varr. şuan dorukta fatma hanıma gidiyorum ama araştırdımki doğumundan kimse memnun değil jimer nasıl bi hastane ? doğum sırasında doktorlar geliyorlarmı gece bile olsaaa uff kafam çok karışık((
slmm bende buradyım :)) çok acil tavsiyeye ihtiyacım varr. şuan dorukta fatma hanıma gidiyorum ama araştırdımki doğumundan kimse memnun değil jimer nasıl bi hastane ? doğum sırasında doktorlar geliyorlarmı gece bile olsaaa uff kafam çok karışık((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?