- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
kaderim hemi de çok çirkin zemuszemus antikacım gel beklerim cnm...meleği sormuşsun bir kaç gün giremeyebilir şekerin görümcesi vefat etmiş cnm yaaa çok üzgündü :sinifsinif: bitkici hoş geldin.. vala çok doğumdr tanımam ama ooooo fatma hnm yüzünden eltmin ikizler neredeyse ölüyordu eski dorukta küvez olmadığını bile bile 9 ay sırf para yüzünden eltime baktı doğum günüde ben bişey yapamam kuvez yok dedi...o kadar vicdansız bir kadın.. bu arda kızlar kıskançlık konusunda benimkinin eline bence kimse su bile dökemez hoş biraz biraz törpüledik amaaaa :bbo:
Beyaz Meleğe ne oldu anlamadım..bilmiyorumkismile Umarım herşey yolundadır..
Ama ben bugün Jimer de Öyküyü gördüm Jale hanımın kucağında..Hemen tanıdım..
bayıldım maşallah..
Ama beyaz melek yoktu ortalarda..
Jale hanım dedi ki merak etme senin ki de böyle tatlı birşey olacak:))
kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
melekciğim çok üzüldüm senin ve eşinin başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin:Saruboceq: ayy okuduğum kadarı ile gençmiş de daha hastalığı falanmı vardı kızlar görümcesininbilmiyorumkismile ooff valla kaderim seninde dedğin gibi pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz nezaman ne olacağımız bbelli değil :sinifsinif:
ohh ne güzel bebişleirmiz başalmış oyunlara artık desenize ay nasıl mutlu olurlar şimdi o oyunalrı oynarken :1hug:
bizimde dün ayberkin gösterielri vardı önce heykelde davul çaldılar sonrada stadyuma gittik ordada ışın karaca şarkı söylerken onlarda sahada hazırladıkalrı dansları yaptılar ayyy kızlar valla öyle duygulandım ki hüngür hüngür ağladım inanın çok güzel bişey yaaa insanın evladını bişeyler yaparken bişeyler başaşrırıken görmesi allahım sizin evlatlarınıza ve sizlerede göstersin aynı duygualrı yaşarsınız işallahhh hepinizz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayy sorma karamuk o duygu harika oluyor bziimde 8 haziranda teyyare kültür merkezinde olacak,
benim oğlum çocuk kreşe giittiği zaman 3,5 yaşındaydı,ilk gösteriside 1 ay sonra olmuştu aman o günü hala unutamam cdler hala saklıdır,hepsi çok güzel ama ilk çıktığın an bir başka güzeldi, nereye bakacağını bilmiyor,mikrofonu hayatında ilk defa tutmuş,şaşkın şaşkın bakınırken gözleri beni arıyor bir yandan bende hüngür hüngür ağlıyorum, ilk müsamelemizi unutamam
çok duygu yüklü oluyor,
kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
melekciğim çok üzüldüm senin ve eşinin başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin:Saruboceq: ayy okuduğum kadarı ile gençmiş de daha hastalığı falanmı vardı kızlar görümcesininbilmiyorumkismile ooff valla kaderim seninde dedğin gibi pamuk ipliğine bağlı yaşıyoruz nezaman ne olacağımız bbelli değil :sinifsinif:
ohh ne güzel bebişleirmiz başalmış oyunlara artık desenize ay nasıl mutlu olurlar şimdi o oyunalrı oynarken :1hug:
bizimde dün ayberkin gösterielri vardı önce heykelde davul çaldılar sonrada stadyuma gittik ordada ışın karaca şarkı söylerken onlarda sahada hazırladıkalrı dansları yaptılar ayyy kızlar valla öyle duygulandım ki hüngür hüngür ağladım inanın çok güzel bişey yaaa insanın evladını bişeyler yaparken bişeyler başaşrırıken görmesi allahım sizin evlatlarınıza ve sizlerede göstersin aynı duygualrı yaşarsınız işallahhh hepinizz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı olsun cnm bende olay tvde gördüm fındıkları ayy dedim benim oğluşumda böyle çıkıcak bizde onu görücezde eşimle konuştuk demek senin oğlunda vardı çok ttalıydı hepsi aynı kaderimin dediği gibi ne yapacaklarını bilmiyorlar izledik eşimle biraz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?