Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

ayyyy kaderim çok çok çok geçmiş olsunmafoldumben tahmin edebiliyorum o suçluluk duygusunu çok kötü...eşinde sanki isteyerek yapmışsın gibi söylendi mi alsanaalsanasmile yapsaydın :) Alllah korumuş ardacığı...düşme olaylarında kafadan darbe görmüşse kusma yoksa korkmayın diyorlar ama yine de insan tedirgin oluyor mafoldumben neyse ucuz atlatmışsınız buna da şükür...

KIZLAR SıZE BıR HBERıM VAR ATATUĞUN ARTIK ISIRABıLECEĞı 2 TANE DıŞ VAR :lepi: inci gibi ve vampir gibi sivri :jeyyar:

merhaba, jale hanımın hastalarından normal doğum yapan oldumu acaba?
genellikle sezeryan hep sanırım.ayrıca, doğumu jimerde yapanlar memnun kaldılarmı ?
herhangi bir eksiklikle karsılastınız mı?
şimdiden teşekkürler

herkeze merhaba arkadaşlar bi süre giremedim...
başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim görümcem 33 yaşında 2 yıldır kanser hastasıydı kızlar malesef hastalığa yenik düştü çocuğu yoktu
allah size ve evlatlarınıza sağlık versin uzun yıllar

denizcim evet öykü rahatsızlandı öksürdü falan ben de imere ayfer hanıma getirmiştim öyküyü o gün gördün hralde canım ben lavobadaken

hepinize teşekkür ederm arkadaşlar sağolun

başınız sağolsun,allah sabırlar versin.çok gençmiş daha allah kalanlara sabır versin.cümlemizi evlatlarına bağışlasın..

melekçim başınız sağolsun canım. Allah sabırlar versin. ......
cimcimem hadi kurtuldunuz şükür. yani desene bundan sonra biyerlerinde morarıklık görürsek Atatuğ'un üstüne atabilcen aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kaderim sizede çok çok geçmiş olsun canım. ayy bu erkeklere üç öğün sopa bi öğün yemek vericeksin he. klava: insanın zaten eli ayağı kesiliyor panikliyor üzülüyor birde onlar açık yaraya tuz basıyorlar. adı üstünde kaza yaaa olacağı varsa ne kadar dikkatli olursan ol yine olur.benim yiğenim çok yaramaz ve sürekli orasını burasını yaralayan bi bebekti dayım en sonunda odasını yarıya kadar süngerlerle kaplattı çocuğun (biraz fazla pinpiriktirde kendileri ) odada hiç mobilya vs. yok sadece minderler yumuşak oyuncaklar ve yer yatağı buna rağmen 10 cm. lik süngerde kaşını patlatmayı becermişti. yani üzülme canım onun senin dikkatinle alakası yok derler ya kuştüyüne sar yine oluyo hakkatten oluyo.ama eşine çok kızdım doğrusu tantana edeceğine inerken erken inip çocuğu kucağından alsa daha mantıklı.
ayyy feministliğim tuttu yine kaydirigubbakcemile3
marla 16 öncelikle hoşgeldin. canım aramızda normal doğum yapan yok. hepimiz Jimer'de doğum yaptık kısa aralıklarla ve genel anlamda memnunuz. ayrıca kendi adıma bir eksiğinide görmedim.

sağolun kızalr cimcime dediğin gibi kusma falan yoktu ama insan bir tereddütte kalıyor acaba götürsemiydim diye ama kötü bir izlenim bırakmadı bizde
eşim söylendi o an dikkat etsene biraz,öneüne baksaydın diye bende emin ol benim canım seninkinden fazla yandı dedim,
sonra geldi çok korktum vs.. o yüzden panikledim dedi,sonraad onalr daha çok düşecek kalkacakk çocuk onalr falan filan,ama kırdı kalbimi birkere,

melekçim kansere yenik düştü demek 33 yaş ayy çok gençmiş canım ya,
allah geride kalnalra sağlık ve sabır versin,
,
atatuğçuğun dişeri çıktı he darsıı başımıza

Son düzenleme:
antika tam benim bahsettiğim konuya değindin,çok biliyorsunda ardayı alsaydın ya kucağımdan dedim,
ama oda çok üzüldü,niye bana söyleniyorsun isteyerkmi yaptım değince benmi söylendim ne dedim yaa haydaa bak şimdi ya diyorsempatiksalakcinni

kaderim geçmiş olsun cnm ya düşmeyi 3. ayımızda yaşadık ama bizim burnumuzda damar çatladı ciddi kanama oldu hemn acile insan emin olamıyor işte anne yüreği allahım koruyor yavrularımızı atatuğun yeni incileri hayırlı olsun artık annasını bol bol ısırır
öykümüzede çok geçmiş olsun bende 3 günden beri hergün sokkalardayım acısını çıakrdım çıkmadıklarımın yarında karacabey yolcusuyuz kısmetse annemde bende cumadan beri hepinisi çk çok öpüyoruz kendinize ii bakın döndüğümde hastalık vukat görmek istemiyorum inş. bizde kazasız belasız geçiriz tatilimizi özleyin beni anacummmmm

hemde ne ısırmk leaangelim ilk yatığında kahkaha atma gafletine bulundum şimdi gülerim diye ısırıyor...böyle gidersen senin gibi silikon takıcam mafoldumben sınavlar bitti mi kız ???amin diyelim dleklerine iyi yolculuklar gelince hemen haberimiz olsun...

kızlar selammmmmmopuyorumnanaktan
melekcim çok üzüldüm canım başınsağolsun allah geride kalanlara sabır versin :Saruboceq:
kaderim canım size de geçmiş olsun hayatım melekler koruyo işte minik bıdıkalrı allahım daha büyük kazadan beladan sakalsın canım çok şükür iyisiniz :Saruboceq:

Hanımlar Merhaba,

22 haftalık hamile olmama rağmen, bebeğimin cinsiyetini ancak bugün öğrenebildim kaydirigubbakcemile5

Sabah Jale Hanım' la randevum vardı bilmiyorumkismile

İnanın Çok Mutluyum kaydirigubbakcemile2

Bir Kızım Olacakmış :ecrin_bebek:

Benim minik kızım çok nazlı çıktı :Saruboceq:

Ancak 22. haftada gösterdi alkisalkisalkis

Sizlerle bu mutluluğumu paylaşmak istedim :sm_cool:

allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşş...bende 18 hafta da öğredim bazen nazlı olabiliyorlar:ecrin_bebek:gerçi ben ilk kızımı 13 haftalık öğrenmiştim pozisyon çok önemli bebeği görebilmek için.beklemek ayrı bi zevk ama heyecanlanıyosun her ultrasona girişte...

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. canım... erkek anneleri duyrulur bi kız daha geliyooooo kaydirigubbakcemile3

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin minik nazlı kızınıı :Saruboceq: desene şimdiden naza çekiyoruz kendimizi :kedi:

sağlıkla gelsin prenses annesinin kucağına ayyy ben bi daha hamile kalsam öğrenmiyceğim cinsiyetini geçen gün akadaşım doğum yaptı geberdik hepimiz doğumhane kapısında meraktan bırakın bizi normal doğum yaptı kız bebek çıkarken bağırmış cinsiyeti neeeee diye müthiş heyecandı valla herkes için kaydirigubbakcemile3

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Kızımla Güne Başlamak Onun Kıpırtıları İle Uyanmak Çok Güzel opuyorumnanaktan

Ama Sonrasında İşe Gelip Çalışmak Kötü -tatlicadiarzu-

Kızlar Hepinize Teşekkürler :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…