günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sağlıkla gelsin prenses annesinin kucağınaayyy ben bi daha hamile kalsam öğrenmiyceğim cinsiyetini geçen gün akadaşım doğum yaptı geberdik hepimiz doğumhane kapısında meraktan bırakın bizi normal doğum yaptı kız bebek çıkarken bağırmış cinsiyeti neeeee diye müthiş heyecandı valla herkes için kaydirigubbakcemile3
Sana da Günaydın Karamuk sositososito
happy birthday karamukkkkkkk happy birthday happy birthday karamukkkkkkk :lepi:
karamuk doğum günün kutlu olsun canım
Allahhhhh neler kaçırmışım ben yine bilmiyorumkismile
nice senelere karamukkkkkkkk.
kızlar bu gün çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk mutluyum. merakla beklediğimiz küçük kızımız dün gece bize merhaba dedi.hihoyyyt alkisalkisalkis
gece bir telle fırladık gittik benim çatlak arkadaşım illaki beni istemiş gittim artık son zamanlarıydı doğumhaneye girmiyomuş o gelsin o deneyimli diye tutturmuş kaydirigubbakcemile3 sanki ben doğurtucam. neyse gerçekten çok kolay bi doğum oldu ve kel prensesimiz bize cööööö dedi. 2400 gr. ayyy kızlar yok ben bi dene daha istiyom bunlardan
arkadaşlar herkeze merhaba.... daha öncedende aranıza gelmiştim uzun süredir giremedim ev değişimi felan. bende jale hanımın hastasıyım doğumuma çok az kaldı. sezeryan olucak ama inanın ondan bile korkuyorum. sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum genelmi yoksa epidural anestezimi önerirsiniz. çünkü bazıları epiduralde biraz acı hissedersin felan diyolar gercekten oluyomu anlayamadım. acı olmasa bile kesildiğini bilmek insanın psikolojisini etkilemezmi. ne olur arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.....
arkadaşlar herkeze merhaba.... daha öncedende aranıza gelmiştim uzun süredir giremedim ev değişimi felan. bende jale hanımın hastasıyım doğumuma çok az kaldı. sezeryan olucak ama inanın ondan bile korkuyorum. sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum genelmi yoksa epidural anestezimi önerirsiniz. çünkü bazıları epiduralde biraz acı hissedersin felan diyolar gercekten oluyomu anlayamadım. acı olmasa bile kesildiğini bilmek insanın psikolojisini etkilemezmi. ne olur arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.....
günaydın hanımlarrrrrrrrr herkese iyi haftalarrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?