Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

öğrenmemek güzel ama dayanabilene ben hep öyle dedim bu süpriz olsun öğrenmicem diye ama her gittiğimde dayanamayıp sordum cinsiyeti ne diye.o yüzden arkadaşınız iyi dayanmış öğrenmeden durabilmiş...yerimseniben

Allahhhhh neler kaçırmışım ben yine bilmiyorumkismile
nice senelere karamukkkkkkkk.
kızlar bu gün çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk mutluyum. merakla beklediğimiz küçük kızımız dün gece bize merhaba dedi.hihoyyyt alkisalkisalkis
gece bir telle fırladık gittik benim çatlak arkadaşım illaki beni istemiş gittim artık son zamanlarıydı doğumhaneye girmiyomuş o gelsin o deneyimli diye tutturmuş kaydirigubbakcemile3 sanki ben doğurtucam. neyse gerçekten çok kolay bi doğum oldu ve kel prensesimiz bize cööööö dedi. 2400 gr. ayyy kızlar yok ben bi dene daha istiyom bunlardan

çok sağol canım benimmmmmmmmopuyorumnanaktan
ay hadi arkadaşının da gözü aydın allah analı babalı büyütsün minik meleğii:):):)

arkadaşlar herkeze merhaba.... daha öncedende aranıza gelmiştim uzun süredir giremedim ev değişimi felan. bende jale hanımın hastasıyım doğumuma çok az kaldı. sezeryan olucak ama inanın ondan bile korkuyorum. sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum genelmi yoksa epidural anestezimi önerirsiniz. çünkü bazıları epiduralde biraz acı hissedersin felan diyolar gercekten oluyomu anlayamadım. acı olmasa bile kesildiğini bilmek insanın psikolojisini etkilemezmi. ne olur arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.....

valla güzelim benim seçme gibi bir şansım olmadı genel anestezi oldum :gitme:ve bir daha bebek düşünürsem gene genel anestezi olurum dediğin gibi o an kesildiğini bilmek bile acı çekiyormuş hissi verebilir..valla beni sezeryandan o kadar korkutmuşlardı ki son düşündüğüm şeydi ama hiç de öyle değilmiş...korkma ve jale hnma güven hayırlı doğulaqr sağlıkla gelsin bıcırık sempatiksalakcinni

merhaba canım..ilk çocuğumu genel anestezi ile başka doktor ve hastanede dünyaya getirmiş olan birisi olarak, o zaman genel anestezide pek hoşlanmadığım ve narkozun yanetkilerini çok fazla yaşayan birisi olarak, son yıllarda da çevremde epidural anestezinin çok rahat olduğu konusunda çok fazla tecrübe dinleyen birisi olarak, benim elimde olmayan bir durum olmazsa kesinlikle epidural sezeryan olucam kısmetse..

Epidural anestezide de acı hissi asla olmuyormuş, öyle olsa son yıllarda bu kadar patlama olur mu epiduralde? ama çok heyecanlı hastalar için, epidural diye girmiş olsan da seni zaten o anda seni bayıltıyorlar merak etme..kaydirigubbakcemile2

merhaba canım. doğrusu tam olarak nasıl takıldığına ve doğum anına dair bir bilgi veremeyeceğim. ancak epidural sezeryanla doğumumu gerçekleştirdim ve sonrası için ancak şunu söyleyebilirimki. ne acı ne ağrı hissetmedim.yataktan ilk kalkışın çok zor olduğu söylenirki ben onuda yaşamadım epiduralin farkı olduğunu söyleyenler oluyor ama kesin ondan diyemem fakat yardıma bile ihtiyacım olmamıştı.sadece epirulin yan etkisi olarak baş ağrısı çektim bir kaç gün ki onunda sebebinin sonradan örenerek kurtuldum ağrılardan bol su sayesinde yan etkilerinin azaldığı bir gerçek.ayrıca cimcimeme katılıyorum insan kesildiğini bilmek istemez herhalde ama o anıda yaşamak istiyor. kendi nacizene fikrim ikinciyide epidural sezeryan yapıcam ve tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun sağlıkla kurtarsın ikinizide :Saruboceq: doğum haberinide almak isteriz bu arada.a.s.

epidural sezeryandan memnun olan birçok arkadaşım var.ama ben ilk doğumumdada cesaret edemedm,bu doğumumdada cesaret edemiyeceğim çünkü heyecan yapıp bu seferde genel narkoz almak istemiyorum.ama memnun olan birçok arkadaşım var.kendinize güveniyorsanız neden olmasın.bu arad hayırlı doğumlar allah sağlıkla kurtulmanızı nasip etsin inş...benimde az kaldı sayılır 27 hafta 4 gnlk hamileyim.

kızlar ben geldim ama pek bişey kaçırmamışım,
karamuk canım geçmiş doğum günün kutlu olsun
bir kız daha geliyor hee süper
ahyatu yolun yarısını geçmişsin canım bundan sonrası daha çabuk geçer umarım.

selam hanım hanımcıklarrr..........
yine pişmiş tavuk olrak döndüm (( dün gece o hastahane senin bu hastahane benim gezdim durdum. sebep alerjen bünyem.olaya en baştan başlıyim. geçen hafta benim herifle bir kaç saatlik bir piknik keyfi yaptık. orda sivri sinek saldırısına maruz kalmıştık. ve eve geldiğimizde hem kaşınıyorduk hemde şişmişti ısırılan bölegelerimiz ama öle ufak şişler değil koldaysa ısırık bütün kol eldeyse bütün el. neyse buna hep mağruz kaldığımız için ( çünkü ikimizde hassas ciltlere sahibiz :)))) evde bulunan alerji ilacımız işi çözmüştü fakat tam bir hafta sonra benim kaşıntılarım birden hortladı dün akşam üzeri başlayan kaşıntım gece şişmelerle devam edip morarma yapınca doğru hastahanede aldık soluğu. ilk gittiğimiz hastahanede serum içine eklenen alerji ilacı kaşıntı ve morarıklarımı aldı. ilk yarım saat için rahatladım fakat sonra baş dönmesi, bulantı gibi şeylede çıkınca tekrar hastahaneye gittik ve o verdikleri ilacada elrjim olduğu ortaya çıktı ((( bir kaç merhem sürüldü başka bir ilaçla yan etkiler giderildi yine eve döndük ama iş daha betere sardı ve gece 3 civarları şişliklerim ilerleyerek elimdeki kolumu, ayağımdaki bütün bacağımı sardı bu kez başka bir hastahaneye gittik. ve durumu anlatınca bizi hiç müdahele etmeden fakülteye yönlendirdiler.orda önce bir ünite kan alındı yaklaşık bir saat sonra başıma gelen yaşlıca iri yarı bişey ( doktor demeye dilim varmıyo çizgi film kahramaına benziyodu çünkü :))) hayatımda görüdğüm en ilginç vakasın dedi (alerji ilaçlarına tepki göstern bir bünyem varmış bu yüzdende birinden kurtarmaya çalışırlerken diğeri hortlayıp beni bu hale getiriyormuş ) ve çamurumsu bir şey sürüp başımda bekledi ( beş dakkaya kalmadı ne şişliklerim kaldı ne kaşıntım) şaşkın şaşakın yüzüne bakıyorum adamın bu nedir dedim bu bir ilaç değil ama ne olduğunuda söyleyemem dedi (anlaşılan doktor bile sonunda kocakarı ilacına başvurdu ) ve sonra kabul edersem inceleme yapmak istediğini söyledi. ( Yeşim bak elden gidiyom herkes beni kobay olarak kullanma niyetinde :))))) eşimle şaşkın bakıştık yok dedik haliyle ama iyi bi macerada yaşadık gece gece. uzun sözün kısası alerjiniz varsa dikkat edin kızlar ilaçalarada olabiliyomuş benim gibi olmayın sonra :)))) yağmurdan kaçarken doluya tutuldum resmen.

bu arada o iri yarı çizgi film kahramannın adını haırlamıyorum ama Allah bin kere razı olsun denediği ( sürdüğü ) her ne ise beni çılgınca kaşınmaktan ve zor yürümekten kurtardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…