kızlar ben geldim ama pek bişey kaçırmamışım,
karamuk canım geçmiş doğum günün kutlu olsun
bir kız daha geliyor hee süper
ahyatu yolun yarısını geçmişsin canım bundan sonrası daha çabuk geçer umarım.
antika geçmiş olsun
tutkulu heyecan başlamıştır sende ahh o tatlı ve panik dolu heyecan
bende zirvedeydi o doğum anında
tutkulu allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım
kızlar ben bebişimi kucağıma aldım. 4 mayısta sabah 7 de epidural sezeryan oldum.miniğim benimle 36 günlük olduk işteeee...........kızımmm mina benimle.........
kızlar ben bebişimi kucağıma aldım. 4 mayısta sabah 7 de epidural sezeryan oldum.miniğim benimle 36 günlük olduk işteeee...........kızımmm mina benimle.........
hadi cnm sende atlatmışsın güle güle büyüsün mina hnm... ayyy büyümüş bile kız 40ı çıkacak 3 gün sonraayyy içim pır pırrr oldu bak zemuszemus
gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..
Ayrıntıları da okumak isterim..
slm kızlar...ahyatu tutkulu ayyyy valla beni heyecan bastı hayırlısıyla doğurun kızlar kaydirigubbakcemile3antikam geçmiş olun cnm...kaderim ooooo nerelerdeydin yoktun bayağıdır ??? kızlar atatuğun resimlerini yükledim bir gece uykum kaçtı...bakın bakalım aşkımakaydirigubbakcemile5 bu meleği dövücem haaa uğramıyo ne zamandır..alsanaalsanasmile.karamuku başka topiklerden topluyorum alsanaalsanasmile leadangel karacbeye bir gitti tam gitti yaniii dönemedi alsanaalsanasmile topik gitmiyo artık ne dersiniz ????
haklısın cimcime bu topik yürümüyor artık
ben burdaydımda bilgisayar bozuldu sürekli bozuluyordu zaten. bu sefer tam bozuldu
leptop aldık o bakımdan zuun sürdü canım şimdi rahatım artık
melek karamuk ledangel nilimsi naz terkettiler bizialsanaalsanasmile
teşekkür ederim kızlarrrr...cumartesi uçuracaz kırkımızı gerçi ben beklemeden çıktım...
denizcim darısı başınaaa.....
allah analı babalı büyütsün canım doğum hikayeni bekliyoruz
gözünüz aydınnn,darısı başımıza bizede ikinci bir kız geliyor ben ben çok sabırsızımmm:))ama daha var 28 hftalık hamileyim daha beklicez ama minik kızımı kucağımı almayı dört gözle bekliyorum.allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..hepimizin evlatlarına
slm kızlar...ahyatu tutkulu ayyyy valla beni heyecan bastı hayırlısıyla doğurun kızlar kaydirigubbakcemile3antikam geçmiş olun cnm...kaderim ooooo nerelerdeydin yoktun bayağıdır ??? kızlar atatuğun resimlerini yükledim bir gece uykum kaçtı...bakın bakalım aşkımakaydirigubbakcemile5 bu meleği dövücem haaa uğramıyo ne zamandır..alsanaalsanasmile.karamuku başka topiklerden topluyorum alsanaalsanasmile leadangel karacbeye bir gitti tam gitti yaniii dönemedi alsanaalsanasmile topik gitmiyo artık ne dersiniz ????
haklısın cimcime bu topik yürümüyor artık
ben burdaydımda bilgisayar bozuldu sürekli bozuluyordu zaten. bu sefer tam bozuldu
leptop aldık o bakımdan zuun sürdü canım şimdi rahatım artık
melek karamuk ledangel nilimsi naz terkettiler bizialsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?