Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. allah herkezin yardımcısı olsun inşallah. sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. önce allah sonra jale hanıma emanetiz. allahın izniyle bir buçuk haftam kaldı oğluşuma kavuşmaya. antikacım inşallah doğum haberimi veririm. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın....

antika geçmiş olsun
tutkulu heyecan başlamıştır sende ahh o tatlı ve panik dolu heyecan
bende zirvedeydi o doğum anında
tutkulu allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım

ewet baya azaldı bizde ikinci kızımızı ECE mizi sabırsızlıkla bekliyouz.:hulya:allah inş sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza allamızı nasip eder...

slm kızlar...ahyatu tutkulu ayyyy valla beni heyecan bastı hayırlısıyla doğurun kızlar kaydirigubbakcemile3antikam geçmiş olun cnm...kaderim ooooo nerelerdeydin yoktun bayağıdır ??? kızlar atatuğun resimlerini yükledim bir gece uykum kaçtı...bakın bakalım aşkımakaydirigubbakcemile5 bu meleği dövücem haaa uğramıyo ne zamandır..alsanaalsanasmile.karamuku başka topiklerden topluyorum alsanaalsanasmile leadangel karacbeye bir gitti tam gitti yaniii dönemedi alsanaalsanasmile topik gitmiyo artık ne dersiniz ????

antika geçmiş olsun
tutkulu heyecan başlamıştır sende ahh o tatlı ve panik dolu heyecan
bende zirvedeydi o doğum anında
tutkulu allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım

canım ya sorma heyecan ve korku cabası allah yardımcımız olsun. valla normalmidir bilmiyorum ama aşırı panik ve korku yaşıyorum.hayırlısıyla oğluşumu bi kucağıma alsam. allahım nasıl ameliyata gircem o panikle bilmem..... iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim

kızlar ben bebişimi kucağıma aldım. 4 mayısta sabah 7 de epidural sezeryan oldum.miniğim benimle 36 günlük olduk işteeee...........kızımmm mina benimle.........

kızlar ben bebişimi kucağıma aldım. 4 mayısta sabah 7 de epidural sezeryan oldum.miniğim benimle 36 günlük olduk işteeee...........kızımmm mina benimle.........

hadi cnm sende atlatmışsın güle güle büyüsün mina hnm... ayyy büyümüş bile kız 40ı çıkacak 3 gün sonraayyy içim pır pırrr oldu bak zemuszemus

ayyyy antikacım ayrıntılı şimdi okudum doktorun inceleme yapmak istiyorsa aynısında 5 kişi de bende var cnm..kaydirigubbakcemile3.Allahım ne salak doktorlar var yarabbim...alerji yapıda olan insanların %60ının iyileştirici ilaçlara karşı alerjisi olacağını bilmiyormuymuş...kız o adamın kapısından geçme bi daha benim tıp bilgim bile daha iyi o yüzden alerjinin kesin bir tedavisi asla yok bulabilende yok çünkü neyin iy geldiğini kimse bilmiyor sempatiksalakcinni

hadi cnm sende atlatmışsın güle güle büyüsün mina hnm... ayyy büyümüş bile kız 40ı çıkacak 3 gün sonraayyy içim pır pırrr oldu bak zemuszemus

gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..

Ayrıntıları da okumak isterim..

teşekkür ederim kızlarrrr...cumartesi uçuracaz kırkımızı gerçi ben beklemeden çıktım...
denizcim darısı başınaaa.....

haklısın cimcime bu topik yürümüyor artık
ben burdaydımda bilgisayar bozuldu sürekli bozuluyordu zaten. bu sefer tam bozuldu
leptop aldık o bakımdan zuun sürdü canım şimdi rahatım artık
melek karamuk ledangel nilimsi naz terkettiler bizialsanaalsanasmile

o zaman sikayet edeyim kizlari size....hepsi facedeler her gun....insan cok kotu oluyor pc bozuluncaohaoldumsmilebosluktaymis gibi kaydirigubbakcemile2neyse hadi degistirmissin gozun aydinkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim kızlarrrr...cumartesi uçuracaz kırkımızı gerçi ben beklemeden çıktım...
denizcim darısı başınaaa.....

gözünüz aydınnn,darısı başımıza bizede ikinci bir kız geliyor ben ben çok sabırsızımmm:))ama daha var 28 hftalık hamileyim daha beklicez ama minik kızımı kucağımı almayı dört gözle bekliyorum.allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..hepimizin evlatlarına

yeşimim nerdesin tatlım ya
sana sorum olacak burdan görememe şansın olabilir bu durumda özeldende atarım sana
geciktirme hapları ne gibi etkili kullanma esnasında regl olmama durumu kesinmi hapın bitiminde hemen regl olunuyormu bu konuda bilgi almak istiyorum
ahyatu heyecanlı olmazmı insan yaa ayy o heyecan harika tatlı telaş keyfini çıkar canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin senin ve senin gibi hamişlerin
bu arada aranızda geciktirme hapı kullana varsa bilgilenmek istiyorum bu konuda
cimcime atatuğun kaç dişi çıktı ve huysuzluğu oldumu bizimki çok huysuz ağzını suyu akmasıda azaldı geçen aylara göre ağzının suyu çok akıyordu bu ay tamaen kesildi beklemedeyiz bizde

a.s.
allah analı babalı büyütsün canım doğum hikayeni bekliyoruz

çok teşekkür ederim kızlarrrr.....

gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğinii :ecrin_bebek: artık darısı benim başıma işallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

kız bak nasıl arkamızdan dedikodu yapıyolar yok uğramıyomuşuz da yok terketmişizde klava: kız allah varr hergün uğruyom bakıyom topikde incin top oynuyo bende arkama baka bakaaaaaa gidiyom :çok üzgünüm: napıyımm kimsecikler olmuyoooooobilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…