- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
yeşimim nerdesin tatlım ya
sana sorum olacak burdan görememe şansın olabilir bu durumda özeldende atarım sana
geciktirme hapları ne gibi etkili kullanma esnasında regl olmama durumu kesinmi hapın bitiminde hemen regl olunuyormu bu konuda bilgi almak istiyorum
ahyatu heyecanlı olmazmı insan yaa ayy o heyecan harika tatlı telaş keyfini çıkar canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin senin ve senin gibi hamişlerin
bu arada aranızda geciktirme hapı kullana varsa bilgilenmek istiyorum bu konuda
cimcime atatuğun kaç dişi çıktı ve huysuzluğu oldumu bizimki çok huysuz ağzını suyu akmasıda azaldı geçen aylara göre ağzının suyu çok akıyordu bu ay tamaen kesildi beklemedeyiz bizde
oooooo bir dedikodu yaptım hatunlar dökülmüş hemen kaydirigubbakcemile3 kızlar ya ben ortaya laf atmıştım desem akannehir neyse ne özletiyorsunuz kendinizi. kaderim şu an atatuğun iki dişi var altta çoook zorlandık diyebilirim ateş ishal huysuzluk had safhadaydı malesef gece hiç uyanmıyan çocuk ambulans sireni gibi aaauuuuu diyerek çığlık çığlığa uyandı 3 gün ama topu topu 1 hafta sürdü dişler elimize geldiği anda bütün sıkıntıları bittivalla kaderim ardanında sanırım gelmek üzere...bizimkinin de salyalar çok azalmıştı haaaa bi de çok kulağını çekmeye başlamıştı kulak ağrısı yapıyormuş :sinifsinif: ama bu ii dişten sonra hiçbir dişinde bu kadar çok çekmiyeceğiz şükür lmaz:
günaydın kızlarr
evet canım diş çıkmaya başladığında kulakta ağrı yapıyormuş başka bir topikte daha okumuştum
kulağını koparacak gibi çekiyor
geceleri uyku falan yok halimiz harap
ay kızlar gecmiş olsuninş bizde rahat atlatırız dişleri bir sorum olacak ömeri stüdyoda resimlerini cektrmek istyrm nereyi önerirsiniz ?
ya bak cimcimem konuştun öyle arkamızdan kulaklarımız çınladı geldik valla koşa koşaaaaay hadi canım çok şükür atlatmışsınız diş olayını işallah devamı da sorunsuz çıkar küçük paşanın:Saruboceq:
oyy oyy kıyamam ben onaa yaa çıksın artık da rahatlasın kuzucuk :çok üzgünüm:
ay kızlar gecmiş olsuninş bizde rahat atlatırız dişleri bir sorum olacak ömeri stüdyoda resimlerini cektrmek istyrm nereyi önerirsiniz ?
selm hanım hanımcıklarrr....
gökkuşak hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım.
nilimsi bende öle bişey istiyordum ve çok araştırdım ama doğrusu bursada öle adam gibi bebek fotoğrafçısı bulamadım hep aynı tekdüze şeyler fırsatın varsa İstanbulda bi yer var çok bazı fotolarını inceledimde gerçekten harika şeyler.
cimcimem ne cici siz atlattınız bizim hala hiç niyetimiz yok dişsiz ve mutluyuz sempatiksalakcinni
kaderim oh tatil he bol bol eğlen canım hatta benim yerimede eğlenin ben bu sene malesef rafa kaldırıcam tatil işini :gitme: biliyosunuz ev berbat durumda herifin iznini evle uğraşarak geçircez mecbur :çok üzgünüm:
kızlar bu arada Devrim'in eşyaları için bizim gardorobu kullanıyordum ya artık yetmemeye başlamıştı baktık olmucak alalım dedik ama ordakinin orası burdakinin burası derken kendimiz yapmaya karar verdik ikea dan malzemeleri toparladık iki gündür adamla debelenip duruyoruz Devrim'de tahtaların arasında ailecek eğlence çıktı bize kaydirigubbakcemile3
neyse şimdilik bu kadar sonra görüşürüz beni özleyin anacığııımmmmm bayyyyy a.s.
kadercm ne varmıs havuzda ya(gerci ne yokki)ben ömeri yazın sokucm havuza.doktor acaba otelin havuzu diyemi öyle söyledi hani herkes girer ya ama biliyorum ya havuzara cok ilaç atılıyor hele o kor beni bile mahvedyr ama söyleeee kaydıraktan döne döne suya düşmek yokmuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu su günes kumsal havuuuuz:::::::::::::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?