Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kız hani sen geliyordun bana doğum kontrol yöntemlerini konuşuyorduk kaçak
ne toplantılara geliyorsun ne de arıyorsun aşkol
geciktirici işe yarıyor canım da tatil için mi içeceksinkaydirigubbakcemile5

ayy yeşimcim elimd eolsa gelmemi canım benim
doğum kontrol içinde spral taktırmak beni nedense düşündürdü yoksa gelecektim yanına biliyorsun şuan aynı yöntemle devam uamrım 3.hamile kalmam
geciktirme hapı tatil için evet ayın 20 sinde bodruma yolculuk var fakat ayın 18ile 20.gün regl olma durumum söz konusu tatilimiz zehir olamsını istemiyorum bu hapı hiç araştırmadım sadece duydum nezaman kullanmaya başlayacağım 18.günmü daha 10 gün var gerçi ama ne zaman başlayacağım bu hapa onu bilemedimsempatiksalakcinni

oooooo bir dedikodu yaptım hatunlar dökülmüş hemen kaydirigubbakcemile3 kızlar ya ben ortaya laf atmıştım desem akannehir neyse ne özletiyorsunuz kendinizi. kaderim şu an atatuğun iki dişi var altta çoook zorlandık diyebilirim ateş ishal huysuzluk had safhadaydı malesef gece hiç uyanmıyan çocuk ambulans sireni gibi aaauuuuu diyerek çığlık çığlığa uyandı 3 gün ama topu topu 1 hafta sürdü dişler elimize geldiği anda bütün sıkıntıları bitti valla kaderim ardanında sanırım gelmek üzere...bizimkinin de salyalar çok azalmıştı haaaa bi de çok kulağını çekmeye başlamıştı kulak ağrısı yapıyormuş :sinifsinif: ama bu ii dişten sonra hiçbir dişinde bu kadar çok çekmiyeceğiz şükür lmaz:

günaydın kızlarr
evet canım diş çıkmaya başladığında kulakta ağrı yapıyormuş başka bir topikte daha okumuştum
kulağını koparacak gibi çekiyor
geceleri uyku falan yok halimiz harap

ay kızlar gecmiş olsuninş bizde rahat atlatırız dişleri bir sorum olacak ömeri stüdyoda resimlerini cektrmek istyrm nereyi önerirsiniz ?

ya bak cimcimem konuştun öyle arkamızdan kulaklarımız çınladı geldik valla koşa koşaaaa ay hadi canım çok şükür atlatmışsınız diş olayını işallah devamı da sorunsuz çıkar küçük paşanın:Saruboceq:

günaydın kızlarr
evet canım diş çıkmaya başladığında kulakta ağrı yapıyormuş başka bir topikte daha okumuştum
kulağını koparacak gibi çekiyor
geceleri uyku falan yok halimiz harap

oyy oyy kıyamam ben onaa yaa çıksın artık da rahatlasın kuzucuk :çok üzgünüm:

ay kızlar gecmiş olsuninş bizde rahat atlatırız dişleri bir sorum olacak ömeri stüdyoda resimlerini cektrmek istyrm nereyi önerirsiniz ?

işallah canım atlatırsınızz kolaylıklaa:Saruboceq: fotoğraf için ben yalımı tavsiye ederim biz bütün foto işlerimizi orda hallederiz valla ben memnunum a.s

ay evet canım ya bir an önce çıksın diyorum bende çok huzursuzz

selm hanım hanımcıklarrr....
gökkuşak hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım.
nilimsi bende öle bişey istiyordum ve çok araştırdım ama doğrusu bursada öle adam gibi bebek fotoğrafçısı bulamadım hep aynı tekdüze şeyler fırsatın varsa İstanbulda bi yer var çok bazı fotolarını inceledimde gerçekten harika şeyler.
cimcimem ne cici siz atlattınız bizim hala hiç niyetimiz yok dişsiz ve mutluyuz sempatiksalakcinni
kaderim oh tatil he bol bol eğlen canım hatta benim yerimede eğlenin ben bu sene malesef rafa kaldırıcam tatil işini :gitme: biliyosunuz ev berbat durumda herifin iznini evle uğraşarak geçircez mecbur :çok üzgünüm:
kızlar bu arada Devrim'in eşyaları için bizim gardorobu kullanıyordum ya artık yetmemeye başlamıştı baktık olmucak alalım dedik ama ordakinin orası burdakinin burası derken kendimiz yapmaya karar verdik ikea dan malzemeleri toparladık iki gündür adamla debelenip duruyoruz Devrim'de tahtaların arasında ailecek eğlence çıktı bize kaydirigubbakcemile3
neyse şimdilik bu kadar sonra görüşürüz beni özleyin anacığııımmmmm bayyyyy a.s.

antikacım tatil bana çok iyi gelecek çok bunalmıştım fakat ardam için tereddütlerimiz vardı güneşten korumak çok zor ardamı
otele rezervasyon yaptırırken dr. arayıp eşim konuştu tabiki tatil iyi gelir bebeğe fakat eğer güneşten koruruz diyorsanız ve havuza sokmassanız götürün dedi havuzdaki mikraopalrı bir sıraladı ohaoldumsmile bendemi girmesem mi acaba diye düşünmeye başladım.
yani uzun lafın kısası ardamı götürmeme kararı aldık. eşimle ikimiz annemde kalmasını uygun gördük
o yüzden antikacım tatilde eğlensemde ardam yokken nasıl olacak bilmişyorum hatta 2 haftadır ara ara annemlerde bırakıyorumki alışmak bakımından ama 1 gecede bile çok özlüyorum 1hafta nasıl dayanacağım bilmiyorum

canım ya istnbua gdcğz yakında benim tüm akrabalrm orda sayılır adresi verirsen sevnrm ben fotğrfa çok meraklıyım bende baktım bir kac yer bebek fotoğrafı denilince hepsi cizgi film kararkteri koymus ama istemyrm ki aaaaaa:)

kadercm ne varmıs havuzda ya(gerci ne yokki)ben ömeri yazın sokucm havuza.doktor acaba otelin havuzu diyemi öyle söyledi hani herkes girer ya ama biliyorum ya havuzara cok ilaç atılıyor hele o kor beni bile mahvedyr ama söyleeee kaydıraktan döne döne suya düşmek yokmuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu su günes kumsal havuuuuz:::::::::::::)

tabi yaaa yaz geli herkesi aldı tatil telaşı kaydirigubbakcemile amannn kaderim ne diyorsun 1 hafta mı ??bana bak tatili yarım keser gelirsin geri bence...bende dr. danıştım izin verdi havuza bile girseniz iyi bir duş yaptırdıktan su yutmadıktan ve ıslak mayoyla uzun süre tutmadıktan sonra sorun değil dedi bize.zaten egeye akdenize gidipte havuza mı giricem deniz varken kaydirigubbakcemile3 hem zaten şu yabancı çocuklara bir bakın Allah aşkına tatil köyerinde valla 2 aylık bebek bile oluyor bişey de olmuyor onlara çok mu korumacı davranıyoruz ne biz ??? ütelik yabancılr bizim kadar hijyen kuralların da dikkat etmiyor...:ecrin_bebek: NıLıMSı her hangi bir stüdyoya git onlarda katologlar oluyor ordan seçiyorsun istediğin pozu bğenmezsen başka bir stüdyoya git şimdi seçenek çoooook...hemde kendi istediğin pozu çekiyorlar rkaya ne fon istersen onu koyuyorlar...

yeterince temizlenmeyen havuzlar kirlilik dercesi yüksek plajlar tifo gibi hastalığa davet çıkarıyormuşakannehir
yüzme havuzları çevreye açık oldukları için dışarıdan gelen etkelere maruz kalıyormuş
aslında dr. söylediği gibi bu etkenler arasında mikroplar* virüsler*bakteriler*mantarlar bulunmaktaymışohaoldumsmile dr.bunları sıralayınca.
belkide sormasaydık bunları sıralamayacktı sorunca zaten götürmemeye karar vermişiz gib olduğu için belkide dr.muz sokmayın havuza dedi eşimin soruş şekli o yöndeydi çünkülmaz:
birde havuzdaki klorın yarattığı kanser hastalıkları çoğlamış.ama tabi bu otelin temizliğne bağlı
dedi dr.muz ama yinede kafada çok soru işreti olursa biz nasıl sokcağız diye düşündük
hepatit a ve b aşısı olmayan çocuklar hastalıktan kurtulmaıyormuş ömür boyu bunuda daha önce haberlerde dinlemiştim yeni anneler için bilgi vermek istedim

cimcime alışma çabasındayım ama inan çok zorlanıcağım 1 haftamafoldumben offf

Son düzenleme:

ooo kaydırak hevesi sendede var demek bizim koca kaydırak delisi bütün gün kayar bende tutarımdelikafadulden
su güneş kumsal havuz ne güzelll evet canımm

cimcimeye katılıyrm ya yabancıların cocukları fıldır fıldır bi bakıyrsn havuza sokmuslar bi bakıyorsun denize sokmuslar küçücük bebişleri ben en cok sunu merak edyrdm hani hep derler ya (ben cevremden öyle duymustum)ik aylarında cocukları bırakın suya yüzerler derler anne karnından alışkınlar ya hatta facede böyle bir video izlemiştm acaba hala yüzebilirlermi:)

evet yabancıalr gerçekten çok rahatlar çocuklarda çok korkusuz hepsi dalgıç gibi canım
o videoyu bende eşimin face de izledim hayran kalmıştım o bebeğe

dimi ya nasıl yüzüyordu ömerin atesi wardı gece 40 oldu fitil verdm indi sabaha yine cıktı ama hiç huzursuzluğu yok ya diştenmidir kızlar ömerck 10 aylık olduu cimcime atatuğ nasıldı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…