dimi ya nasıl yüzüyordu ömerin atesi wardı gece 40 oldu fitil verdm indi sabaha yine cıktı ama hiç huzursuzluğu yok ya diştenmidir kızlar ömerck 10 aylık olduu cimcime atatuğ nasıldı cnm
slmmm hatunlarrrrr ben geldim vallhi geçmişi okuyamadım biara okuyucam özledim hepinizi vallhi benimkininde gece uyku yok bide alerji olduk köye gittiğimizde hepimiz ttail iyi geçtide biraz kaşıntılıydı onun hartici herşey yolunda şükürler olsun öptüm hepinizi
günaydın hatunlarrr
cimicmem haşemo alalım vallh ne bikibi ne mayo haşemo ancak kamufle eder bizi
15 gündr cimcimem hiç emmiyo benimki ne gece ne gündüz sütte 10 cc çıkmaya başladı bütün günde ancak sağmıyorum artık yani 6,5 ayda bıraktı sıpa onu bırak mamyıda bıraktı mamda yemek istemiyor uyku arasında mam veriyorum yada ne oyunlarla allahım büyüdükçe daha neler görücez bakalım
vallhi ben kasmıyorum artık eskisi gibi isterse yesin isterse içsin hijyende doğduğundaki rabet yok istesekte yok artık herşey yiyip içiyolar gibi birşey ben yine sanslıyım biraz çoğu şey köyden kendimizden yumurta misal başladığımızdan beri kahvaltıya hep köyden alıyorum ama biçok şey var hele şu mamalar zerre kadar güvenmiyorum ama vermek zorundayım
naz doğrumu okudum cnm allah bir bebiş daha geliyor hadi inş. kız bebiştir allahım sağlıklı sıhhatlı güsel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin çok sevindim kolaycada bir doğum inşallah
bizde karacabeyde bir tanıdığın bebişine gittik 25 günlük allahım bana zor geldi kızlar ya ağlıyor gazı var sanki dedim tuğkan hiç öyle küçük olmamış uyumuyormuş gececleri sürekli bızbız vallhi bizimkiler baya büyümüş bebiş görünce farkına vardırm tuğkanda ağlarken bebiş öyle baka kalıyor dedim allahım çok büyümüşte kıkırdıyor
Evet canım doğru okudun ama ben de hala inanabilmiş değilim çünkü artık vazgeçmiştik ve ara dönemde yani yumurtlama günüm sandığım dönemde korunduk bu ay.Meğer benim yumurtlama günüm farklıymış herhalde.Cuma gününden bu yana 3'ü farklı marka olmak üzere tam 5 tane test yaptım.ilk 2 gün yaptığım testlerin ikinci çizgileri biraz silikti ama bu sabah çok net.Aslında daha günümde geçmemişti bugün falan olmam lazımdı ama birkaç gündür tansiyonum çok düşük ,ondan şüphelendim. Yanılmıyorumdur değil mi kızlar 5 test birden hata vermez herhalde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?