Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Antikacığım canım benim doğum hikayen şöyleydi : Bebek doğdu sen onu öptün sonra ağlamaya başladın mutluluktan tabiki sonrası sen anne oldun.Hiiiç bana doğum hikayemi hatırlamıyorum ondan sütüm gelmiyor deme gelir üzme kendini sakin ol emzirmede ısrarcı ol pes etme bebekler mi yaman anneler mi ispatla bence...tıkanıklık için de doktora danıştım o da soğuk buhar yapabilirler dedi bir onu dene olmazsa yine haberleşelim...

Kaderim yazını ilk okumaya başladım doğurdun sandım çok üzüldüm meğerse ilk doğumunu anlatıyormuşsun kaydirigubbakcemile3 . Bir doğursan şu sıkıntıları atlatıcaksın canım benim ama gebe olunca biliyorsun diş problem oluyor.Ben hamile kalınca benimde ağrıyacak hemde kesin

SEHERıM seni ççoooookkk özledim.Ah o fotoğraftakiler kızlar mı ya yerim onları ben bir gün ziyarete getirirsin artık.Bir seveyim ben onları.Öp annesi kızları benim için ....

bende senı cok özledım canım ya 1 hafta önce geldim ama geceydi jale hanımın nöbetı vardı benım bır arkadasım yatıyor orda secil erken dogum ıhtımalınden onun yanına cıktık jale hanımla bırgunde gunduz geelıcem ınsallah bebişlerle ozaman gorusuruz canım[B[/B]

evet yeşim hemşirem haklsın ama bir çaresi olması lazım yine kudurdu dişim ve yinemi iğne yaptırıcağım şimdi eşimi aradım geleyim alayım dedi ama zararı varmıdır bu akşamda jimere gidip iğne yaptırsam vorperen miydi yanlış telafuz etmiş olabilirm jale hanım bu iğneyi önerdi akşam fakat bu akşamda yine aynı iğne olurmu offfffffffff doğurmak istiyorum kafamçokkarıştı cumaya kadar, yada hamileyken diş ağrısı çekenler bana yardım edin ne yapabilrim bu arada dişinol kullandım ağızım çenem yara içinde çok yakıcı bir ilaç ama o bile kesmedi sadece suratımı mahvettim.senağlama

hiç pes edermiyim yeşimcim yaaa olsada olmasa denemeye devam her zman diyorum ya bi damla olsa kardır.ve çok saolasın iyiki varsın ben olup biten herşeyi senden duydum. sayende ne tepki verdiğimi orda neler olduğunu öğrendim.oraya ait tek bir kare var gözümde canlanan oda ne zamandı hiç bilmiyorum sadece senmisin yeşim dediğimi hatırlıyorum ve hayal meyal yüzün var gözümün önünde.ama haftaya psikiyatrisim hipnozu deneyelim dedi bakalım nolcak her şeyi deniyorum artık belki işe yarar inş. yarar daha doğrusu Allah'ım kimseye vermesin çok zor bi durum ama daha öncede dediğim gibi hamdolsun bu günlerime.

canım cok gecmiş olsun bende cok cektım dişten ama benım 5. ay oldugundan mudahale edılebıldı canım sana önrım tuzlu su ile agzını devamlı calkala bıde hanı grıp oldugumzda falan gargara yaparızya nanelı bır ılac oda mıkrop öldurur ismini yazamıyorum eczaneden alabılırsın onlarla gargara yap gecıcıde olsa rahatlatır canım
yalnız dişinol önermıyorum canım daha köti yapıyor suandada dişini oyar iyice bır tuzlu su ve gargara dene bakalım bende cok işe yaramıştı

seherim maşallah ne şeker şey onlar öyle tam ısırılcak gibi olmuşlar :)))) kaderim çok geçmiş olsun canım yaaa Allah yardımcın olsun az kaldı ama son zamanlarda nedense illaki bişeyler çıkıyo inş. en kısa zamanda sağlıkla kurtulcaksın.ve hiç bi derdin kalmıcak.
bu arada yeşimcim aklıma şimdi geldi benim daha önce bir kez daha aynı şey yaşanmıştı eşim askerden döndüğünde ona istinaden acabamı diyor psikiyatristim.eşim askerdeyken evlendik biz ve çok zor günlerdi bizim için gelmesine yakın ilk bebeğimi kaybetmiştim.ve döndüğünde ne olanları nede eşimi hatırlamıyordum hatta adamı günlerce odaya sokmamıştım. yine aynı yöntemle bişeyler düzene girmişti o yüzden şimdi birde bunu deniycez inş. işe yarar.çok garip bir savunma mekanizmam var sanırım panik üzüntü durumunda falan zihnim kitliyor resmen kendini.o an yaşanmamış gibi oluyor.

slm kızlar gündüzki muhabbeti kaçırmışım oğlumun battaniyesini bitirmeye çalışıyordum kendime meşguliyet arıyorum işte vakit geçmiyor başka türlü antikacım hayretle okudum yazdıklarını allahım veriri şifasınıda inş. herşeyin bir çözümü bulunur sakın pes etme. kaderim seninle bizim inlş. 40 larımız karışıcak senin haberlerinide sabırsızlıkla bekliyorum. yeşim hemşirem bende perşembe sbh kontrole gelicem inş. tanışmak nasip olur bizede çok şükür benim rahat geçiyor son haftalarım allahım herkese acil şifalar versin herkesin sıkıntılarını bir çırpıda alsın inş.

kaderim canım dişinol diş icin zararlı gebelık ııcn sorun teşkil tmez o anlamda rahatlıkla kullanabılırsın canım sanırım volteren agrı kesıcı ıgne yapıyorlar sana agrı kesıcı olarak cok guzel bır ılac o ılacın hap olanıda var 25-50-75-100 mg olarak agrı sıddetıne gore ıstersen jale hanıma sor hap olarak kullanmakda zarar yoksa agrın olunca oyle al devamlı hastaneye gıtmek zorunda kalmazsın ama mutlaka jale hanıma sor canım belkı agız yolundan kullanıma izin vermeyebılır tekrar cok gecmiş olsun
antıka canım cok sagol ellerınden operler teyzesi

leadangel saol canım diyorum ya bu günüme şükrediyorum önceki hallerim daha kötüydü.belki hatırlarsınız 50 ilk öpücük diye bir film ardır bir dönem ordaki kız gibiydim.
seherim kız onlar öpmeyidemi öğrendi yerim ben onları :))) ben soranlara ellerinizden yalar anca onu biliyo şimdilik diyorum

Tünaydın arkadaşlar.Bir süredir giremedim ama pek bir değişiklik olmamış.Yani doğuran falan:)Antikacım senin için üzüldüm inşallah sütün en kısa zamanda gelir.Bu arada ben bu ay da hamile değilim,umutlarım birdahaki aya kaldı.Yeşim hemşirem cumartesi ablamın kontrolü var onunla beraber bende gelicem Jimer'e.Hem Jale hanımı da görmüş olurum.Belki seninle de karşılaşırız.Kaderim sana da geçmiş olsun,hayırlısıyla doğum haberini takip edeceğim,en geç haftaya okuruz gibi geliyor.

sağol canım inşallah bitecek ama doğumla birlikte yoksa ağrıların bitmeye niyeti yok kafamçokkarıştı

ledangel senin ne kadarlık canım gebelik kırklar karışçak derken yakınmıyız.vallah benimkinin gelmeye niyeti yok her gün arayan arayana daha doğurmadınmı diye benden öncede gelebilir seninkii eğer yakınsak, ne güzel hiç şikayetinin olmaması ilk bebeğinse eğer ilk hamilelikler daha kolay geçiyor allah senide kurtarsın canım hayırlısıyla:1hug:

olsun canım sıkma canını olur elbet sen pes etme yeter benim doğum bu cuma olabilir jale hanım sunii vericem dedi olmassa sezeryan dedi ama yinede kesin cuma diyemiyorum evet eğer olursa haftaya sizinle doğum hikeyemi paylaşırım

bu arada herkeze yetişiyorum cevap yazmak için.evet canım öylede oldu dişimede faydası olmadı suratımı dağıttım sadece yara içinde bu arada volteren ağrı kesici olduğunu bilmiyordum sağol canım bunu söylemen iyi oldu inşallah iyi gelirr bu arada antika sen ne kadarlıktın tam olarak doğum yaptığında ben sabırsızlanmaya başladım eşim özelikle 2 saatte bir arıyor telefonlar susmuyor, benim derdimden sen anlarsınn seninki de gelememişti, o bakımdan benimle aynı olanlar doğurdu bile cumaa büyük gün gibi içimde öyle bir his varr bu arada arkadaşım 2 ay önce 42 haftalık doğurdu bu neye göre anlamıyorum yani geç doğum uzamanlar tarafından önerilmiyor.:CüvCüv:

Kaderim keşke bir yolu olsa ama sadece geçici olarak ağrılar kesebiliniyor görüyorsun elimden gelse keşke kurtarsam seni ağrışardan ama nafile sabır ve jimer yolları var bahtımızda

Antikacım savunma mekanizması bazen herşeyi unutturabiliyor haklısın doğruyu söylemek gerekirse bazen ben de unutsam keşke dediğim anlarım oldu hipnoza rahat girersen beni bol bol hatırlayacaksın demektir kaydirigubbakcemile5

Birde kızlar hepinizi görmeyi ve tanışmayı bende istiyorum her zaman beklerim...Adres:Jimer

canım valla buyudukce yaramaz oluyorlar kızınca ısırmaya bıle calışıyor kuzular senınkıde yapıcak cok fena oluyor cokk ama dunya tatlısı bunlar

canım benım hayırlısıyla en kısa zamanda bebişini alırsın kucagına ve bu agrıların bıter sonu coookkk guzel olcak canım cookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…