gel yivrüm 20 tene aldım gelirken paylaşırız
nazcım hayırlı olsun tatlımmm
teşekkür ederim canım darısı karamuğun başına inşallah:Saruboceq:
aynen katılıyorum
umarım en kısa zamanda karamukta buraya gelip hamileyim diye haykırırrr
teşekkür ederim canım darısı karamuğun başına inşallah:Saruboceq:
selam kızlar hepinizeeeeeopuyorumnanaktan
ay nazcım canım benim ne güzel bi haber bu hayırlı olsun hayatımm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: ehh artık darısı benim başıma kızlar yaa dua edin benim için :Saruboceq: ben de hayırlı haberler vereyim size burdan opuyorumnanaktan
Sağol canım.Anladımki bütün sorun psikolojik.7 ay çalıştık çabaladık olmadı,korunmaya karar verdik oldu çok şaşkınım.Kesinlikle olmuyor diye kafana takma,herşey beyinde bitiyor.
oh oh yine çenenizi arkadan buldozerler toplucak.... :))))
NAZZZZZZZZzz hayırlı olsun, sağlıklı olsun, seni hiç üzmeden gelsin ama sana benzeyip güzel olsun
karamuk hadi darısı başına en yakın zamanda inş.
leadangelklava: hani bize mutta afiyet bal şeker olsun Tuğkan'a
cimcimem evet keçi boynuzu pekmezi çok iyi biz aylardır kullanıyoruz ama biz yinede yumurta yiyemiyoruz :çok üzgünüm: eee armut dibine düştü anası huylu babası huysuz çocukta aynı biz buluttan nem değil sağanak yağış kapıyo kaydirigubbakcemile3
leadangel sıcaklardan heralde canım bu aralar Devrim'inde pek iştahı yok hep sıvı tüketme derdinde bende sulandırıyorum öle veriyorum yoksa aç gezicek.:1no2:
zamanı gelecek karamuk sende ben hamileyim diyeceksin ama dediğin gibi zamanı vardır canım. üzme sakın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?