Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

gel yivrüm 20 tene aldım gelirken paylaşırız

saol cnm benim...valla köy yumurtası gibisi yok...babamlara da 20 yıldır kemal paşadan gelir köy yumurtası biz çok severiz yumurtayı allerji yapmasına ramen...haa kızlar allerji deyince aklıma geldi şu kahvaltılığa attığınız pekmez olarak keçi boynuzu pekmezi verin allerjiye karşı vücud direncini arttırıyormuş bizim dr. semire gitmiş orda gıda uzmanı bir arkadaşı anlatmış faydalarını tavsiye et hastalarına demiş...1 haftadır deniyorum mucize gibi...yumurta bile yese kabarmıyo artık yavrum çok şükür...

ohh hadi süpermiş bizde alerjik bir durum hiç olmadı gıdalardan dolayı ama ben annemin yaptığı pekmezi veriyorum ama tek verirism öğürüyor meyvesine katıyorum

nazcım çok sevindim tatlım allahım kucağına almayı nasip etsin pirinç kadar olan bebeğini
5 tane test hepside yanlış çıkmaz canım bu kadar karamsar olma salı günü haberlerini bekliyoruzŞeniz cimcime beni 5.5 ay emdi oda zar zor yani 1.buçuk ay önce bıraktı emmeyiakannehir
kızlar haklısınız havuza gelene kadar çevremizde mikroplar var ama ne bileyim yinede düşünmüyoruz ardamı almaya tabi son anda kararım değişmezse

antika osmangazi yüzme kursumu acaba oğlumda ordan sertfikasını aldı.
cimcime biizm dr. da keçi boynuzunu önerdi bzide 2 aydır keçi boynuzu veriyoruz ferruma da devam

selam kızlar hepinizeeeeeopuyorumnanaktan
ay nazcım canım benim ne güzel bi haber bu hayırlı olsun hayatımm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: ehh artık darısı benim başıma kızlar yaa dua edin benim için :Saruboceq: ben de hayırlı haberler vereyim size burdan opuyorumnanaktan

Sağol canım.Anladımki bütün sorun psikolojik.7 ay çalıştık çabaladık olmadı,korunmaya karar verdik oldu çok şaşkınım.Kesinlikle olmuyor diye kafana takma,herşey beyinde bitiyor.

Sağol canım.Anladımki bütün sorun psikolojik.7 ay çalıştık çabaladık olmadı,korunmaya karar verdik oldu çok şaşkınım.Kesinlikle olmuyor diye kafana takma,herşey beyinde bitiyor.

evet canım tamamen psikolojik :sinifsinif: ama biz bi türlü aşamıyoruz onu galiba kafamızdan atmaya çalışıyoruz ama bi türlü insanın aklından çıkmıyor ki :sinifsinif: allahım büyük ne diyeyim vardır bi vakti zamanı heralde :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zamanı gelecek karamuk sende ben hamileyim diyeceksin ama dediğin gibi zamanı vardır canım. üzme sakın kendini

oh oh yine çenenizi arkadan buldozerler toplucak.... :))))
NAZZZZZZZZzz hayırlı olsun, sağlıklı olsun, seni hiç üzmeden gelsin ama sana benzeyip güzel olsun
karamuk hadi darısı başına en yakın zamanda inş.
leadangel klava: hani bize mutta afiyet bal şeker olsun Tuğkan'a
cimcimem evet keçi boynuzu pekmezi çok iyi biz aylardır kullanıyoruz ama biz yinede yumurta yiyemiyoruz :çok üzgünüm: eee armut dibine düştü anası huylu babası huysuz çocukta aynı biz buluttan nem değil sağanak yağış kapıyo kaydirigubbakcemile3
leadangel sıcaklardan heralde canım bu aralar Devrim'inde pek iştahı yok hep sıvı tüketme derdinde bende sulandırıyorum öle veriyorum yoksa aç gezicek.:1no2:

Sağol antikacım ,maşşallah herkese yetişmişsin yine:)))

evet evet bence de sıra karamukla eeee bi de adını unuttum gene gelirim demişti bebişinin kalbi durmuştu bi de onun bekliyorum....valla kızlar ben yeni başladım keçi boynuzuna ağır gelmesinden korktuğum için uzun süre verip vermemekte kararsız kalmıştım çünkü dut üzüm pekmezine göre biraz ağır...ama iyi ki başlamışım diyorum zaten ben 6,5 ay hiç ek gıda vermedim..kaderim olsun zaten önemli olan aylarda emzirdin ondan sonrası antibiyotik işte...zaten zamanla kalitede düşüyormuş.bizde ancak geceleri uyku halinde çünkü hemen ısırıyor...:tomato: buna da şükür...yok yok kderim bence sen ardasız gidemiyeceksin gibi geliyo :dance:

selam hanım hanımcıklar....
cimcimem valla ne yalan sölim hep imrendim o hallerinize hepinizin.ne güzel kuzucuklarla emişiyodunuz bense elimde biberon senağlama ama yinede aman nazara gelmeyin de hiçbiriniz emsinler.bu arada evet keçi boynuzu pekmezi biraz ağır ama diğerini bi tatlı kaşığı veriyosan onu çay kaşığıyla başla zamanla arttır. ben Devrim'e şu an sabahları mamadan önce bir yemek kaşığı veriyorum ilk damlayla başlamıştım 4 aylıkken.
kaderim canım hiç üzülme bunda üzülüncek takılcak bişey yok. hepimizde zaman zaman bu tarz duygusal dalgalanmalar oluyor.yada devamlılıkta gösterebilir bu durum ama buda kareteristik yapımızdan kaynaklanır ki, önemli olan bunları hayatımızı yokuşa sokmucak düzeyde tutabilmektir.tamam seninki bu aralar yükselmiş olabilir ancak unutma canım aşılamıycak hiçbirşey yok.en başta önemli olan kendine güvenini sağlaman sonrasıysa zaten çorap söküğü gibi geliyor.hiç sıkma canını.
bak benim için imkanı yok tam bir iyileşme gösteremez hatta zamanla dahada kötüye gidicek diyorlardı. ama şimdi doktorlarımın hepsi şaşkınlar çünkü normal bir sosyal yaşam sürüyorum.psikolojik rahatsızlıkların başında güvensizlik geliyor ilk etmen o oluyor bu yüzden önce öz güvenini geri kazan ve topla kendini. çünkü sen herşeyin üstesinden gelebilecek zeki bir kadınsın. iki çocuktan sonra bile bakılmaya değer güzelliktesin, alımlısın. birazda kendine baktınmı 20 liklere taş çıkarırsın. hadi şimdi git tatili yap yepyeni geri dön. :içelim:

antikacım bu yazdıkalrın beni çok memnun etti ve yine ağlattı.offfff çok sulu gözüm bugün
ama özgüvenimi kaybettim eskisi gibi kendime güvenemiyorum.
herşeyi mahfediyorumm
kendimede zarar veriyorum
kahvaltı bile etmedim sigara sigara ve gözyaşııı sürekli offfffff

canım benim coğu alenin yapamadığı birseyi yapmıssınız tebrk ederm.kimilerine türkiye sartlarına göre cok sacma ve fuzuli geliyor böyle seyler.insallah tez zamanda hersey iyi bir sekilde sonuclanır canımmm üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…