canım sakın moralini bozma üzülme insan başta gerçekler yüzüne söylenince bi anda çok üzülüyo ama inan bana konuştkça bunalrın hepsi geçecek bu sendeki değişime sen bile inanamıyacaksın bende mesela 1999 ve 2006 seneleri olmak üzere iki sefer böyle 15 gülük seanslarla ve hem de yanında ilaçda kullanarak tedavi gördüm insanın gerçekten arada böyle senaslara ihtiyacı oluyor zamanla sende bunu anlıcaksın ve konuştukça çok rahatlıcaksın o yüzden hiç moralini bozma hayatım benimde 99 senesinde ki tedavimde hataneye giderdim ve moral sıfır olurdu çünkü orda benden çok daha kötü durumda olan insanlar oluyodu ama içeri girip konuşunca inan bambaşka birisi ve kendine güvenen birisi olarak çıkıyosun iş sadece ne biliyomusun kafada bitirmek başka hiç bişey değil yani hani derler ya kendi kendinin ilacı olacaksın diye aynen öyle hayatım yeri geldiğinde ağlamak istiyosan ağla geç ayna karşısına kendi kendine konuş içini boşalt yani sana senden başka kimsenin faydası olmaz he sadece destek alabilrisin aynen bu şekilde ama en başta sen isteyeceksin düzelmeyi kendini salmayacaksın ve moralini bozmayacaksın çok şükür bize destek olan ailelerimiz var yanımızda canım sen istedikten sonra hepsi geçecek canım......a.s
kaderim cnm bu durumu düşünme sen yaşantına ve tatiline odaklan seanslara git ve rahatla bu duruma takıldıkça aşman zorlaşır yani huzursuzluk benimde biraz hamurumda var ama sanırım aştım artık daha huzurlu yaklaşıyorum olaylara kıskançlık ve sürekli eşime olan muhalefet tavrımı bıraktığım an evliliğimiz mükemmel oldu hayatı takmamyı ve eşine güvenmeye çalış sinirlendiğinde oradan ayrıl 5 dk sonra geçer zaten huzursuz bir durum içini kurcaladığında bunu eşinle paylaşmadan kendinle paylaşki kırıcılığının farkına var ben bu şekil yaptığım an rahatladım
canım böye negatif düşünme kendine olan güvenin ve saygını kaybetmen konusunda inan bunalrın hepsi sen istedikten yine olacak şuanda da kaybetmiş değilsin ama sen öyle düşünüyosun inan bana arkadaşım geçecek bunlar sen yeterki moralini bozma ve en önemlisi kendini sakın salma ve mücadele et kendinle a.s
şu eşi sevme konusuna gelince o dert bende de var hayatım onu o kadar çok seviyorum ki ve içimde hep onu kaybetme korkusu var sanki bu nedenle de çok kısknaıyorum ama bu biraz aşırı oluyor ve hiç yokken olmadık nedenlerle sırf bu kıskançlık yüzünden çok büyük kavgalar ettiğimiz oluyor işte bende bun konuda kendimi engelleyemiyorum dediğin gibi bu da karşı tarafı sıkıyor ve bi yerden sonra tartışmaya dönüyor sinirim geçince sakinleşince kendi kendime düşünüyorum napıyorum diye söz veriyorum kendime yapmıycam diye ama sonra en ufak bişeyde yine dayanamıyorum işallah ama zamanla bunu da aşıcam ki eminim sen de aşıcaksın arkadaşıma.s
canım eşimi çok kıskanıyoum.eşimin bölümü satın alma hep bayanlarla diyolagta ukraynadan rusyadan gelen baynalr direk eşimle muhatap oluyor bu beni delirtiyor.
güven eksikliği var tam anlamıyla. ledangel haklsında. oradan 5 dakika ayrılmayı bırak aklıma ilk geleni direk eşime söylüyorum oda üzülüyor kırılıyor ama yapıyorum sonra onun üzüldüğünü bana kızdığını görünce kapıyorum kendimi yatak odasına ağla anam ağla.
dediğim gibi kendim yapıyorum kendim üzülüyorum.bu ciddi bir rahatsızlıkmış bugün daha iyi anladım
dr. dediği gibi ilk yapmamız gerekn öz güvenini kazandırmalıyız sana en başta bu gerekiyor dedi.
kaderim bence sen kendine saygını hala yitirmemişsin cnm eğer öyle olsaydı böyle güzel bir adım atmazdın...sakın ama sakın üzme kendini...yawwww kızlar bu kaderime rahatlık mı battı heee ne dersiniz ???kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kaderim eşim bana karşı sevgisini azalttım diyorsun? öyle olsa gelir mi seninle terapiye hele şu türkiye şartlarında...en başta kendine güven cnm sen evde sadece çocuk büyüten bir kadın değilsin ki sosyal birisin...biz burdan elimizden geleni yapmaya çalışırız senin için hatta tatile giderken bırak ardayı bize korkmaama bencede eltinlerden izin isteyin ve çocukları bırakın bu şartlar altında yanınızda götürmeniz pek uygun görünmüyor...büyüğünü de almayın...ya da benden size bir tavsiye 3 günlük ayvalık filan yapın yanlız sonra geri dönüp çocukları eltinleri alıp esas tatilinizi yapın ama bence sizin biracık yanlız kalıp karşılıklı ağlaşmanız gerekiyor Allah yardımcın olsun kolaycacık atlatın...
işte tek sorun o güven eksiliği yaaa ama aşıcaz arkadaşım allahın izniyle aşıcaz :Saruboceq: anam biz varya böyle giderse yapmayacak herifleri yaptıracaz vallaa kaydirigubbakcemile3 ay allahım korusun toparla kendini kaderim toparla canım tabi bendeeeeea.s
Günaydın kızlar,ben geldim.Hem de hamile olarak:)))
esta piti piti kaderim olurmu öle şey birbirimizin yanlız iyi günü içinmi urdayız tabi paylaşcan.
ama kızlarında dediği gibi yapabilirseniz eltinlerden özür dileyip yanlız gidin. yada oraya ok beraber gidin ama bi hafta sonuda şöle iki günlük hemen yanlız bir kaçamak yapın. fakat öle bir yer seçki hiç bir aktivitesi olmasın dışarda yapılabilecek.örneğin biz öle çok hırlaşmaya başladıkmı fıstıklıda bir otelimiz var oraya kaçıyoruz ve döküyoruz içimizi birbirimize kimi kavga ediyor kimi ağlaşıyor ama deşarj olarak dönüyoruz geri. özellikle oraya gidiyoruz çünkü benimkinde pc hastalığı var ve ordaki hiç bir otelde net bağlantısı yok.özelliklede tv yi kaldırtıyoruz odadan. birde orda gittiğimiz yer denize sıfır bir otel kapıdan çıkıyosun direk kumsaldasın. gece içeceklerimizi alıp saatlerce kumsalda muhabbet ediyoruz. sabah sahil boyunda yürüyüş böle bişeyi tavsiye ederim bak. bir günlük bile olsa müthiş iyi geliyo.
CANIM ÇOK SEVİNDİM YA HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİN TATLI BEBİŞİMİZ ÇOK SEVİNDİMMMM DARISI İSTEYEN HERKEZE İNŞALLAH
CANIM AYŞE HANIM GERÇEKTEN İYİ Bİ PİSİKOLOK BEN YARDIMCI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM SİZE SEN DE RAHAT OL CANIM BİRAZ HER AİLEDE OLAB ŞEYLER İNSAN ZAMAN ZAMAN BUNALIYO AMA TOPARLA KENDİNİ CANIM
CANIM ÇOK SEVİNDİM YA HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA GELSİN TATLI BEBİŞİMİZ ÇOK SEVİNDİMMMM DARISI İSTEYEN HERKEZE İNŞALLAH
CANIM AYŞE HANIM GERÇEKTEN İYİ Bİ PİSİKOLOK BEN YARDIMCI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM SİZE SEN DE RAHAT OL CANIM BİRAZ HER AİLEDE OLAB ŞEYLER İNSAN ZAMAN ZAMAN BUNALIYO AMA TOPARLA KENDİNİ CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?