Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

bu eşimle ikimizin fikirydi onlara teklif ettik.
onlarda kabul etti ama biz eltimle arkadaş gibiyiz daha iyi olacağını düşündüğümüz için teklif ettik umarım pişman olmayız
dr.un. bahsettiği yanlız kalma olayı ise şöyleydi. sadece ikimizin olacağı bir yer olmasını tafsiye etti bu zaten mümkün değil çünkü 9 yaşındaki oğlumda geleceği için özel pek sohbetlerimiz olmazdı eşimle
ve özel hiç birşeyimiz olamazÇok üzgünüm çoook
belki eltimlere bırakıp özelimiz olabilir:asigim:buda şimdi aklıma geldi.

çok sağol hayatım moral oldunuz bana
karamuk herşey güzelde ben kendime olan saygımıda kaybettim
aslında haklsın canım benden daha kötü durumda olanlar vardır
eşim yanımda olması bana ilaç gibi geliyor.ama ona belli etmiyorum
benim sorunum birde şu eşimi çok seviyorum ama onu sürekli kırıp rencide ediyorum ama istem dışı bu.bu davranışım eşimi üzdüğü gibi beni sevmesini azaltıyor.
yani evlilkte yapmamam gereken herşeyi eşime karşı uyguluyorum
bunu normal bir insan yaparmı yapmaz tabi ama ben yapıyorum bu durumda normal değilmiyim acaba diye çok düşündüm.
canım ağlamaya gelince okadar çok ağlıyorumki.
umarım dedğin gibi kendime güvenim gelir.

kaderim cnm bu durumu düşünme sen yaşantına ve tatiline odaklan seanslara git ve rahatla bu duruma takıldıkça aşman zorlaşır yani huzursuzluk benimde biraz hamurumda var ama sanırım aştım artık daha huzurlu yaklaşıyorum olaylara kıskançlık ve sürekli eşime olan muhalefet tavrımı bıraktığım an evliliğimiz mükemmel oldu hayatı takmamyı ve eşine güvenmeye çalış sinirlendiğinde oradan ayrıl 5 dk sonra geçer zaten huzursuz bir durum içini kurcaladığında bunu eşinle paylaşmadan kendinle paylaşki kırıcılığının farkına var ben bu şekil yaptığım an rahatladım

canım eşimi çok kıskanıyoum.eşimin bölümü satın alma hep bayanlarla diyolagta ukraynadan rusyadan gelen baynalr direk eşimle muhatap oluyor bu beni delirtiyor.
güven eksikliği var tam anlamıyla. ledangel haklsında. oradan 5 dakika ayrılmayı bırak aklıma ilk geleni direk eşime söylüyorum oda üzülüyor kırılıyor ama yapıyorum sonra onun üzüldüğünü bana kızdığını görünce kapıyorum kendimi yatak odasına ağla anam ağla.
dediğim gibi kendim yapıyorum kendim üzülüyorum.bu ciddi bir rahatsızlıkmış bugün daha iyi anladım
dr. dediği gibi ilk yapmamız gerekn öz güvenini kazandırmalıyız sana en başta bu gerekiyor dedi.

.............

Son düzenleme:
kaderim bence sen kendine saygını hala yitirmemişsin cnm eğer öyle olsaydı böyle güzel bir adım atmazdın...sakın ama sakın üzme kendini...yawwww kızlar bu kaderime rahatlık mı battı heee ne dersiniz ???kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana kaderim eşim bana karşı sevgisini azalttım diyorsun? öyle olsa gelir mi seninle terapiye hele şu türkiye şartlarında...en başta kendine güven cnm sen evde sadece çocuk büyüten bir kadın değilsin ki sosyal birisin...biz burdan elimizden geleni yapmaya çalışırız senin için hatta tatile giderken bırak ardayı bize korkma ama bencede eltinlerden izin isteyin ve çocukları bırakın bu şartlar altında yanınızda götürmeniz pek uygun görünmüyor...büyüğünü de almayın...ya da benden size bir tavsiye 3 günlük ayvalık filan yapın yanlız sonra geri dönüp çocukları eltinleri alıp esas tatilinizi yapın ama bence sizin biracık yanlız kalıp karşılıklı ağlaşmanız gerekiyor Allah yardımcın olsun kolaycacık atlatın...

işte tek sorun o güven eksiliği yaaa ama aşıcaz arkadaşım allahın izniyle aşıcaz :Saruboceq: anam biz varya böyle giderse yapmayacak herifleri yaptıracaz vallaa kaydirigubbakcemile3 ay allahım korusun toparla kendini kaderim toparla canım tabi bendeeeeea.s

şuan evde çocuk büyüten kadınım hissi uyanıyor bende
çalışmayı hamile kaldığımda bıraktım.ve hala dha evdeyim o yüzden bunaldım sanırım
karşılıklı ağlaşamıyoruz. malesef ağlayan sadece ben oluyorum
eşimde artık beni ağlarken görünce yanıma gelip ağlama demiyor adam alıştı artık ağlak biri oldum çıktım
sağoll canım iyiki varsınız

aynen eşimde bazen zorla yaptırcan içimde yok sayende oda olacak en iyisi yapayımda boşuna ağlama söylenme demişti. çok ağlamıştımm
inşallah canım toparlarımm en kısa zamnda

burası kaderin sorunalrı topiği gibi oldu
işgal ettim bu topiği ama çok rahataldımmm
iyiki varsınız kızlarr moral oldunuz
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

esta piti piti kaderim olurmu öle şey birbirimizin yanlız iyi günü içinmi urdayız tabi paylaşcan.
ama kızlarında dediği gibi yapabilirseniz eltinlerden özür dileyip yanlız gidin. yada oraya ok beraber gidin ama bi hafta sonuda şöle iki günlük hemen yanlız bir kaçamak yapın. fakat öle bir yer seçki hiç bir aktivitesi olmasın dışarda yapılabilecek.örneğin biz öle çok hırlaşmaya başladıkmı fıstıklıda bir otelimiz var oraya kaçıyoruz ve döküyoruz içimizi birbirimize kimi kavga ediyor kimi ağlaşıyor ama deşarj olarak dönüyoruz geri. özellikle oraya gidiyoruz çünkü benimkinde pc hastalığı var ve ordaki hiç bir otelde net bağlantısı yok.özelliklede tv yi kaldırtıyoruz odadan. birde orda gittiğimiz yer denize sıfır bir otel kapıdan çıkıyosun direk kumsaldasın. gece içeceklerimizi alıp saatlerce kumsalda muhabbet ediyoruz. sabah sahil boyunda yürüyüş böle bişeyi tavsiye ederim bak. bir günlük bile olsa müthiş iyi geliyo.

haklsıın antikam da eşim zar zor bir hafta izin aldıakannehir
bir hafta dışındada bir gün bile izin vermez patronu
bizim bu sene gideceğimiz otelde netten bulduğumuz bir otel,
bizde voyage torbaya gidiyoruz uamrım dediğin gibi romatzimi doruklarda yaşarız

ayşe hanım evet iyi bir piskolog, samimi, sıcak, anlayışlı
arada bana kızsada sevdim kendisini,
akaşam eşimle uzun uzun konuştuık hemen etki etmiş sende diyor
tabi piskoljik olarakta olabilir.
göreceğiz zaman gerek,

Sağol Melekcim ama sorma kötü başladım.3 gündür idrar yanması(sistit)ile mücadele ediyorum.Bol su iç dediler 3 lt içiyorum her gün ama hiç fayda etmedi.Bugün rahatsızlığım iyice arttı ve acilden Bahar hast.gittim.Kuzenim labaratuvarda çalışıyor.lökosit ve eritrosit çok yüksek çıktı. Dr. antibiyotik ve ağrı kesici verdi.Jale hanımı aradım söyledim güzel ilaçlar vermiş zararı olmaz dedi ama yine de korkuyorum.Tedavi edilmezse de düşüğe sebep olabiliyormuş.Sizin de başınıza geldi mi arkadaşlar böyle bir durum?

Kaderim bence çok da büyütülecek birşey yok .Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir derler ya.Sen zannediyormusun ki kimse sorun yaşamıyor.Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz.Bence senin sorunların kesinlikle atlatılmayacak şeyler değil.Yaz geliyor bak hepimiz yavaş yavaş kış aylarından kalma depresyondan kurtuluyoruz.Sen de atlatacaksın.Geçen bir ablamız vardı ,kızının cenazesine gittik.oğlunu 7 yaşında kaybetti .Biricik kızını da yeni kaybetti.Kadıncağız hep ellerim bomboş kaldı diye ağladı.Ogünden sonra inanki bizim dert sandıklarımızın aslında canımız sıkıldıkça ürettiğimiz şımarıklıktan öte olmadığını anladım.Hayatta ne büyük sorunlar var,Allahım yazmamış olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…