Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

nazcım benim başıma gelemdi hamilelikte böyle bir durum umarım ataltırsın

haklsın aslında hele ben yoktan yere kalp kıran manyağın teki oldum çıktımsempatiksalakcinni tabi sadce eşime karşıı
dediğin doğru okadar zor durumda olan insanlar varki allahıma ne kadar şükretsek azdırrr

selam hanımlarr...
öncelikle kandiliniz mubarek olsun. gerçi biraz geç oldu ama.
naz cım canım ben o sistit olayını çok yaşıyordum hamileliğimdede geldi başıma. ama hiç ilaç kullanmadım yolunu bulduğumdan beri. sistitin baş ilacı kabak çekirdeği canım içindeki asitler idrar yollarını tamamen temizliyor.ve geçtikten sonrada alışkanlık edip her gün bir avuç yemeye devam edersen korursun kendini. ve tabiki bol su tüketimi Allah acil şifa versin canım çok kötü bi hastalık insanı resmen kemiriyo.
kızlar bizdede hır vardı bu gün eee nede olsa kandil. bir kandil bir bayram boş geçmeyen kayınvalidem yine geçmedi.telefonda benimkine vermiş gazı vermiş gazı annesinin evinin bilmem nereleri düzeltilcekmiş. teli kapattıktan sonra bir duydum bütün şalterlerim attı. ama ne bağırdım ne çağırdım. sadece ben dışarı çıkıyorum çocuğa bak sakinleşince gelirim dedim. noldu şimdi dedi. döndüm sadece fırtına öncesi sessizlik nede olsa bayram geliyo deyip gülerek çıktım evden. bir saat sonra geldim benimki ne demek istedin falan diye üstüne gelmeye çalışıyo ses yüksek falan. pis pis sırıtıp farkındamısın ben bağırmıyorum, ayrıca konuşmakta istemiyorum huzurumuz kaçmasın dedim ( o hep bunu söyler işine gelmeyen şeyleri ırtpas etmeye çalışırdı) ama ben konuşmak istiyorum deyince bu kez Devrim'ide alıp çıktım kapıdan nereye dedi. sen konuşmak istiyormuşsun ya rahat rahat konuş diye seni seninle bırakıyorum deyip bastım çıktım. :))))) yarım saat sonra geri geldiğimde bir daha hiç konuyu açmadı anlaşılan farketti ne kadar sinirlendiğimi ve eminimki şu an hala kendi kendini yiyiyo acaba ne demek istedi diye :)))))) eeee hakketti artık eğer bağırıp çağırsaydım haklı gibi oda bağırcak hem canımı sıkıcak hemde ağzına geleni söyleyip alıp başını gitcekti ama sesimi çıkarmayınca afalladı bu kez geri tepti :))))))
asıl bomba bayramda patlıcak büyük ihtimalde artık kimse yada hiç bişey umrumda değil doğrusu. keyfi bilir ne üzcem kendimi ben oğluma ben bana lazımım azcıkta o üzülsün.

bazen en güzel cevap susmak oluyor.sabırlı birimisin antika brova sana
seninde bu kayınvalideden çekeceğin var .
bence evinin bilmem nereleri değil oğlunu düzeltecekti. doldurup gaz vererek

benimde başıma geldi cnm antibiyotik çözüm oluyor ama antibiyotikle bir detoks gibi bişey yaptırmıştı abna doktorum vucuttan çabuk atayım die ilaç 5 günlüktü 5 gün en az 3 litre su fazlası olur az olmuyacak aynı zamanda bol c vitamini hatta ilaçlardan biri c vitamini labilir çünkü benim yaz mevsimiydiki ilac vermişti drum ama limon portakalda ye beraberinde sistitin düşmanıymış c vitamnii birde 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat döküp içirdi ehrgün antibiyotik bitene kadar bunlarıda yaptım sonraki tahliller süper çıkmıştı bidahada yaşamadım allah aşükür cnm ebn çok faydasını gördüm sitedede sisitit diyene yazmışımdır denemeni öneririm zararlı bişey değil sonuçta ben 6 aylık falan hamileydim hemde

selam hanımlar yie bu gün herkez kaçmış topik boş.
kaderim aslında hiçte sabırlı değilim canım ama hır yaşamak istemiyorum onlar yüzünden çünkü eğer ben hırlarsam eşimde hırlayacak yine olan bize olucak günlerce kavga kıyamet sürecek hiç gerek yok bıktım artık onlar yüzünden kapişmaktan.hoş zaten onlarında istediği bu.
birde sorma hadi kayınvalidemin evi için olsa tadilat yine bi nebze anasının evi için yanı eşimi anneannesinin evine yapılacak.anlıycağın benim saf bizden kısacak iki gün sonra satılıp teyzelerinin ödeşeceği mirasa yaptıracak. anlatabiliyomuyum.biraz bu yüzdende hiç ağzımı açmadım. yani çok afedersiniz çüşş demenin sessiz yolunu kullandım.heee tamam belki kayınvalidemin ihtiyacı için yapılacak ama pek ala kardeşleri yaptırabilir sonuçta ev onlara kalacak yani çünkü akıllı hanımlar dede öldüğünde bizim aklı fazlaya imzayı bastırıp herşeyden mahrum ettiler. yani bunu yapmak elin evini dzmek gibi bişey bizim için. neyse yaa açmıyım açtıkça tepem atıyo ama yok kapışmıcam bunun için.

slm hanımlarrrrrrropuyorumnanaktan
nereye kayboolmuş bu millet kızlarrrrrrrrrbilmiyorumkismile

Teşekkür ederim,onu da bir deneyeyim.Gerçi bayağı geçti,yarın antibiyotiğimin son günü.5 günlüktü benimki de.

selam kızlarrr her kes havayı güzel bulmuş kara kayıp
kızlar bizimde dişler başladı Devrim iyice çığrından çıktı sempatiksalakcinni oynatmak üzereyim biliyosunuz zaten yırtığın tekiyde çıldırdı.
birdeeee yarın büyük gün kursum başlıyo bakalım nolcak inş. gerçekten öğrenmeyi başarırım. bu arada özledikte mayo ve bikini çeşitlerinde indirim var bilginize. birde t.box sa bakmanızı tavsiye ederim çok cici şeyler var aklinialirimsmile

slm kızlar ya birsey soracağım ömerck keltoş oldu:)pasama bandana arıyrm bir yerde buldum ca da ama kışlıktı kanzda falanda yoktu.ya sanırım devrimde yada atatuğda bandana vardı öyle bir resimleirni hatırlıyrm deyin bir hele yaw nerden aldınız bandanaları?bu arada wenicede indirim var kızlar %70 güzel seyler var ykmde de war bir bakın istersenz öpyrmmm

canım biz KANZ dan almıştık kent meydanındakinden ama alalı baya oluyo halen varmı ellerinde yada yenileri gelmişmidir bilmiyorum.bu arada nasıl kelleşti Ömercik.:uhm:

tünaydın karamukcum.
nerde bu hatunlar yine hepsi birden kayıp cimcimeeeeeeeeeeeeeeeee, melekkkkkkkkkkkkkkkkkkk, leadangelllllllllllllllllllllllllllllllll, nazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, yeşimmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))) unuttuğum varmıııı :)))

selam kızlar.Demiştim ya kötü başladım diye sanırım kötü de bitiriyorum.Jale hanımdan geliyorum.Ultrason ile baktı,birşey göremedi.amaecburen alttan bakıcam dedi,öyle de baktı gene birşey göremedi.Kan tahlili istedi pozitif çıktı.O da şaşırdı,perşembe gene çağırdı ama yüksek bir ihtimalle düşük yapacaksın çünkü sağlıksız gebelik dedi.Moralim sıfır tabi.Neredeyse hiç umut vermedi,hatta oğlumu bile teselli etmeye çalıştı.Oğluma üzülme yine olur bazen sağlıksız olduğu için biz de olmasını falan dedi.Çok kötü bir durumdayım.Oturdum düşük yapacağım zamanı bekliyorum,berbat bir duygu...

ay cnm deme ya nasılda sevinmiştik hay allah ya nasıl üzüldüm şimdi olsun cnm jale hanımın dediği gibi bebek tutunamıyorsa sağlıklı bir bebiş değil demekki bak nasıl hiç ummadığınız bir anda ansızın kalmıştın hamiş inş. yine kalırsın belkide düşmez umut kesilmez yinede allahım hayırlısını eylesin üzülme lütfen senağlama

çok geçmiş olsun.üzülmeyin allah yine nasip eder inş.morelinizi yüksek tutun.a.s.

Dur canım hemen üzme kendini bence geç döllenme olabilir betan kaç çıktı
yani erken bakmış olabilir

ya ben genelde facedeyim burada konuları takip ederken gün bitiyor ama arada dalıyorum böyle
zaten beni arayan soran da bi antika yani

ay canım benim hemen karamsarlığa kapılma nolur ya dur bakalım belkide olmaz düşük falan hemen moralini bozma canım allah hayırlısını versin işallah yine olur bak benim eltimin ilk oğlunu düşüyo dediler almaya kalktılar kürtajla ama yaşadığını görünce bebeğin almadılar şimdi 20 yaşında kocaman ö yüzden allahtan ümit kesilmez canım üzme kendini a.s

kızlar sizinle bişey paylaşıcam sitede daha önce durumunu paylaşmış bir arkadaşamız 5 aylık ahmile kasımda doğum yapıcak ve eşi terketmiş duruM Kötü anlayacağınız bebeiş için elimizden ne gelirse hepinizden yardım istiyorum ben onun adına bebeiş kılık kıyafeti hepimizde bolca avr bebeğin cinsiytini bilmiyorum ama ben bir koli hazırlıycam sizlerde bana ulaştırabilir veya sizler irtibata geçebşlirsiniz direk ebn özelden msjlaştık tel no aldım yani bir çoraba bile ihtiyaç var bebk bezi mama ıslak emndil pudra aklınıza ne gelirse kılık kıyafet kış bebeişi çünkü işte bilimum ıvır zıvır hamile kılık kıyafeti vb. ben size arkadaşın topiğinin linkini atıyorum inceleyin iletişimede geçebilirsiniz birde yardım meleklerinin linkini ataym inceleyin şimdiden sağolun canlarımmm

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/372210-hamile-kadin-icin-el-uzatin.html
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/360110-karnimda-bebegimle-evliligim-bitiyor.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…