Sağol Melekcim ama sorma kötü başladım.3 gündür idrar yanması(sistit)ile mücadele ediyorum.Bol su iç dediler 3 lt içiyorum her gün ama hiç fayda etmedi.Bugün rahatsızlığım iyice arttı ve acilden Bahar hast.gittim.Kuzenim labaratuvarda çalışıyor.lökosit ve eritrosit çok yüksek çıktı. Dr. antibiyotik ve ağrı kesici verdi.Jale hanımı aradım söyledim güzel ilaçlar vermiş zararı olmaz dedi ama yine de korkuyorum.Tedavi edilmezse de düşüğe sebep olabiliyormuş.Sizin de başınıza geldi mi arkadaşlar böyle bir durum?
benimde başıma geldi cnm antibiyotik çözüm oluyor ama antibiyotikle bir detoks gibi bişey yaptırmıştı abna doktorum vucuttan çabuk atayım die ilaç 5 günlüktü 5 gün en az 3 litre su fazlası olur az olmuyacak aynı zamanda bol c vitamini hatta ilaçlardan biri c vitamini labilir çünkü benim yaz mevsimiydiki ilac vermişti drum ama limon portakalda ye beraberinde sistitin düşmanıymış c vitamnii birde 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat döküp içirdi ehrgün antibiyotik bitene kadar bunlarıda yaptım sonraki tahliller süper çıkmıştı bidahada yaşamadım allah aşükür cnm ebn çok faydasını gördüm sitedede sisitit diyene yazmışımdır denemeni öneririm zararlı bişey değil sonuçta ben 6 aylık falan hamileydim hemde
slm kızlar ya birsey soracağım ömerck keltoş oldu:)pasama bandana arıyrm bir yerde buldum ca da ama kışlıktı kanzda falanda yoktu.ya sanırım devrimde yada atatuğda bandana vardı öyle bir resimleirni hatırlıyrm deyin bir hele yaw nerden aldınız bandanaları?bu arada wenicede indirim var kızlar %70 güzel seyler var ykmde de war bir bakın istersenz öpyrmmm
selam kızlar.Demiştim ya kötü başladım diye sanırım kötü de bitiriyorum.Jale hanımdan geliyorum.Ultrason ile baktı,birşey göremedi.amaecburen alttan bakıcam dedi,öyle de baktı gene birşey göremedi.Kan tahlili istedi pozitif çıktı.O da şaşırdı,perşembe gene çağırdı ama yüksek bir ihtimalle düşük yapacaksın çünkü sağlıksız gebelik dedi.Moralim sıfır tabi.Neredeyse hiç umut vermedi,hatta oğlumu bile teselli etmeye çalıştı.Oğluma üzülme yine olur bazen sağlıksız olduğu için biz de olmasını falan dedi.Çok kötü bir durumdayım.Oturdum düşük yapacağım zamanı bekliyorum,berbat bir duygu...
selam kızlar.Demiştim ya kötü başladım diye sanırım kötü de bitiriyorum.Jale hanımdan geliyorum.Ultrason ile baktı,birşey göremedi.amaecburen alttan bakıcam dedi,öyle de baktı gene birşey göremedi.Kan tahlili istedi pozitif çıktı.O da şaşırdı,perşembe gene çağırdı ama yüksek bir ihtimalle düşük yapacaksın çünkü sağlıksız gebelik dedi.Moralim sıfır tabi.Neredeyse hiç umut vermedi,hatta oğlumu bile teselli etmeye çalıştı.Oğluma üzülme yine olur bazen sağlıksız olduğu için biz de olmasını falan dedi.Çok kötü bir durumdayım.Oturdum düşük yapacağım zamanı bekliyorum,berbat bir duygu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?