kızlar sizinle bişey paylaşıcam sitede daha önce durumunu paylaşmış bir arkadaşamız 5 aylık ahmile kasımda doğum yapıcak ve eşi terketmiş duruM Kötü anlayacağınız bebeiş için elimizden ne gelirse hepinizden yardım istiyorum ben onun adına bebeiş kılık kıyafeti hepimizde bolca avr bebeğin cinsiytini bilmiyorum ama ben bir koli hazırlıycam sizlerde bana ulaştırabilir veya sizler irtibata geçebşlirsiniz direk ebn özelden msjlaştık tel no aldım yani bir çoraba bile ihtiyaç var bebk bezi mama ıslak emndil pudra aklınıza ne gelirse kılık kıyafet kış bebeişi çünkü işte bilimum ıvır zıvır hamile kılık kıyafeti vb. ben size arkadaşın topiğinin linkini atıyorum inceleyin iletişimede geçebilirsiniz birde yardım meleklerinin linkini ataym inceleyin şimdiden sağolun canlarımmm
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/372210-hamile-kadin-icin-el-uzatin.html
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/360110-karnimda-bebegimle-evliligim-bitiyor.html
okudum canım şimdi topiği elimizden ne geliyosa yapalım ama bu bayan nerde oturuyo biliyomusun adresini falan özelden bi atsana belki tanışma fırsatı olur
tam adres almadım cnm ama güselyalıdan esentepeye taşınmışlar ama doğma büyüme setbaşılıymış
Dur canım hemen üzme kendini bence geç döllenme olabilir betan kaç çıktı
yani erken bakmış olabilir
cnmzaten drlarnormal dğum oluyorsa sürekli muayene için gelip gidiyorlar doğum esnasındadoğumu gerçekleştiriyor ve sonrasında kontrollerii yapmaya geliyorlar yani sen drunla bence açık açık konuş normal doğumda muayenemi yapabilecekmisiniz doğumda zaten bulunur doğum sonrası kontrolede gelir bitek sorun normsl doğum olursa gündüz misal gelebilecekmi eğer yanında bulunurum diyorsa sorun yok hastaneden ve muameleden süper memnun klaırsın onunla ilgili şüphen olmasınyeşim hemşire slm sana bişey danışmam lazım kasımda nasipse doğumum var cenk aşkelliye gidiyorum jimerde doğum yaptırabilirim istersen dedi ama korkuyorum kendisi şevket yılmazın doktoru benim sürekli başımda olamaz doğal olarak sence jimerde bi doktora başlamam dahamı doğru olur bi sıkıntı yaşarmıyım ?
yeşim hemşire slm sana bişey danışmam lazım kasımda nasipse doğumum var cenk aşkelliye gidiyorum jimerde doğum yaptırabilirim istersen dedi ama korkuyorum kendisi şevket yılmazın doktoru benim sürekli başımda olamaz doğal olarak sence jimerde bi doktora başlamam dahamı doğru olur bi sıkıntı yaşarmıyım ?
özledin ama bi gelmedin tuğkanımı göstermeye
dövcem siziklava:
selam kızlar.Demiştim ya kötü başladım diye sanırım kötü de bitiriyorum.Jale hanımdan geliyorum.Ultrason ile baktı,birşey göremedi.amaecburen alttan bakıcam dedi,öyle de baktı gene birşey göremedi.Kan tahlili istedi pozitif çıktı.O da şaşırdı,perşembe gene çağırdı ama yüksek bir ihtimalle düşük yapacaksın çünkü sağlıksız gebelik dedi.Moralim sıfır tabi.Neredeyse hiç umut vermedi,hatta oğlumu bile teselli etmeye çalıştı.Oğluma üzülme yine olur bazen sağlıksız olduğu için biz de olmasını falan dedi.Çok kötü bir durumdayım.Oturdum düşük yapacağım zamanı bekliyorum,berbat bir duygu...
slm hatunlarrr çok mutluyum mezun oldum sonunda açıklandı sınav sonuçlarım kurtuldum çok şükür okul derdinden artık
meleğim bizde dedik nerde bu hatunlar die cimcimem kayıp henüz nerelerde bilmem
antika cnm sana biey sorucam bizim bir arkadaşın oğlu acil sünet olması gerekmiş bende arkadaş yaptırdı çok menun kaldı dedim bana detaylarını yazsana şu sünetin bir anlatıveriyim ona nasıl uyuşturuldu ağrı kesici nasıl oldu arkadaşta çok pimpirikli dedim ben bütün detaylarıyla öğrenicem die ankadaran gelicek ve hemşire daha önce fakültede fıtık ameliyatı oldu bebiş küçüüçükken şimdide sünent derdi çıkmış böbreklerdede taş çıktı yavrum küçücükten bisürü dert 8 aylık henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?