Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

okudum canım şimdi topiği elimizden ne geliyosa yapalım ama bu bayan nerde oturuyo biliyomusun adresini falan özelden bi atsana belki tanışma fırsatı olur

Dur canım hemen üzme kendini bence geç döllenme olabilir betan kaç çıktı
yani erken bakmış olabilir

yeşim hemşire slm sana bişey danışmam lazım kasımda nasipse doğumum var cenk aşkelliye gidiyorum jimerde doğum yaptırabilirim istersen dedi ama korkuyorum kendisi şevket yılmazın doktoru benim sürekli başımda olamaz doğal olarak sence jimerde bi doktora başlamam dahamı doğru olur bi sıkıntı yaşarmıyım ?

cnmzaten drlarnormal dğum oluyorsa sürekli muayene için gelip gidiyorlar doğum esnasındadoğumu gerçekleştiriyor ve sonrasında kontrollerii yapmaya geliyorlar yani sen drunla bence açık açık konuş normal doğumda muayenemi yapabilecekmisiniz doğumda zaten bulunur doğum sonrası kontrolede gelir bitek sorun normsl doğum olursa gündüz misal gelebilecekmi eğer yanında bulunurum diyorsa sorun yok hastaneden ve muameleden süper memnun klaırsın onunla ilgili şüphen olmasın

Normal doğum düşünüyorsan hiiiç Cenk Bey için zorlama kendini Jimer hekimi seç ama planlı olsun sezeryan olsun dersen seçebilirsin

selam kızlarrr.....
en sondan başlıycam yine bitkici bende Yeşim hemşirmize katılıyorum eğer sezeryansa doktorun gelsin yok normal yapıcaksan daha fazla vakit kaybetmeden Jimere geçişini yap pişman olmazsın (kaderde yoksa)
leadangelcanım bende yardımcı olmak isterdim ama biliyosun ben herşeyimizi yei doğum yapan arkadaşıma yolluyorum.
Nazcım üzme kendini cnım herşeyde bi hayır vardır.bak beni örnek al karşına neler yaşadım kaç bebişimi kaybettim ama şimdi Devrim'im kollarımda 10 taneye bedel hemde kaydirigubbakcemile3 sıkma canını büyük Allah'ım ne eylers güzel eyler Ona sığın vardır elbet bir bildiği. eğer durursa hayırlı olan odur deriz hepimiz seviniriz tabiki senin adına ama gidersede kendini hırpalamanın üzmenin hiç yararı yok hatta daha ötesinde zararlı. hem bak dünyalar tatlısı bi oğlun var Hamdolsun ki o sağlıklı yanında ya oda olmasa ben yıllarca boş kollarla bekledim tesellim bile olmadı ama senin kuzun yanında ve onun sağlığı en büyük tesellin. ama hayırlısı için dua et güzelim nolur yaşaması durması için değil hayırlısı için.bir komşumun başına geldi hatta oda Jale Hanımın hastalarından daha anne karnında bebeklerin sorunlu olduğu anlaşılmıştı dünyaya getirmeyelim bunları diye hem o hem görümcesi yalvardılar kızımız dinlemedi. erken doğdular 5,5 aylık ve aylarca kuvezler vs. ama kızın iki koluda yok gözleri görmüyor, erkeğinse( ikizler birde) belden aşası yok ve zeka hiç ilerleme göstermiyor. o yüzden nolur hayırlısı için dua et.onları gördükçe hepimizin içi sızlıyor :1no2:

tünaydınnnnn.....
kızlar kursum süper gidiyo. böyle devam ederse haftaya gerçekten ben yüzebiliyo olcam galiba daha üçüncü günden kualç atabilir su yüzeyinde durabilir hale geldim hemde ben dolu küvete bile giremeyen ben. hoş o koca su kütlesine beni sokana kadar canı çıktı zavallı hocamın ama şimdide ders bitimi çıkarmaya çabalıyo gerçekten böle giderse bir hafta sonra hadi havuza diyebilirim size hihoyyyt

canım hayırlısı olur inşallah sizin için allah yardımcın olsun çok can sıkıcı bi durum ama vardır ondada bi hayır allah yavrucuna yalınıma sağlıklı uzun ömür versin tatlım sıkma canını

kızlar bi süredir netim yoktu yaa modem arızalandı şimdi yedek modem aldık ptt den şükür kavuşturana ay alışmışız ne zor muş netsiz olmak
Ç)

slm hatunlarrr çok mutluyum mezun oldum sonunda açıklandı sınav sonuçlarım kurtuldum çok şükür okul derdinden artık

meleğim bizde dedik nerde bu hatunlar die cimcimem kayıp henüz nerelerde bilmem
antika cnm sana biey sorucam bizim bir arkadaşın oğlu acil sünet olması gerekmiş bende arkadaş yaptırdı çok menun kaldı dedim bana detaylarını yazsana şu sünetin bir anlatıveriyim ona nasıl uyuşturuldu ağrı kesici nasıl oldu arkadaşta çok pimpirikli dedim ben bütün detaylarıyla öğrenicem die ankadaran gelicek ve hemşire daha önce fakültede fıtık ameliyatı oldu bebiş küçüüçükken şimdide sünent derdi çıkmış böbreklerdede taş çıktı yavrum küçücükten bisürü dert 8 aylık henüz

canım yaaa :1no2: biz dorukta Tamer Bey'e yaptırdık canım. aslında onun hakkındada bazı şeyler duymuştum ama nedense ona kanım kaynadı ve o dedim bi anda karar verdik günü alıp çıktık. önce muayene için gittik aynı gün işlem gününüde aldık. aynen anlatıyorum isterse o arkadaşına görüntülerinide izletebilirim.önce bir normal odaya alındık,altını soyduk makattan sakinleştirici bir ilaç verildi (bu ilaç sersemletiyomuş ) kısa bir süre sonra işlemin yapılacağı odaya çıktık, bacaklarını bantladılar (kımıldanmasın diye) sonra önce bir iğne batırıcam vericeği tepkiye göre iğneyle uyuşturucam yada sprey kullanıcam dedi. iğneye tepki vermeyince uyuşturucu bir sprey kullandı. yaklaşık yarım saatlik bir operasyon yapıldı (bizimki uzun sürdü çünkü büyük bölümde yapışıklık vardı Devrim'in ) tamamen dine uygun şekilde kesimini yaptı (o konudada içinde bi şüphesi olmasın ), sonra damarları tiptopla yani kendi kendine düşen iplerle dikişini attı. sonra odamıza döndük 15 dakika falan odada kendine gelmesini bekledik çünkü o makattan verilen ilacın etkisi geçerken farklı tepkiler verebiliyormuş bebekler bizimki gülme krizine girdi normalde bağırırlarmış kaydirigubbakcemile3 o hali düzelsin diye bi iğne yapıldı ve gece yarısına kadar uyuttu o iğne. sonrasındaysa yanlış hatırlamıyorsam 3 gün yıkanmadı. sonrayasa galiba bir hafta boyunca 15 er dakika suya oturttuk ve her altını açtığımızda çevresine yaraya getirmeden mikrop yürüyemesin o bölgeye diye baticonla temizledik ve bir kremi vardı onu uyguladık dikişleri düşene kadar. yeterli detay oldumu kaydirigubbakcemile3 hımm akıllarında olsun bizim başımıza gelen bir durum aynen yazıyorum "reçeteyi eczacı bir arkadaşımıza yaptırdık ve pişik kremi yazdığını farkettik içriğine bakınca bunun hiç bir yararı yok deyip bakalım niye yazmış bunu diyerek doktoru aradı ve ellerinde olmadığı muadili olarak ne verebileceğini sorduğunda hastahanenin karşısındaki eczaneden bulabileceğimizi söylemiş :jeyyar: anladınız siz onu bunun üzerine arkadaşımız bebeğin amcasıyım ben diye tepki verince bu kez başka bir krem önerdi ve onun prospektüsünde yaraların kolay kapanmasına yardımcı olduğu yazıyordu." ( yani reçeteyi yaptırırken okusunlar ve boşa pişik kremine para vermesinler )
ehh ne anlattım be kaydirigubbakcemile3 dur bakim bulabilirsem kremin adınıda vereyim.
buldum MADECASSOL merhem ( bağ dokusu oluşumunu hızlandırıyormuş.)
tamam artık susuyorum son bişey daha cimcimem gezmeklerde yine merak etmeyin çok çok selamları var herkese

doktorumla konuştum haftasonu normal doğum olduğundada gelebilceğini söyledi doktorumdn çok memnunum ama jimeride herkes o kadar iyi anlatıyorki kafam karışmıyor desem yalan olur hayırlısı bakalım yaa zaman ne göstercek...

ozman sorun yok cnm doktoruna güveniyorsan gelebilecekse sorun yok çünkü normal doğum çok uzayabiliyor eee diğer tarafta hasta bakıyor olucak oyüzden normal doğumda sorun oabileceğini söyledik sana ben gece 5 te yatışım yapıldı ertesi akşam 6 da doğdu bebeğim 7,30 da odamdaydım 15 saate yakın sürekli dr kontrolünde kalıyorsun benim yani öyleydi inş. sorunsuz atlatırsın doğumunu

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
nasılsınızzzzzzzzzz bebeişlerin keyifleri nasıllarrrrrrrrrrrrrr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…