Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

nazcım sağlıklı haberine cok sevndm cnm hayırlı olsun jale hanımı tanımıyrm burada sizlerden duyduklarım kadarıyla biliyorum kendisini umarım hersey yoluna girer cnm böyle bir muamele üzücü tabi.hakkında hayırlısı olsun

Naz82 üzüldüm ve şaşırdım canım..
ben de jale hanımın hastasıyım ve kısmet olursa 12 temmuzda sezeryana giricem.

sen 9 senelik hastasıymışsın ben sadece 9 aydır tanıyorum ve çok memnunum..

şaşrıdım sadece bunu söyleyebilirim..
hakkında hayırlısı olsun

evet canım tamamen haklısın ne diyeyim hala şakınım hiç ummazdım jale hanımdan böyle bişey :1no2: bakalım perşembe git yine nasıl olacak o zaman daha iyi karar veririsn a.s

slm hatunlar nasılsınız kimseler uğramamış bizde herşey yolundayken akşam hiç ama hiç uyumadık sürekli sallanmaya okadarda alışkın olmayan tuğkanı bütün gece uyutma çabaları sallama aklınıza ne geliyorsa yaptım çok ama çok yorgunum diş çıkarıyoruz bugün bitene azıcık ucu görünmüş diğeri için sanırım bugecede uyku yok aman buna şükür iştahsızlık ateş huzursuzluk fazla yok ama sanırım gece patlamaya çalıştı diş çünkü 10 dk uyudu uyandı sürekli sbh uyumuşuz biraz işte

kızlar ben geldimmmopuyorumnanaktan
ne var ne yok çok merak ediyorum hemen geçmişi okuayacağım uamrım arda uyanmaz ben okuyuna kadar

nazcım herşey yolunda olmasına çok sevindim,bebeğinle ilgili olmusuz düşüncelerini okuyunca çok üzüldüm ama sonra herşey yolkunda olması beni sevindirdi.
bu arada jale hanım hakkındea negatif düşüncelerin varsa başka dr. arayabilrsin tatlım iyi frekans almak hasta ve dr. arasında çok öenmli
ledangel mezun olmuşsun tebrik ederim seni canım
çok acele okudum kızlar uamrım kaçırdığım birşey yoktur.
bizde cuamrtesi akşamı bodrumdan bugünde kumladan kayınvalidemin yanından geldik acayip yorgunum bavullar daha açılmadı yerleştirmem lazım ama vallah siz ağır bastınız hemen oturdum pc başına neyse işler beni bekliyor szileri çok özledimmm
yarın görüşmek üzeree öptümmmzemuszemus

nazcım şimdi geçmişi okudum ancak yavrucum sen neler atlatmıişsın ayyy nasıl geçmiştir kim bilir o saatler :sinifsinif:

doktor işi zor iş ins hakkında hayırlısı olur nazcım.yakın bir arkadasımın ablası zuhal hanımda dğm yapmıstı memnundu.insallah hakkında hayırlısı olur tatlım inan diyebilecek söz bulamıyrm o zaman bu topic deki diğer arkadaslar doktorun özeline gitmişler öyle görünüyor çünkürahatlatıcı bir söz söyleyeyim diyorum oda olmuyr cünkü jale hanım direk söyelmiş yuvarlamadan açıkça..neyse tatlım sen bunları düşünme bebişe odaklan simdiiii:)ayy darısı fahriyenin basına inş....kaderm nasıl gecti tatil arda durmus mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…