Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam hanım hanımcıklarrr...
kaderim hoşgeldin canım nasıldı tatil rahatladınızmı biraz ??
leadangel geçmiş olsun canım hadi artık kurtuldun stresten.
nazcım gerçekten şoktayım canım.kaç yıldır hiç böle bişeyiyle karşılaşmadım çünkü Jale Hanım'ın. doğruya doğru hiç ssk'lı olarak gitmedim.ama yinede şoklardayım. ayrıca diğer konudada haklısın yıllarca ssk ya bedavayamı ödeme yapıyoruz, tabiki yararlanıcaz. doğrusu söyleyecek söz bulamıyorum.

Ooooo millet tatile de gitmiş gelmiş
neler olmuş neler
Hoşgeldin diğelim kaderime a.s.
leadangel hadi hayırlısı mezun olmuşsun
artık okul derdimiz bitti .................
naz82 canını sıkma bencede artık bebeğine odaklan sen hamiilesssiiiinnn

teşekkür ederim cnm okul derdi bitti aynenn...

naz üzücü günler geçirmişsin ama çok şükür bebeişin seninle canım allah sağlıklı bi gebelik nasip etsin güzelim

jale hanım,,,
benim için eşsiz bi doktor çok üzüldüm okuduklarıma ve senin adına düşüncelerinde haklısın ama bazen de düşünüyorum ..çok şey mi bekliyoruz doktorlardan diye mesela biz her zaman aynı davranabiliyomuyuz insanlara her zaman insanlar dört dörtlük olamıyo işte..
inşallah gönlüne göre bi doktor bulursun hayatım endişelerine hak vermemek elde değil

kızlar 7 temmuz 2010 saat 1 de öykümün doğum günü var...
bizi seven herkez davetlidir :)
evde olacak kızımın ilk doğum günü o yüzden çok heycanlıyız hepinizi beklerim:lepi:

ah bizim öykücüğümüz büyümşte doğum gününü kutlarmış inş. cnm bir aksilik olmassa sendeyim ogün

eh siz tam anlamı ile silmişsiniz Jale Hanımı..
ben sizin yerinizde olsam yani bu kadar yakınsam onunla, ayrılmadan önce açıkça bu tavrının sebebini sorardım..

Son çırpınışları falan diyorsunuz ya, belki bir sebebi vardır diycem ama siz bilirsiniz.
hiç olmazsa içinizde kalmamış olur..çünkü çok üzülmüşsünz.

Son düzenleme:

eşim de öyle diyor.Neden peki deyip çıktın sebebini niye sormadın diyor ama ne bileyim şaşkındım zaten.Özellikle bidaha böyle olmasın deyince ne diyeceğimi bilemedim.sanki suç işlemişim gibi söyledi.o gün benim kontrolümdü.Zaten ücret ödemeyecektim.onu bile söylemek gelmedi aklıma.dışarı çıkınca aklıma geldi.

tuğkannımızın cicileri mi çıkmışşşşşşş kaderim iyi gelmiştir umarım tatil size...bizde iki günlük sarımsaklıya kaçalım dedik ablam gelmeden gittiğimiz gideceğimize çoook pişman olduk atatuğun üst dişler ben gelicem diye tutturdu ateş ishal huysuzluk bi dedr. uzakta çıldırıcaktım o halde yola çıktık inanın kızlar 20 kere durduk :sinifsinif: canımızın bu halleri bizi çok üzdü çocuk dr. olağanüstü yardımcı oldu ama o görmeden de içimiz rahat etmedi gece 3te bursaya geldik hemen kliniğe gittik bekliyordu bizi dr. önce fitil denedik olmadı sonra iğne 37yi ancak gördük ohaoldumsmile ve anladım ki bbu dişler bizi fen yoracak anlaşılan o sakin çocuğun içinde meğer bir canavar varmış sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

nazcım 9 yılın hatırına son kez konuş derim ben ama soğuduysan da devam etme ama mutlaka nedenini sor....jimer çok değişti bence ssklardan bir farkı kalmadı.karma karışık oldu...hani eskiden hastanede işini gördüreceksen önce muaynehanesine gider ilgi beklersin yaaa aynen o politika oldu...ama nazcım hk vermemekte elde değil jale hnma hani 50 hastanaya bakmak var 5 hastaya bakmak var...tabiki sgkdan yararlanacksın bu senin en doğal hakkın...en önemlisi cnm senin miniğinin sağlıkğı belki söyleyiş tarzı tuhaf olmuş o günkü psikolojisiyle...şimdi diyeceksin yemişim psikolojisini ya benim pskolojim eeeee sende haklısın tatlım ama bu soruların cevabını ancak abla gibi gördüğün jale hnm verebilir....

nerrden başlayımm

kızlar önceliklle hoş buldum çok sağolun
ledangel geçmiş olsun atlatmışsınız darısı başımıza.
ayy bizde neler çekiyoruz 2 gündür ateşi çıktı.fitil ve ağrı kesici şurup verdi dr.. çok şükür biraz daha iyiz
nilimsi arda durmuş canım ananesinde gözüm arkada kalmadan bıraktım büyük oğlumuda annem büyütmüştü yani herşeyi düşünür benden daha iyi bile bakar çocuk konusunda bilgili ve ilgili anneciğim onun sayesinde gittim tatile.
atatuğçukta hastalandı demek geçmiş olsun canım ya ayy çocuk büyütmek iyi güzelde onlar hasta olunca herşeyimiz mahvoluyor moral falan kalmıyor.cimcime sende tatili bırakıp geldin demek aman onalr iyi olsunda tatil falan kalsınn
yeşimciğim evet canım tatil dedğin neki geldi bittii
öykücükte büyümüş 1 yaşına girecek hımm maşallah a.s.

nazcımm üzüldüm canım ya ben özelden gittiğim için farklımı davranıyor bilemiyorum bu konuda birşey diyemem
ama talihsiz bir açıklamada bulunmuşş
birde dr.. hsta sayısını belirleme gibi lüksleri yokmu merak ettim şimdi
canım sen bunları düşünüp bebişinide kendinide üzme hamileliğin tadını çıkar
bu arada her konuda haklısın bende olsam sinir olurum çünki sen hamile kalmayı isteyen ve hamile kaldığına çok sevinen bir annesin bence daha özverili olabilrid eğer o gün onun için kötü bir gün olsa bile hastalarına bunu yansıtmamalı bir dr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…