Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

bizde 25 temmuzda gideceğiz tatile bakalım nasıl geçecek şimdiden heycanlıyım çok öykümle ilk tatilim olacak çünkü

cimcimem nerdesin ya özlettin kendini hayırlısıyla çıksın dişler de bitsin şu dertler ya ilk dişleri çıakrmak çok zormuş kızlar ya birde azı dişlerini şuu ilk dişler çıkınca birraz rahatlarız bizde yine ateş ishal huzursuzluk pek olmadı ama gece uykusu kalmadı çocuğun herhalde ağrısından

kaderim olsun cnm tatil iyidir buda bir gelişme ama ben ikinizin başbaşa gitmenizi öneriridim eylenmiş olbilirsin ama kesinlikle eşinle gitsen 1 gün kötü olucak 2. gün birlikte eylenmeye çalışıcaktınız

öyküü kızımızda inş. çok eylenir kara kız olup döner annesi bol bol dinlenin

:asigim::asigim: ağlarım bakk:gitme::gitme:[/QUOTE]

kıyamammmmbizde 3 katlı ev alır her kata birimiz yerleşiriz hiç ayrılmayız sen üzülme kafamçokkarıştı

ayyyy leadangel ilk diş son diş bilmem bizimki alt dişleri zor çıkardı şimdi yukardakiler patlamadı daha ilk dişler kadar zor bi ele gelse çocuk birazcık rahatlıyacak ama....kaderim hastalanmadı dişlerinden oldu yaaaa tatilin istediğin gibi gitmemesine üzüldüm kısmetse bizde 1 ağustosta kaçar :içelim::içelim:

kızlar 7 temmuz 2010 saat 1 de öykümün doğum günü var...
bizi seven herkez davetlidir :)
evde olacak kızımın ilk doğum günü o yüzden çok heycanlıyız hepinizi beklerim:lepi:

canım çok sağolasın şimdiden yeni yaşınzı kutlarım daha nice yaşlar dilerim öykü hanımaa çalıştığım için katılamıyorum öyküyü benim için kocaman öp hayatımmopuyorumnanaktan

selam hanım haımcıklarrr........
maşallahınız var yine çeneler yerlerde kaydirigubbakcemile3
tabi ben herifle anca uğruyom bi haftadır izindeydi çıldırttı beni.göyya boya işini halledecekti nerrdeeee evde kalmış kız kuruları gibi süslendi süslendi gezdi. hoş beraber gezdik yanlız değildi ama işler kaldı klava:neyse sıradan gideyim öncelik nazın
canım bende diğer arkadaşlara katılıyorum kafanda soru işareti kalmasına izin verme açıkça sor neden böyle bir tutum takındığını.çünkü Jale Hanım paragöz bi insan değil.bunun altında mutlaka mantıklı sebepler olmalı. ada olmasa bile (başka bir yönden bakıcak olursak) sen rahatlamış olursun.
sıra melekimde :) Öykücüğümüz büyüdü bile he ilk tanıdığımızda oturamıyordu bile şimdiyse pasta kesicek maşallahhhh nazar boncuğumuza Allah bi elem keder vermezse ordayız canım.
sıra cimcimemde akıllı kuşum üç katlı ev alcan he tabi oğlunun dibinden ayrılmıcan gelinide rahat bırakmıcan kanma sen buna melekcim şimdi böle diyo sonra o ev iki kata iner ona göre kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ( azcık aranızı kızıştırayım :roflol: hem ne o öyle gelinim gelinim diyom ama daha bi yüsük bilem takmadın
leadangel canım hadi çıkmış kıkılar Tuğkan'ında aman olsun ateş yapmasında bırak uyumasın. sahi unuttum cimcimem ateşler falan atlatmışsınız geçmiş olsun canım.
hem nolcak bi uykudan kısmetse çarşamba görürsünüz benim azman iyice canavarlaştı bu diş muhabbetine kaydirigubbakcemile3 şükür ateş ishal yapmadı ama bir bağırma huyu edindi nerdeyse kulak tıkacıyla gezicez evde bizde alıştık her bağırışında ağzına bişeyler tıkıştırıyoruz yoksa imkanı yok susmuyo bu gidişle obez olmazsa iyidir.
evettt özellikle en sona bıraktım kaderim gelelim sana yaralı kuşum.(ay güzin abla gibin oldu yanlız formumdayım bu gece) öncelikle şu durumdan sonra daha iyi anladımki bir an önce özgüvenini geri kazanman lazım çünkü yaşama sevincini yitirmeye başlamışsın birde üstüne, oysa canım senin yerinde olmak isteyecek o kadar çok kadın varki dünyada.hatırlıyormusun bilmem bir gün sana geldiğimde eşlerden kayınvalidelerden konuşmuştuk.benimle ilgilenmiyor dediğin eşinin seni ne kadar güzel kolladığından bahsetmiştin bana unutmaki hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. seninkindede bu kadarı var demek napsın adamcık :) hem erkek milletinin bir eksiği daha var bize göre en kötü kadın 4/2'lik olurken onlarda 4/3'ü yakalayabilen sayısı az evet eksikleri olabilir eşinin ama ama mutlaka seninde vardır ve evliliğin asıl anlamıda zaten burda ortaya çıkmazmı bir çift elmanın iki farklı yarısıysa ancak çifttir.yoksa hepimiz sen ve benden ibaret oluruz.belki düşünemiyor akıl edemiyordur burdada sen devreye gir çaktırmadan onun akıl edemediklerini önüne sür.ama üzerine gitmeden sanki onun fikriymiş gibi.bazen erkeklere bu gerekiyo :jeyyar:
vee son olarak benden havadisler...kızlar belki inanamayacaksınız ama ben su öleği yüzmeyi öğrendim. bu haftada ikinci kura başlıycam stil öğrenmek için.ayrıca kafaya taktım dikişe merak saldım şimcikte kışında dikiş hocası olan ablamın yakasına yapışmayı düşünüyorum bana biraz eğitim versin diye kaydirigubbakcemile3 kalıptan kesip dikmeyi beceriyodum az çok ama patron çıkarmayı falan öğrenecem şimdi.başkada pek bişeycik yok aslında heee asıl muhabbeti unuttum benim bu herif kaçık artık garantiledi.herkes hatununun kilosundan yakınır fazla diye benimkide beni alayım diye diyetisyene yollamaya kalkıyo sempatiksalakcinni bende dedim be herif hatuna sarıldınmı elin beline dolanacak dedim oda tuttu iyide doladıktan sonra o kolun arasında hetun nerde diye aranmıcaksın dedi. :bbo: napcam ben bu adamla yaaaa kaydirigubbakcemile3 neyse çok konuştum yine benden incicikler bu kadar sonra devam ederiz beni özleyin anacımmmm bayyyy zemuszemus

kızlar belki inanmayacaksınız ama biraz önce yine doğum hikayeleri topiğine yapışmışken birden aklıma geldi ve tek tek hikayelerimizi okudum.hatta belkde 10'nuncuya baştan sona okudum hepsini o bekleyişlerimiz paylaşımlarımızı hatırladım Allah'ım ne güzel günlerdi. şimdiyse yüzümde garip bi gülümsemeyle bakıyorum ekrana hani derler ya güveyi oda kapısında gören gelin gibi :))))

hepinize günaydınlar...oh oh tatilden dönen mi ararsınız,tatile gidecekler mi ararsınız hepsinden var özendim valla.Bu sene izinim yok tatile gidemeyeceğim içime oturdu kızlar.havuzlarla idare ederiz diyorduk,hamilelik olunca o da yattı gibi görünüyor.bazı arkadaşlarım hamileyken havuza girmiş aslında ama internette zararlı diye okumuştum,cesaret edemiyorum.Bir yandan da hamilelikte en sağlıklı spor yürüyüş ve yüzme diyorlar ama herhalde denizde yüzmekten bahsediyorlardır.Bu arada kızlar cinsiyetleriniz kaçıncı haftada belli olmuştu yazar mısınız.Oğlumda 13. haftada belli olmuştu ama erkeklerde çabuk kızlardaysa geç belli oluyor diyorlar,sizin nasıldı?

canım bencede hamileyken havuza girme derim ayy benmi çok pinpirikliyim bilmiyorum ama herşey benim başıma geliyor.
havuzda mikrop kapmışım vajinal bölgem yara içinde mantar olmuşum.hemde okadar temiz bir havuz olduğu halde
korktukça başıma geliyorr.
gerçi görümcem hiç havuzdan çıkmadı hamileyken hiç bişeyde olmadı
sanırım kötü düşünmemek lazım
canım büyük oğlumda 14.haftamda belli olmuştu
ardamda ise tam bir mullakta kaldı dr13 haftamda gitmiştik koştura koştura hemde merak çok fazlaydı ama kendini göstermemişti.sonra 2 hafta daha bekledik 15 haftamda ardacıkta ben erkeğim dedi bize. oda dr.um uğraştığı halde ne pozisyonlara girdim kendini göstersin diye anlatamam.yani belli olmuyo.

slm hatunlar gece gece amma kaynatıyorsunuz haaaa vallhi kuzuyu uyutan buraya koşuyor galiba
bundan sonra bende öyle yapıcam

kaderim kız sen bir derdim varı çok okuyosun galiba etkisinde klaıyosun aklına getirme kötü şey
kanepede uyuması normal cnm ya arada olur öyle ve düşündüklerimni asla eşinle paylaşma doktorada birlikte gidecekseniz ayrı girin benim fikrim şikayet edicem diyorsunya oyüzden diyorum kesinlikle onun yanında edersen şikayet sürekli sana tavrı değişmesini engellersin olumlu yaklaşmak en güzeli ve madem şüphelerin var türkcell hattı varsa eşinin teli sendeyken çaktırmadan şifre yaz 2222 gönder
gelen şifreyi kaydet ve sil netten türkcellin sayfasına gir ve bu şifreyle hafta hafta kimle konuştu kime msj attı dökümanları var anammmmm iyice hafiyeliğe sardırıcaz işi ama için rahat eder yalnız her haftaya bakışında oona msj gidiyor dökümanlara bakılıyor die teli sendeyken yapabilirsin ancak
çok yakın bir zamanda bir arkadaşım yaptıda bunu sonucu kötü oldu gerçi sende şüphelerinden kurtulursun

cimcimem olur valla kabulum kızımdan zor ayrılacağım sanırım ya ben ona çok düşkünüm ama atatuğ paşama da düşkünüm çok valla çok özledim paşamı
eniyi çözüm 3 katlı bi eve taşınıp birlikte yaşamak sanırım :))))))

antika maşallah ne çok dolu geçiyo canım günlerin ya
devrim paşa nasıl bakalım emekliyor mu baya oldu görmeyeli her gördüğümde değişiyolar

kaderim boş yere can sıkıyosun canım ya
hayat üzülmeye değmeyecek kadar çok kısa hayatı zindan etme kendine
keşke elimizden bişey gelse
sen gel çarşamba günü bize canım dertleşiriz
takma kafana bunlar geçici şeylşer
umarım hallolur

leadengel kız ne çok şey biliyosun sen öyle şifre alma falan akannehir
canım seni de özledim valla hle o güleryüzlü paşamı senden çok özledim
nasıl akıllı kız maşallah

meleğim bizde sizi özledik yarın hasret gideririz nasipse senin hazırlıklar ne alem bizlerden istediğin bişey varmı hiç çekinmeden söyle cnm bak

ya melekçim ben gelmek istiyorum ama o yokuşu nasıl çıkacağım yada ineceğim
geçen sana geldiğimde iyiki ardamı almamışım demiştim o yokuş beni mahvetti hemde indiğim halde
vallah yolllar gözümde büyüdü
sizler ne güzel hepiniz yakınsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…