Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

canım eğer evden direk geleceksen o yokuşu inip çıkmak zorunda değilsin
santral garajdan sinandede minübüsüne binersin direk bizim evin yanında inersin
arda paşamızı da getirde görelim ya özledik valla minicik halini hatırlıyoruz kocaman olmuş

kaderim bizim için daha zor cnmbir yokuş yeşilyaylaya çıktık birde oaraya öldük cimcimeye dönelim dedim dönmedi bide bebiş arabalarıyla çıktık mahfolmuştuk artık akıllandık taksiyle gidiyoruz dönüş çok kolay oluyor bebiş arabalarıyla cimcimeylede konuşmadık istersen bana gel burdan gideriz taksiyle cimcimeyle biz buluşup gideriz yüksek ihtimalle

peki eve geri dönerken yine aynı yerdenmi bineceğim
o zaman yürümüştüm ama hııı ozaman anneme gitmiştim şefket yılmazın o tarafa gitmiştim yani o yüzdenmi acaba kafam karıştı
yani dönüştede o zmaan o yolu kullanmayacam

canım sanada gelsem olur ama biraz daha zor olur. ilk sana sonra meleğe 2 kapı beni yorar gibi zaten nasıl geleceğim onu düşünüyorum.
yarın olsunda bakalım
belkide annemden gelririm annemlerin elemanlarına getirtiririm kendimi belki bak buda şimdi aklıma geldi
neyse yarın olsunda bakarım benim kafa zaten karışık

Melekcim yaş gününüzü kutluyorum canım,Allah Öykücüğe nice nice yaş günleri kutlamayı nasip etsin inşallah.Gelip kendim kutlamak isterdim ama biliyorsun çalışıyorum canım,hepinize iyi eğlenceler...

Son düzenleme:
Selam kızlar .Biraz önce Jale hanım aradı.Aranızdan biri kendisine kırıldığımı söylemiş.Uzun uzun konuştuk.ben neden kırıldığımı anlattım ,o da neden öyle olduğunu söyledi.Sonuçta birbirimizi yanlış anlamışız.Jale hanım açıklama yapmadığı,ben de sebebini sormadığım için sanırım böyle oldu.Karşılıklı özür diledik sorunu çözdük.Hanginiz söylediniz bakayım beni! Bu arada kızlar sizden ricam benden alıntı yaptığınız jale hanımla ilgili mesajları siler misiniz.Yeni hastalarının okuyup Jale hanım kakkında olumsuz düşünmelerini istemem.Sonuçta arayıp sorunu çözüme kavuşturması bile benim için çok önemli.

sorunu halletmişsiniz canım ne güzel
kim söylediğine gelince diyaolg halinde olan biri söylemiş olabilir yada hala hastası olan ve sürekli jale hanıma giden biride olabilir.ama iyikide söylemiş kim söylediyse bak sorunu halletmişsiniz ne güzel
ben söylemedim dememe bile gerek yok benim dertlerim bana yetiyor.akannehir
ama önemli olan seni araması.

ayyy ben gelemiyorum yol gözümde büyüdü çokta sıcak ve uzak offff niye bukadar uzaksınız ya iki vesait herbiriniz. yada benmi çok üşengenimm anlamadım
öykücüğün doğum günü kutlu olsun annesi nice yıllara inşallah.
neyse kısmet değilmiş benim oarada kutlamam
bol bol resim çekinin kızlar ekleyin buradan bakalım bebişlere

biz şimdi geldik evimize gelmeyenler çoookk üzülsünler çok ama çok eylendi miniklerimiz
meleğim cnm çok ama çok teşelkür ederiz herşey için bizi kusursuz ağırladın herşey süperdi inş. bizlerede nasip olur böyle güsel doğum günleri

naz cnm çok sevindim sorun kalmamasına jale hanımlada tanışmak kısmet oldu çok şeker biri gerçekten

çok sevindim jale hanımla probleminizi hallettiğinize.çünkü jale hanım bence hastasını madur etmez heleki sevmişse bide ki siz 9 seneden bahsediyorsunuz.konuşmanız iyi olmuş.çok sevindim en azından jale hanım hakkında yanılmadığımızı bir daha ispatladı bence...ben kendi adımada mutlu oldum.:teytey:

aman aman kimler gelmiş bugün seda da oradaymış
bu arada seda ile ikimizin oratk arkadaşı varmış çok şaşırdım
yani şöyle söyleyim benim akrabam aynı zamanda çok iyi anlaştığım arkadaşım var 27 senelik meğer seda ile arkadaşmışlar yada komşumuydu seda düzlet ben yanlışsam canım.çok memnun oldum uamrım sedacımlada karşıalşırız şimdi tl konuştukk arkadşımla beraberlermiş şuan da bak seda hemen yetiştirdim.
doğum gününde neler oldu haydi yazın kızlarr

kızlar çok hoş güzel bir gün geçrdik doğrusu:1hug: biz 1 dünyalar güzeli beklerken iki dünyalar güzeli karşıladı bizikaydirigubbakcemile5 çok tatlıydınız melekcim öykücüm maşallah size....valla çok güzel ağırlandık her zaman ki gibi leadangel servis yaptı ben fotocu oldum kaydirigubbakcemile3 ufaklıklar çok eğlendirdi bizi en çokta tuğkana güldüm bugün sempatiksalakcinni maymun valla...jale hnm süpriz yaptı geldi.kocaman olduklarını gördü kendi gözleriyle öptü kokladı hepsini....

bugünün tek üzücü olayı öykünün babasından geldi ama mafoldumben vermem kızımı kolay kolay dedi atatuğun morali çooook bozuk acaba kaderim senin ayşe hnma götürsem atatuğu toparlar mı ????? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar
yanımda olmanıza çok mutlu olduk
allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin nice yıllara hep birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…