aman aman kimler gelmiş bugün seda da oradaymış
bu arada seda ile ikimizin oratk arkadaşı varmış çok şaşırdım
yani şöyle söyleyim benim akrabam aynı zamanda çok iyi anlaştığım arkadaşım var 27 senelik meğer seda ile arkadaşmışlar yada komşumuydu seda düzlet ben yanlışsam canım.çok memnun oldum uamrım sedacımlada karşıalşırız şimdi tl konuştukk arkadşımla beraberlermiş şuan da bak seda hemen yetiştirdim.
doğum gününde neler oldu haydi yazın kızlarr
çok sevindim jale hanımla probleminizi hallettiğinize.çünkü jale hanım bence hastasını madur etmez heleki sevmişse bide ki siz 9 seneden bahsediyorsunuz.konuşmanız iyi olmuş.çok sevindim en azından jale hanım hakkında yanılmadığımızı bir daha ispatladı bence...ben kendi adımada mutlu oldum.:teytey:
Selam kızlar .Biraz önce Jale hanım aradı.Aranızdan biri kendisine kırıldığımı söylemiş.Uzun uzun konuştuk.ben neden kırıldığımı anlattım ,o da neden öyle olduğunu söyledi.Sonuçta birbirimizi yanlış anlamışız.Jale hanım açıklama yapmadığı,ben de sebebini sormadığım için sanırım böyle oldu.Karşılıklı özür diledik sorunu çözdük.Hanginiz söylediniz bakayım beni! Bu arada kızlar sizden ricam benden alıntı yaptığınız jale hanımla ilgili mesajları siler misiniz.Yeni hastalarının okuyup Jale hanım kakkında olumsuz düşünmelerini istemem.Sonuçta arayıp sorunu çözüme kavuşturması bile benim için çok önemli.
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar
yanımda olmanıza çok mutlu olduk
allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömür versin nice yıllara hep birlikte inşallah
Hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar.gece çok garip bir rüya gördüm hala etkisindeyim.Rüyamda bana ait olmayan bir evdeyim ve doğum sancılarım başlıyor.daha çok erken diye önemsemiyorum.yatıyorum ve ertesi gün bir uyanıyorum kolumda serum,sonda falan takılı.jale hanım odaya girip çıkıyor.Ortam çok soğuk.Gözlerim annemi arıyor tanıdık kimse yok.Herhalde düşük falan yaptım diye düşünüyorum ve taburcu olacağım sırada bir kız bebek getiyorlar,gözlerime inanamıyorum.Kurtardık onu diyorlar ama çocuk 9 aylık doğmuş gibi.yine o hiç tanımadığım eve geliyorum eşim,annem kimse yok ,yapayanlızım.Bebek hiç durmadan ağlıyor,bir aklıma geliyor ki hastaneden geleli 2 gün olmuş ve ben bebeğe hiçbir şey yedirmedim.Göğüsümü açıyorum bebek öyle bir yapışıyorki iştahla emiyor.Okadar da bol sütüm varki anlatamam.(Halbuki oğlumda doğru düzgün sütüm yoktu)bu arada oğlumda yok etrafımda.Bir gariplik hissediyorum ama çözemiyorum.Birden uyandım kızlar terden su gibi olmuşum hala da etkisindeyim paylaşmak istedim.
canım 413 ve 414 deki alıntıları temizleyebilir misin.
nasıl yapıldığını bulamadım yazarsanız hemen temizlerim:1rolleyes:
yazının altında EDIT yazıyor.Orayı tıklarsan yazıyı seçip delete tuşu ile silebilirsin.sildiğin yere de 5 karakterli birşey yazman isteniyor herhangi bir tuşa 5 kez basabilirsin.en son kaydet butonuna basarak temizlenmiş oluyor.Şimdiden teşekkürler.
Ay antika şaka gibi kendi kendine doğurdu ha.Korktum valla.Aslına bakarsan annem beni de arabada oturur vaziyette doğurmuş.Çok az sancısı varmış arabaya binmişler hastaneye yetişemeden dünyaya gelmişim.Tabi mosmor doğmuşum sıkışmaktan.Demek arkadaşında kolay doğum yaptı ozaman.İnsanlar saatlerce sancı çekiyor ve alttan kesi atarak doğum yaptırıyorlar .Erken mi doğduki acaba,yok eğer zamanında doğduysa iyi cesaretmiş derim son günlerinde havuza gitmek ilginç...suda gevşedi herhalde kızcağız.Kız hangi havuzdu bu gittiğiniz?selam hanım hanımcıklarrrr......
melekçim dün harika bir gün geçirdik sayenizde elinize,emeğinize,gülen yüzünüze sağlık canım.inş. o gülümsemeniz ömür boyunca hep olsun yüzünüzde.Öykücüğün kaderide böle meleklerin getirdiği armağanlar gibi olsun :)
valla dün gelemeyenler çok şey kaçırdılar hele artık büyüyüp birbirleriyle oynamaya çalışmaları ufaklıkların herşeye değer.büyüdüler bile beee :))
ve enden havadisler NAZ sana benim dün yaşadıkların malum olmuş olmasın. gittiğim kursta bi hamilemiz vardı ve son günleriydi ha bu gün ha yarın diyoduk kız yeter artık girme havuza diyoduk dinletemedik ve dün bomba patladı. tamda havuzun ortasında bir çığlıkla hepimiz irkildik.hamişimizin bulunduğu yer kıpkırmızı hocalar atladılar hemen çıkardılar sudan.soyunma odalarından birine aldılar aramızdaki sağlıkçı arkadaşlar yanında ambulans arandı ama hatun ambulansı bile bekleyemedi,10 dakka sonra bıcır bıcır bi ses içerden malum güzel yurdumun duyarlı ambulans şöförları tam 25 dakka sonra geldiler. anneyle bebek ambulansa doğru hastahaneye görevliler havuzu boşaltmaya çabalıyo bi taraftanda diyolar bundan sonraki gurubu nasıl alıcaz yetişmez anca yarın sabaha :)))) bence sana benim yaşadığım şok malum olmuş :))))
birde kızlar dün akşam Onur Akın'ın konserindeydim adama zaten hasta olurum mest oldum dinlerken bu kadar güzelmi sahne yapılır ve öle güzel mesajlar yolladılarki pişman oldum kamerayla gitmediğime.
Naz son olarak sana dönmek istiyorum tekrardan bak Jale hanım yine büyüklüğünü gösterdi arayıp kırgınlığın çözüme ulaşmasını sağladı diymi.hem sen hem bizler öle bağlanmışızki ona o bizim için bir doktordan çok fazlası bizler başkasıyla olamayız artık.
heee kızlar bu kandiliniz mubarek olsun. inş. hepimizin bu mubarek gündeki dualarımız tutar (benim içinde dua edin nolur şu kaynanamdan ve sülalesinden kurtulayım daha bu saatte miğdeme ağrılar girmeye başladı yine kim bilir bu kandil ne çıkcak(( gece yazarım zaten yeni havadisleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?