ledangel senin ne kadarlık canım gebelik kırklar karışçak derken yakınmıyız.vallah benimkinin gelmeye niyeti yok her gün arayan arayana daha doğurmadınmı diye benden öncede gelebilir seninkii eğer yakınsak, ne güzel hiç şikayetinin olmaması ilk bebeğinse eğer ilk hamilelikler daha kolay geçiyor allah senide kurtarsın canım hayırlısıyla:1hug:
okadarda yakın değil benim 37+5 im bugün ben
şafak 16 yani tabi acele etmesse bizim tospik
ilk bebek cnm birde az kilo aldım bunada bağlıyorum biraz
evet aramız az yinede normal doğum istiyorsan eğer, bebek acele etmesse 40 buluyor ben sezeryan isteseydim şuan 3 haftalıktı oğlum 37 haftamdayken jale hanım sezerayana alalım dedi. ben normal diye tutturduğum için şuan hala bekliyorum.cumada eğer normal olmassa sezeryana evet diyeceğim artık normal doğum en güzeli ama hayırlısı bebek için sağlık için hangisi hayırlıysa o :ecrin_bebek:
slm kızlar leadangel canım,maşallah çok az kalmış,hadi hayırlısı dularım seninle ,bir avazda kurtulursun inşallah,ben daha çatı muayenesi olmadım sen kaçıncı haftada oldun,banada normal dedi ama korkuyorum,sezaryan olucam galiba hayırlısıyla
yeşimcim inş. canım zaten son umudum o kaldı hele dün akşam 2009 ekim bebekleri topiğinde bişey okudum nasıl sinirlendim ben napsamda sütü getirsem diye şaşırdım biri çıkmış neymiş 2 saatte bir kalkıp emzirmekten sıkılmış göğüs pedleri falanda tutmuyomuş acaba süttenmi kesseymiş hem emdiği yetermiş.klava: klava: klava:
bu arada kızlar bişey dikkatimi çekti farkındamısnız pek çok kişi sezeryan diye yırttırır jale hanımın hastalarıda normal doğurcam diye tutturuyo inş. Allah gönlünüze göre versin.hem kendinizi şartlamayın yinede sağlıklı olunda hiç önemli deil normal olmuş sezeryan olmuş hee şu bi gerçek normal kadar güzeli yok hem o sancılar çok kötü falan olayınada inanmayın yada sunni sancı dendimi aman diyo herkes yok öle bişey sakın kendinizi korkutmayın.sunni sancıdan saatler sonra bile ben dört dönüyodum hastahanede yalanmı yeşim hemşirem.sanırım neye inanırsanız ağrı konusunda onu yaşıyosunuz ben hiçte acı verici olduğunu düşünmedim hiç bi zaman aynen ölede oldu sancılar hiç zor deildi benim için.
evet arkadaşlar ,bende şartlandırmıyorumda kendimi,çok heyecanlı ve panik bir halim var,doktorum banada normala müsaitsin dedi,kalça yapım ve bebğin duruşu uygunmuş,ama doğum yaklaştıkça tansiyon problemim çıktı,ama hayırlısı diyorum,inşallah sağlıkla bir avazda kurtuluruz inşallah
inşallah canım allah yardımcımız olsun sende bendensin demek bende de panik aşırı hayırlısı senin ne kadarlık hamilelik:CüvCüv:
canım ben36 haftalık oldum,inşallah panik olmayızda,rahat bir doğum geçiririz
herkesin ağrı eşiği farklı birde bazılarını acıyı hissetme sınırı ile diğerini bir olmuyor oyüzden iyi düşünelim iyi olsun ben buna inanıyorum
evet haklısın ama ben acıya dayanıklı biri olarak bile son 1 saat acı çektim. aynı anda doğum yaptığım 2 bayan vardı aman tanrım onlar ne öyle çığlık çığlığa saçını yolanlar kafasını duvara vuranlar onları görünce ben süperim dedimm bazıalrının canıda tatlı tabi oda var,ama doktorunda hakkını yememek gerek bana büyk bir destekti doktorumm tabi iyi düşünelim iyi olsun bende o kanattayim bu arada arkadaşlar aramızda epidural normal doğum yapan varmı varsa paylaşımlarınızı bekliyorumŞeniz
recep bey bana epudrali önerdi açıkçası normal doğumdaki o işte son 1 satteki sancıları hissetmemen için sonra dikiş ve doğum sonrası birkaç günkü dikiş acıların için anneleri çok rahatlatan bir şey dedi ama ben bilmiyorum oanki psikolojime bağlı düşünücem sanırım zaten drumda öyle dedi onu o an düşünürüz dedi bana bıraktı tabi ama bilmiyorum dayanılmıycak gibi olursa isterim herhalde ama çok korkunç geliyor belden iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?