Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Yeşim hemşire hastanede 1 tane Yeşim var değil mi?sonra başkasına kendimi tanıtmaya çalışıp rezil olmayayım.:kedi:

okadarda yakın değil benim 37+5 im bugün ben
şafak 16 yani tabi acele etmesse bizim tospik
ilk bebek cnm birde az kilo aldım bunada bağlıyorum biraz

okadarda yakın değil benim 37+5 im bugün ben
şafak 16 yani tabi acele etmesse bizim tospik
ilk bebek cnm birde az kilo aldım bunada bağlıyorum biraz

evet aramız az yinede normal doğum istiyorsan eğer, bebek acele etmesse 40 buluyor ben sezeryan isteseydim şuan 3 haftalıktı oğlum 37 haftamdayken jale hanım sezerayana alalım dedi. ben normal diye tutturduğum için şuan hala bekliyorum.cumada eğer normal olmassa sezeryana evet diyeceğim artık normal doğum en güzeli ama hayırlısı bebek için sağlık için hangisi hayırlıysa o :ecrin_bebek:

normal istiyorum bende oyüzden bekliycaz bakalım ayın 20 si benimde sata göre günüm doluyor ama 3 gün daha bekleriz dedi drum olmassa 24 ünde hallederiz dedi yarın kontrol var bakalaım iyice netleşir herhalde

slm kızlar leadangel canım,maşallah çok az kalmış,hadi hayırlısı dularım seninle ,bir avazda kurtulursun inşallah,ben daha çatı muayenesi olmadım sen kaçıncı haftada oldun,banada normal dedi ama korkuyorum,sezaryan olucam galiba hayırlısıyla

ben yine aksine çok rahatım cnm sezeryandan korkuyorum normal çok istiyorum
muhtemelen yarın olucam cnm çatı muayenemi bende gerçi drum normal doğuma müsait bir kalça yapım oldunu sölemişti ama çatı muayene yarın olucam sanırım hem nst giricem muhtemelen yarın işimiz uzun gibi

yeşimcim inş. canım zaten son umudum o kaldı hele dün akşam 2009 ekim bebekleri topiğinde bişey okudum nasıl sinirlendim ben napsamda sütü getirsem diye şaşırdım biri çıkmış neymiş 2 saatte bir kalkıp emzirmekten sıkılmış göğüs pedleri falanda tutmuyomuş acaba süttenmi kesseymiş hem emdiği yetermiş.klava:klava:klava:
bu arada kızlar bişey dikkatimi çekti farkındamısnız pek çok kişi sezeryan diye yırttırır jale hanımın hastalarıda normal doğurcam diye tutturuyo inş. Allah gönlünüze göre versin.hem kendinizi şartlamayın yinede sağlıklı olunda hiç önemli deil normal olmuş sezeryan olmuş hee şu bi gerçek normal kadar güzeli yok hem o sancılar çok kötü falan olayınada inanmayın yada sunni sancı dendimi aman diyo herkes yok öle bişey sakın kendinizi korkutmayın.sunni sancıdan saatler sonra bile ben dört dönüyodum hastahanede yalanmı yeşim hemşirem.sanırım neye inanırsanız ağrı konusunda onu yaşıyosunuz ben hiçte acı verici olduğunu düşünmedim hiç bi zaman aynen ölede oldu sancılar hiç zor deildi benim için.

evet arkadaşlar ,bende şartlandırmıyorumda kendimi,çok heyecanlı ve panik bir halim var,doktorum banada normala müsaitsin dedi,kalça yapım ve bebğin duruşu uygunmuş,ama doğum yaklaştıkça tansiyon problemim çıktı,ama hayırlısı diyorum,inşallah sağlıkla bir avazda kurtuluruz inşallah

antika suni sancıdan acı hisstemedin diyorsun yani öylemi nasıl oluyor ya suni sancıyı alıpta acı hissetmeyen düşünemiyorum bende suniyi ilk aldığımda öyle dedim o kadarda acı vermiyor dedim fakat son 1 saat o acıyı bende çektim yani 5yada 6 santime kadar açıklık olana kadar normaldi fakat ondan sonrası 8 santime kadar açıldı son saat delirdim dr.um sürekli motive etti beni çok iyi süpersin iyi gidiyor harika doğum yapacaksın falan diye ama nafilee son anda benimde atıığım çığlık olmuştuu doğumum kolay oldu diğer arkadaşlara bakıp benim iyidi yaniiCADIARZU

inşallah canım allah yardımcımız olsun sende bendensin demek bende de panik aşırı hayırlısı senin ne kadarlık hamilelik:CüvCüv:

bu arada yeşim hemşirem doğurdum sanmayın ilk hamilelikten bahsettim yine, biz hala bekliyoruzzemuszemus

kıslar olay birazda beyinde bitiyor sanırım o sancılara vucudun uyum sağlaması için sabırlı sakin ve azimli olmak gerekiyor sanırım sonuçta sonucunun güsel olduğunu düşünmek ne biliyim yanımızda yakınlarımız olucak onların desteği drumuzun desteği ben kolay bir doğumum olucağına inandırdım kendimi drumda öyle düşünüyor bukadar alıştırmışsın kolay geçicek diyor inş. öyle olur hepimiz için

herkesin ağrı eşiği farklı birde bazılarını acıyı hissetme sınırı ile diğerini bir olmuyor oyüzden iyi düşünelim iyi olsun ben buna inanıyorum

herkesin ağrı eşiği farklı birde bazılarını acıyı hissetme sınırı ile diğerini bir olmuyor oyüzden iyi düşünelim iyi olsun ben buna inanıyorum

evet haklısın ama ben acıya dayanıklı biri olarak bile son 1 saat acı çektim. aynı anda doğum yaptığım 2 bayan vardı aman tanrım onlar ne öyle çığlık çığlığa saçını yolanlar kafasını duvara vuranlar onları görünce ben süperim dedimm bazıalrının canıda tatlı tabi oda var,ama doktorunda hakkını yememek gerek bana büyk bir destekti doktorumm tabi iyi düşünelim iyi olsun bende o kanattayim bu arada arkadaşlar aramızda epidural normal doğum yapan varmı varsa paylaşımlarınızı bekliyorumŞeniz

bende çok dayanıklıyımdır onada güveniyorum biraz öyle canım kıymetli değildir hiç
tabi drun sonra yanındakiler insanın şansı oluyor tabi
benim ilk bebiş cnm oyüzden epudral hakkında bir fikrim yok ama belden iğne beni ürkütüyor

recep bey bana epudrali önerdi açıkçası normal doğumdaki o işte son 1 satteki sancıları hissetmemen için sonra dikiş ve doğum sonrası birkaç günkü dikiş acıların için anneleri çok rahatlatan bir şey dedi ama ben bilmiyorum oanki psikolojime bağlı düşünücem sanırım zaten drumda öyle dedi onu o an düşünürüz dedi bana bıraktı tabi ama bilmiyorum dayanılmıycak gibi olursa isterim herhalde ama çok korkunç geliyor belden iğne

belden iğne evet banada ürkütücü geliyor ama epidural analjezi jale hanımında söylediği gibi çok istenen bir doğum yöntemi yani sakıncası olsa bence bu kadar talep olmaz demi ama bu arada 4 cm olduktan sonra anestezi uzmanı ilk antiseptik sıvı ile işleme başlıyor künt bir iğne yardımıyla katater yerleştirilip ilaç verilcek sanırım bu katater doğumdan sonra anneye acı vermeden çıkartılıyormuş bakalım göreceğiz hayırlısı :Saruboceq:

kızlar ben epıdural anestezi ıle sezeryan dogum yaptım epıdural cok kolay takılıyor zaten cıkmasını hıc hıssetmıyorsun takılırkende sadece belınıze bır ıgne yapıldıgını dusunun onun acısı oluyor ben cok memnun kaldım hıcta canım acımadı dogumumda bılıncım acıktı sohbet ederek ve kırac şarkıları dınleyerek sezeryan oldum hatta benım eşime doguma gırdı butun amelıyatı cektı cok guzel bır anı kaldı bıze bbeklerımın dogumu benım gordugum an hepsı harıka epıduralden korkucak hıcbırsey yok yanı
mevlam hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…