Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet benimde epidural istememdeki tek sebep o anı acıyla değil mutlulukla hatırlamak gerçi acıda olsa oan zaten başlı başına mutluluk dolu bir an ama yinede acıssız varken niye acıyla o anı yaşayalımki sana katlıyorumm ama yinede ne olacağını bilmiyoruz belkide epidurale gerek kalmayacak benim doğum,hayırlsıı bakalım göreceğiz :Saruboceq:

kaderim ne bilim canım yaaa ama gerçekten ne sunni sancı nede normal kasılmalarım bende öyle aman aman bi acı hissi olmadı.tabi vardı ama diyolar ya öldüm öldüm dirildim falan öyle olmadım işte ve 8.5 cm de epidural takıldı bana oda ufaklığın kalp atışlarındaki düzensizlik belki yoluna girer de sezeryana gerek kalmaz diye yoksa hiç epidurallik bir durumum yoktu. ayrıca kendi fikrim epiduralin ne takılması nede çıkarılması hiçte zor deil.hele çıkarılması o kadar koyal ki hissetmedim bile ben hoş çıkarın şunu diye tutturduğum için belkide :))) ağrı sızı yapmıyor sadece benim gibi huyluysanız rahatsız ediyor onun orda olduğunu bilmek.

Ya kızlar sezeryanla gerçekleşen doğumlarda epidural yanılmıyorsam hemen çıkartılmıyor diye biliyorum.ınsan sırtüstü nasıl yatar merak ediyorum,çok rahatsız edici gibi geliyor.ınşallah hamile kalmayı başarabilirsem epidural sezeryan düşünüyorum.ılk doğumum da sezeryandı.Herşey olup bittikten sonra odaya giydirilmiş bir bebek getiriliyor ve akılda uyanma anının dışında kalan hiçbirşey yok.Tabii insan bebeğinin doğduğu anı görmek istiyor.Benim tercihim son ana kadar normaldi ama bebek kilolu olunca öyle uygun görüldü.Kısmet olursa ikincide epidural istiyorum.Birde kızlar epidural takılırken bacaklarda elektrik çarpma gibi bir his oluyormuş bunu yaşayan varmı aranızda?

ay evet canım benimde ilk doğumum sezeryandı ben de çok normal olmasını istemiştim o sancıyı çekmeyi doğarken bebeğimi görmeyi ama kısmet değilmiş bizimki biraz inatçıydı hiç aşağıya inmedi ve doğum haftamda bile hiç açılma olmadı o yüzden jale hanımda 2 gün daha bekleyelim gelmezse artık pazartesi alıcam demişti ve sezeryanla alındı minik meleğim :ecrin_bebek: ama bak epidural sezeryan hiç aklıma gelmemişti bunu bende bi araştırayım çünkü yakınımda olan kimseyi duymadıma.s

Tünaydın kızlar amma kaynatmışsın geride kalmışım bayağı kime ne desem ki
Kaderim ne diyorum ben sana senin doğumun prenses doğum olacak opuyorumnanaktan
Nazcığım Jimerde başka yeşim yok ben tek yeşim olarak yetiyorum her yere
Ben eğer normal doğum yapacak olsa idim epidural isterdim çünkü gerçekten prenses doğum oluyor anne çok rahat oluyor bebek çıktıktan sonra bile oturup kahve içip dedikodu yapabilecek kadar normal görünüyorlar ve normal doğumda ki gibi (epiduralsiz) çok ağrı çekmedikleri için bitkin olmuyorlar,açıkcası öneririm

aynen yeşim hemşirem recep beyle yarıms aat önce bana aynen bunları söyledi ama doğum anının başlamasını ondan sonra bu duruma karar vermek gerektiğini belirttti muayene ile bakılır gerekirse edpudral yapılır hele doğum anın bir başlasın dedi banada mantıklı geldi bakıcaz benim tospikte 37+6 bugün ama dopğum kanalına yönelmemiş henüz öyle keyifli keyifli yatıyor ama erken değilmiş sanırım bundan sonra inermiş yavaş yavaş inş. bizi üzmeden kanala giriversin gerçekten doğum anını yaşamayı çok istiyorum
3200 ü geçmiş kilosuda tam 15 gün var eğer günün beklerse 3700 civarı olucak inş. çok gecikmez kilo alıyor çünkü zor olmasın sonra doğum opuyorumnanaktan

evet yeşim hemşirem bende epidural istiyorum ama etkisi kaç saat yada kaç gün sürüyor yani acı hissi olarak ilk doğumum çok güzeldi fakat dikilirken öldüm öldüm dirildim o zaman epidural bu kadar yaygın değildi ve her kafadan ses çıkıyordu felç kalma ihtimali var diye söylenti vardı bende ozaman tamamen normal doğum yapmıştım. ama o dikişş kabustu, epiduralin rahatlığını sürmek isterim bu arada yeşimcimm doğumdan sonra kahve içeriz inşallah dediğin gibi olursaopuyorumnanaktan

oo annesi maşallah kilosu süper
gönlünü ferah tut rahat bir doğum olacağına önce sen inanmalısın hayatım birde inşallah bende olurum yanında zemuszemus

maşallah bebeğine kilosu çok güzel benim 37 haftalıkken 2 700 dü nazar değmesin şimdi 3,500 oldu yada olmadı bilmiyorum yarın göreceğiz bakalım. en son 3,200 dü benimkide hayırlsıı sağlıklı olsunda doğumdan sonrada kilo alınır gerçi demi ama senin bebişe nazar değmesin

oo annesi maşallah kilosu süper
gönlünü ferah tut rahat bir doğum olacağına önce sen inanmalısın hayatım birde inşallah bende olurum yanında zemuszemus

ayy inş. ya vallhi rahat geçiceğine inanıyorum doğumumun inş. sizlerinde desteğiyle eşim drum sizler vallh sırtım yere gelmez ban türk kahvesinden tiksindik hamileliğimde neskafe içsek doğum sonrası :teytey:

vallhi ya maşallah kuzularımıza 3,5 yakın olunca ama raht olur kadercim bebişlere bakması cidden ele avuca gelirler gerçi bizim eşiminde benimde maşallahımız var bizden küçük bebk komik olurdu
bende bu 20 günde 1,5 kg almışım ilk defa bukadar çok aldım
toplamda 38 haftada 7,5 kg aldım ama kilolu kaldım hamile ben 88 le kalmıştım ilk recep bey bana 70 varsın demişti mart başında ben tartyıya çıkınca 88 gözlerine inanmadı sonra ben 4 kg verdim 84 oldum şimdi 91,5 toplam 7,5 aldım çok iyi gittim maşallah 88 le kalıp 92 yle tamamladım senin kg durumu nedir

çok özledim kızlar sizi yaaaa :)) ama ne yapayım 1 dakikam bile kalmıyo nete girecek malesef atatuğ çok gazlı bir bebek ve ne gecemiz ne var yeşim hemşirem antikacım geçmişi okuyamadım ama iyisinizdir umarım öpüyorum siziiiiiiiii

benim kilo problemim yok canım 53 ile hamile kaldım şuan 68 kilodayım bende 15 kilo aldım toplamda ama 15 kilo aldım deyince kimse inanmıyor yani okadar çok şişmedimm. benim eşiminde kilosu normal oğlumda kilolu değil heralde o yüzden yiğit ardamda cılız bişey olacak cokacimcoook

olmaz en son 3200 müş maşallah o şimdi 3500 rahat olmuştur 3500 tam bebk yani ele avuca gelen daha ne olsun sonra doğurmasıda var bunun bende eski halim aynen allahtan boydan kourtarıyorum kesinlikle inanmıyolar 90 olduğuma recep bey bile beni ilk 70 sanmıştı 88 ken doğum sonrası inş. biraz veririm 10 kilo kaybım olsa yeter bana hamilelikten kalmıycak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…