kızlar ben epıdural anestezi ıle sezeryan dogum yaptım epıdural cok kolay takılıyor zaten cıkmasını hıc hıssetmıyorsun takılırkende sadece belınıze bır ıgne yapıldıgını dusunun onun acısı oluyor ben cok memnun kaldım hıcta canım acımadı dogumumda bılıncım acıktı sohbet ederek ve kırac şarkıları dınleyerek sezeryan oldum hatta benım eşime doguma gırdı butun amelıyatı cektı cok guzel bır anı kaldı bıze bbeklerımın dogumu benım gordugum an hepsı harıka epıduralden korkucak hıcbırsey yok yanı
mevlam hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın
Ya kızlar sezeryanla gerçekleşen doğumlarda epidural yanılmıyorsam hemen çıkartılmıyor diye biliyorum.İnsan sırtüstü nasıl yatar merak ediyorum,çok rahatsız edici gibi geliyor.İnşallah hamile kalmayı başarabilirsem epidural sezeryan düşünüyorum.İlk doğumum da sezeryandı.Herşey olup bittikten sonra odaya giydirilmiş bir bebek getiriliyor ve akılda uyanma anının dışında kalan hiçbirşey yok.Tabii insan bebeğinin doğduğu anı görmek istiyor.Benim tercihim son ana kadar normaldi ama bebek kilolu olunca öyle uygun görüldü.Kısmet olursa ikincide epidural istiyorum.Birde kızlar epidural takılırken bacaklarda elektrik çarpma gibi bir his oluyormuş bunu yaşayan varmı aranızda?
Tünaydın kızlar amma kaynatmışsın geride kalmışım bayağı kime ne desem ki
Kaderim ne diyorum ben sana senin doğumun prenses doğum olacak opuyorumnanaktan
Nazcığım Jimerde başka yeşim yok ben tek yeşim olarak yetiyorum her yere
Ben eğer normal doğum yapacak olsa idim epidural isterdim çünkü gerçekten prenses doğum oluyor anne çok rahat oluyor bebek çıktıktan sonra bile oturup kahve içip dedikodu yapabilecek kadar normal görünüyorlar ve normal doğumda ki gibi (epiduralsiz) çok ağrı çekmedikleri için bitkin olmuyorlar,açıkcası öneririm
Tünaydın kızlar amma kaynatmışsın geride kalmışım bayağı kime ne desem ki
Kaderim ne diyorum ben sana senin doğumun prenses doğum olacak opuyorumnanaktan
Nazcığım Jimerde başka yeşim yok ben tek yeşim olarak yetiyorum her yere
Ben eğer normal doğum yapacak olsa idim epidural isterdim çünkü gerçekten prenses doğum oluyor anne çok rahat oluyor bebek çıktıktan sonra bile oturup kahve içip dedikodu yapabilecek kadar normal görünüyorlar ve normal doğumda ki gibi (epiduralsiz) çok ağrı çekmedikleri için bitkin olmuyorlar,açıkcası öneririm
aynen yeşim hemşirem recep beyle yarıms aat önce bana aynen bunları söyledi ama doğum anının başlamasını ondan sonra bu duruma karar vermek gerektiğini belirttti muayene ile bakılır gerekirse edpudral yapılır hele doğum anın bir başlasın dedi banada mantıklı geldi bakıcaz benim tospikte 37+6 bugün ama dopğum kanalına yönelmemiş henüz öyle keyifli keyifli yatıyor ama erken değilmiş sanırım bundan sonra inermiş yavaş yavaş inş. bizi üzmeden kanala giriversin gerçekten doğum anını yaşamayı çok istiyorum
3200 ü geçmiş kilosuda tam 15 gün var eğer günün beklerse 3700 civarı olucak inş. çok gecikmez kilo alıyor çünkü zor olmasın sonra doğum opuyorumnanaktan
oo annesi maşallah kilosu süper
gönlünü ferah tut rahat bir doğum olacağına önce sen inanmalısın hayatım birde inşallah bende olurum yanında zemuszemus
maşallah bebeğine kilosu çok güzel benim 37 haftalıkken 2 700 dü nazar değmesin şimdi 3,500 oldu yada olmadı bilmiyorum yarın göreceğiz bakalım. en son 3,200 dü benimkide hayırlsıı sağlıklı olsunda doğumdan sonrada kilo alınır gerçi demi ama senin bebişe nazar değmesin
vallhi ya maşallah kuzularımıza 3,5 yakın olunca ama raht olur kadercim bebişlere bakması cidden ele avuca gelirler gerçi bizim eşiminde benimde maşallahımız var bizden küçük bebk komik olurdu
bende bu 20 günde 1,5 kg almışım ilk defa bukadar çok aldım
toplamda 38 haftada 7,5 kg aldım ama kilolu kaldım hamile ben 88 le kalmıştım ilk recep bey bana 70 varsın demişti mart başında ben tartyıya çıkınca 88 gözlerine inanmadı sonra ben 4 kg verdim 84 oldum şimdi 91,5 toplam 7,5 aldım çok iyi gittim maşallah 88 le kalıp 92 yle tamamladım senin kg durumu nedir
benim kilo problemim yok canım 53 ile hamile kaldım şuan 68 kilodayım bende 15 kilo aldım toplamda ama 15 kilo aldım deyince kimse inanmıyor yani okadar çok şişmedimm. benim eşiminde kilosu normal oğlumda kilolu değil heralde o yüzden yiğit ardamda cılız bişey olacak cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?