Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

yeşim hemşirem yarın saat 9.40 yanındayım beni unutma sakınn bu arada doğumhane altkatta mı yani odalarıda hiç gezemedim karambole gidiyorum, eğer jale hanım evet artık doğum zamanın geldi derse jale hanımın hastaları falan o zaman nasıl oluyor ben doğuma girince yoksa sadece doğum anı geldiğindemi jale hanım geliyor o ana kadar nasıl geliyoruz bilgi alabilirmiyim bu konudamafoldumben

kader sen nst gidiyorsundur sancı durumun nasıl çıkıyor

canım benim sancılarım felaket ben 6 aylıktım sancılarım başladı erken doğum vardı bende neyse onu atlattık ama sancılar çok bende şuan bile ayağa bir defada kalkamıyorum ama bu sancıalr doğum sancısı değil hatta jale hanım ilk nst baktığında bu ne böyle çok ağrıların var dedi ve sonrası biz iğneye başladık ağrı kesici ama oda 1 gün yada 2 gün fayda etti yani benim hamilelik zor geçtii hemde çokkkmafoldumben

hadi sonuna getirmişsin ya allahın izniyle bitmiş senin artık
alınca kucqağına ne acı kalıcak ne sıkıntı hepsi kesilicek ayy
vallh girip jimerin sitesine yeni doğan bebişlere bakıyorum seninkinide inş. görücez bikaç güne

inşallah canım bu arada ben kaçırmışım nereden giriliyor baklıyor bebekleresengözlerimebaksanab

e-bebek sayfasından giriliyor canım
Birde kızlar bana özelden isimlerinizi tekrar atar mısınız
Editörlerle son mesajlaşmamdan sonra hepsi silinmiş
Sizleri bulmam kolay olsun

inşallah canım bu arada ben kaçırmışım nereden giriliyor baklıyor bebekleresengözlerimebaksanab

jimerin sayfasına girdinmi e-bebek kısmından fotoların detaylarına tıklattınmı kaç kg doğmuş boyu resimleri oluyor çok tatlılar maşallah

Ben sana doğumdan önce gezdiririm her yeri merak etme
Doğum anına kadar ebeler ve Jale hanım kontrolünde takip ediliyorsun
Doğum yaklaşıncada hep beraber doğumhaneye giriyoruz
Sonrada oturup neskafe içiyoruz kaydirigubbakcemile3

e-bebek sayfasından giriliyor canım
Birde kızlar bana özelden isimlerinizi tekrar atar mısınız
Editörlerle son mesajlaşmamdan sonra hepsi silinmiş
Sizleri bulmam kolay olsun

leadengel yazdıktan sonra araştırdım evet ve bebişleri gördümm çok şekerlerkaydirigubbakcemile2

harikasın yeşim hemşirem sağoll, hep beraber derken eşimde girebiliyor demi doğuma :bbo:

Neden olmasın ama bak baştan anlaşalım düşüp bayılmaz di mi opuyorumnanaktan
Ah şu erkekler

Neden olmasın ama bak baştan anlaşalım düşüp bayılmaz di mi opuyorumnanaktan
Ah şu erkekler

aayyy bende çok istiyorum eşimde destek olurum diyor ama ben dayanabilirmi bilmiyorum biraz panik ama serinkanlı olur herhalde ayy düşüğndükçe çok sabırsızlanıyorum ya biranevvel gelse tuğkanım

dayanıklı ama tabi doğum anını seyredebilcek kadar dayanıklımı onu bende bilmiyorum artık bayılırsa onuda ayrı odayakaydirigubbakcemile3 sonra birde onunla uğraşş giricem diye tutturdu ama o an gelince inan bana oradan kaçar beni bırakıp, erkek milleti değilmi sıkıya gelince dayanamazlar vay biz kadınların haline herşeyi biz çekelim onlar sefa sürsünn ravamı buuu onlarda acımızı ve sevincimizi paylaşmalı bencelmaz:

en iyisini yapıyorsunuz bende girdireceğim valla yok öle hazıra konma görsün ne hallere giriyoruz di mi ama kaydirigubbakcemile3

en iyisini yapıyorsunuz bende girdireceğim valla yok öle hazıra konma görsün ne hallere giriyoruz di mi ama kaydirigubbakcemile3

eşim çok meraklı vallh ama ben üzülmesini istemediğim için pek istemiyorum
yıpranmasın benimle oda ama ilk bebeiğimizle birlikte karşılaşıcak olma fikri çok güsel
çünkü eşimle oğlumun ilk karşılaşıcağı anı çok merak ediyorum eşim dayanamaz onun yüzünü görmek çok istiyorum :ecrin_bebek:

haklsıın yeşim hemşirem ama terste tepebiliyor, benim arkadaş eşini doğuma sokmuş eşine çok bağlı bir erkek arkadaşımda girmesini çok istemişti girsin ne hallere giriyoruz nasıl doğum yapıyoruz görsün dedii neyse eşinin doğumunu gözünü kırpmadan seyretmiş hayretler içinde doğum bitmiş arkadaşım odaya geçmiş, eşi yokk nereye gittiğini bilmiyor tabi kadın panik olmuş meğer eşi doğumdan etkilenip annesine gidip boynuna sarılıp ağlamaya başlamış senin kıymetini bilemedim sen beni o akadar zorluklarla doğurdun bugünüme geitrdin anneciğim hakkını helal et deyip ağlamışşş yani eşinin yanında değil annesinin yanında olmayı tercih etmişş bizimkide kafayı yedii tabi o ana kadar adam yok ortada diyekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

yok artık karısının halini düşünmeyip onumu düşünmüş vallhi
ah şu erkekler

yani erkeklere ne yapsan yaranılmıyor.eşini değil annesini düşünüyor, ben doğuma sokmasammı diye düşünmeye başladım adam beni bırakıp annesine gidiyormuşş, amann tanrımmm cıngar çıkartırım lmaz:arkadaşım nasihati bana sakın ha diyorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…