kader sen nst gidiyorsundur sancı durumun nasıl çıkıyor
canım benim sancılarım felaket ben 6 aylıktım sancılarım başladı erken doğum vardı bende neyse onu atlattık ama sancılar çok bende şuan bile ayağa bir defada kalkamıyorum ama bu sancıalr doğum sancısı değil hatta jale hanım ilk nst baktığında bu ne böyle çok ağrıların var dedi ve sonrası biz iğneye başladık ağrı kesici ama oda 1 gün yada 2 gün fayda etti yani benim hamilelik zor geçtii hemde çokkkmafoldumben
hadi sonuna getirmişsin ya allahın izniyle bitmiş senin artık
alınca kucqağına ne acı kalıcak ne sıkıntı hepsi kesilicek ayy
vallh girip jimerin sitesine yeni doğan bebişlere bakıyorum seninkinide inş. görücez bikaç güne
inşallah canım bu arada ben kaçırmışım nereden giriliyor baklıyor bebekleresengözlerimebaksanab
yeşim hemşirem yarın saat 9.40 yanındayım beni unutma sakınn bu arada doğumhane altkatta mı yani odalarıda hiç gezemedim karambole gidiyorum, eğer jale hanım evet artık doğum zamanın geldi derse jale hanımın hastaları falan o zaman nasıl oluyor ben doğuma girince yoksa sadece doğum anı geldiğindemi jale hanım geliyor o ana kadar nasıl geliyoruz bilgi alabilirmiyim bu konudamafoldumben
e-bebek sayfasından giriliyor canım
Birde kızlar bana özelden isimlerinizi tekrar atar mısınız
Editörlerle son mesajlaşmamdan sonra hepsi silinmiş
Sizleri bulmam kolay olsun
harikasın yeşim hemşirem sağoll, hep beraber derken eşimde girebiliyor demi doğuma :bbo:Ben sana doğumdan önce gezdiririm her yeri merak etme
Doğum anına kadar ebeler ve Jale hanım kontrolünde takip ediliyorsun
Doğum yaklaşıncada hep beraber doğumhaneye giriyoruz
Sonrada oturup neskafe içiyoruz kaydirigubbakcemile3
Neden olmasın ama bak baştan anlaşalım düşüp bayılmaz di mi opuyorumnanaktan
Ah şu erkekler
en iyisini yapıyorsunuz bende girdireceğim valla yok öle hazıra konma görsün ne hallere giriyoruz di mi ama kaydirigubbakcemile3
en iyisini yapıyorsunuz bende girdireceğim valla yok öle hazıra konma görsün ne hallere giriyoruz di mi ama kaydirigubbakcemile3
haklsıın yeşim hemşirem ama terste tepebiliyor, benim arkadaş eşini doğuma sokmuş eşine çok bağlı bir erkek arkadaşımda girmesini çok istemişti girsin ne hallere giriyoruz nasıl doğum yapıyoruz görsün dedii neyse eşinin doğumunu gözünü kırpmadan seyretmiş hayretler içinde doğum bitmiş arkadaşım odaya geçmiş, eşi yokk nereye gittiğini bilmiyor tabi kadın panik olmuş meğer eşi doğumdan etkilenip annesine gidip boynuna sarılıp ağlamaya başlamış senin kıymetini bilemedim sen beni o akadar zorluklarla doğurdun bugünüme geitrdin anneciğim hakkını helal et deyip ağlamışşş yani eşinin yanında değil annesinin yanında olmayı tercih etmişş bizimkide kafayı yedii tabi o ana kadar adam yok ortada diyekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?