Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

o milyonda bir ihtimaldir kaderim bence daha çok senin acını çeker gibi geliyor bencede beraber girin derim ben ama arkadaşının eşide tam süpermiş yanii:)) neyse sana yarın için şimdiden gönlünce olsun herşey

işte orası meçhull bellimi olurr,:umursamaz:sağol canım iyi dileklerin için

doğum yapacak olanlar sağlıkla kavuşun inşallah bebişlere
dünyanoın ennn muhteşem duygusu anne olmak

oku oku bitmedi bi günde neler olmuş neler eee tabi biz anca şimdi geliyoz hoş hala işim var ama beklesin azcık yoruldum artık. bu arada soğuk buhar işe yaradı dün gece mışıl mışıl uyuduk.maşallah.konu çok ama bende vakit yok onun için kısa kesicem. epidural sezryan benim hatırladığım kadarıyla çok rahat :))) bakın neler yapmışım kuzumu görünce yeşim hemşirem anlatıyo saolsun.ayrıca tedirginsiniz bu konuda farkındayım ama epiduralden kesinlikle korkmayın kızlar hatta epidurali takıcak uzmandanda :))) onuda paylamışımda :)) yazık hiç sesini çıkarmadı adamcağız :))) ayyy ne fettan bişeymişim ben.bu arada girsinler tabi doğuma bak benimki çocuğa bile bakıyo çorabını ayağına bekleyen adam beni uyandırmamak için kalkıp altını değiştiriyo :))) tavsiye ediyorum birazda naz yapın bişeyiniz olmasa onu gördükçe bağırın :))))
bu arada kötü haber yeşim hemşirem kızlar bileğimde ne zamandır olan bi kis vardı yayılmış bütün eli sarmış acil ameliyat dedi doktor ( bende beklediği kadar beklesin dedim her an kitleyebilirmiş eli kitleyene kadar idare eder dedim dua edinde bari bi sene idare etsin yoksa kuzumun hali harap ((

geçmiş olsun canım stresten falanmı acaba, bence ihmal etme bebeğini düşünüyorsun evet ama ya durdukça daha kötü olursa bence ozaman bebeğinin hali harap olur. ne kadar erken müdahale o kadar erken iyi sonuç allah yardımcın olsun canımm

çok geçmiş olsun arkadaşım bence ne kadar erken tedavi ve ameliyat olursan iyileşme sürecide çobuk olur inşaallah geçer ama dualarımız seninle kendine ve bebişine çok ii bak

kızlar iyi geceler çok canım sıkıldı malasef bizim ikinci melek bu ayda gelmedi mafoldumbenve şuan adet oldum yine ya tam 14 ay oldu korunmayı bırakalı niye bu kadar gecikti analmıyorum ve çok üzgünüm şuan senağlama yarın jale hanımı arıycam bakalım ne diyecek :1no2:

antikacım canım çok geçmiş olsun ama ihmal etme gerçekten bencede biran evvel tedavini ol ya daha kötü olursa napar sonra küçük bebişş:ecrin_bebek: uzatma derim bence canım tedavinia.s

GÜnaydın hanımlar... ÜzÜlme herŞeyın hayırlısı bıraz dÜŞÜnme Öle dıyorlarya pısıkolojık falan dıye belkı ondan olmuyor olabılır. Kafanı baŞka Şeylerle meŞgul et ınŞallah ÖnÜmÜzdekı ay olur ...

günaydın canımmŞeniz
öyle canım herşeyin hayırlısı var heralde bir vakti saati a.s valla düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ister istemez hep aklımda acaba bu ay olacakmı düşüncesi oluyor. işallah bakalım birdahaki aya nolucakk:1no2:

üzme canım kendini sen pes etme yeter olur elbet

ayyy kızlar çok heyecanlıyımm birazdan kontrolüm var belikde doğuma gireceğim dua edin benim içinn yeşim hemşirem geliyorum bekle bizi

üzme canım kendini sen pes etme yeter olur elbet

sağol canım ya işallah bi dahaki aya olur:Saruboceq: ama hiç pes etmeyede niyetim yok :1no2:

ayyy kızlar çok heyecanlıyımm birazdan kontrolüm var belikde doğuma gireceğim dua edin benim içinn yeşim hemşirem geliyorum bekle bizi

ayy hadi canım hayırlısı işallah dualrımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktan

allahım kolaylık versin bakalım inş. güsel haberlerle dönersin doğumda yapıcaksan allahımm yardımcın olsun inş. dualarımız seninle

opuyorumnanaktan

allahım kolaylık versin bakalım inş. güsel haberlerle dönersin doğumda yapıcaksan allahımm yardımcın olsun inş. dualarımız seninle

allahım hayırlısını versin cnm vallh üzme kendini tedavini oluyorsun sıonuçta herşeyde vardır hayır inş. önümüzdeki ay

selam kızlar ben de jale hanımın hastasıyım ilk muayenimi geçen hafta oldum.şuan 6 haftalık hamileyim.inşallah doğum yaklaştığında sezeryan değil de normal doğum olur şartlar uygun olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…