Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

lütfen deneyimli hamileler ve anneler tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim çünkü macera benim için yeni başladı.hastane ve doktor tercihimi doğru yaptığımı düşünüyorum.inşallah yanılmamışımdır.

ebru hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin canım bence doğru bi seçim yapmışsın canım hayırlısı olur inşallah

hoşbulduk beyaz melek.inşallah ben de senin gibi (haziran sonunda olur heralde) böyle bebişimle beraber bir fotoğrafımızı koyarım.bugün işi gücü bıraktım bütün yazıları okudum .her ne kadar yeni olsamda hepinizi tanıyormuşum gibi hissediyorum.antika ve cimcime yaklaşık 1 ay kadar öönce almışlar bebişlerini kucaklarına.sanki bir hikaye okurmuş gibi ne zaman doğuracaklar diye sayfadan sayfaya geçerken inan heyecanlandım.ne güzel allah herkese sorunduz doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin.bu arada yeşim hemşireyi de çok merak ettim.13 kasımda randevum var bebeğimin kalp atışlarını duyucaz gidince tanışmak istiyorum.Ayselay canım bundan sonra doğum yaklaştıkça burda biz anlatırız maceralarımızı.hepinizi çok öpüyorummmmmmmmm kızlaropuyorumnanaktan

çok saolun kızlar karamuk üzülme canım unutma her işte bi hayır vardır.kaderim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inş. canım. eğer doğumun başladıysada Allah hem senin hem bebişin yardımcısı olsun. ebrucum sende hoşgeldin canım aramıza bak burda en az bir hamilelik geçirmiş hastaları var Jale hanımın çoğumuzsa uzun yıllardır onun hastasıyız bu da şu demek oluyo ki yıllardır o nereye biz oraya takip edip duruyoruz onu memnunietin n büyük kanıtıda bu herhalde. bide sen daha 6. haftandaymışsın zaman geçip inş. olmaz ama sorun yaşadığın zaman onun değerini anlayacaksın çünkü yanında olucak.
bu arada kızlar bu bileğimdeki olaya meslek hastalığıda diyorlarmış ellerini çok kullanan kişilerde daha sık rastlanıyormuş.ve bir nevi sporculardaki olay nasıl birden bıraktıklarında sorunlar oluşuyo aynı durum. bende hamileliğimden dolayı birden ara vermek zorunda kalınca vücut falso verdi. işin garibi anı ameliyatı bundan 8 ay önce eşim oldu.onun tamamen kitlemişti operasyona girdiğinde şükür benki henüz sadece şiş ve tam kıvrılmıyo ama hemen evet diyemiyorum çünkü operasyondan sonra el alçıya alınıyo oynak yerde olduğu için ve iyileşme tam bileği kullanabilme süresi 45 gün.o yüzden mecbur erteliycem gittiği yere kadar.

ooo bırgun gıremedım amma cok sohbet etmişsiniz
antıkacım gecmış olsun canım

seherim teşekkür ederim canım kızlar kaderimin sesi çıkmıyo doğurdumu yoksam opuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrrŞenizherkese iyi hafta sonları diliyorum..hihoyyyt
antika canım çok sağol ama işte insan umutlanınca birden yıkılıyo ama napalım vardır bunda da bi hayır dün konuştum jale hanımla bakalım kısmet olursa pazartesi jimerdeyiz

ebru2910 hoşgeldin canım aramızaa.s. ve gerçekten doğru bir karar vermişsin dr seçiminde emin ol a.s

evet karamukcum zübeyde doktoru hemde pembe mavide ben birkez gittim çok eskiden o zaman adet düzensizliği ile ilgili. ama doğum gibi konularda nasıl acaba hastalarına karşı tutumu falan

günaydın canımŞeniz
ben ilk bebeğimde ilk kontrolumu feride hanıma olmuştum ama daha sonra ben zübeyde de doğum yapmayı düşünmedğim için birdaha ona gitmedim bu jale hanıma gitmeye başaldım. ama benim patronlarımın eşleri hep ona gittiler ve doğumalrını da o yaptı onlar çok memnunlar bende zaten onalrın tavsiyesiyle gitmiştim iyi bi dr yani canım duyduğum.Şeniz

aynen vallh kaderim doğum yaptı sanırım sesi çıkmadı 2 gündür ayy eğer yaptıysa ne mutlu sıra bana geldi inş. şafak 13 bugün benimde ayy ayy zamn geçmiyor

aynen vallh kaderim doğum yaptı sanırım sesi çıkmadı 2 gündür ayy eğer yaptıysa ne mutlu sıra bana geldi inş. şafak 13 bugün benimde ayy ayy zamn geçmiyor

ayyy canımm az kalmış seninde hadi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebişineeeee:Saruboceq:
ay evet yaa kaderimden hiç ses çıkmıyo heralde doğurdu :ecrin_bebek:

Canlarım benim ne zamandır giremedim özledim sizleri vallahi
Bir okudum da maşallahınız var valla kaynatmışsınız yine
Kaderim doğurdu :dance:

Hemde tosun doğurdu
Malesef onuda son anlarada doğru sezeryana aldık ben eğitimdeydim o sezeryana inmiş yanında olamadım çok üzüldüm
Ama yiğit ardam bal kaymak

Karamuk hiiiç üzülme sende alıcaksın kucağına Allahın izni ile
Bebek hazırlığında olanlar karamuk gülceza naz82 Allah yardımcınız olsun

Antika klava: kız sen delirdin mi gitsene doktora Artık sadece kendin için değil Devrim için de yaşıyorsun Unutma!!!!

Birde bugüm Naz geldi ziyaretime bir ara buluşup hep beraber birşeyler içelim dedik ben onu çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…