- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
Canlarım benim ne zamandır giremedim özledim sizleri vallahi
Bir okudum da maşallahınız var valla kaynatmışsınız yine
Kaderim doğurdu :dance:
Karamuk hiiiç üzülme sende alıcaksın kucağına Allahın izni ile
Bebek hazırlığında olanlar karamuk gülceza naz82 Allah yardımcınız olsun
Antikaklava: kız sen delirdin mi gitsene doktora Artık sadece kendin için değil Devrim için de yaşıyorsun Unutma!!!!
Merhaba kızlar haftasonu yazmaya ancak fırsat bulabildim.Dün Jimerdeydim.Kendisinin de söylediği gibi Yeşim hemire ile tanıştık.Bu kadar sıcak kanlı olacağını tahmin etmemiştim.Kendimi yıllardır tanıdığım bir arakadaşımın yanına uğramışım gibi hissettim.Bizlerde inşallah onunla doğuma giren şanslı bayanlardan oluruz.Bu arada kaderimi ve bebeğini de görmek kısmet oldu.Gayet iyi görünüyordu çok tatlı bir bebişi var.Darısı tüm bebek bekleyen ve bebek isteyen anne adaylarının başına.
günaydın canımŞeniz
ben ilk bebeğimde ilk kontrolumu feride hanıma olmuştum ama daha sonra ben zübeyde de doğum yapmayı düşünmedğim için birdaha ona gitmedim bu jale hanıma gitmeye başaldım. ama benim patronlarımın eşleri hep ona gittiler ve doğumalrını da o yaptı onlar çok memnunlar bende zaten onalrın tavsiyesiyle gitmiştim iyi bi dr yani canım duyduğum.Şeniz
çok teşekkürler yardımın için içim rahatladı
hamişlere kolay doğumlar bekleyenlerede hayırlı evlatlar versin Allah inş. naz cım öyle yeşimimiz bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.suratsız tombul yaşlı birini bekliyodum doğrusu ama işte yeşim hemşire dediklerinde ağzım açık kaldı hoş alımlışekermi şeker biri çıktı karşıma üstelikte zayıf ve genç kaydirigubbakcemile3
Tünaydın kızlar
Biz gerçekten çok sosyal bir ekip olma yolunda gidiyoruz galiba
Allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar
Şunu söyleyebilirim Seherim sen doğur en başta ben beklerim artık bir kere kaçırdım o fırsatı bir daha olmaz...
Hadi kızlar bebek sevmek istiyoruz . Bursanın nüfusunu arttırmak lazım Naz,Karamuk,Gülceza sıra sizde opuyorumnanaktan
Her zaman yardımcınızım her konuda opuyorumnanaktan
Rüyada doğurmada gel hastanede doğurtalım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?