Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Canlarım benim ne zamandır giremedim özledim sizleri vallahi
Bir okudum da maşallahınız var valla kaynatmışsınız yine
Kaderim doğurdu :dance:

oh maşallahh hadi gözü aydın kaderimin :1hug: çok selamlarımızı söyle güle güle büyütsün bebeğinii :CüvCüv:

işallah canım işallahh ay vallahi bal damlıyo ağzındanopuyorumnanaktan allahın iziniyle vakti zamanı gelince biz de alıcaz işallahh:Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyy bi bebiş daha merhaba demiş dünyaya.:sm_cool: kaderim canım Allah bağışlasın bahtı açık olsun inş. :Saruboceq: çok selamlarımızı söyle yeşim hemşirem ufaklığıda kokla bizim için ay şimdi boncuk boncuk bakınıyodur opuyorumnanaktan.

yeşim hemşirem gittim gittimde ameliyatı erteliyom.45 gün çok uzun bi süre şu anda o kadar tatil veremem kendime.fazla zorlamıyorum zaten öğrendiğimden beri evi b.... götürüyo tabiri caizse hayatımda ilk defa sallıyom işi mişi gerekli olmayanı yapmıyom idare edebilsin diye doktorumada anlattım durumu (zaten eşim ameliyat olduğunda ben 2 aylık hamileydim biliyo bebişi ) sıcak kompres uygula geceleride bandajlayıpta yat ve sıcak tut kemikleşmesin bari dedi idare edebildiği kadar edicek böle.hipnoza gireceğim tarihte belli oldu bu sabah çarşamba sabahı saat 9 da 3 saatlik bi seans yapılacak inş. sonuca ulaşırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay hale bakın yaaa bursadaki tüm uzman doktorlarla akraba olcam yakında.kaydirigubbakcemile3 kızlar aklınızda bulunsun her türlü doktor tavsiyesinde bulunulur tecrübeyle sabittir.kaydirigubbakcemile3

yaşasıııınnnn bizim gelecek olan bebeklerimize bi arkadaş daha geldi.yeşimcim özele yazdım okumuşsundur umarım. kaderim e çok slm söyle öpüyorum bebegini allah analı babalı büyütsün darısı tüm bebek isteyenlerin başına (banada banada )

selam kızlar nasılsınız ohh maşallah kaderim dogurmuş mevlam hayırlı uzun omurler versın
yeşim ben tekrar dogurcam sen benım dogumunda yoktun banane :)))

Merhaba kızlar haftasonu yazmaya ancak fırsat bulabildim.Dün Jimerdeydim.Kendisinin de söylediği gibi Yeşim hemire ile tanıştık.Bu kadar sıcak kanlı olacağını tahmin etmemiştim.Kendimi yıllardır tanıdığım bir arakadaşımın yanına uğramışım gibi hissettim.Bizlerde inşallah onunla doğuma giren şanslı bayanlardan oluruz.Bu arada kaderimi ve bebeğini de görmek kısmet oldu.Gayet iyi görünüyordu çok tatlı bir bebişi var.Darısı tüm bebek bekleyen ve bebek isteyen anne adaylarının başına.

aminnn inş... hepimizin başına ayy kaderim almış kucağına allahım analı babbalı büyütsün hayırlı evlat etsin inş. me mutlu

hamişlere kolay doğumlar bekleyenlerede hayırlı evlatlar versin Allah inş. naz cım öyle yeşimimiz bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.suratsız tombul yaşlı birini bekliyodum doğrusu ama işte yeşim hemşire dediklerinde ağzım açık kaldı hoş alımlışekermi şeker biri çıktı karşıma üstelikte zayıf ve genç kaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler yardımın için içim rahatladı

amin canım aminnnnnnn:Saruboceq:işallahh tez zamanda bizlerde kavuşuruz bebişlerimize:ecrin_bebek:

Tünaydın kızlar
Biz gerçekten çok sosyal bir ekip olma yolunda gidiyoruz galiba
Allah hepinizin yardımcısı olsun kızlar
Şunu söyleyebilirim Seherim sen doğur en başta ben beklerim artık bir kere kaçırdım o fırsatı bir daha olmaz...
Hadi kızlar bebek sevmek istiyoruz . Bursanın nüfusunu arttırmak lazım Naz,Karamuk,Gülceza sıra sizde opuyorumnanaktan
Her zaman yardımcınızım her konuda opuyorumnanaktan

tünaydın canımmŞeniz amin işallah canım en kısa zamanda bizlerde bursanın nüfusunu arttırmada katkıda bulunacağızz:roflol:

günaydınnn herkese ben de beklemeye devam bakalım şafak 11 akşam rüyamda doğum yaptım yine her gece doğum yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…