Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

tünaydın hanımlarrrr.nedense bu gün pek mutluyum.ufaklık düzene girmeye başladı bi kaç gündür onunda etkisi var herhalde.bir yerde okumuştum akşamları aynı saatte yıkayıp yatırın gecede loş ışıkta besleyip temizliğini yapın diyordu onu uygulamaya başladım bir haftadır ve sanki sihirli değnek deydi benim sıpaya.maşallah gece bızıklamıyo 3 gündür uyanıp karnını doyurup altı temizlendiği gibi uyuyo.gündüzleri daha fazla uyanık kalıyo tabi. bu arada yeşim hemşirem yarın ilk aşımız var sabah saat 11:45 te randevumuz haber vereyim dedim.ve 60 cm i geçti galiba boyumuz 3-6 olan sıbınlarımız küçük gelmeye başladı :))) bu arada şu süt işi hala sorun damla damla geliyo arada. doyurmuyo ama en azından antibiyotik kadar geliyo işte (

oh ohh maşallah canım nazar değmesin ufaklığa allahta mutluluğunuzu hiç bozmasın canımm

Canım benim yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Maşallah annesi ne çabuk uzamış boyu iyi bakıyorsun tabi ondan kaynaklanıyordur.Tekniğinde süper bak biz hiç akıl edemedik.

maşallah maşallah diyelim kuzuna loş ışık cidden rahatlatıyormuş bebişleri bende okumuştum güsel fikir antika tecrübelerinden faydalanıcaz bizlerde inş.

Bende ''anne karnında iken belli bir müzik dinletin doğumdan sonrada o müziği dinletince sakinliyorlarmış'' diye duymuştum

Bende ''anne karnında iken belli bir müzik dinletin doğumdan sonrada o müziği dinletince sakinliyorlarmış'' diye duymuştum

evet evet eşim hemşirem ama klasik müzik ben bile hiçdinlemekten hoşlanmıyorumki nasıl dinleteyim ya arkadaşım druna sormuş sen hangi müziği keyifle dinliyorsan onu dinlet demiş bende yalının konserine gittim 5 aylık hamişken bizimki kıpır kıpır o akşam evdedee severek dinlerim yalını resmen alıştı bizimki dyunca fıkır fıkır :dance:

evet antika doğru bi uygulamaya başlamışsın güzelim........
bizim evde öykü doğduğundan bu yana saat 7 dedimmi ışıklar kapanır..çok azm ışık veren gece lambasını açarım her akşam aynı saatte..
öykü de 7,30-8 arası uyur....sabah 7 ye kadar 2 kez beslenmeye uyanır
oldukça düzenli alıştı maşallah inşallah sizde o düzeni yakalarsınız
kurulu saat gibi ya
7,30 da uyuyo 12-1 arası emmeye uyanıyo hemen uyuyo emerken yine sonra 4-5 arası emmeye kalkıyo emerken gene sızıp kalıyo sabah ta 7 de kalkıyoruz artık
bu gün bizimde aşılarımız vardı maşallah hiç ağlamadı kuzum ya kıyamam ona

çok doğru yeşim hemşirem o müzik konusu hatta öfkesinin tuttuğu bi gece sabaha kadar aynı parçayı dinledik kapatınca kıyamet kopuyodu.ama işin kötüsü parça estrumantel davul zurna ve bağlamadan oluşuyo. ee çocuk haklı benim mesleğim Türk Halk Dansları eğitmenliği ve 6 aya kadar çalıştım hatta 7. ayın ortasında büyükte bir gösteriye organizatörlük yaptım iş öle olunca çocuk daha içerde alıştı davul sesine şimdide onu istiyo :roflol: tavsiyem daha sakin şeyler dinletin sabaha kadar kasap havası hiç çekilmiyokaydirigubbakcemile3
beyaz melekçim bu daha bizim ilk aşımız bakalım Devrim napıcak ama babasını götürmiycem topuk kanı alınırken çocuktan çok adamla uğraştım çünkü.kaydirigubbakcemile3 bi korkum ateşlenmesi inş. kolay atlatırız.:Saruboceq:
bu uygulamayı tesadüfen okumuştum ama gerçekten çok işe yaradı birde evdeki tüm ışıkları kısılabilir anahtarlarla değiştirdim gerekipte odadan çıksak bile fark olmuyor.hamişler tavsiye olunur.a.s

günaydın hepinize arkadaşlar
ATAM rahat uyusun
sbh sbh erzurumdaki kayıp çocuk ölü bulunmuş nasıl keyfim kaçtı nasıl
akşamda uyuyamadım zaten sancılarım başladı hafif hafif bugün yok yine
normal artık herhalde şafak 10

günaydın canımmŞeniz
ay hadi ahyırlısıyla işalah sende alacan kucağına bebiğini az kaldı maşallahhhh:Saruboceq:

Yavaş yavaş ağrılar artar artık seni bekliyoruz ...

GÜnaydınlar nasılsınız
leadangel canım hadı hayırlısı,az kaldı ,nasıl doĞum yapacaĞın bellı oldu mu
bende yarın 4:30 da doktora gıdıcem randevum var,belkı yeŞım hemŞırem karŞılaŞırız,hıÇ tanıŞmadık ama olsun belkı tanıŞma fırsatımız olur

Her zaman dediğim gibi kapım heeep açık her zaman beklerim
Az önce antikam geldi mesela Allahım bizim sıpa nasıl büyümüş ya inanamadım darısı başıma ve başımıza
:Saruboceq:

benim şuanda normal cnm herbişey ama o anda bir aksilik olursa bilemiyorum
normal yapmayı çok istiyorum artık kısmet bişeyde demek istemiyorum
inş. yeşim hemşirem ya valh resmen az kaldı galiba yoklamayada başladı hafiften inş. biran evvel gelir kuzum sabırsızlanıyorum inş. herkese allahım özenen isteyen herkese kısmet etsin inş. cidden hamileliğimi çok özlüycem keyfini çıkarıyorum vallh son günlerin

benimde randevu perşembe sbh nst bağlanıcaz bakalım nasılmış sancı durumu kuzumun kalp atışları inş. sorunsuz geçer şuana kadar herşey çok ama çok güsel geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…