tünaydın hanımlarrrr.nedense bu gün pek mutluyum.ufaklık düzene girmeye başladı bi kaç gündür onunda etkisi var herhalde.bir yerde okumuştum akşamları aynı saatte yıkayıp yatırın gecede loş ışıkta besleyip temizliğini yapın diyordu onu uygulamaya başladım bir haftadır ve sanki sihirli değnek deydi benim sıpaya.maşallah gece bızıklamıyo 3 gündür uyanıp karnını doyurup altı temizlendiği gibi uyuyo.gündüzleri daha fazla uyanık kalıyo tabi. bu arada yeşim hemşirem yarın ilk aşımız var sabah saat 11:45 te randevumuz haber vereyim dedim.ve 60 cm i geçti galiba boyumuz 3-6 olan sıbınlarımız küçük gelmeye başladı :))) bu arada şu süt işi hala sorun damla damla geliyo arada. doyurmuyo ama en azından antibiyotik kadar geliyo işte(
tünaydın hanımlarrrr.nedense bu gün pek mutluyum.ufaklık düzene girmeye başladı bi kaç gündür onunda etkisi var herhalde.bir yerde okumuştum akşamları aynı saatte yıkayıp yatırın gecede loş ışıkta besleyip temizliğini yapın diyordu onu uygulamaya başladım bir haftadır ve sanki sihirli değnek deydi benim sıpaya.maşallah gece bızıklamıyo 3 gündür uyanıp karnını doyurup altı temizlendiği gibi uyuyo.gündüzleri daha fazla uyanık kalıyo tabi. bu arada yeşim hemşirem yarın ilk aşımız var sabah saat 11:45 te randevumuz haber vereyim dedim.ve 60 cm i geçti galiba boyumuz 3-6 olan sıbınlarımız küçük gelmeye başladı :))) bu arada şu süt işi hala sorun damla damla geliyo arada. doyurmuyo ama en azından antibiyotik kadar geliyo işte(
Bende ''anne karnında iken belli bir müzik dinletin doğumdan sonrada o müziği dinletince sakinliyorlarmış'' diye duymuştum
Günaydın herkese bugün çok güzel olacak
Bir taraftan da Atam sağolsun
günaydın hepinize arkadaşlar
ATAM rahat uyusun
sbh sbh erzurumdaki kayıp çocuk ölü bulunmuş nasıl keyfim kaçtı nasıl
akşamda uyuyamadım zaten sancılarım başladı hafif hafif bugün yok yine
normal artık herhalde şafak 10
günaydın hepinize arkadaşlar
ATAM rahat uyusun
sbh sbh erzurumdaki kayıp çocuk ölü bulunmuş nasıl keyfim kaçtı nasıl
akşamda uyuyamadım zaten sancılarım başladı hafif hafif bugün yok yine
normal artık herhalde şafak 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?