Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

slm kızlar geçmişi okuyayım dedim 1.30 saatimi aldı amma kaynatmışsınız yaaa..bu arada yeni hamişler katılmış sağlıkla alın kucağınıza inş...doğuranlar olmuş tebrikler kızlar...yeşim hemşiremiz unuttun bizi demiş çok kızdık :)) ya canım nasıl unutabiliriz seni mümkün mü ? sadece bizim velet gazdan rahat bırakmıyo bi de malesef nefes sorunumuz var çok gazlı ve bunun için çok kusuyoruz kusarkende nefesimiz tıkanıyor....her an başında olmak zorundayım bebefona bile güvenemez hale geldim çünkü sesssiz sessiz iş beceriyor :))) bir de ev hep ana baba günü en az 5 kişi yaşar olduk gece gündüz biz 3 kişi olduk derken...bundan sonra burdayım ayrılmam sizlerden antikacımla zaten telefonlaşıyoruz...çocuk doktorumuz da orada değil onun için hastaneye de gelemiyorum ama oradan geçersem seni görmeye gelicem oğlumun meleği...sitem etme bize :)) KIZLAR hepinize kolay güzel doğumlar diliyorum....

Canım cimcimem bende sizleri çok özledim artık askere gönderirken getirmede
Sen iyisin ya Atatuğ iyi ya gerisi önemli değil :gitme:

Leadangel bencede keyfini çıkar karnını okşa okşa dur benim içinde okşa çıkınca bol bol öperiz
bu arada isim ne düşünüyorsun?

Leadangel bencede keyfini çıkar karnını okşa okşa dur benim içinde okşa çıkınca bol bol öperiz
bu arada isim ne düşünüyorsun?

oyy vallhi üzülür insan ya boşluk olur çok büyük
çıkınca öpmek vallhi düşünemiyorum innaki heyecan
basıyor düşündükçe o an yaşamak en güseli

isim tuğkan olucak kısmet olursa ben bu ismi duymuş ve beyenmiştim hamile olmadan önce elşimlede paylaşmıştım hatta hamile kalıncada direk aklımıza bu geldi hatta artık okadar benimsedikki bu ismi sürekli tuğkan öyle tuğkan böyle iyice alıştık
anlamıda başarılı bir soydan gelen demekmiş eskibir hükümdar ismi

çok beğendim canım umarım adıyla büyür tuğkan hem de güzel bir isim sonra isim çalabilirim :)

beyendiğine çokkk sevindim cnm memnuniyetle çalailirsin vallh pek duyulmuş bir isim değil değişik kulağımızada hoş geldi anlamıda güsel isim bir boncuk işte
birde etkilenir inş. isimler kişileri etkiliyor denirya inş.başarılı olur hayatı boyunca turkbayragi

olur mu hiç yeşim hemsirem en kısa zamanda getiricem söz :)))özledik seni...aman aman TUĞ lu isimlerde çoğaldı bu aralar küçük askerler geliyor valla :)))

ben zaten paşam diye seviyorum oğluşumu :)) aman inşallah tuğ general olurlar ihtiyacı var memleketimin :)))))

bencede sana katılıyorum hemde şu günde küçük askerlerimiz yetişir imdadımıza inşallaaaah
lohusalar bol bol dua edin sizin dualarınız kabul olurmuş

etmez miyim hemşirem hep ediyorum ama neyseeee ....belki benim küçük erkeğim büyür de düzeltir bişeyleri diye ümit ediyorum işte :))))

Canım benim tüylerim diken diken oldu okuyunca gözlerim doldu delisin sen ya
Allah hep yanınızda olsun annesi sizleri çok seviyorum

bende hem ağladım hem okudum aynı gün doğmuşuz atatuğla bende 5 ekim doğumluyum :)
benimde 10 günüm var ve hafif sancım tedirgin oldum şimdik

bakın küserim bak hee kimse bana yazmaz oldu yaa unuttunuz beni iyiki işe başladım giremiyom die unutuldum yaaa bugünden itibaren benim günüm geçti yeşimcim sanırım ben gene başlıcam farlutal e öle gibi gözüküyo gerçi daha bugün ay 30 oldu inş gerek kalmaz ilaca inşşşşşşş.....hadi öptüm hepinizi canlarım iyi bakın kendinize ve karnınızdakilere

işallah canım normal olur allah gönlüne versin amain işallah da en kısa zamanda bizede versin yarabbim olmayan herkesee:Saruboceq:

ismide çok güzelmiş canım çok beğendim. anlamıda bayağı heybetliymiş a.sadıyla yaşasın işallah:Saruboceq: evet insan gerçekten hemen benimsio ve konuşurken artık adıyla konuşuyo bizimde öyle olmuştu

olsun olsun tuğgeneral olurlar inşalaaaaaahh

işallah büyük adam olurlar bizim akıllı bıdıklarr:Saruboceq:

bu arada bu da bizim doğum hikayemiz teyzeleri buyrun çok geç oldu ama http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/327751-atatugum-bizimle.html

ayy canım yaa okudum hikayenezi çok etkilendim inan allahıma çok şükür sağ sağlim hep birliktesiniz. uzun yıllar boyuncada hep birlikte mutlu sağlıklı yaşayın işallah canımm:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…