işallah canım normal olur allah gönlüne versin amain işallah da en kısa zamanda bizede versin yarabbim olmayan herkesee:Saruboceq:
ismide çok güzelmiş canım çok beğendim. anlamıda bayağı heybetliymiş a.sadıyla yaşasın işallah:Saruboceq: evet insan gerçekten hemen benimsio ve konuşurken artık adıyla konuşuyo bizimde öyle olmuştu
günaydın herkese benimde uykumvar:)) bu arada oğlum olacakmış...
amin cnm inş. hepiniz için allahım özenen isteyen herkese kısmet etsin.
ismimizin beyenilmesine sevindim vallh
yeşim hemşirem günaydın yarın sbh aksilik olmasaa uğruycam inş. müsait olursun
hava kapalı içim sıkıldı cidden erkendende kalkıyorum şöle son günler aslında uyuyabilsem biraz
günaydın herkese benimde uykumvar:)) bu arada oğlum olacakmış...
Günaydın kızlar havadandır herhalde ben daha uyanamadım bir kahve içip geliyorum
bu arada bu da bizim doğum hikayemiz teyzeleri buyrun çok geç oldu ama http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/327751-atatugum-bizimle.html
selam kzılar anca geldim daha okuyamadım hikayeni cimcimem özellikle en sna bıraktım böle rahat rahat okiyim diye.yeim hemşirem inş. yakın zamanda Allah sanada bi küçük asker versin ama bi tanede kız olsun beee bayan subaylarda lazım demi ama :))) bu arada kızlar bu gün ilk seansımız yaıldı ancak son ameliyathaneye girdiğimiz yerde işler karışıyor.doktorum şoka girmemden korkup uyandırmış ikinci kez deneme yapıldı yine aynı şey olunca biraz zaman geçsin dinlen bir kaç gün sonra tekrar deneyelim dedi. ancak o oarada olanların çoğunu hatırlıyorum artık.jale hanımın sözleri ve yeşim hemşirem senin elimi tutup başımda korkma ona bişey olmucak diye teselli verişini öyle bibakışın varmışki halen gözümün önüne geliyor sanki kırk yıllık dostum gibi yaklaşmışsın canım benim.ve jale hanımın sezeryan derken yüzündeki o üzgün ifade. baya yormuşum üzmüşüm sizi. ah bide şu ilk gördüğüm anı hatırlayabilsem. kızlar mümkünse normal doğurun yok mümkün deilsede hiç zorlamadan epidural sezeryana girin emin olunki o anı yaşamak ilk sesini duymak herşeye değer.ahh bi hatırlayabilsem.ne kadar üzücü onu bilememek bilemezsiniz.
bu arada bir fikir anneler kuzucukların doğum tarihlerini ve isimlerini verinde bi liste yapalım bakalım kaç tane jale annemizin kuşu oldu aramızda kaçı yolda :)))
ay kızlar çok sağolun hepiniz benim için bu kadar iyi dileklerde bulunmuşsunuz süpersiniz ya allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu ikinci kes tattım süper bir duygu bu arada uzun zamandır yazamadım annemdeyim şimdilik laptop geldi ama birazdan gidecek süpersiniz ya sağolun,çok zamanım yok sadece kısa olarak yazacağım doğum hhikayem uızun malum karışık biraz onu sonra yazacağım yeşim hemşire anlatılmaz görmeniz gerekir çok tatlı çok şeker melekkk bence o eltim yengem annem hepsi ona bayılmış durumda çok tatlıısn canım benim ama doğumuma giremedi dedğim gibi biraz ani doğum oldu eşim bile o an yanımda yoktu adam 5 dakika eczaneye gitti baktı ben doğumda yani o kadar acildii.neyse bunu söylemeliyim jimerde doğum yapsammı acaba diye düşünenler sakın düşünmesin süper özel bir hastane tabi yeşim hemşireminde faydası çok oldu bize odaya ekstradan kanepe bile geldi süper o ya bu arada nazcım canımsın ya çok bitkindim o an tabi ama çok sevindim geldiğine beni nazcım ziyaret etti yakışklı oğluyla bir tanesiniz sizler bu arada bugün yeşim hemşiremi gördük yiğit ardamı sevdi 1 ay sonra getireceğim sana oğluşumu 7 kasımda öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
Bakmakta anneler yardım edecek söz verdiler göreceğiz bakalım
Taşımakta vinç iyi olabilir
Seherim sen ikiz annesi olarak ne diyorsun ben taşıyabilir miyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?