Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın kıızlaaarr
dün gece tuhaf rüyalar gördüm (hayır olsun)
hamile kalmışım bebeğim 8. haftadaymış ama heryerimden kan geliyordu kan rengide soluk maviydi
amma karıştırdım gece rüyada kendimi bilemezsiniz
hala rüyanın etkisindeyim kendimi hamile hissediyorum
çok tuhaf bir duygu

günaydın yeşim hemşirem
hayır olsun inş.
cidden bişey olmasında insanın içine doğuyor çünkü bazısı rüyasında görüyor bazısı hissediyor cidden istiyorsan bebiş rüyanın bir anlamı olabilir hayır olsun inş.
bizim tospiklere arkadaş gelir belki süper olur vallh :ecrin_bebek:

ohh maşallah canım sağlığı sıhhati yerinde
allah işallah hayırlı doğumlar versin canım:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın yeşim hemşiremŞeniz
hayır olsun işallah rüyan bu mubarek günde belki malum olmuştur. sende biran evvel işallah kuzucuğuna kavurşursun:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah rüyan hayırlara vesile olur yeşim hemşirem tabi artık arkadaş istiyoruz.hamile mavi falan erkek bebekmi yoksa :dance:

bu arada selam herkese hayırlı günler....

ohh maşallah canım sağlığı sıhhati yerinde
allah işallah hayırlı doğumlar versin canım:Saruboceq::Saruboceq:

çok ama çok sağol cnm benim
inş. allahım sizlerede nasip etsin isteyen herkesede sizler için dua edicem doğumumda hep aklımdasınız allahım dileyen herkese nasip etsin inş.

erkek bebikler çok fazla bitenede kızımız olsun vallhi yeşim hemşiremin kızıda kimbilir nasıl güsel olur biz talibiz şimdiden

çok ama çok sağol cnm benim
inş. allahım sizlerede nasip etsin isteyen herkesede sizler için dua edicem doğumumda hep aklımdasınız allahım dileyen herkese nasip etsin inş.

AMİİNNNNNNNNNNNNN CANIMMMMM İŞALLAH EN KISA ZAMANDA OLURRRR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yeşim hemşirem bak herkes bekliyo ne zaman vercen güzel haberi yerimseniben hadi inş. hayırlısı alkisalkisalkis
bu arada kızlar ben bu sağlık ocağını şikayet edicem artık. aşı olduğumuz gün elli kere aradılar aşısı yapıldımı diye yapıldı diyoruz yok illaki karnesini getirin görelim diye tutturdular bide ya anne ya baba gelicek diyolar sonunda mecbur gittim ama gitmaz olaydım grip kapmışım.dün gece aniden bi ateş bi boğaz acısı bu günde zorla yataktan kalkıyom o merette farketmeden kuluçka evresindeyken herkese bulaşmışmı evde sağlam bi Devrim bide eşim kaldı. şimdi dua ediyoz onada bulaşmasın diye.maskelerle geziyoruz evin içinde arayanlara gelmeyin diyorum yüzümü kızartıp napim kimsede kalkıpta ilgilencek hal yok akannehir velette alıştı kucak istiyo bağrınıp duruyo napcamı bilmiyom doğrusu.kulak burun boğazcı bi arkadaşım var aradım dedim durum böle böle geldi saolsun.yatmanız lazım ayrıca serum gerekli mikrobik bi durum dedi. dedim hali görüyon nereye yatcaz ben size akşama hazırlayıp serum getiricem evde takılsın o zaman dedi. mahallede de bir yoğun bakım hemşiremiz var onu aradım o öle deyince ben takarımda takipte ederim doğru söylüyosun şu anda hastahanede yatamazsınız dedi.kafamçokkarıştı lafın kısası hayatımda ilk defa isyan boyutuna geldim çocuk bağırır altının değişmesi lazım mama lazım. burnumun akıntısından başımı eğemiyom sonunda mendillerden tampon yaptım tıktım burnuma üstünede maskeyi geçirdim öle altını değiştirip besliyom. bakçak kimse yok. offfff yani :gitme:

hayır olsun canım bu ara çok konuşuldu senin bebek muhabbeti bilinçaltıdır tatlım
inşallah yakında gelir güzel bebişin

geçmiş olsun canım çok zor oluyo öyküde çok kucakçı bırakıp biyere gidemiyorum zaten kimsede de durmuyo doğduğu günden bu yana tek başıma ilgileniyorum insan gerçekten çok yoruluyo ama onların bi gülüşü herşeye yetiyooooooo

ANTıKACIM evet yaaa odadaki hiç kimseyle konuşmak bile istemiyordum sanki yalan söylüyorlar gibi geliyordu oturdum ve aklıma gelenleri aradım ama nedense ilk aklıma gelenler arasındaydın son günlerde çok yazışmıştık yaaaa :)))))) şok oldun da şoku atlatınca msj attın hatta yarım saat sonra :) ilk senden bekliyorduk ya doğumu...tel de zaten ya ya ya ta ta ha ha diye konuşuyordun hangimiz sezeryandan çıkmıştı belli değildi valla :))) YUPPıııııııı BENıM GELıN YOLDA GALıBA HADı GÖZÜMÜZ AYDIN YEŞıM DÜNÜRÜM ....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şimdi o an geldi aklıma yin sen böle deyince gerçekten şok olmuştum eşim yüzüme bakıyodu kim aradı noldu deyip duruyo ben anca kekeliyodum.ben Atatuğ'u Devrimi bekler gibi sende Devrimi Atatuğ'u bekler gibi beklemiştik.herkesten daha çok destek olmuştun o günlerimde Allah razı olsun bi kere deil bin kere.inş. ömür boyuda kaybetmeyiz birbirimizi.:1hug:
du bi dakka nerden belli küçük Yeşim'in sana gelin olcağı :roflol:

Annesi ben o devrimi yerim yaaa maşallah amma tosun olmuş nasıl baktın ne verdin

Bir de ççoook geçmiş olsun canım benim ama herkes grip bir gör sen iyi beslen bol bol sıvı tüket dinlenebildiğin kadar bu zor olsada dinlen en kısa zamanda atlatırsın umarım

Birde doğmammış kızım talibi çoğalıyor sevgili dünürlerim ikiz kız mı doğursak acaba

merhaba arkadaşlar;
6 haftalık hamileyim jimer hastanesinden jale hanıma gidiyorum (1 defa)şimdilik çok iyi gibi fakat dogumu onda yapmış arkadaşlardan bilgi almak istiyorum lütfen yardım edermisiniz.
çünkü dogumları genelde sezeryan yapıyormuş galiba bu dogrumudur...

günaydın hanımlarrrŞeniz

antikacım çok geçmiş olsun canım bir an evvel iyileşişallah:Saruboceq: maşallah devrimine allah nazarlardan sakalsın yerim ben o minik bocuğu çok tatlı yavrumm

yeşim hemşirem senin kızlar gelmeden talipleri sıraya girid vallakaydirigubbakcemile3

selam arkadaşım hoşgeldin :1hug:
tek kelimeyle söyliyeyim emin ol doğru yerde ve doğru doktordasına.s
ben tavsiye ile gitmiştim çok menun kaldım benim tavsiye ettiklerimde gitti onlarda çok memnun kaldılar benim görüşüm bursada ki en iyi kadın doğumcu diyebilirima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…