- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
günaydın kıızlaaarr
dün gece tuhaf rüyalar gördüm (hayır olsun)
hamile kalmışım bebeğim 8. haftadaymış ama heryerimden kan geliyordu kan rengide soluk maviydi
amma karıştırdım gece rüyada kendimi bilemezsiniz
hala rüyanın etkisindeyim kendimi hamile hissediyorum
çok tuhaf bir duygu
skm kızlar bende bugün jimerdeydim kontrol güsel geçti öle beklemedeyis
nst bağlandık kalp atışlarımız güsel benim sancı durumum bir anormallik yok gayet keydi yetrinde kuzunun herhalde vaktini bekliyor normal olucağı için inş. bizlerde bekliyoruz
bu arada yeşim hemşirem cidden öok tatlı çok am çok güel karşıladı bizide aynı şekilde allahım inş. nasip ederde doğumumuzdada yanımızda olur
hepinise iii geceler
günaydın kıızlaaarr
hamile kalmışım bebeğim 8. haftadaymış ama heryerimden kan geliyordu kan rengide soluk maviydi
çok tuhaf bir duygu
günaydın kıızlaaarr
çok tuhaf bir duygu
ohh maşallah canım sağlığı sıhhati yerinde
allah işallah hayırlı doğumlar versin canım:Saruboceq::Saruboceq:
çok ama çok sağol cnm benim
inş. allahım sizlerede nasip etsin isteyen herkesede sizler için dua edicem doğumumda hep aklımdasınız allahım dileyen herkese nasip etsin inş.
hayır olsun canım bu ara çok konuşuldu senin bebek muhabbeti bilinçaltıdır tatlımgünaydın kıızlaaarr
çok tuhaf bir duygu
yeşim hemşirem bak herkes bekliyo ne zaman vercen güzel haberi yerimseniben hadi inş. hayırlısı alkisalkisalkis
bu arada kızlar ben bu sağlık ocağını şikayet edicem artık. aşı olduğumuz gün elli kere aradılar aşısı yapıldımı diye yapıldı diyoruz yok illaki karnesini getirin görelim diye tutturdular bide ya anne ya baba gelicek diyolar sonunda mecbur gittim ama gitmaz olaydım grip kapmışım.dün gece aniden bi ateş bi boğaz acısı bu günde zorla yataktan kalkıyom o merette farketmeden kuluçka evresindeyken herkese bulaşmışmı evde sağlam bi Devrim bide eşim kaldı. şimdi dua ediyoz onada bulaşmasın diye.maskelerle geziyoruz evin içinde arayanlara gelmeyin diyorum yüzümü kızartıp napim kimsede kalkıpta ilgilencek hal yok akannehir velette alıştı kucak istiyo bağrınıp duruyo napcamı bilmiyom doğrusu.kulak burun boğazcı bi arkadaşım var aradım dedim durum böle böle geldi saolsun.yatmanız lazım ayrıca serum gerekli mikrobik bi durum dedi. dedim hali görüyon nereye yatcaz ben size akşama hazırlayıp serum getiricem evde takılsın o zaman dedi. mahallede de bir yoğun bakım hemşiremiz var onu aradım o öle deyince ben takarımda takipte ederim doğru söylüyosun şu anda hastahanede yatamazsınız dedi.kafamçokkarıştı lafın kısası hayatımda ilk defa isyan boyutuna geldim çocuk bağırır altının değişmesi lazım mama lazım. burnumun akıntısından başımı eğemiyom sonunda mendillerden tampon yaptım tıktım burnuma üstünede maskeyi geçirdim öle altını değiştirip besliyom. bakçak kimse yok. offfff yani :gitme:
hikayeni hüngür hüngür ağlayarak okudum ve çok etkilendim gerçekten..allah korusun allah herkezi evladına sağlıkla kavuştursun
çok şükür ki şimdi iğisiniz maşallah sana ve tatlı oğluşuna canım allah analı babalı büğütsüna.s.[/QUOTE hemde çok çok iyiyiz aslı senin o tatlı tontoşuna maşallah...ayyyy benimki de o kadar olucak mı ??????????
ANTİKACIM evet yaaa odadaki hiç kimseyle konuşmak bile istemiyordum sanki yalan söylüyorlar gibi geliyordu oturdum ve aklıma gelenleri aradım ama nedense ilk aklıma gelenler arasındaydın son günlerde çok yazışmıştık yaaaa :)))))) şok oldun da şoku atlatınca msj attın hatta yarım saat sonra :) ilk senden bekliyorduk ya doğumu...tel de zaten ya ya ya ta ta ha ha diye konuşuyordun hangimiz sezeryandan çıkmıştı belli değildi valla :))) YUPPİİİİİİİİ BENİM GELİN YOLDA GALİBA HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN YEŞİM DÜNÜRÜM ....
merhaba arkadaşlar;
6 haftalık hamileyim jimer hastanesinden jale hanıma gidiyorum (1 defa)şimdilik çok iyi gibi fakat dogumu onda yapmış arkadaşlardan bilgi almak istiyorum lütfen yardım edermisiniz.
çünkü dogumları genelde sezeryan yapıyormuş galiba bu dogrumudur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?