Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

jale hanım a gidenler lütfen cevap verirmisiniz genelde sezeryan yapıyormuş normal dogum yapanlar varmıııııı

merhaba arkadaşım;kaç aylık sınız şu anda

jale hanım a gidenler lütfen cevap verirmisiniz genelde sezeryan yapıyormuş normal dogum yapanlar varmıııııı

merhaba arkadaşım;kaç aylık sınız şu anda

canım günaydın opuyorumnanaktan
şuan ben hamile değilim 5 yaşında bir oğlum var ve jale hanımın ellerine doğdu. ama şuanda ikinci bebek istiyoruz o yüzden jale hanıma yine gitmeye başaldım 3 aydır gidiyorum.
valla sezeryan konusuna gelince benim oğlumda sezeryanla oldu ancak bizimki mecburen çünkü vakti gelmişti artık ama ne çocuk aşağıya dödü ne de rahimde açılma oldu normal doğum tarihinden sonra 10 gün daha bekledik en fazla ve artık mecburen jale hanım almak durumundayım yoksa tehlikeye girecek dedi o yüzden mecburen sezeryan oldum yoksa son ana kadar normal doğum düşünüyoduk ve hamileliğim süresincede kesinlikle teklif etmedi sezeryan yapayım diye o da normal yolla olsun diye bekledi ama olmayınca mecburen artık sezeryan oldum.a.s

slm kızlar yeşim hemşirem slm ya ben gene geciktim yaa ne olcak benim bu halim yaa başlasammı farlutal e ne yapayım bana bi akıl ver canım yaa

inşallah allah elime almayı nasip etsin inşallah yiğit veya doruk olacak.

bu arada hayırlı geceler kızlar.....

canım ne düşünüyorsun ya yiğit doruk koy sende bak bize karar veremedik ikisinide koyduk ben yiğt istedim oğlum arda eşim yazık karışmadı bile yiğit arda koyduk.allah kucağına almayı nasip etsin

canım ne düşünüyorsun ya yiğit doruk koy sende bak bize karar veremedik ikisinide koyduk ben yiğt istedim oğlum arda eşim yazık karışmadı bile yiğit arda koyduk.allah kucağına almayı nasip etsin

AMİN CANIM .... SENİN BEBİŞ NASIL . BU ARADA EŞİME KALSA OZAN OLACAK AMA ONU BİR ŞEKİLDE KANDIRDIM. O FENERLİ BEN BEŞİKTAŞLIYIM ....
DEDİM BEN TAKIMA KARIŞMAYAYIM SEN DE İSME DEDİM :))).... O YÜZDEN BU SEFERLİK BEN KOYUYORUM AMA ODA YİĞİT İSMİNİ BEĞENİYOR... :dance:

benim bebiş iyi maşallah yanımda mışıl mışıl uyuyor bu arada yiğit ismini düşün eşine katılıyorum çok asil bir isim bence

selam kızlarrrr iyi haber vereyim bu gün maşallah baya iyiyim alkisalkisalkis serum iyi geldi bu akşam bi tane daha takılıcak ondan sonrada bişeyin kalmaz dedi bakalım inş.bu arada çok teşekkür ederiz boncuğum mersilerden bir demet sunuyor sözleriniz için a.s.
yeşim hemşirem ikiz yetmicek bak biraz daha beklersen 3üz 4 üz gerekicek ona göre elini çabuk tut kaydirigubbakcemile3 bu arada süt k0onusunu biliyosunuz anca bikaç damla emebiliyodu :1no2: geri kalan mama başkada bişey vermiyorum valla ama benim kurbağcık tok evin aç kedisi olduğu için o duruma geldi. kaydirigubbakcemile3 hatta sanada diyodum ya obez olcak bu çocuk korkuyom diye.kızlar isim bi boncuk çokta üzerinde durmayın gerekiyorsa iki ismi birden koyarsınız olur biter.ama anlamına dikkat edin çünkü çok etkiliyormuş insanı.ve Devrim'de şimdiden inandım etkilediğine anlamı ani ve köklü değişim sıpacık geldiği gibi evi alt üst etti kaydirigubbakcemile3

sibelkur öncelikle aramıza hoşgeldin canım.bende 1 ay önce doğum yaptım.ve sana şu kadarını söyliyim son anda sezeryana girdim.oda jale hanım son ana kadar bekledi.normal doğabilmesi için elinden geleni yaptı.hatta sabah doğum tıkacı gelerek hastahaneye başvurduğumda beraber kafeteryaya çıkıp kahvaltı ettik ve herkese gösteriyordu beni normal doğuma geldi inş. akşama doğurtucaz diye.sancılar esnasında kaç kere su içtim normal doğum beklediğimiz için susuz kalmana gerek yok 9 cm e kadar içebilirsin dedi.hiç ihtiyacım olmadığı halde (benim sancılarım dayanılmaz lmadı çünkü benim için)epidural taktırdı belki kurtarır kendini de sezeryana girmeyelim diye çünkü benim sıpacık kordona dolandı ve kalp atışları düzensizleşti hatta sezeryana karar verildiğinde 30 lara iniyomuş mafoldumben yani tabiri caizse her geleni kestiğine inanmıyorum doğrusu heleki benimle o kadar uğraştıktan sonra kesinlikle inanmıyorum kendi adıma

cnm antikacım doğru söyledin sende bana son bir ayımda kardeş oldun destekçim oldun...dediğin gibi tatlım inş birbirimizi hiç kaybetmeyiz...yeşim hemşirem sana benzeyen bir kızın olursa burda kavga bile çıkarırım ben alıcam o kızı oğluma :))))

ayyyyyyy antikacım aynı sen kız bu velet offf göresim geldi valla ....hadi benim için kocaman kokla şunu !!!!!!!!!!!!!!

kokladımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) sorma hareketliliğide bana benziyo çeneside kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

offff antikacım offfff dünden beri aklım sende.... bir gün buraya uzaydan kafama taş düştü diye yazarsan valla artık ona bile inanıcam....

günaydın kızlarrr bugün 39+3 olduk gelmeye niyeti yok tospamın sizlerin fındıklar nezamn doğdu kaçıncı haftada geldiler benimkinin keyfi yerinde herhalde bu cuma son inş. vakitlice gelir

Son düzenleme:
günaydıııın kızlar
bugün tam uyuma havası var ama kader çalışmam gerektiği için uyan dedi bana (((
Neyse canım çalışacağız işte bizde
Kaderim tekrar seni buralarda görmek güzel

leadangel canım benim hayırlısı olsun
en kısa zamanda bekliyorum seni opuyorumnanaktan

yarın yine kontrolümüz var yeşim hemşirem bakalım ne alemde bizimki
bende bir an evvel gelmek istiyorum artık sabızrsızlanmaya başladık eşimde bende şöyle haftasonumuzu birlikte geçirsek oğlumla nasıl güsel olur

selam hanım hanımcıklarrrr :))) leadangel benim kuzuş 39+4 te doğdu ama gelcem deyip duruyodu zaten :))
sorma cimcimem yaaa hep diyorum ya tılsımlıyım ben illaki akla hayale gelmicek olmaz olmaz diyeceğin şeyler bulur beni.( en basiti gelin arabasıyla yolda kalmıştık şöförümüz benzini kontrol etmeyi unutmuştu) şükür ki atlatıyoruz ama sonunda bende iyice gel git akıllı olucam bu gidişle ayy şu seneyi bi atlatsak bi daha bize bişey olmaz demeye başladım. ne uğursuz geldi şu 2009 bana.bu yıl sevinebildiğim tek olay tospacığımın sağlıkla gelişi ve haberi oldu gerisi hep stres gam keder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…