Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

slm kızlar maşallah sen büyütmüşsün cnm ya biz daha doğurucazda alışıcazda büyütücezde ooo işimiz uzun daha

teşekkür ederim kızlar
kızım 4.ayını doldurdu allahın izniyle zmn su gibi akıp geçiyor merak etmeyin sizde kavuşacaksınız meleklerinize ve böyle fotoğraflarını göreceğiz bizde

slm kızlar maşallah sen büyütmüşsün cnm ya biz daha doğurucazda alışıcazda büyütücezde ooo işimiz uzun daha

valla canım hiç anlamıyosun bi bakmışın kocaman oluvermişlera.s

teşekkür ederim kızlar
kızım 4.ayını doldurdu allahın izniyle zmn su gibi akıp geçiyor merak etmeyin sizde kavuşacaksınız meleklerinize ve böyle fotoğraflarını göreceğiz bizde

maşallah canım allah nazarlardan saklasın çok tatlı meleğin allahmın kısa zamanda bizede nasip etsin işallahh:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlaaar iki gün tam anlamıyla giremedim kusura bakmayın
Gülcezam okudum şöyle adetin geçikmiş di mi ama biraz bekleyelim sonra ne olur ne olmaz bir test yapalım en son farlutale başlarız tamam mı canım?

Beyaz meleğin öyküsünü yerim ben ya maşşallah çok güzel bir bebek zaten ben onu öperkende gıkı çıkmadı yavrucağın..

KIZLAAAAR leadangel burda doğuma alacağız.Şu an 2-3 santim açıklık sevgili lohusalar dua edin doğumumuz güzel geçsin o da selam söylüyor...

günaydın yeşim hemşiremŞeniz
amin işallah allahım hayırlı doğumlar versin :Saruboceq::Saruboceq:sende selam söyle hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm :1hug:

çok teşekkür ederim arkadaşlar
allah herkeze böyle tatlı evlatlar nasip etsin inşallah

leadangel hayırlı doğumlar inşallahhhhhhhhhhh

BEYAZ MELEK öykü hanım bitmeyen öykü gibi valla bak bak bitmiyo çooook şirin LEADANGEL sağlıkla al bebişini kucağına canım...şu saatlerde doğuruyorsundur her halde :)) ayyy heyecanlandım...hadi hafta sonu kucağında olucak bak :) çabuk çık hastaneden anlat bakalım neler olmuş :):teytey::teytey:

Henüz 6 cm açılımadı bir türlü umarım sezeryana gitmez çok ağır ilerliyor sormayın ya hadi dua edin kızlar

merhaba arkadaşlar bende 33.haftamdayım ama bebeğim ters jale hnm bir hafta beklicez 34. haftaya kadar döner dedi. yani heyecanli bekleyiş yavaş yavaş başladı bendede belki biraz erken ama. yeşim hemşire sizi gerçekten merak ediyrm ama çalıştığım için hep akşamları gelebiliyordum ondan göremedim belki de inş bi gün tanışırız. bu arada arkadaşlar diş hekimiyim çocuklarınız ve sizin dişleriniz hakkında sormak istediğiniz sorular varsa cvplayabilirim artık izindeyim :))))

ay bu gün giremedim neler olmuş öle herhalde artık kucağındadır kuzucuğu leadangel'in. son haberi vermemiş yeşim hemşiremiz acaba nasıllar inş. normal doğmuştur.sabah alırız herhalde haberlerini. yeşim hemşirem çok çok selamlarımızı söyle Allah analı babalı büyütsün dediğimizi iletiver sana zahmet.bide bizim için kokla bızdığı canım misler gibidir şimdi. a.s.
mblc hadi bakalım sıra sende az aldı asıl maratonun başlamasına inş. sende sağlıkla kurtulur alırsın kucağına kuzucuğunu.
bu arada yeşim hemşirem iyice haber spikeri oldun doğum haneden son haberlerle kkarşınızdayım deyipte oraya almayasın sonunda pc yi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…