- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
merhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim jale hanımın takipli hastasıyım yeşim hemşirem seni de tanımak çok isterim umarım bi gün tanışırız ve benim doğumuma da girersin
Günaaaydın kızlar
Dün hayatımın en zor doğumlarından birini yaptırdık.Kollarım kopuyor şu anda hatta belim dün ortadan 2 ye ayrıldı.Akşam 18:05 de nur topu gibi bir oğlan doğurttuk.
Ama leadangel o kadar güzel ıkındı ki anlatamam tuğkan da aynı babası olmuş çok tatlı
Şimdi yanlarına gidiyorum dün tuğkanı sıka sıka sevemedim ama sizin içinde öpeceğim
Bu arada yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sizin için herşey güzel olur...
Canım benim neden zor oldu doğum ben biraz aktarayım bebek yan duruyordu ve çıkmak istemiyordu rahim sert değil yumuşaktı bu durumda normaaaaal ama hepimizi zorlayan :)) bir normaaal doğum oldu.
Sonra ne oldu biliyor musunuz Dünya tatlısı bir Tuğkan oldu ve bütün sıkıntılara değdi.Öyle değil mi?
Bir de herkesi çoookk özledim uzun zamandır ara verdim yazamıyorum bende ama yinede sınırlarımı zorlayıp burayada vakit ayıracağım.
Yeni gelenler için adresim 1. kat ve heryer her zaman beklerim :))
Antika ya valla özledim kız sizi
Kaderim Yiğiti öp benim için,
Hele uyuzcimcimeme fena dargınım ne Atatuğ geldi ne kendi((
yeşimcim kusura bakma canım cvblarımı geç yazıyorum mesaim çok fazla oluyo akşamları saat 10 dan erken dönemiyorum eve
bu arada dugum yapan arkadaşıma geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün dileklerimi iletmek istiyoırum.
yeşimcim adetim çok geçti yani 6 gün daha bekledim gelmedi hamile olmadıgımdan kesin olarak eminim canım sadece 1 defa oldu ondada zaten boşalma gerçekleşmedi (çok açık yazıyorum ama kusura bakma)yani senin anlıcagın test yapmaya gerek duymadım bu yüzden farlutale başladım 4 gün oldu bu gün büyük ihtimalle bayrama kadar adet olucam ama siz ne zamana kadar açıksınız yani muayeneler hangi gün bitiyo sölermisin inş arifeden once 2. günüm o0lurda gelebilirim canım jale hanım 2. günü gel demişti çünkü olmadı jale hanıma sölicem arayıpta ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?