Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Günaaaydın kızlar
Dün hayatımın en zor doğumlarından birini yaptırdık.Kollarım kopuyor şu anda hatta belim dün ortadan 2 ye ayrıldı.Akşam 18:05 de nur topu gibi bir oğlan doğurttuk.
Ama leadangel o kadar güzel ıkındı ki anlatamam tuğkan da aynı babası olmuş çok tatlı
Şimdi yanlarına gidiyorum dün tuğkanı sıka sıka sevemedim ama sizin içinde öpeceğim

Bu arada yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sizin için herşey güzel olur...

leadengel doğrumu duydum canım ya doğum yapmışsın oh oh ne güzel allah bağışlasın yavrunu allah analı babalı büyütsünnn tosuncukmu yeşim hemşirem bence tosuncuktur ben 39 haftamdayken 3.200 dü bebeğim leadengel 37 haftada 3.300 dü bebeği bence tam tosundur hadi hayırlısı canım normal doğummu yeşim hemşirem bu arada bugün bende jimerdeydim leadengell bilseydim seni ziyaret ederdim canımm neyse bu arada yeşim hemşriem özledim seni vallah bugün göremedim seni eşimin işleri çok yoğun bekleyemedi beni beyfendii.klava:neyse 6 aralıkta jimerdeyim yine geleceğim yanına

Canım benim dört gözle bekliyorum seni
Aslanlar gibi normal doğum yaptı leadangel hepinize selamı var...

yeşim heşirem inan giremiyorum artık bizim bu ufaklık çok fena çıktıı.gündüz uyuyor bütün gece uyanıkk gecelerin adamıyız yanikaydirigubbakcemile3o yüzden gündüzleride uyuyorum zamanım hiç yok sizinle sohbet etmeyi özledimm.

merhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim jale hanımın takipli hastasıyım yeşim hemşirem seni de tanımak çok isterim umarım bi gün tanışırız ve benim doğumuma da girersin

merhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim jale hanımın takipli hastasıyım yeşim hemşirem seni de tanımak çok isterim umarım bi gün tanışırız ve benim doğumuma da girersin

canım aramıza hoşgeldin.az kalmış seninde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

niye noldu neden bu kadar zordu diyosun. niye belin ikiye ayrılıyo yoksa çaktırmadan sakladığın göbüştenmi geldi kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana leadangelden bahsediyosun sanırım :1no2: canım yaaa niye o kadar zorlandı bebekmi çok kiloluydu başka bi durummu yoksa bak merak ettim şimdi.hem başkasında böyle diyoan eyvahhhhh sen nasıl doğurcan belli oldu kızlar yeşim hemşirem hamileyim dediği gibi başlıcak yakınmalara kaydirigubbakcemile3

bende jimer hastanesine ve jale hanım a gidiyorum gerçekten çok mumnunum. jimerin normal dogum ve sezeyan dogum un fiyatları ne kadar bilen arkadaşlar yada yeni dogum yapmış arkadaşlar cevap veririseniz sevinirim.ssk ve özel olarak ne kadar ögerenebilirmiyim.

:uhm:bende jimer hastanesine ve jale hanım a gidiyorum gerçekten çok mumnunum. jimerin normal dogum ve sezeyan dogum un fiyatları ne kadar bilen arkadaşlar yada yeni dogum yapmış arkadaşlar cevap veririseniz sevinirim.ssk ve özel olarak ne kadar ögerenebilirmiyim.

slm kızlar oturdugum yerden kardeşime söylüyorum o yazıyor. dikişlerim malum feleket yeşim hemşireninde dedigi gibi çok zor bi dogum oldu. allahım yeşim hemşiremden diger doğum hemşirelerinden (isimlerini bilmiyorum tek tek )
sonra bebek hemşirelerimizden ttuunda heriki vardıyanın oda temizlik işlerini yapanlardan sonra bebiş drumuzdan anestezi uzamanımızdan ve çok sevgili drum recep doğanardan binlercekez razı olsun hakları ödenmez hepsinin haklarını helal etsinler bana sonsuz destek oldular sayelerinde oldu bebişimde bende iyiyz ayrıca dua eden sizlerden razı olsun çok doğru bir tercih yapmışım hastane ile ilgili kızlar kesinlikle birde sevgili eşim 1 sn bile bırakmadı beni hakkını ödeyemem doğuma kesinlikle eşlerinizle girrin kızlar öylebir destekki anlatamam uygunsa tabi şatrtlar

yeşim hemşirem kollarınızın izi göğüs altım ve göbeğim arası çürük 2 kişi üzerimdeydiniz sağolun :)
herşeye rağmen kuzum yanımda ve sağlıklı herşeye değer bu durum
doğum hikayemizi yazıcaz en kısa zamanda öptük hepinizi oğlumda bende
sevgilerrrr çok uzunmu yazdık ne

önceki güğn doğum yapmış biri olaraktan 1000 normal doğum ssk lı +250 epudral istenirse+150 bebeiş druma toplam 1400 ödedik ama çokkkkkk ama çokkk memnun kaldık herbişeyden gözünüz kapalı okey diyebilecerğiniz biyer
sonra sezeryan 1250sssk lı +250 epudral istenirse+150 bebiş druna

Canım benim neden zor oldu doğum ben biraz aktarayım bebek yan duruyordu ve çıkmak istemiyordu rahim sert değil yumuşaktı bu durumda normaaaaal ama hepimizi zorlayan :)) bir normaaal doğum oldu.

Sonra ne oldu biliyor musunuz Dünya tatlısı bir Tuğkan oldu ve bütün sıkıntılara değdi.Öyle değil mi?

Bir de herkesi çoookk özledim uzun zamandır ara verdim yazamıyorum bende ama yinede sınırlarımı zorlayıp burayada vakit ayıracağım.

Yeni gelenler için adresim 1. kat ve heryer her zaman beklerim :))

Antika ya valla özledim kız sizi
Kaderim Yiğiti öp benim için,
Hele uyuzcimcimeme fena dargınım ne Atatuğ geldi ne kendi ((

canım benim nasıl özledim seni bilemezsin sen benim için ne kadar önemlisin biliyorsun kızma bize en kısa zamanda gelicem güzeller güzeli meleğimiz....

bugün antikacım bizdeydi bizi çoooook mutlu etti teşekkürler antikacım çok tatlısın :)) en kısa zamanda bizde sana gelicez...Allahım devrimi bir görüceeksiniz kızlar manyak tatlı bir velet duramadım çıkar ayak şöle bir sıktım veledi...gene gel devrim bebek başımızın üstünde yeriniz var :)))

yeşimcim kusura bakma canım cvblarımı geç yazıyorum mesaim çok fazla oluyo akşamları saat 10 dan erken dönemiyorum eve
bu arada dugum yapan arkadaşıma geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün dileklerimi iletmek istiyoırum.
yeşimcim adetim çok geçti yani 6 gün daha bekledim gelmedi hamile olmadıgımdan kesin olarak eminim canım sadece 1 defa oldu ondada zaten boşalma gerçekleşmedi (çok açık yazıyorum ama kusura bakma)yani senin anlıcagın test yapmaya gerek duymadım bu yüzden farlutale başladım 4 gün oldu bu gün büyük ihtimalle bayrama kadar adet olucam ama siz ne zamana kadar açıksınız yani muayeneler hangi gün bitiyo sölermisin inş arifeden once 2. günüm o0lurda gelebilirim canım jale hanım 2. günü gel demişti çünkü olmadı jale hanıma sölicem arayıpta ne yapalım.

leadengel canım çokk geçmiş olsun ama evet herşeye değer onların o tatlı bakışları.yeşim hemşirem bu gün jimerdeydim ama eşimle beraber geldik Devrim'i getirmedik.acelemiz olduğu içn ama ayın 10 unda aşı için gelicez görüşürüz inş. birde yeni sezeryandan çıktığınızı öğrendim birazda onun için çıkmadım yanına yorgunsundur işin vardır diye engel olmak istemedim.hem zaten sen beni istemiyonki devrimi istiyon:çok üzgünüm:şaka tabi bide unutmadan bu gün jale hanımda Devrimin resimlerini görmek istedi ama süre kısıtlı olduğu için siteye girmeye uğraşmadık rica etsem burdaki sayfalarda verdiğim linkten resimlerini gösterebilirmisin.
ayrıca cimcimem canım benim anne oğul ikinizde çok şekersiniz.pek yaklaşamadım Atatuğ'a aa yanlış anlama ben hala dokunmaya korkuyorum onlara sanki zarar vericekmişim gibi geliyo zaten badisini çıkartırkende farkettin "o kadar nazik olma dedin" ya kaydirigubbakcemile3 ama ne bilim sanki canını acıtcakmışım gibime geliyo.ayy karabiber kızlar görmeniz lazım maşallah hem pek sevimliyiz hemde pek uysal hele Devrim'in yanında sütten çıkmış ak kaşık kalıyo Atatuğ kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan birde birbirlerine bir bakışları vardı mükemmelerdi yaaa aralarında mırıldanıyolar falan dersinizki muhabbet ediyolar :roflol:sonra birde birbirlerine özenip bir doldurdularki odaya gaz bombası atılmışa çevirdiler ortamı :roflol: ayy gene çenem düştü kusura bakmayın ama çok keyifli bir gündü bizim için inş. yakında hepberaber böle günler geçiririz. ve cimcimem en yakın zamanda bekliyorum unutma sıra sende yerimseniben

cimcimem unutmadan resmi sabırsızlıkla bekliyorum çok merak ediyorum yaramazlar nasıl çıktı.hiç akıl edipte bakmadım çektikten sonra..............

Merak etme bayramda da nöbetçi hekimler var birde Jale hanım poliklinik yapacak.Ama sanırım 1 ve 4. gün çalışacak.Sen hele bir adet görde muayenen nasıl olsa olur onu takma kafana . Çok yorulmuyorsun inşallah çalışırken...

bu arada günaydıııınnnn kııızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…