- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
kızlar günaydın Şeniz
bu hafta uğramayadım hiç salıdan beri hastaydım evde yatıyodum sizler nasılsınızŞeniz
leadangel canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebeğini öpüyorum sizi a.s.
aa noldu tatlı geçmiş olsun çnemli değildir inş.
sağol canım benim Şeniz
valla basit bir grip diye düşünmüşütm ama malasef 3 gün yatırdı ama şuan çok şükür iyiym işe gelebildim artıka.s
bir de antikacım bir kadın hiç doğurmasa bile veya 1 sene sonra tekrar emzirmeyi denese yine emzirebilir.
Çünkü sütün gelmesi tamamen psikolojik ve sabır gerektiriyor
ve bence sen bunu başarırsın evet kızlar sizin emzirme durumlarınız nasıl yazın da bir görelim
YARDIMA ihtiyacı olan varsa emzirme ile ilgili eve kadar gelir anlatırım valla
emzirin ne olur mama vermeyin
antikacım pisikoloji çok önemli yeşim hemşirenin dediği gibi...
ben çok zor dönemlerden geçtim öykü 5 aylık olmak üzere ama hala ağlıya ağlıya emziriyorum..........
çok acıyo çünkü göğüslerim
ama yılmadım...
ilk önce yenidoğan sarılığı oldu ve 21 günden uzun sürdü anne sütü sarılığuı olabilir dedi faruk bey 3 gün keselim sütü dedi..
3 gün hiç emmedi göğüslerim harap oldu sağdım ama..........
dedim tatm 3 gündür biberon ve mamayla besleniyo bırakçak...........
çok direndim aç bıraktım çok şükür 3. gün sonuında başladı gene emmeye
aradan 20-25 gün geçti göğüsler kan revan içinde yara oldu uçları emziremiyorum dr 2 günb ara ver dedi antibiyotikli merhem verdi sürdüm gene emzirmedim 2 gün...
ama 2 gün sonunda hemen gene başladım emzirmeye ve hep şunu düşündüm pisikolojimde
sütüm var ve bebeğime yeterli...
çok şükür canım emziriken çok yansada yaklaşık 5 aylık oluyo öykü emziriyorum sadece
2750 doğdu miniğim ama her ay 1 kilo aldı dr umuz 5 aylık olmasına ramen ek gıdaya gerek duymadı şükür şimdilik iyi
sende sakın yılma aç bırak gerekirse acıkınca alacak...o emdikçe sütün artacak tatlımmm
anladım çok geçmiş olsun canım ya havalar salgın çok kötü bu ara herkez hastaa.s.
canım meme uçları için en iyi ve kesin sonuç kakao yağı denedin mi bilmiyorum ama silmene de gerek kalmıyor bebeğı emzirirken...eczanelerde satılıyor...denemediğim şey kalmamıştı ama 1 günde sonuç verdi inş iyi gelir sanada:ecrin_bebek:
yaaa ben seni niye daha önce görüp tanımadım yeşim hemşire emzirme konusunda cok dertliyim ben cokkkkkkk
bunu duyunca içim gidiyor hep ağlayasım geliyor 2 veya 2.5 ay kadar emzirebildim ve mama ile beraber sadece anne sütü de diil bu zaman zarfında bissürü olumsuzluklardan fln sütüm azaldı cocuk emmedi vs vs cok dertliyim bu konuda şu an kızım 10 aylık herkes emzirsin cocuğunu istiyorum emziren anne görüncede emziremediğim geliyor aklıma üzülüyorum hep
bana da hamileyken jale hanım bir merhem önermişti doğal bir merjhem hamileliğimin 6.ayından itibaren sabah akşam meme uçalrıma sürmeye başalmıştım ve doğumdan sonrada sürmeye devam ettim hem emziriken silmeyede gerek olmayan bir merhem sadece bir hafta zahmet çektim o da çok değil öyle kanamam falan da hiç olmadı yani çok memnun kaldım ben o merhemden a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?