Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Antikaaaaaaa
Cimcimeeeeee klava:
Demek buluşuyoruz ama heber vermiyoruz lmaz:
Resimini de koyarsınız siz şimdi yakışıklıların opuyorumnanaktan
Bende orda olmayı çok isterdim Hem sizleri hemde benim küçük prensleri görmeyi çok isterdim
Birde antikacım senin yerin ayrıııııı Devrimin yeri ayrı yerimseniben
Herşey yolunda di mi ???

ahhh yeşim hemşirem keşke gelebilsen ama doğum yapan arkaşların sana ihtitacı var :))izinli olduğun bir gün toplanalım valla ne güzel olur :)) canım antikam bizde çok keyif aldık en kısa zamanda sendeyiz :) evet ya kızlar bir görüceksiniz mart kedileri gibi hır hır karşıdan karşıya çok komikti gerçekten :))))

ayy valla çok güzel anılar tekrar doğum yapmak istiyorum...
ama umarım bu sefer epidural yaparlar........
çoküzülmüştüm epidural olmadı diye

merhabalar kızlar bugün 35. haftama girmiş bulunmaktayım bebeğimin kilosu 2100 jale hanımda fazla kilo almamış dedi bu aralar iştahımda yok ama o kilo alsın die habire yiyiyorum özellikle ne yemem lazım tedirgin oldum zayıf doğsun istemiyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sewinirim

canım benim öncelikle proteinden zengin gıdalarla beslenmelisin yani daha çok et tüketmelisin ama karbonhidratlar açısından da beslenmene özen göstermelisin yani yemeğinin %70 i protein ağırlıklı ise %10 u karbonhidrat % 10 tahıllar ve %10 uda vitamin ve mineralden oluşmalı
örnek bir menü olarak mercimek çorbası et sote bol yeşillikli bir salata ve üstüne de meyve tabağı gibi...

kızma yeşim hemşirem bi hafta sonu biraraya geliriz sende rahat rahat gelirsin ama hafta içi olmazzzzzzzzz sen orda lazımsın.canım seninde yerin bizlerde çok ayrı.bendeki tek sorun hala aynı süt süt süt hala gelicek diye ümit ediyorum.hala bekliyorum Allah büyük daha 42 gün oldu 3 aydan sonra bile gelenler oluyomuş.
beyaz melekcim hayırdır öyküye kardeş hazırlıkları var galiba :)))ama bekle azcık bak sırada yeşim hemşiremiz var :)))
hayatt canım benim sıpacıkta 35. haftada o kilolardaydı ve 600 gr. fazla doğdu zaten ama sağlığı yerindeyse hiç üzülme doğduktan sonra bir aya kalmaz kocaman oluyolar.ayrıca kendini zorlamanında hiçbi yararı olmuyo inan ben son 2 ay sadece hurma,simit ve ayranla beslenmiştim içim hiç bişey almıyodu bide çiğ çiğ enginar kemiriyodum ha bire sanki bal baklava yiyomuş gibi oluyodum.önemli olan kendini üzmemen unutma en önemli şey o moral.

Günayydııınn kızlar
Antikacım bencede bir haftasonu ayarlayalım bir lohusa şerbeti içelim di mi yani
Bir de sana katılıyorum moral!!! çok önemli

bir de antikacım bir kadın hiç doğurmasa bile veya 1 sene sonra tekrar emzirmeyi denese yine emzirebilir.
Çünkü sütün gelmesi tamamen psikolojik ve sabır gerektiriyor
ve bence sen bunu başarırsın evet kızlar sizin emzirme durumlarınız nasıl yazın da bir görelim
YARDIMA ihtiyacı olan varsa emzirme ile ilgili eve kadar gelir anlatırım valla
emzirin ne olur mama vermeyin

kızlar günaydın Şeniz
bu hafta uğramayadım hiç salıdan beri hastaydım evde yatıyodum sizler nasılsınızŞeniz

leadangel canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bebeğini öpüyorum sizi a.s.

antikacım pisikoloji çok önemli yeşim hemşirenin dediği gibi...
ben çok zor dönemlerden geçtim öykü 5 aylık olmak üzere ama hala ağlıya ağlıya emziriyorum..........
çok acıyo çünkü göğüslerim
ama yılmadım...
ilk önce yenidoğan sarılığı oldu ve 21 günden uzun sürdü anne sütü sarılığuı olabilir dedi faruk bey 3 gün keselim sütü dedi..
3 gün hiç emmedi göğüslerim harap oldu sağdım ama..........
dedim tatm 3 gündür biberon ve mamayla besleniyo bırakçak...........
çok direndim aç bıraktım çok şükür 3. gün sonuında başladı gene emmeye
aradan 20-25 gün geçti göğüsler kan revan içinde yara oldu uçları emziremiyorum dr 2 günb ara ver dedi antibiyotikli merhem verdi sürdüm gene emzirmedim 2 gün...
ama 2 gün sonunda hemen gene başladım emzirmeye ve hep şunu düşündüm pisikolojimde
sütüm var ve bebeğime yeterli...
çok şükür canım emziriken çok yansada yaklaşık 5 aylık oluyo öykü emziriyorum sadece
2750 doğdu miniğim ama her ay 1 kilo aldı dr umuz 5 aylık olmasına ramen ek gıdaya gerek duymadı şükür şimdilik iyi
sende sakın yılma aç bırak gerekirse acıkınca alacak...o emdikçe sütün artacak tatlımmm

yaaa ben seni niye daha önce görüp tanımadım yeşim hemşire emzirme konusunda cok dertliyim ben cokkkkkkk
bunu duyunca içim gidiyor hep ağlayasım geliyor 2 veya 2.5 ay kadar emzirebildim ve mama ile beraber sadece anne sütü de diil bu zaman zarfında bissürü olumsuzluklardan fln sütüm azaldı cocuk emmedi vs vs cok dertliyim bu konuda şu an kızım 10 aylık herkes emzirsin cocuğunu istiyorum emziren anne görüncede emziremediğim geliyor aklıma üzülüyorum hep

canım meme uçları için en iyi ve kesin sonuç kakao yağı denedin mi bilmiyorum ama silmene de gerek kalmıyor bebeğı emzirirken...eczanelerde satılıyor...denemediğim şey kalmamıştı ama 1 günde sonuç verdi inş iyi gelir sanada:ecrin_bebek:

bana da hamileyken jale hanım bir merhem önermişti doğal bir merjhem hamileliğimin 6.ayından itibaren sabah akşam meme uçalrıma sürmeye başalmıştım ve doğumdan sonrada sürmeye devam ettim hem emziriken silmeyede gerek olmayan bir merhem sadece bir hafta zahmet çektim o da çok değil öyle kanamam falan da hiç olmadı yani çok memnun kaldım ben o merhemden a.s

kesinlikle canım herkes emzirisn bebeğini ama gerçekten psikolojik olarak çok etkileniyor insan bu dönemde hiç sebebsiz yere kesilebiliyo benim bir arkadaşım var yeni bebeği oldu sadece 15 gün emzirebildi hiçbir sebep yokken sütü kesildi ve şuanda hiç gelmiyor hazır mamayla besliyor bebeği onun ki de psikolojik işte. ay allahım yardımcıalrı olsun tez zamanda sütlerini getirisin bebişleri için:Saruboceq:

banada verdi ama fayda etmedi o canım sonra kakao yağını keşfettim :)) hatta jale hnm 2 tane vermişti bana olmadı mı olmuyor malesef ama kakao yağını kime söylediysem %100 sonuç veriyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…