banada verdi ama fayda etmedi o canım sonra kakao yağını keşfettim :)) hatta jale hnm 2 tane vermişti bana olmadı mı olmuyor malesef ama kakao yağını kime söylediysem %100 sonuç veriyor :))))
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=12919&pictureid=72341 buyrun hanımlar DEVRİM & ATATUĞ
bana çok iyi gelmişti canım o tabiki herkesin cilt yapısına göre değişiyor demekki ama kakao yağını hiç duyammıştım o da eczanelerdemi satılıyo yoksa aktarda falanmı a.s
öncelikle çok geçmiş olsun çabuk iyileş :) ben eczaneden aldım tatlım küçük bir kutu hatta sert diye ilk zamanlar sürmeye zorlandım ama sonra o kutuyu direk göğsüme koydum o da vucut sıcaklığından eridi 10 dakika filan tuttumgünde 3 defa bile yetiyo...çooook işe yarıyor çoook :)))
canım açılmıyo resimler
bende açılıyor ama bakarım hele şu veledi bir doyurayım kriz geçiriyor :)))
Merak etme bayramda da nöbetçi hekimler var birde Jale hanım poliklinik yapacak.Ama sanırım 1 ve 4. gün çalışacak.Sen hele bir adet görde muayenen nasıl olsa olur onu takma kafana . Çok yorulmuyorsun inşallah çalışırken...
bu arada günaydıııınnnn kııızlarrr
bir de antikacım bir kadın hiç doğurmasa bile veya 1 sene sonra tekrar emzirmeyi denese yine emzirebilir.
Çünkü sütün gelmesi tamamen psikolojik ve sabır gerektiriyor
ve bence sen bunu başarırsın evet kızlar sizin emzirme durumlarınız nasıl yazın da bir görelim
YARDIMA ihtiyacı olan varsa emzirme ile ilgili eve kadar gelir anlatırım valla
emzirin ne olur mama vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?