antikacım bildiğim kadarıyla o aşı ayrıca vuruluyor yani 1 günde 2 ayrı aşı biri ağızdan biri bacaktan...bu arada bişey sorucam siz aşılarınızı kendiniz mi alıyorsunuz ki ?? eğer kendiniz alıcaksanız üretim yeri hindistan olmasın( çünkü sağlık ocaklarında hindistandan gelen aşılar kullanılıyormuş..bunun içinde hiçbir faydası yokmuş...bu arada merak ettim şu yeni korunma yöntemini bende halaaaa gidicem jale hnma ( ama bak iyi oldu kongreden sonra giderim artık kesinleşsin :)) ama en kesin ve zararsız sonuç adamdan uzak durmak :)))))))))))))
cimcimem evet çocuk doğurduk şimdide korunma yöntemini araştırıyoruz yani biz kadınların derdi hiç bitmiyor. jale hanım bu konuda 20 gün sonra gelmem gerektiğini söyledi burdan paylaşırız kızlarr ama benim tercihim happ
canım ya vallah sende benim gibi araştırmacı olmuşsun inan hepsini yapıyorum özelikle 4 tatlı kaşığı rezeneyi 500 ml.pet şişesine koyup sürekli içiyorum bitince bir daha bunu sürekli tekrarlıyorum ve işe yarıyor, antikacım bizde istek var ama göğüslerde icraat yok sanırım.bu arada yeşim hemşirem ev gezmelerine başlarsan sakın bizi unutmaa aa ona göre bozuşuruzz bu arada yeni anneler bir araya gelsek ne güzel olur demi ama konuşacak paylaşacak çok konumuz olur ama bebeklerle nasıl olur bilemiyorum yani tabi yeşim hemşiremde olursa dahada güzel olurrr.
bende toplanalım bendeeeee börekler yaparım size bak :)))))))))
kızlar bebğinizin gözleri çapaklanıyormu 3 gündür gözümüz çapak dolu sizce neden başına gelen VARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?