oo kızlar buluşma var demek hadi bakalım
fotolarınızı bekliyoruz
ennn çok ta küçük meleklerin
aşkolsun ne demek bekliyoruz gelmicenmi diyon yanilmaz: o güzel kızdan mahrummu bırakcan bizi mafoldumben
oo kızlar buluşma var demek hadi bakalım
fotolarınızı bekliyoruz
ennn çok ta küçük meleklerin
leadangel yetiyordur güzelim sütün merak etme sakın...kızlar bu gün başıma ne geldi...gece 2.30 da Atatuğu emzirip yattık.ikili kanepemde her zamanki gibi yatırdım veledi...4.30 da çığlıklı bir ağlama sesine uyandık ki benim ki yere düşmüş kafayı çarpmış hemen nurcan hnmı arayıp gittik iyiymişiz...kızlar aman diyorum 2 aylık filan diye güvenmeyin sakın tedbirlerinizi güzel alın valla bunlar çocuk değil canavar resmen...tabi şimdi çok çok iyiyiz bu arada phılıps marka bebefon almayın hemen bozuldu ve 2 haftadır servisten gelemedi çocuğum yatağında yatamıyor ortalıkta kaldık( offffffff doğduğundan beri problem velet galiba ben bu çocuğun 3 yaşını göremiycem kalpten gidicem çünkü....
ay canım çok geçmiş olsun allah korusun yarabbim çok şükür bişeyiniz yokmuş :Saruboceq: evet valla dediğin doğru hayatım küçük falan demiyeceksin bu veletlere. benim oğlanında yatak odasında sepeti vardı 2,5 aylık falandı orda yatıyodu .bi gece uyuyoruz emzirmek için kalkmıştım bir de baktım bizim oğalnın kafası sepetten çıktı çıkacak eğer kafası bi çıksa allah korusun kafa üstü yere düşecekti.hemen o gece yanımda yatırıdm sonrada hemen gittik beşiğini aldık orda yatmaya başldı. canım valla benimki 5 yaşını geçti ama birde bize sor nasıl geldik bu yaşlara allah kolaylık versin bugünlerin kıymetini bilin sonra çok arayacaksınızkaydirigubbakcemile3
leadangel yetiyordur güzelim sütün merak etme sakın...kızlar bu gün başıma ne geldi...gece 2.30 da Atatuğu emzirip yattık.ikili kanepemde her zamanki gibi yatırdım veledi...4.30 da çığlıklı bir ağlama sesine uyandık ki benim ki yere düşmüş kafayı çarpmış hemen nurcan hnmı arayıp gittik iyiymişiz...kızlar aman diyorum 2 aylık filan diye güvenmeyin sakın tedbirlerinizi güzel alın valla bunlar çocuk değil canavar resmen...tabi şimdi çok çok iyiyiz bu arada phılıps marka bebefon almayın hemen bozuldu ve 2 haftadır servisten gelemedi çocuğum yatağında yatamıyor ortalıkta kaldık( offffffff doğduğundan beri problem velet galiba ben bu çocuğun 3 yaşını göremiycem kalpten gidicem çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?