Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

bayramınız mübarek olsun hanımlar.... yavrularınız ve eşlerinizle birlikte nice mutlu bayramlara.......
biz mecbur çıkcaz evden ayrıca evdede olsak pek bişey değişmicek çünkü malum evde büyükler var ama dua edip duruyorum inş. gitmek zorunda olduğumuz yerlerde münasebetsiz sevgi yumağı çabasında gripli biriyle karşılaşmayız...

bu gün bayram erken kalkın çocuklar
giyelim en güzel giysimizi
elimizde taze kır çiçekleri
üzmeyelim bu gün annemiziiiii
Bu Gün Bayram :))))

aşkolsun ne demek bekliyoruz gelmicenmi diyon yani lmaz: o güzel kızdan mahrummu bırakcan bizi mafoldumben

Şeniz canım ben bi çoğunuzla tanışmadım kendi aranızda düzenlediniz diye dedim
yoksa çok güzel olur buluşma:teytey:
hepinizi çok merak ediyorum:lepi:

oo kızlar buluşma var demek hadi bakalım
fotolarınızı bekliyoruz
ennn çok ta küçük meleklerin

İYİ BAYRAMLAR GÜZEL ANNELER VE ANNE OLUCAKLAR !!!!!! BEYAZ MELEK yok öyle kaçmak jale hnmın bütün hastaları toplanıcazzz...tanışıcaz işte ne güzel bir fırsat ??tanışıyor olsakta 1-2 kere görüşüldü burdan tanıştık hepimiz :) ANTİKACIM kocaların large olmalarıyla alakaları yok bence..birini gerçekten tanımak istersen 1 kere görmen yeterli...bi de zaten senin kocacığın bak annele yolladı gene seni ne olur ne olmaz diye :)))))))) ayyyyyy bir an düşündüm de tımarane gibi olur kız o ev :) her taraftan bir velet aman Allahım ya o kokuuuuuuuuuu hersi bide aynı anda altına yaparsa:)))))))

tabiki cimcimeme katılıyorum çok fazla yüzyüze gelmiş nsanlar deiliz.ve amaç zaten hem tanışmak hemde birbirimize yoldaş olmak. ve cimcimemle gerçekten öle olduk birbirimize sağolsun en zor anımda yanımda oldu.
yok kız kocacığımın karıştığı bir durumdeil o ben yanlız bırakamıyorum annemle babamı çünkü sana durumları anlattım ve ikisi bir arada 1saatten fazla kaldığında bu kez babanın tansiyon fırlıyo hadi o geceyi hastahanede geçiriyoruz. ( o yüzden mecbur annemi yanımda taşıyorum.

bayramınız mübarek olsun kızlar ay bir süredir vakit olmadı nete girmeye umarım çok şey kaçırmamışımdır herkez kendine bebişlerine ii baksınn... Şeniz

kızlar 1 sayfa yazdım silindi vallh
pek giremiyorum sizleri okuyorum faydalanıyorum süper vallhi bende makina aldım lansinoh marka sağıyorum hep anne sütü veriyorum artık ama sanırım 15 den sonra yetmiycek süt arttırınca 30 cc 2-3 satte b,r veriyorum ama yetiyomu yetmiyomu bilmiyorum salı arıycam dru sorucam bakalaım ya tedirginim yetmez die anne sütü içiyor kuzum şükür sütüm geldiğinden beri sağıp biberonla göğüslerim felaket yara krem sürüp biraz idare ediyoruz çok sıkıntıdayız vallh
gözlerimiz çapak bizimde kuzum açamıyor vallh resmen ılık suyla nemli bezle siliyorum bende ama dra göstericez sanırım ayın 17 sinde kontrolümüz
birde kabızız birtane yapamıyor amam yerken yapıyordu şimdi anne sütüne geçtik yok fitille yapıyoruz minicik kesiyorum fitili yaptırıyorum aradım selçuk beyi 24 saat bekle dedi yok birtürlü yapamıyor sıkıntı yaratıyor kendine bende annem hep fitille yaptırırmış sanırım ırsi ya resmen anne sütüne geçtik geçeli tıkandı çocuk vallh sizleri okuyup çok faydalanıyorum
buluşma aolayı süper bende memnuniyetle gelirim ama biraz büyüyelim şu 40 ımız bir çıksa hayırlısıyla

birde yeşim hemşirem msn bana at fotolarımızı atayım hastanede çekindiklerimizi süper çıkmışız vallh

hepinizin bayramınıda kutluyorum bu arada bayramdan falan bihaberiz biz hepinizi öptük teyzeleri oğluşumla uykular nealemde kızlar ya bizim akşam üzeri çok güsel uyuyor gece nöbet resmen 2 saat bile uyuduğu yok öptük hepinizi kendinize dikkat edin by

yeşim hemşiremmm 10 kg gitti vallh benden nasıl seviniyorum bilemessin 7,5 kg almıştım 10 gitti şimdilik gitmeyede devam ediyor bol sıvı tüketiyorum gerçi herşey yiyiyp içiyorum ama ekmeği azalttım iyice oyüzden sanırım

canım benimde göğüs ucum felaket yara olmuştu lanoise kullandım çok memnun kaldım eğer onu kullanmadıysan tafsiye ederim sürdükten sonrada göğüs ucunu silmeye gerek yok bebeğe zararı yok çünkü,canım çapak biizmde sorunumuz vardı ılık suyla denedim ama başarılı olmadı sütümü sağıp yumuşak bezle sildim şuan biraz daha iyi benc ebir dene sanırım çapak olayı normal bu arada bende 10 kilo verdim 5 kilom kaldı biz vermeyelim de kim versin 4 saat uykum var yine mafoldumben

leadangel yetiyordur güzelim sütün merak etme sakın...kızlar bu gün başıma ne geldi...gece 2.30 da Atatuğu emzirip yattık.ikili kanepemde her zamanki gibi yatırdım veledi...4.30 da çığlıklı bir ağlama sesine uyandık ki benim ki yere düşmüş kafayı çarpmış hemen nurcan hnmı arayıp gittik iyiymişiz...kızlar aman diyorum 2 aylık filan diye güvenmeyin sakın tedbirlerinizi güzel alın valla bunlar çocuk değil canavar resmen...tabi şimdi çok çok iyiyiz bu arada phılıps marka bebefon almayın hemen bozuldu ve 2 haftadır servisten gelemedi çocuğum yatağında yatamıyor ortalıkta kaldık( offffffff doğduğundan beri problem velet galiba ben bu çocuğun 3 yaşını göremiycem kalpten gidicem çünkü....

bu arada leadangel eczaneden kakao yağını alıyorsun ve göğsünün üstünde eritiyorsun çocuğa meme verdiğinde de silmene gerek yok benim çocuk doktorum verdi çooook memnun kaldım.lansinoh bende kullandım ama kakao yağı hemen sonuç verdi ikisinden de yap derim kakao yağı çok sert olduğu için krem kutusunda alınca direk göğsünün sıcaklığıyla erit pişman olmassın canım :))))

deniycem kızlar lansinoh aldım zati ama 1 seferlik ya uç olmadığından belkide ağzına memeyi her alışında yara yapıyor kleretam olsun sağıp veriyorum şükür bu makinalardan allah razı olsun vallhi uyku namına bişey yok bizdede ya düzene girse şöyle saatini bilsek kalkıp doyurup uyutsak nasıl süper olur ya 40 ı çıkınca düzene giriyor diyorlar acaba girermi kızlar ya geceleri çok huzursuz benim tospik

kızlar selam Şeniz
biraz geç oldu ama hepinizin bayramı mübarek olsun ailenizle bebişlerinizle daha nice bayramlar dilerim:Saruboceq::Saruboceq:

ay canım çok geçmiş olsun allah korusun yarabbim çok şükür bişeyiniz yokmuş :Saruboceq: evet valla dediğin doğru hayatım küçük falan demiyeceksin bu veletlere. benim oğlanında yatak odasında sepeti vardı 2,5 aylık falandı orda yatıyodu .bi gece uyuyoruz emzirmek için kalkmıştım bir de baktım bizim oğalnın kafası sepetten çıktı çıkacak eğer kafası bi çıksa allah korusun kafa üstü yere düşecekti.hemen o gece yanımda yatırıdm sonrada hemen gittik beşiğini aldık orda yatmaya başldı. canım valla benimki 5 yaşını geçti ama birde bize sor nasıl geldik bu yaşlara allah kolaylık versin bugünlerin kıymetini bilin sonra çok arayacaksınızkaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım ohhh ne güzel sen kocaman etmişsin diyeceğim ama büyüdükçe dertleri de büyüyor bunların :) sende ucuz atlatmışsın desene kaydirigubbakcemile3 bugün ultrasonla beyne bakıldı şükür ondanda bişey çıkmadı arkadaşlar bu arada aklınızda bulunsun eğer böyle bişey başınıza gelirse ki inş gelmez doktor film ya da mr filan derse sakınnnnnn ultrasonla bakıyorlar ama eğer bulunduğu yerde yoksa ultrason film istiyormuş...ve çoook zararlıymış bilgilerinize :))))))))) süpermanim şimdi çok iyi uçuşlara ara verdi :)))

canım ya çok geçmiş olsun seninki hızlı desene daha 2 aylıkken başlamış uçuşlara düşüşlere aman ha çok dikkat allah beterinden korusun canım,benimde sorunum gece uykumdan kalkıp emziriyorum, fakat uyku sersemi çocuk emerken uyuya kalırım diye çok korkuyorum geçen içim geçmiş emzirirken ya uyuya kalsam o an aman allahım korusun çok korkuyorum şimdi hemen ilk önce yüzümü yıkıyorum.sonra beşiğinden alıyorum.birde kızlar yattığınız odada muakkak saat bulundurun gece 3 te emzirdim bebişimi yatırdım tabi ben hemen uyuyamadım uyumam 1 saati bulmuştur neyse 5.30 gibi uyanmış oğlum ve ağlamaya başladı bende daha yeni emzirdim diye düşünerek beşiğini salladım o kadar çok ağlıyorduki bende sürekli salladım uykusu olduğunu düşündüm ve zavallım en sonunda ağlaya ağlaya uyudu bende lavobaya gitttim ve salondaki saat çarptı gözüme bir baktım saat 5.45 aman allahım ben ne yaptım diye içeri koştum ve yavrum mışıl mışıl uyuyordu hemen alıp uyandırıp emzirmeye başladım öyle acıkmışki içim parçalandı, sürekli bebeğimden özür dileyip kokladım onu sonra oturup bir güzel ağladım odamda saatim olsa böyle bir durum olmayacaktı, bugün eşime hemen saat alması gerektiğini söyledim gerçekten çok önemli kızlarr eğer benim gibi uykusuz kalıyorsanız saatin nasıl geçtiğini anlamıyor insan :çok üzgünüm:

cimcimem geçmiş olsun yaaa bizimkindede o dönme var o yüzden ben yan yatırmıyorum kanepeye falan düşmüyceği şekilde anca ama bizimkinin uyku hali belli oldu illaki sırt üstü yatacak o yüzden kusmadan korkuyorum bende. uyku derseniz anca isyan bayraklarını çektiğimde bir ilgileniyoda öle uyku yüzü görüyom. leadangel sinirlerini bozmiyim ama hiç o yaşlı hurafelerine inanma canım 40 ından sonra ne düzene girmesi iyice azıtıyolar. bizim sıpa tam artık oturdu düzeni dedik şimdide gece oynayıp gündüz uyuklamaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…