teşekkürler canım ohhh ne güzel sen kocaman etmişsin diyeceğim ama büyüdükçe dertleri de büyüyor bunların :) sende ucuz atlatmışsın desene kaydirigubbakcemile3 bugün ultrasonla beyne bakıldı şükür ondanda bişey çıkmadı arkadaşlar bu arada aklınızda bulunsun eğer böyle bişey başınıza gelirse ki inş gelmez doktor film ya da mr filan derse sakınnnnnn ultrasonla bakıyorlar ama eğer bulunduğu yerde yoksa ultrason film istiyormuş...ve çoook zararlıymış bilgilerinize :))))))))) süpermanim şimdi çok iyi uçuşlara ara verdi :)))
saol canım..evet tek dertleri öyle olsun ben herşeye razıyım sağlıklı olsun yeter çok çektim doğduğu günden beri sağlığıyla çünküiyi hadi çok şükür canım onda da bişey çıkmammış allahım korusun hepimizin evlatlarını :Saruboceq:
aynen canım büyüdükçe dertelri de büyüyor gerçekten o da anlamaya başlıyor herşeyi her lafına cevap vermeye çalışıyor, herşey istemeye başlıyor aman napalım sağ olsunlarda bırak böyle dertleri olsun onlar için insan herşeye katlanıyor:1hug:
benim bi sorum olacak ben bu hafta 9. haftaya girdim hamileyim doktorum iki defa ultrasonda baktı sadece ve bir ay sonra gel dedi hiç bir test yapılmadı acaba normal mi sizde de öylemi oldu acaba cevap verirseniz sevinirim.:a015:
cevap yokmu arkadaşlar...
offf antikacım offf yani herkesin derdi ayrı ayrı güzin abla forumuna döndü burası neyse canım çoook geçmiş olsun sana da ban da bu bayram zehirdi desene....kızlar şu sağlık ocaklarında zaten özel hastanede vurulan iğnelerden vurulmuyo hepsi hindistandan geliyormuş ve değerleri düşükmüş bilginize ....
napalım be cimcimem bölelikle azda olsa sıyrılıyoruz dertlerden üzüntülerden.bu arada karamukcum bu kez baya sert çıkmışım anlaşılan herif kuzu oldu benim ama ilk defa bu kadar dellendiğimi görüyo ki hak ettide yani araçta yanlız ikimiz olsak neyse ama Allah korusun ya çok daha büyük bi şey olsa artık sinirlerine hakim olmayı öğrenmek zorunda ben o çocuğu kaç sene bekledim ne zorluklar çektim yüzünü görene kadar neyse yaa.daha fazla konuşmanın anlamı yok sonuçta hepimiz için evlatlarımız bi yana dünya bi yana deilmi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?