günaydın karamukçum, bizim çocuk dr. jimerde ilk selçuk bey oğluma baktığı için şuan selçuk bey büyük oğlumunki ise nazmi kurtaş oda çok iyi bi dr. ama ilk müdahaleyi ve aşılarını selçuk bey yaptığı içini ona götürmeyi düşünüyorum, abi kardeş dr.ları ayrı şimdilik evet sana katılıyorum yeşim hemşirem yokk kızlar aranızda bilen varmı yeşim hemşirem nerelerde merak ettik iyice pazartesi dr.randevumuz var yeşim hemşiremi görmeden gelmeyeceğimm
aa bak ben bunu duymamıştım hiç cimcimem valla en iyisi doktorunda yaptırmak a.s bu arada kızlar sizin çocuk doktorlarınız kim opuyorumnanaktan
bende yeğenimin çocuk doktorundan öğrendim :) oğlanın çocuk doktoru da onayladı...ben atatuğu çocuk sağlığı merkezine nurcan erteme götürüyorum..biliyorsunuz benimki çok problemli doğdu.onun için 7/24 ulaşılabilmesi çok önemliydi..jale hnm gibi gece de arasınız yanı başınızda hemen..hatta ufaklık düştüğünde inanın 1 saat bekledikte aramadık diye azarladı bizi hemen haberim olsun diye gecede olsa dedi...jimerin çocuk doktorları yoğun bakımdan ebru hnm hariç oğlumun 5 metre ötesine bile yaklaştırmam şahsım adına ebru hnmda daha polikliniği yok...üstelik bursadaki çoğu doktorun çocuklarını nurcan hnma götürdüğünü biliyorum içim çok rahat :)) ANTİKACIM sende hızlı mı kullanıyor elbet o araba duracak hemen in arabadan ve asla binme eve taksiye atla git emin ol çooook işe yarıyor.bir daha asla hızlı kullanmıyorlar ben çok öncesinde yapmıştım bunu benimki hız manyağıydı hamile kaldıktan sonra hele hele çocuk varsa 40 dan yukarı yapmıyor :umursamaz:ama yıllar önce o arabadan kırmızı ışıkta inip taksiye binmiştim :)
bizim çocuk doktorumuz faruk fidan
canım bu faruk fidan dediğin jimerin dr. sanırım birde ben bursa özel hastanesinde duymuştum bu ismi, sanıırm jimerle anlaştı fikrin varmı bu konuda çocuk sağlığı olarak düşündüğümüzde jimerden menunmusun kafam çok karışık bu yönde de
leadangel canım geçmiş olsun,analı babalı büyüsün oğluşun,nasılsın,ben uzun zamandır giremedim,pc bozuktu,çok merak ettim seni,maşallah doğum olmuş,kurtulmuşsun,bizde gün sayıyoruz,doktorumuz banada normal diyor,inşallah hayırlısıyla doğumumuz gerçekleşir,çok stresteyim nasıl olcak diye,sn kurtuldun ne güzel oğluşunda yanında,darısı bana inşallah,kocaman öptm seni kendine ii bak
ben dün jimerdeydim keşke uğrasaydım yeşim hemşirenin yanına,bende merak ettim,ama hastane inanılmaz kalabalıktı,belkide yoğunluktan giremiyordur
kızlarr sağlık ocağına gittim ne aşı yaptırdım nede topuyk kanı vallh çok güsel amnlayışla karşıladılar çok memnun kaldık muameleden bendede hemoraıd oldu bu arada wc oturmaktan banada krem yazdı dr çok ttalıydı aile hekimi olan bayan bizim bizim sağlık ocağı yıldırım beyazıt sağlık ocağı ebeden sonra dr dan çok memnun kaldık valh oğlumu tarttı 15 günlüktük gittiğimizde 3500 doğmuştu 4000 öıktı ama hastanede çıplak tartılıyor sağlık ocağında ben soyunsun istemedim mikrop filan oluır die üstündekilerle tarttı bezide var 200 gr eşyaya sayarız dedi 3800 olmuş tospam inş. iyidir kıslar ya vallh büyümüyor die çok korkuyorum anne sütü sağıp veriyorum gece yetmediğnde mama yapıyorum bazı gün hiç gerek olmuyor bazı gün oluyor bende anlamadım bu sütümü bitürlü bu arada kızlar ayın 13 ünde bebek mewvlütümüz var vallhi hepinizi bekliyorum özelden msj atıcam adresimi buyrun gelin vesile olur eğer kalabalık sıkılırız derseniz bebişlerle bir buluşma ayarlıycaz inş. 40 larımız bir çıksında yeşimi bende merak ettim ya arasammiki acaba rahatassız etmekte istemiyorum net falan yoksa artık hastanede
günaydın cimcimecim Şeniz bunu öğrendiğim iyi oldu ikinciye çocuğum olursa ona göre davranırım artık. çocuk sağlığı merkezinde nurcan hn ı duymuştum. ama benim eşim oraya götürmüyor. ayberk bebekken bir kere oraya kan aldırmaya götürmüştü orhan bey göndermişti oaraya da bunlar çocuğu almışlar bizimkileri yanına almamışlar bi de içerden de ağlama sesleri gelmiş ama katılmış çocuk artık eşimde kızmış o gün bir daha ordan adımımı atmam dedi o yüzden de götürmüyo orayaa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?