Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

KIZLAR YEŞıM HEMŞıREMıZDEN HABER VAR ....yazılanları okuyormuş ama cevap yazmaya vakti yokmuş ( denetlemeler varmış ve çooook aşırı yoğunlarmış kafayı yiyecekmiş:)))hoşgeldin gokkusak...jale hnmın hastasıysan doğumdan korkma en kötüsünü yaşamış olsam bile şu anda en çok söylediğim söz iyi ki jale hnmın hastasıyım oluyor...hem zaten daha doğum korkusu yaşaman için çoook erken bence şu anda sadece o minik kıpırdamaların tadını çıkar :))) ben çook özledim o günlerimi koca göbeğimi :)) sende minik kızını sağlıkla kucağına alırsın inş...AYYY KIZLAR BUGÜN UYUZCıMCıME TOPıĞı GıBı OLDU...kendi kendime konuştum durdum :)))))))))

ay hadi çok şükür canım yeşim hemşiremizden bir haber geldi. aman hastalık falan olmasında işi yoğun olsun işlerini topralayınca işallah gelir yine:Saruboceq:

bizimki zaten sadece kan tahliliydi ama dediğin gibi heralde başka bir doktordur ben yoktum o gün çünkü eşimle kayınvalidem götürmüştü. ben olsam yıkardım heralde ortalığı ne yapıyolar diye ama eşim de öyle köpürmüş ki anlatamam adını bile andırmıyor oranın.:1no2:

canım hoşgeldin aramızaa.s. jale hanımın hastasıysan emin ellerdesin merak etme canıma.s ama cimcimemin dediği gibi doğum korkusu için çok erken daha sakın aklına öyle şeyler getirme ve hamileliğinin tadını çıkar.inan doğum anında ne çekresen çek ki dilerim allahtan kolay bir doğumun olur o küçük meleklrin ilk kucağına geldiği andan itibaren bütün yaşadıkalrını ve bütün acılarını unutuyosun canım allahım herkes bu duyguları tattırsın dilerim:Saruboceq:

yeni gelen arkadaşım hoşgeldi vallhi süper ya hamileliğini özlemeyen yoktur herhalde heleki 18 hafta yeni yeni kıpırdamalar ayyy herşey farklı heyecan tadını çıkar vallh hamileliğin
benim tospikte kucağa alıştı resmen ya kucağımdan düşsün istemiyor huzursuzluğu var sanırım karnı ağrıyor bazen vallh insanın eli ayağına dolanıyor geçen gece eşimni gönderdim papatya çayı aldırdım sanki biraz rahatlattıı kızlar nekadar veriyim bana fikir verin lütfen ölçüsü var ama aben günde 10 cc veriyorum azmı çokmu fikrinizi bekliyorum huzursuz olmadımı vermiyorum ayaklarını çekip çekip bağırıyor gaz sancısı gibi ama gazını her türlü çıkarabiliyor ama neden böyle oldu anlamadım

canım valla ben hiç öyle şeyler kullanmadım allaha şükür hiç ihtiyacımız olmadı ama gazını falan rahat çıkarıyorsa yani gazdan değilse ağrısı ayakları üşüyor olabilir çünkü ayakalrı üşüyüncede o şekilde karnı ağrırı ve bebeklerin ayakalrı çok çabuk üşür mümkün olduğunca ayakalrını özelliklede banyo falan aptırıdığında sıcak tut canıma.s

teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk.. benim ikinci bebeğim aslında ilkini normal doğumla dünyaya getirdim ledangelle aynı şekilde ve feci kaldı benim üzerimde.şimdi jale hn ma ilk gittiğimde anlattım ikinciyi sezeryan istiyorum dedim o da anlayışla karşıladı.evet belki kucağınıza alınca herşeyi unutuyor en mutlu siz oluyorsunuz belki ama sıra ikinciye gelince(yani benim öyle oldu)korkuyorum işte.....
ama jale hn ma güveniyorum...bir şey soracağım birde bizim ikili testimiz iyi çıktı.jale hn her şey yolunda gidiyor dedi.beni 3 lü test için çağırmadı.sizde hepsini yaptımı merak ettim unuttu mu acaba diye düşündüm....

cnm benim ki doğduğundan beri çok gazlı bir bebek aynılarını yapar...doktorumuz ilaç verdi aşırı olduğu için vede karnına ve ayaklarına sıcak havlu koy...gazını çıkarsada hemen bırakma en az 5 dakika sırtını sıvazla üşenme :umursamaz:çünkü gazlı bebek demek gazını çıkaramayan bebek değilmiş yani gazını çıkarsada gazı olabiliyormuş..benimki de patır patır ama karnı serttir gazdan çoğu zaman...mesela yanıma yatırınca elimi karnına koyarım 3 dakika sonra sakinleşir yavrum....bide altını açınca hemen kapamam ayaklarına masaj yaparım yağla harika bir sakinleştirme yöntemi...:gitme:kaydirigubbakcemile5

bana da yaptırmamıştı sorduğumda da herşey yolunda gerek yok demişti...yani anlıyacağımız gerek yoksa sırf para kazanılsın diye test istemez:))))) bence sevin sorun yooook....bide 3lü tarama 35 yaş üstüne yapılır genellikle diye biliyorum...

leadangel bi de kucak manyağı olduğundan değildir kuzunun karnı ısınıyorsun senden o da rahatlıyordur aynıııııı benimki dediğim gibi elini karnına koy öyle yatır :)) OFFFF bugün çenem düştü.....

kızlar yeşim hemşirem çok iyi cimcimenin dediği gibi hastane çok yoğunmuş özelikle 1 haftadır hastanede sıkı denetim varmış ama yeşim hemşirem her zamanki gibi çok şeker pozitif elektrik dağıtıyor etrafına canım o benim ya yiğit ardamı görmek için aşağı kadar indi selçuk beyin yanına beraber girdik ilgisi muhteşem kendide öyle, kızlarr bizimle sohbet etmeyi çok özlemiş sizlere slm varr antikacım hayallerimiz suya düştü yeşimcim hamile değilmişş,gerçi ben hasta olmasından endişe etmiştim çok şükür iyi hemde çok iyi

gökkuşakçım hoş geldin aramıza canım uzun ve güzel bir süreç seni bekliyor.bizler bebişleri aldık artık kucağımıza allah sanada ve isteyen her arkadaşımıza nasip etsin sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana

aleykümselam canım bende öyle hasta falan zannettim çok şükür iyiyimiş. :Saruboceq:

hoşbulduk teşekkür ederimm..zemuszemus

gökkuşak kız demek bebeğin süper ya biz nerdeyse hepimiz erkek doğurduk bir kıza ihtiyacımız vardı vallah bizde yeşim hemşireden bekliyorduk kız, kim kaparsa oğluna alacaktı:lepi: ama hala yok bişeylerr gerçi bugün konuştuk bu konuyu yeşimcimle ben en iyisi ikiz doğurayım dedikaydirigubbakcemile3böyle olmayacak dedi kızlar gelsin artık oğullarımıza kız bulamayacağız yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…