Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

eveeeettt bebeğiimmm kızzz!!!opuyorumnanaktanmayıs 2010 doğacak hayırlısıyla mayıs anneleri de hep erkek..........bu yıl herhealde böyleee:dance:

evet erkek patlaması var bu sene ama hayırlısı tabi, erkek kız farlketmez hayırlı sağılkı olsunda cinsiyet önemli deği,l bakın bana 2 erkeğimi aldım birde koca 3 vay halime yakında tımarhaneyi boylamam inşallah 3 erkek zor evde tabi tatlı bela onlarr işin şakası tabi, artık 4 kişi olduk bu arada kızlar bebişlerinize kardeş düşünüyorsaniz birde evde yanlızssanız kayınvalide,yardımcı gibi kimseniz yoksa 8-9 yaş ideal bence iyikide bu kadar ara vermişim

kızlatr muhabbeti kaçırmışım vallhi çok huzursuz kuzum bugün vallhi sıcak havlu de4niycem ya göğsüne koyuyoeum hem patikli çorapların içine hemde dışına çorap giydiriyorum ama analamadım ya sütümden geçiyor sanırım dikkatte ediyorum ama kesinlikle uykuya dalamıyor bugün sbh 7 den beri uyuduğu 2 sattir toplasak ama hep kucakta uyumak istiyor beşiğine yatırıyorum 10 dk sonra acı cıc bağırıyor vallh keyfim kaçtı ya oblar iyi oldumu bizlerde iyiyiz

:Saruboceq:
ayyy kıyamam ben ona yaa yavrum benimm:1no2: ama canım sende dikkate kendine üşütme ayakalrını falan sen den de geçebilir dediğin gibi işallah rahatlar da uyur :Saruboceq: onun ağrıları sancıları bizim olsun canım o rahat uyusun :Saruboceq:

CANIM BU YOLLARDAN GEÇTıK HıÇ KAFANA TAKMA GERÇı BıZDE DAHA 31 GÜNLÜĞÜZ AMA ıNAN OLUYOR ARADA HATTA GEÇEN HAFTA NE YAPTIYSAM SUSTURAMADIM ALTI TEMıZ GAZI ÇIKTI KARNI TOK UYMAK ıSTEMıYOR RESMENN DELıRTTı BENı SONRA OTURUP BıR GÜZEL AĞLADIM O BEŞıĞıND EBEN KOLTUKTA ıKıMZıD EAĞLADIK HALıMı GÖREN DELıRDıĞıMı DÜŞÜNÜRDÜ O AN AMA BUNALR GEÇıCı SADECE BENıM DÜŞÜNCEM KUCAĞA ALIŞIYORLAR O GECE ARABA TURUNA ÇIKTIK KIYAMETı KOPARAN ÇOCUK ARABAYA BıNıCE SUSTU O YÜZDEN BENCE AĞRISI FALAN YOKTUR RAHAT OL. LEADANGELCıMM BUNALR DAHA ŞıMDıDEN GEZMEK ıSıTıYOR KÜÇÜK DEYıP GEÇMEMEK LAZIM ONALR HERŞEYıN FARKINDA BıZLERı OYNATIYORLAR

aynen cnm ya vallhi kucağa alınca susuyor geçen gece aynı bende oşekil vallhi eşime öfkeleniyorum o bağırdıkça sonra pişman oluyorum aa dedi eşimde küçücük ama bizi birbirimize düşürücek öfkemden bende sen gibi resmen ağladım ya eşime patladım kucağıma gelince hiç birşey yok tık susuyor vallhi alıştı kucağa çok üzülüyorum beşikte almıyoruminat ediyorum ama yırtıyor kendini ya resmen kıyamıyorumda ben almasam eşim alıyor zaten ayy napıcaz hiç bilmiyorum huzursuz olmasın ben uykusuzluğa razıyım vallh

karamuk cnm ya vallhi dikkat ediyorum yediğimede ayağımada giyiniyorumda ama bende kendimde çok gazlıyımdır karnım hep şiş herhalde diyorum etkileniyor benden

evet canım etkiliyor senin de gazlı olman a.s ben çünkü ayberk doğduğunda sormuştum doktora o söylemişti sen ne yersen gaz yapıyorsa sana bebeğe de yapar demişti bu kişiden kişeye değişebiliyomuş

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bakın saat 23:44 ben gene anca geliyom. ama sakın uyudu sanmayın ayağımda gene sıpa (( iyice keçileşti son günlerde şimdide gece oynamayı adet edindik ben yeter uyu dedikçe o bana bakıp bakıp oyun yapıyo gülücük saçıyo peki oyna deyip ayağımdan bırakıncada yaygarayı basıyo ve eldiven krizimiz gene başladı taktıkmı cingar çıkıyo ellerini görcekmiş pek bi mutlu oluyo ellerine bakarken.Yeşim hemşiremizin iyi olmasınada çok sevindim ama üzüldümde keşke umduğum gibi çıksaydı.onun gibi şeker mi şeker iki kız :))
bu arada gökkuşağı canım bende zor bir doğum atlattım okumuşsun zaten olup bitenleri ama Jale hanımla hiç düşünmeden doğumu, hamileliğinin tadını çıkarabilirsin.heleki bide sezeryan istiyosun hiç hiç düşünme derim bak cimcimemle biz çıldırdık normal doğurcaz diye ve son anda girdik ikimizde sezeryana ve çok korkuyorduk sezeryandan ona rağmen ikimizde doğumdan korkmuyoruz artık hatta ben 40 ımız çıktığı gibi eşime acaba ara vermeden ikinciyimi düşünsek demiştim :))) emin ol hayatımdaki en doğru kararmış diyeceksin küçük meleğini kucağına aldığıda Jale hanım için.

gunaydın herkese cok sık gıremez oldum ya benım ikizler buyudukce uslu olucalarına ıyıce yaramaz olmaya başladılar ozellıkle oglum diş cıkarma dönemındeyız berbat gunler yasıyoruz anlıycanız
hamıle arkadaşlar hamışlelıgın tadını cıkarın sonra yatıp dınlenmeyı cok arıycanız
bebişlerı olan anneler mevlam yardımcımız olsun coook guzel anne olmak ama zor hele bıe ikiz annesı olmak gercekten cok zormuş :))

teşekkür ederim canım çok sağol..sağlıkla alırım inş kucağıma

günaydın karamuk :)) kızlar belki denemişsinizdir ama ben gene yazıcam...son 1 haftadır soğan yiyorum akşam yemeklerinde içim kalka kalka salatama katıyorum arkadaşlar ciddi anlamda süt yapıyo yaa inanın bayramdan sonra sütümde müthiş azalma oldu..humanaya dadandım arkadaş soğan ye diyince bir denedim aman Allahım sabah kalktığımda petten bile sızmış oluyor yatağahiç böyle olmuyordu atatuğ doğduğundan beri..dün yemedim misafirlikteydim gece gene gıdım gıdım emzirdim...bundan sonra elma gibi yiyeceğim sizde yiyin kızlar...humanadanda vazgeçemdim ama...

yerim ben onun tombul ellerini yerimmmmm...özledim paşamı

ah canım ya zor olmazmı hiç, heleki ikizlerse umarım bebişlerin düzene girmiştir artık, nasıl sabırlı birimisin bu çok önemli yoksa insan çıldırır allah dağına göre kar veriyor bence, ben kendimi düşünemiyorum ikiz annesi olarak zaten piskoljim bozuk ,turkbayragi çoktan isyan bayraklarını çekmiştim ama bir yandanda güzelikleri var tabii ikiz bebeklere bayılıyorum bu arada çok şeker oluyorlar hele birde konuşmaya başlasınlar ikiside aman allhamım otur onları seyret bu arada seninkielrde çok şeker canım bu güzelikleri birde gülücükler atınca insan yorgunluğunu atıyor.değilmii

tünaydın kıslar dün bütün gün uykusuzluğumuza rağmen gece uyudu şükür bende biraz rahat ettim allahım süt vallh gıdım gıdım benimde aynen sağıyorum vallh resmen 2 ölçüyü zor tamamlıyorum oğlanın emeceği kadarını vallhi sütle başımız dertte aman şöle bollaşsa bende yedeğe koysam hayalim bu ama nerde içeceği çıkıyor ancak gece yetmiyor bile bazı mama yapıyorum allahım şu 6 ayı bir atlatsak nasıl süper olucak

canım sabırlıyım cocuk konusunda ama bazen sabır falan bırakmıyor bunlar bende daha sonra bır kucagıma gırıyorlar herseyı unutoyorum ıkı kat zor ıkı kat guzel ıkız annesı olmak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…