Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

aman çok şeker bunlar annesi işte böyle ikizleri görünce de özeniyor insan çok şekerler ne ile besliyorsun bu tontişleri annesi maşallahları var.

benım kuzularım :)))

aman Allahım çooook çirkinler bunlar:lepi:tam ısırmalıklar o yanaklarıayy bende bu kadar tontiş görücekmiyim? leadangel aynen yaaaa şu 6 ayı atlatsak tam süper olucak :) sütüm azalınca o ağlıyor ben ağlıyorum...bi de benimkinin gaz probleminden dolayı kusması da çok ıkınırken kusuyor malesef :sinifsinif: emziriyorum kusuyor gene aç gene aç ama şu soğan beni birazcık rahatlattı en azından güzdüzleri offff şöyle hep aksa kıyafetlere geçse oluk olukmafoldumben....

Son düzenleyen: Moderatör:
aman çok şeker bunlar annesi işte böyle ikizleri görünce de özeniyor insan çok şekerler ne ile besliyorsun bu tontişleri annesi maşallahları var.

sagol canım 8 aylık oldular bnım hıc sutum olmadı ılk 40 gun emzırdım sonra mama ıle bslndıler 5 aylıkkende ek gıdaya gectım
sımdı muhallbı meyva corba yogurt hersyden verıyorum
hatta bazen bızım yemeklrımızın suyuna ekmek batırıp vrıyorum canım
kıloları bıraz fazla normalden o rsım ramazan bayramından sımdı daha kılolular cok severek yemeselerde oynatarak falan yedırmeye calışıyorum ıkız oldukları ıcın bırı 2.300 dıgerı 3.300 dogdu ama sımdı kendı eşlrınden daha kılolular
eee anne kılolu baba kılolu bıze cektıler sanırım ben hamılelıgımde 27 kılo aldım 92 kılo ıle doguma gırdım bır gorsenız halımı felakettım

canım cok sagol daha cok tontış halını bıle gorursun nekadarlık senın kuzun canım gaz sorununa en ıyı colınox dıye bır damla var ben ondan kullandım onun dışında hıcbırı işe yaramadı benım kuzularımda benımkılerde gaz cıkartırken kusuyordu cok sukur gectı onlar

inş..iki aylık benim paşada canım..bizim doktorumuzda sab diye bir ilaç verdi bul bulabilirsen ama çok çok iyi geliyor...ama ilaç iyi gelse bile kusmaları bitmiyormuş seninkilerinde öyle miydi bilmiyorum ama gazlı bebeklerde kusma iyiymişte...seninkiler abla abi olmuşlar artık bizimkide olucak inş kaydirigubbakcemile3

oooooo seninkilerin doğum kilolarıda iyiymiş yaaa bizimki 3200 doğdu yoğun bakımdan çıktığında 2900 düştü..şimdi 4700...güzel kilo alıyor ama buraya kadar her halde süt olayı ona üzülüyorum...bakalım şimdilik idare ediyoruz bakalım...

onlar kılolu olsun dıye ugrasıyom tabı saglık başta olmak uzere
kendımde kılo veremye calışıyorum dıyede başladım bır guzellık merkezıne gıdıyorum suanlık ıyı gıdıyoruz 5 haftada 6 kılo verdım ama daha cok var vermem gereken(

evet seherime katılıyorum gaz sorununa colinox çözüm 22 gün oldu başlayalı ve hiç gaz sorunumuz yok çok şükür çekmiyoruz,ledangel bebeğinin gaz sorunu olduğunu düşünüyordun eğer kullanmadıysan colinoxu tafsiye ederiz canım bizim bebiş 3,340 doğdu 3,50 düşmüştü dün 31 günlüktük ve 3,580 gram olmuş anne sütü sanıırm çok kilo aldırmıyor, büyük oğlum 3 ay emmişti ve sonrasında esama ya başladık ve aşırı kilo almaya başlamıştı.ama küçük bebişim daha aynı yerde sayıyor bakalım 1 ay sonra 4 oluruz inşallah.ledangel seninki bizim bebişi geçti birde abi olacağızkaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr anca uğrayabildim işten güçten maşallah kaynatmışsınız muhabbeti:hulya:

ayy seherim kırkbirbuçukkere maşallah diyorum başkada bir söz söylemiyorum bu çirkinlereeeee:CüvCüv::asigim: görünce yiyesim geldii vallahiiiiiiicokacimcoook

allah sanada nasip etsin canım hemde ikiz oh oh ne güzel olur abiyede ikitane kardeş olmuş olur.bu arada sende tekstille uğraşıyorsun sanırım benim de meslek aynı fakat hamileliğimden beri çalışmıyorum, bu arada kızlar oğluma papatya çayı vermeyi düşünüyorum ne kadar veriyorsunuz arada bir çay vereyimde benimde sütüm biriksin humana aldım ama nafile 2 gündür içiyorum yaa ne zaman gösterecek etkisini hala sütüm az

ay canım benimm bal damlıyor ağzındanŞeniz işallahhhhhhh dedeiğin gibi olur :Saruboceq: az önce jale hanımla konuştuk 1 aydır gitmiyorum o da diyo yoksa hamilelik mi başladı diye ay dedim nerde ya keşke o da diyo bozma moralini daha yaşın genç olucak işallah diyoo :Saruboceq::Saruboceq:

olcak olcak inş...hemdedediği gibi ikiz hemde kızzemuszemus kız lazım bu topiğeeee

olcak olcak inş...hemdedediği gibi ikiz hemde kızzemuszemus kız lazım bu topiğeeee

ay canım benim yaaaaaaaa öyle bişey olsa eşim çıldırır heralde o kadar çok ikiz istiyoki anlatamam hem kız olsunlar istiyo allahım yarabbim hayırlısı artık ne diyeyyim allahım nasıl takdir ederse öyle olsun kız oğlan farketmez eli ayağı düzgün sağlıkl olsun işallahhh hayırlısıyla:Saruboceq:

canım cok sagol teyzesı :) Şeniz

Allah gönlüne göre versin canımmm.ikizi de isteyene versin...çok stresli yeğenlerimden biliyorum 10 kişi de olsa yanında zor büyütüyorsun denir...ç

selam hanımlar gece kuşu ebn yine aynı saatte burdayım.seherimm bunlar ne çirkin şeyler böyle ayy tam ısırmalık bide el ele poz vermişler ay nasıl yumaklanır onlar.maşallah maşallah....
cimcimem boşta bulursan ısır canım ama nasıl beceriyosa kendisi sokuyo ikisinide ağzına ağzını ayırcan deyip çekiyorum bu seferde kızıyo basıyo yaygarayı.valla şimdiden bıktım önlük üst değiştirmekten herşeyimiz salya içinde kalıyo
bu arada kızlar aman yinede şükredin halinize az maz varya onada şükür bakın denemediğim şey kalmadı yinede olmadı olmadı ( ve şu papatya çayı olayı hakkatten nasıl veriliyor bi deyin nolur çıldırcam artık topuklarım eridi bu keratayı sallamaktan bi yerken bide yıkanırken susuyo papatyanında sakinleştirici etkisi varmış belki azcık sakinlerde bende kafa dinlerim.cimcimem biliyo ne zaman arasa uyukluyorum çünkü artık sallarken uyuyup kalıyorum. yada yorgunluk bayılıyorum resmen.bide malum şu ilaçlar acaba bi doz onadamı versem :))))

antikacım iyi geceler canım Şeniz senin velet yine uyutmamış senii anlaşılan a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…