benım kuzularım :)))
aman çok şeker bunlar annesi işte böyle ikizleri görünce de özeniyor insan çok şekerler ne ile besliyorsun bu tontişleri annesi maşallahları var.
aman Allahım çooook çirkinler bunlar:lepi:tam ısırmalıklar o yanaklarıayy bende bu kadar tontiş görücekmiyim? leadangel aynen yaaaa şu 6 ayı atlatsak tam süper olucak :) sütüm azalınca o ağlıyor ben ağlıyorum...bi de benimkinin gaz probleminden dolayı kusması da çok ıkınırken kusuyor malesef :sinifsinif: emziriyorum kusuyor gene aç gene aç ama şu soğan beni birazcık rahatlattı en azından güzdüzleri offff şöyle hep aksa kıyafetlere geçse oluk olukmafoldumben....
canım cok sagol daha cok tontış halını bıle gorursun nekadarlık senın kuzun canım gaz sorununa en ıyı colınox dıye bır damla var ben ondan kullandım onun dışında hıcbırı işe yaramadı benım kuzularımda benımkılerde gaz cıkartırken kusuyordu cok sukur gectı onlar
benım kuzularım :)))
allah sanada nasip etsin canım hemde ikiz oh oh ne güzel olur abiyede ikitane kardeş olmuş olur.bu arada sende tekstille uğraşıyorsun sanırım benim de meslek aynı fakat hamileliğimden beri çalışmıyorum, bu arada kızlar oğluma papatya çayı vermeyi düşünüyorum ne kadar veriyorsunuz arada bir çay vereyimde benimde sütüm biriksin humana aldım ama nafile 2 gündür içiyorum yaa ne zaman gösterecek etkisini hala sütüm az
ay canım benimm bal damlıyor ağzındanŞeniz işallahhhhhhh dedeiğin gibi olur :Saruboceq: az önce jale hanımla konuştuk 1 aydır gitmiyorum o da diyo yoksa hamilelik mi başladı diye ay dedim nerde ya keşke o da diyo bozma moralini daha yaşın genç olucak işallah diyoo :Saruboceq::Saruboceq:
olcak olcak inş...hemdedediği gibi ikiz hemde kızzemuszemus kız lazım bu topiğeeee
selam kızlarrr anca uğrayabildim işten güçten maşallah kaynatmışsınız muhabbeti:hulya:
ayy seherim kırkbirbuçukkere maşallah diyorumbaşkada bir söz söylemiyorum bu çirkinlereeeee:CüvCüv::asigim: görünce yiyesim geldii vallahiiiiiiicokacimcoook
canım cok sagol teyzesı :) Şeniz
ay canım benim yaaaaaaaa öyle bişey olsa eşim çıldırır heralde o kadar çok ikiz istiyoki anlatamam hem kız olsunlar istiyo allahım yarabbim hayırlısı artık ne diyeyyim allahım nasıl takdir ederse öyle olsun kız oğlan farketmez eli ayağı düzgün sağlıkl olsun işallahhh hayırlısıyla:Saruboceq:
selam hanımlar gece kuşu ebn yine aynı saatte burdayım.seherimm bunlar ne çirkin şeyler böyle ayy tam ısırmalık bide el ele poz vermişler ay nasıl yumaklanır onlar.maşallah maşallah....
cimcimem boşta bulursan ısır canım ama nasıl beceriyosa kendisi sokuyo ikisinide ağzına ağzını ayırcan deyip çekiyorum bu seferde kızıyo basıyo yaygarayı.valla şimdiden bıktım önlük üst değiştirmekten herşeyimiz salya içinde kalıyo
bu arada kızlar aman yinede şükredin halinize az maz varya onada şükür bakın denemediğim şey kalmadı yinede olmadı olmadı( ve şu papatya çayı olayı hakkatten nasıl veriliyor bi deyin nolur çıldırcam artık topuklarım eridi bu keratayı sallamaktan bi yerken bide yıkanırken susuyo papatyanında sakinleştirici etkisi varmış belki azcık sakinlerde bende kafa dinlerim.cimcimem biliyo ne zaman arasa uyukluyorum çünkü artık sallarken uyuyup kalıyorum. yada yorgunluk bayılıyorum resmen.bide malum şu ilaçlar acaba bi doz onadamı versem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?