- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
selam kızlar ... evet karamukcum aynen öle saat 5 oldu ben hala ayaktayım dolandım dolandım gene buaraya düştüm kafam düşüyo artık hala ayaklarımda sallanmasada ayakta kalıcak illaki indirdimmi cingar çıkıyo dersinizki biri durmadan zulüm ediyo buna.(( aman iyi olsunda bunada razıyım asıl şimdi aşı derdi sardı beni perşembe günü beşli karmamız var normal haliyle dur durak bilmiyo acaba aşıdan sonra napcak ((
sagol canım 8 aylık oldular bnım hıc sutum olmadı ılk 40 gun emzırdım sonra mama ıle bslndıler 5 aylıkkende ek gıdaya gectım
sımdı muhallbı meyva corba yogurt hersyden verıyorum
hatta bazen bızım yemeklrımızın suyuna ekmek batırıp vrıyorum canım
kıloları bıraz fazla normalden o rsım ramazan bayramından sımdı daha kılolular cok severek yemeselerde oynatarak falan yedırmeye calışıyorum ıkız oldukları ıcın bırı 2.300 dıgerı 3.300 dogdu ama sımdı kendı eşlrınden daha kılolular
eee anne kılolu baba kılolu bıze cektıler sanırım ben hamılelıgımde 27 kılo aldım 92 kılo ıle doguma gırdım bır gorsenız halımı felakettım
evet seherime katılıyorum gaz sorununa colinox çözüm 22 gün oldu başlayalı ve hiç gaz sorunumuz yok çok şükür çekmiyoruz,ledangel bebeğinin gaz sorunu olduğunu düşünüyordun eğer kullanmadıysan colinoxu tafsiye ederiz canım bizim bebiş 3,340 doğdu 3,50 düşmüştü dün 31 günlüktük ve 3,580 gram olmuş anne sütü sanıırm çok kilo aldırmıyor, büyük oğlum 3 ay emmişti ve sonrasında esama ya başladık ve aşırı kilo almaya başlamıştı.ama küçük bebişim daha aynı yerde sayıyor bakalım 1 ay sonra 4 oluruz inşallah.ledangel seninki bizim bebişi geçti birde abi olacağızkaydirigubbakcemile3
allah sanada nasip etsin canım hemde ikiz oh oh ne güzel olur abiyede ikitane kardeş olmuş olur.bu arada sende tekstille uğraşıyorsun sanırım benim de meslek aynı fakat hamileliğimden beri çalışmıyorum, bu arada kızlar oğluma papatya çayı vermeyi düşünüyorum ne kadar veriyorsunuz arada bir çay vereyimde benimde sütüm biriksin humana aldım ama nafile 2 gündür içiyorum yaa ne zaman gösterecek etkisini hala sütüm az
antika cnm milupanın gece çayını al sen papatyadan ziyade çok rahatlatıyormuş cidden ben papatyadan fayda göremessem onu deniycem az az ver cidden o daha sakinleştirici etkisi var papatya çayı rahatlatmak için sanırımselam hanımlar gece kuşu ebn yine aynı saatte burdayım.seherimm bunlar ne çirkin şeyler böyle ayy tam ısırmalık bide el ele poz vermişler ay nasıl yumaklanır onlar.maşallah maşallah....
cimcimem boşta bulursan ısır canım ama nasıl beceriyosa kendisi sokuyo ikisinide ağzına ağzını ayırcan deyip çekiyorum bu seferde kızıyo basıyo yaygarayı.valla şimdiden bıktım önlük üst değiştirmekten herşeyimiz salya içinde kalıyo
bu arada kızlar aman yinede şükredin halinize az maz varya onada şükür bakın denemediğim şey kalmadı yinede olmadı olmadı( ve şu papatya çayı olayı hakkatten nasıl veriliyor bi deyin nolur çıldırcam artık topuklarım eridi bu keratayı sallamaktan bi yerken bide yıkanırken susuyo papatyanında sakinleştirici etkisi varmış belki azcık sakinlerde bende kafa dinlerim.cimcimem biliyo ne zaman arasa uyukluyorum çünkü artık sallarken uyuyup kalıyorum. yada yorgunluk bayılıyorum resmen.bide malum şu ilaçlar acaba bi doz onadamı versem :))))
papatya verdiğimiz zaman ekstaradan su vermeye gerek varmı,şimdiye kadar sadece beni emdiği için su ihtiyacı duymuyordu acaba papatyadan sonra gerekebilirmi,
kızlar çocuk dr. nurcan hanımdan bahsedilmişti.biz bu hafta çocuk dr.değiştirmeye karar verdik nurcan hanımın ismini burdan duymuştum soyadını alabilrimiyim dr.un birde bu sağlık merkezinden biraz bahsedilrse çok sevinirm hiç bilgim yok bu konuda sadece çocuk üzerinemi yoksa genel bir sağlık mekezimi ve arkadaşlar başka çocuk dr. tafsiye edebilirmisiniz bana bekliyorum kızlarrbuyrunnnnnnnnn
hımm peki özelmi güzelmi eşim le birbirimize girdik dr. yüzündne selçuk beye devam etmeyi ben çok istemiştim neyse pek özele girmeyim eşimde bu konuda benden daha detaya bakıyor o yüzden gideceğim yerin bu dr. daha üstün olmaı gerekiyor bu yönden bu arada cemile curanın eşimi yoksa sizin dr. oda eşimin dr. çok memnun cemile curadan bu arada muaynanemi yoksa sağlık merkeizmi orası
eşim sorun biraz, çok detaycıı her anne baba öyledir tabiki ama bizimki direk tartışmaya da giriyor dr. la busefer arada kalıyorum
canım ohan bey akşam 7 ye kadar ssk lı bakıyor 7 den sonra ve hafatsonları özel oluyor valla bir gidin deneyin dediğim gibi biz çok memnunuz çok ilgili her sorduğuna sakince rahat rahat cevap veriyor.pedmer hastane güzelim çocuk dala merkezi sadece çocuk doktorları var acile de gitsek gece falan çocuk dotoru oluyor yani. biz gerçi pedmer için değil doktorumuz oraya geçtiği için oraya gidiyoruz daha öncesi şevket yılmazdaydı sonra doruk çekirgeye geldi şimdi de burda yani o nereye biz oraya onun peşindenkaydirigubbakcemile valla eşinin adını bilmiyorum birkere görmüştüm şişmanca bir bayandı a.s
hastane olması güzel tabii bu soru işareti vardı hep kafamızda birde meark ettiğim bir konu var aşıları dr.unuzmu yapıyor yoksa hemşiresimi bu arada netten tl, adresi aldım dr.u bakalım değerlendirelim sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?