Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

selam kızlar ... evet karamukcum aynen öle saat 5 oldu ben hala ayaktayım dolandım dolandım gene buaraya düştüm kafam düşüyo artık hala ayaklarımda sallanmasada ayakta kalıcak illaki indirdimmi cingar çıkıyo dersinizki biri durmadan zulüm ediyo buna.(( aman iyi olsunda bunada razıyım asıl şimdi aşı derdi sardı beni perşembe günü beşli karmamız var normal haliyle dur durak bilmiyo acaba aşıdan sonra napcak ((

ay canım benim yaa bak şu velete neler yapıyo anneye saat kaç olmuş uyuyamamışsın canım mirmirmirmir ama gerçekten hayatım onlar iyi olsunlarda insan herşeye katlanıyor onular için :1hug: işallah canım aşı akşamını da rahat geçiririsiniz üzmez seni annesiia.s

cnm maşallah allahım bağışlasın anne babassına bunları çok ttalılar
bende utandım vallh doğumda dedim zayıf bebeiş doğarsa ayıp eşimde bende kiloluyuz ben hamileliğimde 7,5 kg aldım ama bende 91,5 kg ile doğuma gittim şimdi 82 yim allah dedim zayıf bebiş doğarsa ayıp yani derlerdi hep kendinmi yedin 3565 doğduk şükür
vallhi sağlıklı olsunlar aç kalmasınlarda mamaymış sütmüş emizrmeye ne meraklıydım aman allahım ama yok çocuk kabul etmiyor işte yırtıyoruz kendimizi memeye verince sanki bişy var göğsümde acı acı bağırıyo keyfi yerndeyse tutuyor

cnm bazı işte oluyor bende sıcak havluyu her seferinde ısıtıp koyuyorum karnına sanki biraz faydalandık soğan yemeyede başladım antikanın tavsiyesiyle allahım gelen giden olmasın die dua ediyorum yiyince bende geceleri işte aptamil veriyrum hastanede sordum aptamil ver dediler sağlık ocağında ebe aptamilin gaz yaptığını söyledi birde uykuya dalamıyor tospam ya bayağa bir uğraşıyoruz uykuya dalana kadar cnm vallh kilolu olmaları önemli değil sağlıklı olsunlarda şimdi bizimki 3565 le başladı yola biraz avantajlı tabi birde hiç doğum şişi inmedi 65 gr verdi sadece ilk 5 gün

cnm yarım kaşık ölçüden yapıyorum 50 cc 10 cc huysuzluğu olunca veriyorumsadece ben korkuyorum çok vermeye ya bende humanayı ihmal ettim bu ara ya

antika cnm milupanın gece çayını al sen papatyadan ziyade çok rahatlatıyormuş cidden ben papatyadan fayda göremessem onu deniycem az az ver cidden o daha sakinleştirici etkisi var papatya çayı rahatlatmak için sanırım
arkadaşım benim hiç susmazmış bebekken annesi anason veririmiş aktardan alıp bitek öyle uyurmuş bebiş
gece çaylarında azda anason var papatya var sonra rezene karışık yani güsel bende çok huzursuzsa onu al

papatya verdiğimiz zaman ekstaradan su vermeye gerek varmı,şimdiye kadar sadece beni emdiği için su ihtiyacı duymuyordu acaba papatyadan sonra gerekebilirmi,

papatya verdiğimiz zaman ekstaradan su vermeye gerek varmı,şimdiye kadar sadece beni emdiği için su ihtiyacı duymuyordu acaba papatyadan sonra gerekebilirmi,

ben arada sırada veriyorum cnm su mamada yiyior çünkü geceleri ama papatyadan sonra suyu azalttım ben yine zaten o su niyetine gii düşündüm ben yine acaba yalnışmı yapıyorum

kızlar hepınıze guzel yorumlarınız ıcın tesekklur ederım
antıka canım aşıyı cok sıkıntı yapma druna sor ben kucuklerken gıtmeden once yarım fıtıl koyuyordum fıtılden 6 saat sonrada 1 cay kasıgı calpol verıyordum cunku ateşlerı oluyordu ılacları verınce hem ateşlerı cok cıkmıyor hemde sakınleşıyor tabı her cocukta aşı ateş yapmaz ama benımşansıma ıkısındede yapıyordu cok şukur bıttı artık onlar
kızlar bıde papatya cayını sormuşsunuz tarıfı uzerınde yazıyor 100 cc suya 1 tatlı kasıgı koyup bıraz demlenmesını bekleyın su olayına gelınce eger bebek sadece anne sutu alıyorsa grek yok dıyor drlar zaten kış ayındayız yaz olsa cok az verılebılır belkı
mama olayında bıle drlar gerek yok mamada sudan hazırlanıyor dıyorlar ama benımkıler nısan sonu dogmuştu ve hep mama yedıklerınden az az verıyordum zaten cok su bebegı tok tutar onun ıcın cok vermeyın derım papatya cayından sonrada hıc gerek yok onun komplesı su zaten bızlerı dusunun cay ıcerken susuyormuyuz
[/COLO

kızlar çocuk dr. nurcan hanımdan bahsedilmişti.biz bu hafta çocuk dr.değiştirmeye karar verdik nurcan hanımın ismini burdan duymuştum soyadını alabilrimiyim dr.un birde bu sağlık merkezinden biraz bahsedilrse çok sevinirm hiç bilgim yok bu konuda sadece çocuk üzerinemi yoksa genel bir sağlık mekezimi ve arkadaşlar başka çocuk dr. tafsiye edebilirmisiniz bana bekliyorum kızlarrbuyrunnnnnnnnn

canım bizim doktorumuz ataevler pedmer çocuk sağlığı merkezinde orhan sevinç cura biz çok memnunuz ayberk 13 günlükten beri ona gidiyor hiç değiştirmedik.
çocuk sağlığı merkezine gelince de orası sadece çocuk üzerine bursa çocuk sağlığı merkezi diye ara netten çıkıyo canım ordan da inceleyebilirsin

hımm peki özelmi güzelmi eşim le birbirimize girdik dr. yüzündne selçuk beye devam etmeyi ben çok istemiştim neyse pek özele girmeyim eşimde bu konuda benden daha detaya bakıyor o yüzden gideceğim yerin bu dr. daha üstün olmaı gerekiyor bu yönden bu arada cemile curanın eşimi yoksa sizin dr. oda eşimin dr. çok memnun cemile curadan bu arada muaynanemi yoksa sağlık merkeizmi orası

eşim sorun biraz, çok detaycıı her anne baba öyledir tabiki ama bizimki direk tartışmaya da giriyor dr. la busefer arada kalıyorum

Son düzenleme:

canım ohan bey akşam 7 ye kadar ssk lı bakıyor 7 den sonra ve hafatsonları özel oluyor valla bir gidin deneyin dediğim gibi biz çok memnunuz çok ilgili her sorduğuna sakince rahat rahat cevap veriyor.pedmer hastane güzelim çocuk dala merkezi sadece çocuk doktorları var acile de gitsek gece falan çocuk dotoru oluyor yani. biz gerçi pedmer için değil doktorumuz oraya geçtiği için oraya gidiyoruz daha öncesi şevket yılmazdaydı sonra doruk çekirgeye geldi şimdi de burda yani o nereye biz oraya onun peşindenkaydirigubbakcemile valla eşinin adını bilmiyorum birkere görmüştüm şişmanca bir bayandı a.s

eşim sorun biraz, çok detaycıı her anne baba öyledir tabiki ama bizimki direk tartışmaya da giriyor dr. la busefer arada kalıyorum

tabiki hayatım her anne baba bu konuda çok hassas oluyor sizde böyle davranmakda haklsınız sonuçta çocukalrımızı emanet ediyoruz onlara detaycı olmak lazım bu konularda a.s bize de orhan beyi ayberk ilk doğduğunda jale hn tavsiye etmişti kartını ondan almıştık

hastane olması güzel tabii bu soru işareti vardı hep kafamızda birde meark ettiğim bir konu var aşıları dr.unuzmu yapıyor yoksa hemşiresimi bu arada netten tl, adresi aldım dr.u bakalım değerlendirelim sağol canım

canım bizim bütün aşılarımızı doktoru yaptı mesela dünde ayberk orda ilk defa aşı oldu özellikle eşime sordum kim yaptı diye doktor yapmış
bebekkende aşılarını vurdruruken sekreteri telefon açıyodu cebimize ayberkin bu hafta şu aşısı var diye biz takip etmiyorduk kendisi takip ediyodu aşıları. ama şimdi burdaki sistem nasıl yine öyle tel açıyolarmı onu bilmiyorum canıma.s

hımm dr. un vurması iyi tabi dr. orda oturup hemşiresi iğne vuruyorsa saçma tabi sonuçta minicik bir bebek o dr. un bu konuda deneyimi daha fazla olduğu için dr. yapması gerkli bence sonuçta 1 yıllık hemşire ile 10 yıllık dr.arasındaki fark muakkak vardır deneyim konusunda sonuçta bebeğimiz deneme tahtası değil neyse dertliyim birazz bu konuda

bende konuya gireyim merhaba bende bebek bekliyorum 18 haftalık.ayrıca 5 yaşın da bir kızım .kızım doğduğunda bende çocuk sağlığı merkezine başladık dr muz arif canan dı çok memnunuz hastanede güzel.ilgililer...ama doktor çok önemli..arif bey şimdi medical parka geçti.orada çalışıyor yine aynı hassasiyetle......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…