offff bu iş bi türlü çözüme ulaşmıcak sanırım bu arada selam kızlar şu papatya olayına bu gün giriyorum inş. çabuk uyur yoksa çıldırıcam artık. bende yarın selçuk beye gidicem aşılar için ayrıca kalça ultrasonografinide istiycem. çocuk sağlığı merkezi iyi iyi olmasına ve urcan hanımın yakaşımından da çok memnun kaldım ama ordada aşılar vs. gibi şeyler sorun.aşıya jimere tetkiklere jimere idip sonra öbür tarafa dönmekte istemyoru napcamı bilmiyorum şu an bakalım herşey yarınki duruma ağlı selçuk beyin yaklaşımına.
evet canım bende aynı şekilde uyutup bir bakayım dedim ne var ne yok diye, evet seherim sorma canım ya akşam 3 saat aralıksız uyudu aman nazar değmesin papatya işe yaradı anlayacağanız birde rezenede versemmi acaba odahada sakinleştiriyorkaydirigubbakcemile3 çözümü bulduk artık bende biraz keyif yaparım, adam yanımda yatıyor adamın yüzünü göremiyorum,bu veletler bizi kocalardan ayırdı vay halimize, bu arada akşam iyice çıldırrttı beni emzik tutmuyor bir alıştıramdım gitti.arkadaşın tafsiyesi üzerine emziğe bal sürüp verdim emzik istemeyen çocuk bir yapştı emziğe ve öyle uyudu sanırım hata yaptım ama çileden çıakrttı beni şimdi su vermesem papatya idare edermi acaba emziğe böyel şekrli gıdalar sürüp veren varmı aranızda kafamçokkarıştı
kızlar selamm Şeniz
kaderim canım emziğe öyle bal şeker gibi şeyler sürersen alır bebekler ama tabiki yanlış bişey bu ki sende anlamışsın zaten hayatım Şeniz o şekilde alışırsa boş verdiğin zaman emziği yine almaz canım. ben hiç bir zaman öyle bişeyler sürüp vermedim kendiğinden alıştı yani zaten sen de biliyosun 1 yaşına kadar bebeklere bal,pekmez,süt gibi gıdalar verilmiyor. bir de hayatım o şekilde şekerli gıdalar sürülüp verilen bebeklerin süt dişleri de sağlıklı çıkmıyormuş a.s
bende reçelle alıştırmıstım oğlumu zamanında ama su ver canm yakar cocugu tatlı.
işte canım diyorum ya bile bile verdim ama vallah çıldırıdım gece bir daha vermem tabii ama inan bu seferde beni emerek uyuyor her ağladığında sadece emzirirsem susuyor ve bu sefer kusmalar başladı süt dersen zaten az sütüm, sürekli emmek istiyor aslında tok gazını çıkarıyor ama ille kokumu alacak ve emecek sütümü ziyan ediyor o da ne yaptığını bilmiyorki zavallımkafamçokkarıştı çekiyor süt gelince ağlıyor bıraktırıyorum bu seferde çektim diye ağlıyor yani bize emzik şart ama alışamdı gitti, ilk nuk aldık damaklı sonra avent alıdk yine tutmadı 1 haftadır da kauçuklu chiccoyu veriyorum aslında en güzeli de o ama yine inat ediyor bende yılmıyorum elmi yaman beymi bakalım diyorum ama sanırım bizim yiğit bana şimdiden kök söktürüyor.
arkadaşlar herkese merhaba bende allah nasip ederse ocak annesi olacagım .dikkatimi çekti genelde bursa lı herkes ben bursaya yeni geldim siz hangi hastanede hangi doktorda doğum yaptınız bana tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane varmı?
arkadaşlar herkese merhaba bende allah nasip ederse ocak annesi olacagım .dikkatimi çekti genelde bursa lı herkes ben bursaya yeni geldim siz hangi hastanede hangi doktorda doğum yaptınız bana tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane varmı?
canım bakkal memesi dene çoğu çocuk o memelri almıyor bakkal memesine alışıyor biz de oğlumda bir sürü marka ,çeşit meme denedik hiçbirisini almadı sadece bakkal memsini emdi. ama tabi sık sık değiştir canım emziği bir de onu dene bakalıma.s
çok teşekkür ederim saolun...jale hn. ı duydum nasıl memnunmusunuz dr.unuzdan doğumunuzu kolay yaptırdımı? bi aksilik çıktımı mera ediyorum .. birde hastane fiyatları nasıl?
onuda duydum fakat sağlıklı olmadığını bebekte salya yaptığını öğrendim o yüzden düşünmedim hiç eğer böyle bir durum yoksa denerim tabi neden olmasın:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?