evet canım bende aynı şekilde uyutup bir bakayım dedim ne var ne yok diye, evet seherim sorma canım ya akşam 3 saat aralıksız uyudu aman nazar değmesin papatya işe yaradı anlayacağanız birde rezenede versemmi acaba odahada sakinleştiriyorkaydirigubbakcemile3 çözümü bulduk artık bende biraz keyif yaparım, adam yanımda yatıyor adamın yüzünü göremiyorum,bu veletler bizi kocalardan ayırdı vay halimize, bu arada akşam iyice çıldırrttı beni emzik tutmuyor bir alıştıramdım gitti.arkadaşın tafsiyesi üzerine emziğe bal sürüp verdim emzik istemeyen çocuk bir yapştı emziğe ve öyle uyudu sanırım hata yaptım ama çileden çıakrttı beni şimdi su vermesem papatya idare edermi acaba emziğe böyel şekrli gıdalar sürüp veren varmı aranızda kafamçokkarıştı
kızlar merhaba ya doğumuma az kaldı bi kaç soru sorcam hastanede odanızı süslediniz mi kapı süsü mü kendim getirsem olur mu bide bavulumu hazırladım ama eksik var mı bilemiyom doğum yapanlar sizler neler koydunuz bavula hee bide aklıma gelmişken ped olarak ne kullandınız doğumdan sora ve nereden temin ettiniz şimdiden teşekkürler
cnm ben süslemedim odamı 22 gün önce doğum yaptım ama süleyebilirsin harika oluyor
ped hastaneden temin ediyolar gazlı beze pamuk sarılı süper bişey ben normal ped aldım yanıma en büyüklerinden fakat onun tutması ne mümkün hasta bakaıcılar bana ilk o hastanedekielrde tutmayınca oğlumun bebiş bezlerinin kenarlarını kesip koydlar süper oldu sonrasında hafifeyince hastanedeki pedler süper oldu eve gelincede eşime arattım ecz.depolarına sormuşlar onlar hastene için özel yapımmış bende canbebenin pedi var smoll boy onlardan aldırdım sonrası azalınca kanama normal pede geçtik ilk 3-5 gün arası zaten 1 paket o canbeblerden hazırla hasta pedi deniyor sanırım ecz.mevcut ama jimerdekiler çok güsel
kendim için
1 boydan gecelik
2 adet pijama aldım yanıma
terlik
bolca iç çamaşırı
ped
hırka
havlu hem kağıt hem normal
ıslak mendil
göğüs pedi
silikon uç
göğüs kremi
o basit göğüs pompalarından
-bebiş için
3 adet içli dışlı tam takım hastane çıkışı
2 etek bezi deniliyorya ince battaniyelerde n
bir takım alt açma
çorap ,patik
kalın battaniyemiz
15 tane bez
ıslak mendik yeni doğanlardan
pişik kremi
biberonumuzu ne olur ne olmaz die emzik 1 tane
minicik örme yelek aldım üşümesin die çantama
bolca ağız bezi,ter havlusu
tel şarzlarımızı mp3 çalar belki beklemekten sıkılırım die
foto makina şarjı hastaneye geliceklere çikolata kolonya
birde çıkarken kuzuma port bebe yüz bezi ayrıca sarı bir örtü işte neolur ne olmaz die
hayırlı doğumların olsun inş.
Yakında yanınızdayım
çok saol canım paylaşımın için şimdi biraz daha netleştim
Yakında yanınızdayım
kızlar merhaba ya doğumuma az kaldı bi kaç soru sorcam hastanede odanızı süslediniz mi kapı süsü mü kendim getirsem olur mu bide bavulumu hazırladım ama eksik var mı bilemiyom doğum yapanlar sizler neler koydunuz bavula hee bide aklıma gelmişken ped olarak ne kullandınız doğumdan sora ve nereden temin ettiniz şimdiden teşekkürler
Yakında yanınızdayım
günaydınnn bugün erkenciyim aman antika nazar değmesin bizimkilere akşam inanın 4 saat uyudu doğdu doğalı bu kadar çok uyuduğunu hatırlamıyorumm papatya verin kızlarrr.bu arada canım çok iyi olur görüşmemiz bu arada antikacım nereye bağlsıın ben osmangaziye bağlıyım bu arada karamukçuğumla komuşu çıktık nerdeyse, evlerimiz yakın eşime bahsetmiştim bu görüşme olayını hatta yeşim hemşiremde yanımızdaydı bizimkide güldü ineternet arkadaşları vay be bu hale geldi demek sizin arkadşlığınız diye güldüü.neyse canım aslında ilk banada gelebilirisniz aklınızda olsun kızlar yeşim hemşirem olmazsa olmazımız
canım odan için kapı süsü almana gerek yok hastaneye ait oluyor benim doğumdan sonra eşimde bakmış kapı süsü yok hemen gitmiş almış ama o gelene kadar kapıyı süslediler tabi o yüzden rahat ol canım ben noraml ped aldım canım ha bu arada iç çamaşırın oldukça bol olsun eğer sezeryan olursa inan çok zorluk çekersin ben bunu düşünemedim aşırı sıktı çünki hemşirede aynısını söyledi bol olması iyi aklında bulunsun hadi canım senide allah kurtarsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?