Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlar merhaba ya doğumuma az kaldı bi kaç soru sorcam hastanede odanızı süslediniz mi kapı süsü mü kendim getirsem olur mu bide bavulumu hazırladım ama eksik var mı bilemiyom doğum yapanlar sizler neler koydunuz bavula hee bide aklıma gelmişken ped olarak ne kullandınız doğumdan sora ve nereden temin ettiniz şimdiden teşekkürler

ayy cnm sevinsdim bak papatyaya ne güsel olmuşş aynen bizde öyle eşim isyanlarda yorgunluktan vallh birbirimize patlıyoruz diyorum küçücük bizi birbirimize düşürücek huzursuz olunca bende öfkem eşimden çıkarıyorum galiba yalnış ama bal iyi değil deniyor cnm onun yerine reçele batır yani oda iyi değil ama bal önermiyolar benim bildiğim 1 yaşından küçüklere yalnışmıyım tecrübeli anneler

cnm ben süslemedim odamı 22 gün önce doğum yaptım ama süleyebilirsin harika oluyor
ped hastaneden temin ediyolar gazlı beze pamuk sarılı süper bişey ben normal ped aldım yanıma en büyüklerinden fakat onun tutması ne mümkün hasta bakaıcılar bana ilk o hastanedekielrde tutmayınca oğlumun bebiş bezlerinin kenarlarını kesip koydlar süper oldu sonrasında hafifeyince hastanedeki pedler süper oldu eve gelincede eşime arattım ecz.depolarına sormuşlar onlar hastene için özel yapımmış bende canbebenin pedi var smoll boy onlardan aldırdım sonrası azalınca kanama normal pede geçtik ilk 3-5 gün arası zaten 1 paket o canbeblerden hazırla hasta pedi deniyor sanırım ecz.mevcut ama jimerdekiler çok güsel
kendim için
1 boydan gecelik
2 adet pijama aldım yanıma
terlik
bolca iç çamaşırı
ped
hırka
havlu hem kağıt hem normal
ıslak mendil
göğüs pedi
silikon uç
göğüs kremi
o basit göğüs pompalarından

-bebiş için
3 adet içli dışlı tam takım hastane çıkışı
2 etek bezi deniliyorya ince battaniyelerde n
bir takım alt açma
çorap ,patik
kalın battaniyemiz
15 tane bez
ıslak mendik yeni doğanlardan
pişik kremi
biberonumuzu ne olur ne olmaz die emzik 1 tane
minicik örme yelek aldım üşümesin die çantama
bolca ağız bezi,ter havlusu

tel şarzlarımızı mp3 çalar belki beklemekten sıkılırım die
foto makina şarjı hastaneye geliceklere çikolata kolonya
birde çıkarken kuzuma port bebe yüz bezi ayrıca sarı bir örtü işte neolur ne olmaz die

hayırlı doğumların olsun inş.

çok saol canım paylaşımın için şimdi biraz daha netleştim

canım odan için kapı süsü almana gerek yok hastaneye ait oluyor benim doğumdan sonra eşimde bakmış kapı süsü yok hemen gitmiş almış ama o gelene kadar kapıyı süslediler tabi o yüzden rahat ol canım ben noraml ped aldım canım ha bu arada iç çamaşırın oldukça bol olsun eğer sezeryan olursa inan çok zorluk çekersin ben bunu düşünemedim aşırı sıktı çünki hemşirede aynısını söyledi bol olması iyi aklında bulunsun hadi canım senide allah kurtarsınn

merhaba canım hoş geldin hayırlı doğumlar diliyorum canım işallah:Saruboceq: benim sezeryan olmuştu doğumum ben de ped olarak ilk iki gün hasta bezi kullandım ama çok rahatsız ediciydi hava bir de sıcaktı çok sıkmıştı beni ameliyat yerimden dolayı çok rahatsız olmuştum.ama kanamam çok olduğu için mecburen ilk iki gün onlardan kullandım hastanedeyken sonrada büyük boy ped aldım onalrı kullandım canım.

ohoo yine kaynamış ortalık ( kızlar şükür dün gece benim sıpacık pek bızıklamadı.yalız kolunu gösterip gösterip homurdanıyo çığlık atıyo :)) ateş derdimizde pek olmadı aşılar korktuğum kadar yan etki göstermedi.karamuk aşılar sorun derken şunu kastetdim Ç:S:M: ine az miktarda geliyomuş aşı ve bütün hastalara yeticek düzeyde deilmiş o yüzden sorun dedim. ama dün kesin kararımı verdim bundan sonra aşılarıda nurcan hanıma götürücem dışardan temin edip.ayrıca papatya harika bişeymiş ben nasıl daha önce kullanmadım bunu şükür sabaha kadar sallamak zorunda kalmadım bu sefer. 2 saatte uyudu :)))

hayatcım az kalmış doğumuna Allah kolaylık versin o yolda eğlendirmesin canım.yanına alıcaklarını çok güzl listelemiş zaten leadangel bende sadece şunu söylüycem evet bol iç çamaşırı çok rahat oluyor ama korsede edin kendine eğer sezeryan olursan iki gün sonra kullanabiliyosun ve onu giydikten sonra zaten çok rahat oluyosun.o göbekteki sarkmayı ortadan kaldırdığı için ne acı ne sancı hissetmiyorsun.ben yana yakıla aramıştım Jale hanımı ikinci gün giy tabi ben sana söylemeyi unuttummu demişti.ayrıca bi püf nokta daha ince bir yastık bulunsun yanında küçük doğumdan sonra karnının altına yerleştirerek onu çok daha rahat yatabiliyosun.
kaderim emzik derdi bizdede vardı önce hiç birini kabul etmedi bi gece ateşini ölçerken farkettim (emzik derece kullanıyorum) onu emiyo ve bırakmıyo bide baktımki kocaman onun emziği sonra gittim 6 ay emziklerinden aldım şimdi onu emiyo beyefendiye küçük gelmiş ayının emzikleri anlıycağın :))) ama anasının torbaların uçlar kocamandı alıştı çocuk tabi :)))
sanırım heryere gagamı soktum bakın bi 10 dakka giriyom bütün güne yetişiyom görüyonuzmu :))) heee unutttum unuttum bu gün Yeşim hemşiremizlede görüştük herkese çok çok selamları var şu toplanmayı ayarlayında bende gelcem izin alıp diyo hadi bakalım kızlar 40 larınız ne zaman çıkıyo bi deyiverin ona göre ayarlayalım buluşmayı unutmayın ilk bendesiniz.birde karamukcum cumartesileride çalışıyomusun yoksa izin alabilrmisin.
unuttuğum bi şey daha kızlar jimerde kalça ultrasonografisini çektirebiliyosunuz ve dışardakinin yarı fiyatına aklınızda olsun cimcimem bilmediğinden bu gün baya bi ödeme yapmış.(

günaydın kızlarrrŞeniz

antikacım selam canım. ay çok sevindim hadi rahat bi akşam geçirmişsiniz ana oğul :1hug: analdım canım aşılarla ilgi sorunu şimdi sağolasın bizimde orhan beyin muayehanesi setbaşındayken altında eczane vardı aşıyo dr vuruyodu kutusunu veriyodu biz alt katta eczaneye ödüyorduk aşı parasını yani bizde dışardan almış oluyorduk sen de öyle yaparsın eczaneden al git nurcan hn. vurudur canım. a.s
canım ben cumartesileri çalışıyorum 5 e kadar ama izin alabilirim öğleden sonrası için sorun olmaz yani tabiki işyerinde önemli bir işim olmazsa canımŞeniz
ay vallahi antikacım dediğin gibi bir giriyosun tam giriyosun canım herkese cevabını vermişsin herkese yetişmişsin sağolasın :1hug::1hug:

günaydınnn bugün erkenciyim aman antika nazar değmesin bizimkilere akşam inanın 4 saat uyudu doğdu doğalı bu kadar çok uyuduğunu hatırlamıyorumm papatya verin kızlarrr.bu arada canım çok iyi olur görüşmemiz bu arada antikacım nereye bağlsıın ben osmangaziye bağlıyım bu arada karamukçuğumla komuşu çıktık nerdeyse, evlerimiz yakın eşime bahsetmiştim bu görüşme olayını hatta yeşim hemşiremde yanımızdaydı bizimkide güldü ineternet arkadaşları vay be bu hale geldi demek sizin arkadşlığınız diye güldüü.neyse canım aslında ilk banada gelebilirisniz aklınızda olsun kızlar yeşim hemşirem olmazsa olmazımız

günaydın canımm Şeniz ohh maşallah senin sıpayada iyi uyumuş canım
ay evet hayatım internet arkadaşlıkalrı buraya kadar gelebiliyor benim 3 sene önce netten tanıştığım arkadaşalrım var biri istanbulda bir çanakkaleden biri de yine bursadan ve bizim ailecek de buluşmalrımız oldu istanbulda olanlar ailece geldi iki sefer bursaya çocukalr kaynaştı tanıştılar eşler tanıştılar çok güzel oldu yani ama kimsenin tabi buna inanası gelmiyor internetten arkadaşmı olurmuş diye neden olmasın ki biz tanıştık ve birbrimizi gerçekten çok sevdik :teselli:

günaydıbn kıslar maşallah kuzulara ya annelerini hiç üzmüyolar benimkide şükür biraz daha düzeni oldu sanki inş. böyle gider değişmez vallhi kalkmaya razıyım yeterki gece huzursuzluk yapmasınlar bu arada kalça ultrasonografisi jimerde olması süper ya nekadar kızlar dışarda nekadar jimerde nekadar beni bir bilgilendirin vallh birde hangi haftaarda yapılması uygun birde işitme testi olucak değilmi kızlar onu yaptıranınız varmı

ya bizimde çarşamba aşımız var çok tedirginim ateş yapıcak diye ne yapsam ne etswem bilemedim ilk aşı biraz karambole oluyor galiba ikincide tecrübelenicez inş. ama öğrenicez kuzuların huylarını sularını inş. hepimiz kolaylıkla atlatırız

aynısı bendede oldu cnm ya aldım direk yıkadım ütüledim çantama koydum darmış meğer çamaşırlar eşim gitti evden kullandıklarımdan aldı hatta yardımcı olan abla dalga geçti diyorki bidahakine tecrübelen bak ninelerin giydiklerinden getirin bol bol dedi

kızlar aşılardan korkmayın dün aşımız oldu hemde 4 tane 1i ağızdanateş filan da olmadı ama akşama kadar müthiş huzursuzdu..1 ölçek calpol hoooop herşey bitti...dün bizde antikamla karşılaştık jimerde.evet kızlar kalça çıkığı ultrasonu ultramed acıbadem 100tl jimerde 45 miş...ben jale hnma geciken kontrolume gittim..şu yeni çıkan doğum kontrol yöntemi jale hnmın pek kafasına yatmamış..klasik yöntemlere devammmm.YEŞıMıMıZı DE gördükkkk.hadi buluşun izin alıcam diyo...uzatmayalım.dün nerdeyse atatuğsuz çıkacaktık bırakmıyo bi de sonunda o da bebiş yapmaya karar vermiş :)kız geliyo kızzzz erkek anneleri çok kavga edicez bu kız yüzünden..AMA ıLK BıZ GÖRDÜK üzgünüz sıranızı bekleyin :)))

Son düzenleme:
canım korkma bu aşı ateş ağrı yapmıyor.o gün benimki biraz huysuzlandı gerçi ama dr.a ağrı olurmu diye sorduğumda olmaz dedi,kalça ultrasonografi 2.ayda isteniyor canım bunları dr.lar dile getiriryor rahat ol.

emin ol bunu doğumdan önce çok düşünüyorsun ama doğumdan sonra odayı görmüyorsun bile...kapıdaki süs odada ki balon şimdi resimlerden bakıyorum da olduğunu görüyorum :))HEPSİ BENCEEEEE BOŞ..bende doğumdan önce çok takılmıştım bu konuya ama şu süslü çikolatalardan koy hastane çantana espirili oluyor çok değişiklikleri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…