kızlar bilgileriniz için çok teşekkür ederim
38. haftama girdim çarşamba kontrolüm var nst ye bağlanır mıyım bide çatı muayenesi yapar mı jale hanım çok tedirginim normal doğum istiyorum ama sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun diyorum sabırsızlanıyorum iyice
kızlar bende hiç sancı yok belki açılmamda yoktur ama sabırsızlanıyorum çok fazla 40 hafta çok fazla yaaaaaa gerçi sağlıklı olsunda beklerim yinede zaten sürekli kendimi dinliyorum acaba kasılma sancım var mı die ama yok yada tuvalete gidiyorum nişan geldi mi die sabırsız biriyim zaten hiç belirti olmayınca hep orda kalacak sanıyorum
mrhb hayat82 bende 37. haftamdayım ayın 19 da randvmz var çatı mua yapacağını söyledi jale hnm yüksek ihtimalle sana da yapacaktır canım. ama yaklaştıkça bende çok korkmaya başladım.benim büyük ihtimalle sezeryan olacak ama inan ki dr a güven çok önemli benim çoğu arkadaşım jale hnm ın hastası ve herkes çok memnun. zaten sırf bu yüzden korkularım biraz azalıyo
Kendimi kaybettim gören var mı?
Kızlar o buluşmaya beni çağırmaz iseniz yaktım sizi
Ben cumartesi pazar veya ne zaman isterseniz izin alırım
Sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim yakındır yazışmalara başlamam
Ama çok yoğun günler geçiriyorum şu ara beni anlarsınız di mi???
antikama katılıyorum biri dürtmeden toplanamıyacağız hadi kızlar 40lar çıkanlar parmak kaldırsın....hamile arkadaşlar karnınıza ağrı bile girse son haftalarda jale hnma alo deyin bence antikam gibi benim gibi oyalanmayın...en ufak bir değişiklik hissettiğinizde jale hnmı arayın nasıl olsa öyle iyi bir doktorumuz var ki her telefonumuza sabırla cevap veriyor...
çarşamba kırkımız çıkıyor artık bu arada cimcimem nereye bağlısınız biz karamukla osmangaziye bağlıyız hatta evlerimiz çok yakın siizn durum nasıl ne olur çok uzak olmasınn evlerr onu diliyorumm,:hulya:
kıslar bizim kırkımız 27 sinde çıkıyor ayın
bizimde yarın bebiş mavlütümüz var malüm bugün öldük bayıldık temzilik yaparken malum doğumdan beri hiç ellememiştim evlere amanın felaket hal almış vallh birde karacabeyden geliceklere yemek vericem bütün gün aç olunmaz malüm şimdi annemle yemek telaşındayıs kardeşmde tuğkanı uyutuyor inş. bugece rahat uyurda bende biraz dinlenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?