Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlar bilgileriniz için çok teşekkür ederim
38. haftama girdim çarşamba kontrolüm var nst ye bağlanır mıyım bide çatı muayenesi yapar mı jale hanım çok tedirginim normal doğum istiyorum ama sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun diyorum sabırsızlanıyorum iyice

hadi bakalım son günlerin tadını çıkar...muhtemelen çatı muaynesi yapacak...ama neden tedirginsin anlamadım...onda bişey yok kiiiii :) ntsye bağlamaz en azından beni bağlamamıştı hatta ben hiç bağlanmadım ntsye fırsat olmadı :)

evet canım çatı muaynesi yapacaktır, eğer bir açılman yoska 40 haftaya kadar bekletiyor jale hanım tedirgin olmamak elde değil tabi ben resmen kalpten gidecektim o gün,bende nst bağlanmadım canım normal istiyorum deme canım, bak bana normal normal diye yırrtım kendimi sezeryan olup geldim.hayırlısı neyse o olsun ama şuda bir gerçek normal doğum gibisi yok inanın iki doğum yapmış biri olarak kıyaslarsam normal doğum süper sonrası için,haberlerini bekliyoruz

kızlar bende hiç sancı yok belki açılmamda yoktur ama sabırsızlanıyorum çok fazla 40 hafta çok fazla yaaaaaa gerçi sağlıklı olsunda beklerim yinede zaten sürekli kendimi dinliyorum acaba kasılma sancım var mı die ama yok yada tuvalete gidiyorum nişan geldi mi die sabırsız biriyim zaten hiç belirti olmayınca hep orda kalacak sanıyorum

mrhb hayat82 bende 37. haftamdayım ayın 19 da randvmz var çatı mua yapacağını söyledi jale hnm yüksek ihtimalle sana da yapacaktır canım. ama yaklaştıkça bende çok korkmaya başladım.benim büyük ihtimalle sezeryan olacak ama inan ki dr a güven çok önemli benim çoğu arkadaşım jale hnm ın hastası ve herkes çok memnun. zaten sırf bu yüzden korkularım biraz azalıyo

AY CANALRIM BENİM YA NASIL KORKU TELAŞ SARMIŞ SİZİ ÖYLE opuyorumnanaktan AY TATDINI ÇIKARIN BU ZAMANLARINIZIN HAYIRLISI NASILSA ÖYLE OLSUN KIZLAR İSTER SEZERYAN İSTER NORMAL SAĞSALİM ALIN KUCAKLARINIZA İŞALLAH:Saruboceq: BEN DE İLLAKİ NORMAL OLSUN DİYE BEKLEDİM BEKLEDİM NE GELEN VAR NE GİDEN ÖYLE OLUNCADA JALE HN BEN BEKLEYEMEM ARTIK BU OĞLANIN DİŞLERİ ÇIKACAK NERDEYSE HALA GELMİYOR DEDİ ZATEN HİÇ AÇILMADA YOKTU ALMAMIZ LAZIM TEHLİKEYE GİRER BEBEK DEDİ VE ALDI HİÇ MERAK ETMEYİN JALE HANIM KONSUN DA DA EMİN ELLERDESİNİZ KIZLARRR :lepi:

gıremedım ıkı gundur ozledim nasılsınız kızlar benım kuzular bu aralar cok yaramz canımıza okuyorlar uykuya coook hasretım :))
buluşmamı var ayy cok ıyı olur ya benım bursada 8-10 arkadasım var kk da devamlı gorustugum sızlerıde tanımak cok ısterım
optum kızlar benım kızımda oglumda hala ayakta uyutmaya calışayım ıyı geceler[B
[/B]

tamam anlaşıldı bu ahtunlar doğurmadan buluşmak lazım biride hadi demeden kimse kesin bişey demicek yeni doğuranlar deyin bakem çıktımı 40 larınız eğer çıktıysa hem gün veriem hemde özelden adresi yolucam :)))

hayat ve mblc kızlar birincisi çatı muayenesi hiçte korkulacak bişey değil rahat olun. ikincisi aynı şeyi hem cimcimem hem ben yaşadık sakın sancılar iyice artsın diye beklemeyin Allah korusun tehlikeye girebiliyo bebişler. ayrca kızlar sakın çok sancı olcak diyede beklemeyin herkezde farklı oluyo durum ben hiçte öle aman aman bi sancı çekmedim 8 cm. di epidural takıldığında bana oda sancıdan Devrim rahatlayabilsin diye takıldı. ve suni sancı çektim üstelik hiç öle büyütüldüğü gibi işey deil yada ben öle hissetmedim. rahat olun yani Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

günaydın kızlar... of valla iş güç bide hamilelik giremez oldum nete :)) bebişleri öpün benim için herkes kendine ii baksın

antikama katılıyorum biri dürtmeden toplanamıyacağız hadi kızlar 40lar çıkanlar parmak kaldırsın....hamile arkadaşlar karnınıza ağrı bile girse son haftalarda jale hnma alo deyin bence antikam gibi benim gibi oyalanmayın...en ufak bir değişiklik hissettiğinizde jale hnmı arayın nasıl olsa öyle iyi bir doktorumuz var ki her telefonumuza sabırla cevap veriyor...

Kendimi kaybettim gören var mı?
Kızlar o buluşmaya beni çağırmaz iseniz yaktım sizi
Ben cumartesi pazar veya ne zaman isterseniz izin alırım
Sizleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim yakındır yazışmalara başlamam
Ama çok yoğun günler geçiriyorum şu ara beni anlarsınız di mi???

sensiz olurmu yeşimcimm, bizde seni çok özledik bu arada soracaklar birikti sana, kafanı ağrıtacağız malum bebişler küçük sorunlar bitmiyor canım. doğru sonuçta sorumluluğun var hastanede ve denetim tabiki seni anlıyoruz sen bize bakma iş güç yok evde pc başında bütün gün oturup sohbet ediyoruz ama sizler küçük küçük şirin mi şirin bebişler getiriyorsunuz sonra annelerin sorunları bitmez hele birde benim gibi nazlı annelerse oooo işiniz zor ama bir okadarda güzel bir duygudur. neyse canım umarım hastane denetimi ve yoğunluğun çabuk biter seninle sohbet etmeyi bekliyoruz :1hug:

çarşamba kırkımız çıkıyor artık bu arada cimcimem nereye bağlısınız biz karamukla osmangaziye bağlıyız hatta evlerimiz çok yakın siizn durum nasıl ne olur çok uzak olmasınn evlerr onu diliyorumm,:hulya:

kıslar bizim kırkımız 27 sinde çıkıyor ayın
bizimde yarın bebiş mavlütümüz var malüm bugün öldük bayıldık temzilik yaparken malum doğumdan beri hiç ellememiştim evlere amanın felaket hal almış vallh birde karacabeyden geliceklere yemek vericem bütün gün aç olunmaz malüm şimdi annemle yemek telaşındayıs kardeşmde tuğkanı uyutuyor inş. bugece rahat uyurda bende biraz dinlenirim

canım ben yıldırıma bağlıyım ama nereye derseniz benden ok...yeter ki buluşalım artık antikamla da bizim evler yakın..

YEŞİMCİM SEN NE YAPARSAN YAP SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN :)))) kolay gelsin offf ne zordur o mevlüt bitmek bilmez bi de gelen giden öpüşmek ister...Allah sana yarın sabır versin

lledangel kolay gelsin canım sıra bizim mevlütte bizde ayın 28 yada 29 gibi düşünüyoruz kızlar özelden adresimi yazıcam hepinzii bekliyorum,hafta içi yapıcağım umarım yeşim hemşirecim izin alır onu muakkak bekliyorum gelirim demişti unutmadım yeşim hemşiremm, cimcime evet yıldırım hımm iyi uzak değiliz okadar, eşim sağolsunn artık servis çekicek nereye derseniz bende varım bu arada bizler yabancıyız siz anikayla görüşüyorsunuz umarım bizde sizin gibi kaynaşırız arkadaşlarla ve hoş güzel arkadşalık başlar.vereliniortak

ben öyle olucağına inanıyorum kaderim. leadangel daha çok var kız 40 ına senin kırk çıkana kadar hamişler doğurcak hadi bi daha 40 bekle napsakki acaba.kızlar bende osmangaziye bağlıyım tam merkezdeyim.cimcimemde yıldırım demiş ama sınırda :))) bu arada kızlar tepeme gök taşı düşmedi ama yakınladı artık geçen gün çatıdaki su deposu patlamıştı ve en üst katta oturuyorum. çatı arasındada izolasyon malzemesi döşeli onun arasına biriken su direk içeri sızdı.daha 4 ay önce badana yaptıydık şimdiyse tavanlar ve duvarlar berbat ötesi hele yatak odamın bi köşesi gerilim filmlerindeki kanlı duvarlara döndü, resmen küf gibi olmaya başladı (( offf yaaa ne şanslı insanım biri bitmeden biri başlıyo.çok fazla cam kapıda açamıyorum hadi Devrim üşümesin diye ama üşümesin derken bu kezde nemden bronşit olcak çocuk (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…