lledangel kolay gelsin canım sıra bizim mevlütte bizde ayın 28 yada 29 gibi düşünüyoruz kızlar özelden adresimi yazıcam hepinzii bekliyorum,hafta içi yapıcağım umarım yeşim hemşirecim izin alır onu muakkak bekliyorum gelirim demişti unutmadım yeşim hemşiremm, cimcime evet yıldırım hımm iyi uzak değiliz okadar, eşim sağolsunn artık servis çekicek nereye derseniz bende varım bu arada bizler yabancıyız siz anikayla görüşüyorsunuz umarım bizde sizin gibi kaynaşırız arkadaşlarla ve hoş güzel arkadşalık başlar.vereliniortak
kıslar hayırlısıyla atlattık şükürler olsunmevlüt işini aklıma geldinis bakalım neler yazmış dedim kıslar bende yıldırımdayım kıslar kaymakamlığa yakın evim blmem biliyormusunuz allaha çok şükür bende çabuk toparlandım şu mevlütüde atlattık havalar felaket soğuk ya vallhi tam 40 gezmeleeri yapıcaktık ama neyse kıslar biraz dinleneym bende hade by
ben öyle olucağına inanıyorum kaderim. leadangel daha çok var kız 40 ına senin kırk çıkana kadar hamişler doğurcak hadi bi daha 40 bekle napsakki acaba.kızlar bende osmangaziye bağlıyım tam merkezdeyim.cimcimemde yıldırım demiş ama sınırda :))) bu arada kızlar tepeme gök taşı düşmedi ama yakınladı artık geçen gün çatıdaki su deposu patlamıştı ve en üst katta oturuyorum. çatı arasındada izolasyon malzemesi döşeli onun arasına biriken su direk içeri sızdı.daha 4 ay önce badana yaptıydık şimdiyse tavanlar ve duvarlar berbat ötesi hele yatak odamın bi köşesi gerilim filmlerindeki kanlı duvarlara döndü, resmen küf gibi olmaya başladı(( offf yaaa ne şanslı insanım biri bitmeden biri başlıyo.çok fazla cam kapıda açamıyorum hadi Devrim üşümesin diye ama üşümesin derken bu kezde nemden bronşit olcak çocuk (((
kızlar çok yorucu ve üzücü bir gece geçirdim benim bebişim gece çok huysuzdu ve rahatsızdı sabaha kadar inledi durdu burnu tıkanmış hapşürük desen üst üste hapşurmalar sırtında hırlıtısı derken sabahı bulduk ve 6 saat beni emmedisabahı zor bekledik içim parçalandı sonra ben hemen oturdum pc başına ve suat paker diye uzman çocuk dr. buldum ve bugün eşimle götürdük doruk tıp merkezine bağlı, daha önce götürdüğüm dr.bana dilindeki pamukçuğun normal olduğunu çapağın normal olduğunu hapşürüğün bile olabileceğini söylemişti 1 hafta önce tabi oda bizde normal olduğu için önlemimizi almadık meğer bizimkinin çapağı ilerlemiş ve pamukçukta dili kaplamış önlemimizi alamdığımız için ve bişey öğrendim kızlar çapak evet ilk başlarda normal olarak bilinen ama en fazla 7 gün içersinde geçmesi beklenen bir durummuş ve sürekli nemli bezle silinmeside zarralı olduğu gibi dr. götürmemekte ciddi sorunalra yol açabiliyormuş bunun ilrerlediğini bizzat kendim gördüm bunun için dr. netira diye damla verdi ve bu damlayı sürüyoruz ve ardından göz çevresinin yukarıdan aşağıya doğru baş parmağımızla masaj yaparak çapaklar öenleniyormuş aklınızda olsun kızlar bizim 30 gündür aynı çapak derdimiz sizinde böyleyse artık nemli bezle silmeyin lütfen dikkate alın ilerleyen zamanlarda gözde akma kaşınma kızarıklık gibi sorunalr çıkabiliyormuş.pamukçuğa gelince oda normal değilmiş onun içinde mikostatin diye damla verdi eğer pamukçuk ilerlerse bebek anneyi emmek istemiyormuş anne memeyi verdiğinde ağlayarak almak istemiyormuş sütün tadını alamıyormuş bebek pamukçuğun verdiği durumdan dolayı bu nedenle bir çok bebek anneyi bırakıyormuş bizim durumda buna yaklaşmıştı ben ne zaman emzirmek istesem reddediyordu umarım işe yarar bu damlalar ve bebişim hala ağlıyor bu ilaçlar tesirini ne zaman gösterecek bakalım, umarım bu gece rahat uyur. oooo ne çok yamışım.
kızlar çok yorucu ve üzücü bir gece geçirdim benim bebişim gece çok huysuzdu ve rahatsızdı sabaha kadar inledi durdu burnu tıkanmış hapşürük desen üst üste hapşurmalar sırtında hırlıtısı derken sabahı bulduk ve 6 saat beni emmedisabahı zor bekledik içim parçalandı sonra ben hemen oturdum pc başına ve suat paker diye uzman çocuk dr. buldum ve bugün eşimle götürdük doruk tıp merkezine bağlı, daha önce götürdüğüm dr.bana dilindeki pamukçuğun normal olduğunu çapağın normal olduğunu hapşürüğün bile olabileceğini söylemişti 1 hafta önce tabi oda bizde normal olduğu için önlemimizi almadık meğer bizimkinin çapağı ilerlemiş ve pamukçukta dili kaplamış önlemimizi alamdığımız için ve bişey öğrendim kızlar çapak evet ilk başlarda normal olarak bilinen ama en fazla 7 gün içersinde geçmesi beklenen bir durummuş ve sürekli nemli bezle silinmeside zarralı olduğu gibi dr. götürmemekte ciddi sorunalra yol açabiliyormuş bunun ilrerlediğini bizzat kendim gördüm bunun için dr. netira diye damla verdi ve bu damlayı sürüyoruz ve ardından göz çevresinin yukarıdan aşağıya doğru baş parmağımızla masaj yaparak çapaklar öenleniyormuş aklınızda olsun kızlar bizim 30 gündür aynı çapak derdimiz sizinde böyleyse artık nemli bezle silmeyin lütfen dikkate alın ilerleyen zamanlarda gözde akma kaşınma kızarıklık gibi sorunalr çıkabiliyormuş.pamukçuğa gelince oda normal değilmiş onun içinde mikostatin diye damla verdi eğer pamukçuk ilerlerse bebek anneyi emmek istemiyormuş anne memeyi verdiğinde ağlayarak almak istemiyormuş sütün tadını alamıyormuş bebek pamukçuğun verdiği durumdan dolayı bu nedenle bir çok bebek anneyi bırakıyormuş bizim durumda buna yaklaşmıştı ben ne zaman emzirmek istesem reddediyordu umarım işe yarar bu damlalar ve bebişim hala ağlıyor bu ilaçlar tesirini ne zaman gösterecek bakalım, umarım bu gece rahat uyur. oooo ne çok yamışım.
geçmiş olsun ya çok üzüldüm :çok üzgünüm: şımarık bu veletler yaaa milletin çocuğu ne şartlarda büyüyor hiç bişey olmuyo biz gözünün içine baktıkça bugüne kadar hiç duymadığımız şeyler inş. ilaçlar çok iyi gelirde emmeyi bırakmaz.:sinifsinif: bide önceki doktorun kimdi ???
herkeze merhaba bi süredir giremedim hepinizi merak ettim bi çokbebiş aşı olmuş geçmiş olsun
kaderim geçmiş olsun canım bende öyküyü doruk tıpa götüryorum çekirgede çok tecrubeli doktorları var
sehercimmmm canııım geçmiş olsun gittimi ablamız çok üzüldüm gel bana beraber bakalım çocuklara:)
çok özledim canım sizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?