Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kaynaşırız bence evet antikamla görüşüyoruz açıksası sanki çocukluğumdan beri tanıyor gibiyim hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz onun için bizler anlaşmayacağız da kimler anlaşıcak :))) hepimizde minik bıdık sorunlar aynı sevincler aynı :) ANTİKAM ben en kısa zamanda gök taşını bekler oldum artık pes...kızlar benim ev çok müsait bana gelin 1. sefer...hihoyyyt

yeni loğasalar kızlar sizde toplanmayalım biraz kendinize gelin toparlanın sonra her ay birimizde toplanırız...

kıslar hayırlısıyla atlattık şükürler olsunmevlüt işini aklıma geldinis bakalım neler yazmış dedim kıslar bende yıldırımdayım kıslar kaymakamlığa yakın evim blmem biliyormusunuz allaha çok şükür bende çabuk toparlandım şu mevlütüde atlattık havalar felaket soğuk ya vallhi tam 40 gezmeleeri yapıcaktık ama neyse kıslar biraz dinleneym bende hade by

Slm arkadaşlar nasılsınız
leadangel canım hadi hayırlı olsun ,atlattın mevlüdü darısı bize inşallah
bizim kızın gelmeye niyeti yok ,cuma doktordaydık ,çatı muayenesi ve nst yapıldı sancım yok,çatı muayenesindede kızım normal doğum pozisyonunda ama kanala girmemmiş,en geç 21 aralığa kadar bekleyeceğiz,hayırlısı bakalım,normal düşünüyorum,bir taraftanda korkuyorum,tecrübelerinizi bekliyorum kızlar

bende yıldırım tarafındayım,banada beklerim

canım hayırlısı olsun atlatmışsınız mevlütünüzü telaşeli oluyo ama tatlı telaş bunlar canım.a.s benim annemlerde yıldırımda oturuyor canım kurtuluş caddesinde bilirisn belki a.s

işallah canım öyle olur :Saruboceq:
canım vallahi geçmiş olsun dedeiğin gibi yakında göktaşı da düşecek heralde tepene :roflol::roflol: kız mahvolmuş evler yaa kış kıyamet gününde badana da olmaz çocukda var yani of ki ne off hayatımm fisfisfisfisfisfis

günaydın kıslar antika cnm ya dğn ebn senin yazdıklarını okumadım vallhi bitürlü düzene giremedin ya üzüldüm bak şimdi bidünya iş çıkmış yine yaza kadar hiç bişeyde yapılmaz her fırsatta havalandıor cnm vallhi allahım koruusun çok zor

karamuk cnm çok sağol ya vallhi atlattık şükürler olsun bilmiyorum cnm ya benpek bilmiyorum kendim karacabeyli olduğumdan 2 yıldır bursada yaşıyorum oyüzden pek haberim yok

mabelnu cnm allahım hayırlısıyla kucağına almatyı nasip eder inş. ya vallhi allahım dolaylıklar versin doğum inş. kolay geçer doğum dedimi içim kopuyor resmen geçen yaprak dökümünde doğum yaptı fikret ağladım vallhi daha o psikolojiyi atamadım üzerimden henüz bakın kızlar doğum hikayem

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/333606-tugkanim-hikayemiz.html

bana kurtuluş cad. çok yakın tabi yıldırım belediyesi de :) eski evim oralardaydı...hadi o zaman buluşalım...YEŞıM HEMŞıREMMM şu biberonlar için önerdiğin bir dezenvekte yöntemini yaz bana yaaa...elma sirkeli suyla yapıyorum ama şu su tanecikleri yüzünden biberon ve emzikler eskimiş gibi görünüyor sinir oluyorum..hangi dezenvektanı alalım?????

kızlar çok yorucu ve üzücü bir gece geçirdim benim bebişim gece çok huysuzdu ve rahatsızdı sabaha kadar inledi durdu burnu tıkanmış hapşürük desen üst üste hapşurmalar sırtında hırlıtısı derken sabahı bulduk ve 6 saat beni emmedisabahı zor bekledik içim parçalandı sonra ben hemen oturdum pc başına ve suat paker diye uzman çocuk dr. buldum ve bugün eşimle götürdük doruk tıp merkezine bağlı, daha önce götürdüğüm dr.bana dilindeki pamukçuğun normal olduğunu çapağın normal olduğunu hapşürüğün bile olabileceğini söylemişti 1 hafta önce tabi oda bizde normal olduğu için önlemimizi almadık meğer bizimkinin çapağı ilerlemiş ve pamukçukta dili kaplamış önlemimizi alamdığımız için ve bişey öğrendim kızlar çapak evet ilk başlarda normal olarak bilinen ama en fazla 7 gün içersinde geçmesi beklenen bir durummuş ve sürekli nemli bezle silinmeside zarralı olduğu gibi dr. götürmemekte ciddi sorunalra yol açabiliyormuş bunun ilrerlediğini bizzat kendim gördüm bunun için dr. netira diye damla verdi ve bu damlayı sürüyoruz ve ardından göz çevresinin yukarıdan aşağıya doğru baş parmağımızla masaj yaparak çapaklar öenleniyormuş aklınızda olsun kızlar bizim 30 gündür aynı çapak derdimiz sizinde böyleyse artık nemli bezle silmeyin lütfen dikkate alın ilerleyen zamanlarda gözde akma kaşınma kızarıklık gibi sorunalr çıkabiliyormuş.pamukçuğa gelince oda normal değilmiş onun içinde mikostatin diye damla verdi eğer pamukçuk ilerlerse bebek anneyi emmek istemiyormuş anne memeyi verdiğinde ağlayarak almak istemiyormuş sütün tadını alamıyormuş bebek pamukçuğun verdiği durumdan dolayı bu nedenle bir çok bebek anneyi bırakıyormuş bizim durumda buna yaklaşmıştı ben ne zaman emzirmek istesem reddediyordu umarım işe yarar bu damlalar ve bebişim hala ağlıyor bu ilaçlar tesirini ne zaman gösterecek bakalım, umarım bu gece rahat uyur. oooo ne çok yamışım.

geçmiş olsun ya çok üzüldüm :çok üzgünüm: şımarık bu veletler yaaa milletin çocuğu ne şartlarda büyüyor hiç bişey olmuyo biz gözünün içine baktıkça bugüne kadar hiç duymadığımız şeyler inş. ilaçlar çok iyi gelirde emmeyi bırakmaz.:sinifsinif: bide önceki doktorun kimdi ???

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun ya gelmiş geçmiş olsun inş.
vallhi çapak bizdede vardı ama birkaç güne geçti bende kaynatılmış suyla pamukla sildim cnm insan yaşamadan tecrübe edemiyor işte
pamukçuk desen vallhi bende korkuyorum hafif var ama geriye doğru öyle komple dilinde değil yani buna basit alabileceğimiz bir önlemvarmı bilmiyorum ama üzüldüm cnm inş. kısa zamnda geçer pamukçuğuda emer anneciğini ondan huzursuz oluyordur cnm belki biyeri acımasada açlıktandır huzursuzluğu

selam kızlar ya bacılar benım ikizlerımın bakıcısı işten ayrıldı kaldım oylece 22 yasında genc bır kızdı ama cok ıyı ılgılenıyordu hemde evde bana yardım edıyordu bazen o ev işi yapıyor ben cocuklara bakıyordum bazen ben iş yaparken o bakıyordu ama malesef ayrıldı
sızlerın tanıdıgı bırı varmı kızlar genc olabılır sonucta bende evdeyım beraber bakıcaz ıkısı agladıgında yetısemıyorum sımdı ek gıda olayımız var fırsat bulup cocuklara yemek yapamıyorum 8 aylıklar kuzularım ben ıhsaniyede oturuyom bıldıgınız bırılerı varsa cok sevınırım hem cocuklara hemde evde bana yardım edıcek bırı ıstıyorum eger varsa bana özelde yazın goruselım

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için ledangel canım pamukçuk bizimde ilk başta çok değildi ama sonradan çoğaldı bence önlemini al böylece senin bebişte seni rahat emebilsin her hastalığın önlemi bence başladığı zaman alınmalıdır mikostatin damlayı bence dene tabi önce dr. danış canım

herkeze merhaba bi süredir giremedim hepinizi merak ettim bi çokbebiş aşı olmuş geçmiş olsun

kaderim geçmiş olsun canım bende öyküyü doruk tıpa götüryorum çekirgede çok tecrubeli doktorları var

sehercimmmm canııım geçmiş olsun gittimi ablamız çok üzüldüm gel bana beraber bakalım çocuklara:)
çok özledim canım sizi ya

sağol canım inşallah emmeyi bırakmaz tek dileğim o dr. da zaten kilosunu az buldu 1 ayda 600 grm almış sınırda dedi 2 hafta sonra gelin bakayım eğer yine az kilo almışsa ek mamaya başlayacağız dedi:gitme: 38 günlük olduk ama hala kilomuz 3.850 gr.dr. 4 olması gerekiyordu dedi sizin nasıldı canım kilo alımı, diğer arkadşlar ya sizin

sağolasın canım,evet sana katılıyorum çok memnun kaldık yeni doktorumuzdan inan canım çok tecrübeliler yarım saatten fazla kaldık dr. yanında hastalara ilgileri süper tam beklediğimiz gib,i eşim tamam artık dr. bulduk bundan sonra devam dedi doruktaki dr. tafsiye ederim kızlar suat beyi özellikle en ufak ayrınıtsına kadar açıklama yapıyor hastalarına sıkılmadan bu çok önemli anneler için

sehercimmmm canııım geçmiş olsun gittimi ablamız çok üzüldüm gel bana beraber bakalım çocuklara:)
çok özledim canım sizi ya

canım ya sorma gıttı butun duzenım rahatım bozuldu bılıyorsun sende cok ıyıy bakıyordu o aklım hıc cocuklarda kalmıyordu sımdı bırınıde bulamıyorum bu gıdışle taşıncam zaten sana
bu arada gunay bursaya döndu bugun hafızeye gıtmış aradı ordan bırgun gelıcem sana dedı bıgunde senın ıcın oykuye gıderız dedı ama benım bu aralar cok zor bır aksam eşinle falan gel ya cok ozledım bende

ay canım ya çok geçmiş olsun hayatım. hepimizin önemsiz gördüğü şeyler ne kadar da önemli sorunlar çıkarabiliyomuş işallah ilaçalrınız tez zamanda etkisini gösteriri canım tekrar annesini emmeye başlar küçük bıdık tekrar geçmiş olsun kaderima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…