Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın cnm ya bizimde yarın aşımız akşam tuğkanda çok huzursuzdu akşam 7,30 de babası geldiğinde bir uyandı gece 1 de zor uyudu uykuya dalamadı bir türlü tekrar tekrar acıktı gazını çıkararıken ağladı hep bbu sbhta keyfi yok nedense vallhi elim ayağım kesldi o böyle huzursuz olunca benimde yarında aşımız var üst üste olucak vallhi keyfi yerine gelir inş. yarına kadar

ne kadar komik buraya yazdığıma inanamıyrm:)yaklasık 1 seneden beri bu sitenin ve özellikle sizin deruni muhabbetinizin takipcisiym:)uyusukluktan olsa gerek bir türlü üye olamadm bgnn ne hikmetse üye oldum ve yazıyrm:)evet kızlar sizi hamileliğinizi basınzdan gecenleri doğum hşikayelerinizi bebişleri hepsini biliyrm:)sevgili antika senin yazılarını okuya okuya senden daha pimpirikli oldum cıktım:) beyaz melek hamileliğn ve tatlı öyküye kavusma sürecni sürekli takip ettm.antika artık evine meteor düsse sasırmycm.benimde 16 eylülde doğan dünyalar tatlısı bir tentenim var...işin tuhafı gecen sene hamileliğimn basında iş yerinde rahatsızlnmstm jimerde yakın diye beni oraya gtrdler.orada yasdığm tuhaflığında ötesnde ki olayları anlatmak için grmstm topiğe...hani jale hanımda jimerde ya...ama muhabbetleri okudukça hiç yazasım gelmedi:)bende çekirge dorukta yaptm doğumumu...oğlumun cocuk dktru da orada...kızlar cekirge doruk cocuk alanında süper cok tecrübeliler...tavsiye edrm..anasınıfı öğretmnym benim velilermden de orada calısanlar var.ordan da biliyrm.uuu cok yazmıısm hadi kalın sağlıcaklaaaaa:ecrin_bebek:sengözlerimebaksanab

cnm gecmiş olsunnn..suat bey alanında uzman dktrdur bebişi ona gtrmekle iii yapmıssın.rabbim bir daha yasatmasınnn

günaydın canım sana da minik bıdığada geçmiş olsun canım ay canım işallah gelir miniğin keyfi yerine ya dediğin gibi onların keyfi olmadı mı bizimde moral sıfır oluyo canım hadi işallah yarına kadar düzelir de aşınızı sorunsuz yaptırırsınız minik adamına.s

selam bayanalr.uzun zamandır yazılarınızı takip etsemde iş yoğunluğundan sohbete girmeye fırsat bulamadım birtürlü.Bende 16 haftalık hamileyim ve Jale hanımın hastasıyım.Onuda burda sizler ve yeşim hemşire sayesinde buldum zaten o yüzden sizlere bir teşekkür borçluyum.Önce Acıbademe gidiyordum ama memnun kalmadığım için arayış içine girmiştim.sonra Jale hanımda karar kıldım.çokda doğru bir tercih yapmışım.Tabiiiii güzeller güzeli yeşim hemişereyi de tanıma fırsatım oldu.Gerçekten de Jale Hnm harika bir doktor,çok içten ,samimi.....onun yanında çok rahat hissediyor insan kendini.bu arada yeşimcim oğluşum oluyor :)))))))))) umarım burdan keyifli ve faydalı faylaşımlar yapmaya devam ederiz.....

günaydın kısslaarr hepinize ...çok tatlı sohbetiniz var ama ağır bu topic ama haklısınız minkler nefes aldırmıyorlar sizee.....önemli bir sorum var kıslar genel anestezi sezeryan doğum düşünüyorum ne kadar sürede ayılırım ve bebeğimi emziririm çok geçer mi hemen emmesi gerekiyor ya korkuyorum o zamanı kaçırırmıyım diye..birde dikişlerden falan rahat emzirebildiniz mi?ağrı pompası takılıyor mu jimerde.........

nilimsi meslektaş ızz.birde tuhaf olaylar demişsin ben merek ettim vallahi dinlemek istiyorum bilmek lazımmm.neler yaşadın ki.........

beyaz melek burdasın sanırım ...kızın ve sen çok şeker görünüyorsunuz ne güzel büyütmüşsün öyküyü...

ah canım ya kıyamam inşallah bulursun en kısa zamanda...
çok sevindim günayın gelmesine
bende çok özledim kuzucukları tamam geliriz bi akşam haberleşiriz güzelim

sela kızlar anca geliyorum iki gündür yoktum yeni gelenler var hoşgelmişler sefa getirmişler. kaderim çokk üzüldüm yaaa inş. iyidir kuzucuk şimdi. leadangel aman canım baştan bak çaresine.kafam karıştı kimdi genel anesteziyi soran gökkuşağımıydı. neyse kime cevap vericeğim anlaşılmıştır. canım hiç merak etme sen ayılamamış olsanda ilk sütü sağarak veriyorlar. ben kendimde deildim epdural olmama rağmen yani herşeye cevap vermişim yapmışım ama kendim hatırlamıyorum emzirebilmek için saolsun hemşiremiz çk mücadele vermiş ama sıpacık reddedince sağarak biberonla içirmişler yani nolursa olsun onu almasını sağlıyorlar hiç gözün arkada kalmasın. bu arada evet kızlar ev iyice kötüleşmeye başladı bıdığı alıp çıkıyorum ikki gündür ve cam pencere açıp gidiyorum ama ne fayda ( baktıkça sinirim oynuyo hadi badanaya kalkışayayım dedim ama kış kıyamet kurumaz camları uzun süre açamam ufff napcam bilmiyom mecbur yaza kadar idare etcek artık.(((((

canım bünyeden bünyeye değişir ben iki saat te kendime geldim bünyem inanın çok hassas, emzirme konusuna gelince ben baygınken yeşim hemşiremle annem bebeğimi emzirtmiş ben kendimde değildim yani, canım onun için kafana takma sen kendinde olmasan bile emzirme olayına bizler kadar hemşirelerde önem gösteriyor umarım hemen sütün gelir sezeryan da biraz geç süt gelebiliyor benim gelmişti umarım bebeğinin mamaya ihtiyacı olmaz, dikişlerin acısı hissediliyor tabi ama hemşire düğmen olacak yanında ne zaman ağrın olursa basıcaksın ve hemşireler iğne yada ağrı kesici hap vericekler,ben o akşam 10 dakikada bir düğmeye basmıştım ağrı kesici 10 dakikada bir verilmiyor tabi ama yinede hemşirenin gözetiminde olman çok önemli moral olarak kendini daha iyi hissedeceksin.eşim artık kapıya bakıp hayatım yinemi bastın düğmeye deyip durdu. bu arada hamişler son hamilelik dönemindesiniz adamlara yapın nazınızı son günlerinizi iyi değerlendirin benimki hamileyken eve gelirken muakkak arayıp tekrar tekrar sorardı canın ne istiyor diye bende sayardım da sayardım tadını çıkarttım hamileliğin iyikide öyle yapmışım gece 2 de bile yolladım vallah, bak şimdi akşamları ne arayan var ne soran:jeyyar: doğurduk ya bitti herşey çektirin kızlarrdelikafadulden

rutubet kokusu yoksa bence yazı bekle antika kışın badana inan çok zor hemen kurumuyor camları açmak lazım havalanması için o daha da kötü ama rutubet kokusu varsa hiç durma ver devrimi yakınındaki birine başla badanaya derim zorda olsa katlan canım bebeğin için bu arada benimde işim bitse ohh çok şükür biraz oturayım dedğim an inan bir şey oluyor seninde durum öyle sanırım bu kelimeyi söylemiyorum artık şeytanın işi gücü yok uğraşıp duruyor,

yeni gelne arkadaşlar hoşgelmiş
ben yine nrmal doğum yapmama rağmen 3 gün damla sütüm gelmedi 3. gün geldi yani bünye meselesi kuzucuk mama içti hastanede hatta evdede verdik çocuk baktı yok süt müt
makinayı istedik sağalım dedik yok 1 damla bile damlamadı sözde normal doğumda hemen süt gelir deniyor inş. sütün çabuk gelirde emer bebeişin yoksa sen düşünme nasıl emeceğini onu hallederler sağolsunlar hemşireler çok ama çok düşünceli yeşim olsun diğerleri olsun gencecik pervane oluyorlar sağolsunlar

kaderim doğru demişsin yapın yapabildiğinizi heriflere :))) bu arada yok canım koku derdi yok ama diyorum baktıkça sinir oluyom bi görseniz rezalet yani.gidebileceğim yer olsa çağırcam bi adam yaptırcam kış mış bakmıcam ama malesef zaten bildiğiniz gibi annemlerle beraber oturuyoruz.babam tam bir ev kuşu oldu hastalığından beri bütün gün tv başında,adam vardiyalı çalışıyo gecesi gündüzü belli değil,ee benim sıpayıda biliyonuz bızık nerdeyse hiç susmuyo kimseyi rahatsız edemem anlıycanız mecbur katlancam yaza kadar ((

günaydın hanımlarrrrŞeniz

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa

Son düzenleme:
bu gün herkesin işi başından aşmış galiba kimsecikler uğrayamamış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…