cnm gecmiş olsunnn..suat bey alanında uzman dktrdur bebişi ona gtrmekle iii yapmıssın.rabbim bir daha yasatmasınnnkızlar çok yorucu ve üzücü bir gece geçirdim benim bebişim gece çok huysuzdu ve rahatsızdı sabaha kadar inledi durdu burnu tıkanmış hapşürük desen üst üste hapşurmalar sırtında hırlıtısı derken sabahı bulduk ve 6 saat beni emmedisabahı zor bekledik içim parçalandı sonra ben hemen oturdum pc başına ve suat paker diye uzman çocuk dr. buldum ve bugün eşimle götürdük doruk tıp merkezine bağlı, daha önce götürdüğüm dr.bana dilindeki pamukçuğun normal olduğunu çapağın normal olduğunu hapşürüğün bile olabileceğini söylemişti 1 hafta önce tabi oda bizde normal olduğu için önlemimizi almadık meğer bizimkinin çapağı ilerlemiş ve pamukçukta dili kaplamış önlemimizi alamdığımız için ve bişey öğrendim kızlar çapak evet ilk başlarda normal olarak bilinen ama en fazla 7 gün içersinde geçmesi beklenen bir durummuş ve sürekli nemli bezle silinmeside zarralı olduğu gibi dr. götürmemekte ciddi sorunalra yol açabiliyormuş bunun ilrerlediğini bizzat kendim gördüm bunun için dr. netira diye damla verdi ve bu damlayı sürüyoruz ve ardından göz çevresinin yukarıdan aşağıya doğru baş parmağımızla masaj yaparak çapaklar öenleniyormuş aklınızda olsun kızlar bizim 30 gündür aynı çapak derdimiz sizinde böyleyse artık nemli bezle silmeyin lütfen dikkate alın ilerleyen zamanlarda gözde akma kaşınma kızarıklık gibi sorunalr çıkabiliyormuş.pamukçuğa gelince oda normal değilmiş onun içinde mikostatin diye damla verdi eğer pamukçuk ilerlerse bebek anneyi emmek istemiyormuş anne memeyi verdiğinde ağlayarak almak istemiyormuş sütün tadını alamıyormuş bebek pamukçuğun verdiği durumdan dolayı bu nedenle bir çok bebek anneyi bırakıyormuş bizim durumda buna yaklaşmıştı ben ne zaman emzirmek istesem reddediyordu umarım işe yarar bu damlalar ve bebişim hala ağlıyor bu ilaçlar tesirini ne zaman gösterecek bakalım, umarım bu gece rahat uyur. oooo ne çok yamışım.
günaydın cnm ya bizimde yarın aşımız akşam tuğkanda çok huzursuzdu akşam 7,30 de babası geldiğinde bir uyandı gece 1 de zor uyudu uykuya dalamadı bir türlü tekrar tekrar acıktı gazını çıkararıken ağladı hep bbu sbhta keyfi yok nedense vallhi elim ayağım kesldi o böyle huzursuz olunca benimde yarında aşımız var üst üste olucak vallhi keyfi yerine gelir inş. yarına kadar
ne kadar komik buraya yazdığıma inanamıyrm:)yaklasık 1 seneden beri bu sitenin ve özellikle sizin deruni muhabbetinizin takipcisiym:)uyusukluktan olsa gerek bir türlü üye olamadm bgnn ne hikmetse üye oldum ve yazıyrm:)evet kızlar sizi hamileliğinizi basınzdan gecenleri doğum hşikayelerinizi bebişleri hepsini biliyrm:)sevgili antika senin yazılarını okuya okuya senden daha pimpirikli oldum cıktım:) beyaz melek hamileliğn ve tatlı öyküye kavusma sürecni sürekli takip ettm.antika artık evine meteor düsse sasırmycm.benimde 16 eylülde doğan dünyalar tatlısı bir tentenim var...işin tuhafı gecen sene hamileliğimn basında iş yerinde rahatsızlnmstm jimerde yakın diye beni oraya gtrdler.orada yasdığm tuhaflığında ötesnde ki olayları anlatmak için grmstm topiğe...hani jale hanımda jimerde ya...ama muhabbetleri okudukça hiç yazasım gelmedi:)bende çekirge dorukta yaptm doğumumu...oğlumun cocuk dktru da orada...kızlar cekirge doruk cocuk alanında süper cok tecrübeliler...tavsiye edrm..anasınıfı öğretmnym benim velilermden de orada calısanlar var.ordan da biliyrm.uuu cok yazmıısm hadi kalın sağlıcaklaaaaa:ecrin_bebek:sengözlerimebaksanab
canım ya sorma gıttı butun duzenım rahatım bozuldu bılıyorsun sende cok ıyıy bakıyordu o aklım hıc cocuklarda kalmıyordu sımdı bırınıde bulamıyorum bu gıdışle taşıncam zaten sana
bu arada gunay bursaya döndu bugun hafızeye gıtmış aradı ordan bırgun gelıcem sana dedı bıgunde senın ıcın oykuye gıderız dedı ama benım bu aralar cok zor bır aksam eşinle falan gel ya cok ozledım bende
canım bünyeden bünyeye değişir ben iki saat te kendime geldim bünyem inanın çok hassas, emzirme konusuna gelince ben baygınken yeşim hemşiremle annem bebeğimi emzirtmiş ben kendimde değildim yani, canım onun için kafana takma sen kendinde olmasan bile emzirme olayına bizler kadar hemşirelerde önem gösteriyor umarım hemen sütün gelir sezeryan da biraz geç süt gelebiliyor benim gelmişti umarım bebeğinin mamaya ihtiyacı olmaz, dikişlerin acısı hissediliyor tabi ama hemşire düğmen olacak yanında ne zaman ağrın olursa basıcaksın ve hemşireler iğne yada ağrı kesici hap vericekler,ben o akşam 10 dakikada bir düğmeye basmıştım ağrı kesici 10 dakikada bir verilmiyor tabi ama yinede hemşirenin gözetiminde olman çok önemli moral olarak kendini daha iyi hissedeceksin.eşim artık kapıya bakıp hayatım yinemi bastın düğmeye deyip durdu. bu arada hamişler son hamilelik dönemindesiniz adamlara yapın nazınızı son günlerinizi iyi değerlendirin benimki hamileyken eve gelirken muakkak arayıp tekrar tekrar sorardı canın ne istiyor diye bende sayardım da sayardım tadını çıkarttım hamileliğin iyikide öyle yapmışım gece 2 de bile yolladım vallah, bak şimdi akşamları ne arayan var ne soran:jeyyar: doğurduk ya bitti herşey çektirin kızlarrdelikafaduldengünaydın kısslaarr hepinize ...çok tatlı sohbetiniz var ama ağır bu topic ama haklısınız minkler nefes aldırmıyorlar sizee.....önemli bir sorum var kıslar genel anestezi sezeryan doğum düşünüyorum ne kadar sürede ayılırım ve bebeğimi emziririm çok geçer mi hemen emmesi gerekiyor ya korkuyorum o zamanı kaçırırmıyım diye..birde dikişlerden falan rahat emzirebildiniz mi?ağrı pompası takılıyor mu jimerde.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?