bu gün herkesin işi başından aşmış galiba kimsecikler uğrayamamış :)))
kızlar nasılsınız vallhi iş bile yapamaz oldum ben tuğkandan vallhi bugün aşımızı olduk
boyumuz maşallah 1 ayda 5 cm uzamış
740 gr almışız bir ayda maşlallah iyimi galibakızlar değilmi kilo alımı
ohh maşallah canımm hadi geçmiş olsun sizee :1hug: maşallah boyumuz kilomuzda çok gzüel hayatımkeyfi nasıl aşıdan sonra iyimi şuan keyifsiz diyodun a.s
düna kşam keyfi yerine geldi gecede uyudu güsel bugün aşıdan sonra keyfi iyi gibi ama uyuyamadı bugünde 5 dk uyudu uyandı salladım durdum kocagün vallhi huyu değişiyor bakalım 40 çıkınca ne olucaz
felaket tellallığı yapmıyım ama 40 geçtimmi kudurmaya başlıyo bunlar bu versiyon böle işliyo galiba kaydirigubbakcemile3 neraklanma canım 1. ay aşısı sorun yaratmıyo 2. ayda bile o kadar yükleme yapılmasına rağmen öle aman aman ateş falan olmuyo içiniz rahat olsun.
kızlarrrrrrrrrr kafamçokkarıştı keşke o göktaşı düşeydi dedirtçek bişey oldu bu kez.:bbo:
çarşambaları benim çamaşır ve ütü günümdür ayrıca pazarda çarşamba kuruluyor şimdi neden söledin bunları dicen sonunda anlıcanız.bütün gün bi taraftan ufaklık bi taraftan işlerle uğraşıp durdum. akşam üstü artık bütün işim bitti ufaklığıda uyuttum dedim 15 dakkaya gelirim sakın çıkmayın evden annemle babama ah gitmez olaydım. eve bir döndümki (evleri birleştirirken fazla olan eşyaları aşada boş duran apartmana ait ve herkezin ardiye gibi kullandığı daireye indirmiştim.)o eşyaların hepsi kolilerle yukarı çıkmış fazla sandalyeler koliler mutfağın ortasında hepsi :1shok: kapıyı açmamla şoka ğradım ama asıl şok odadaymış.laelaelaelaelae aynen buna döndüm içerdeki manzarayı görünce.benim sıpa uyanmış altınada yapmış benim iki akıllıda temizleyelim böle durmasın demişler ama tam açılınca bi daha yapmış onu temizlemeye çalışırken bu sıpa dön elini o pisleğe bulaştır ordanda suratına.üstüne başına.anlıycanız (çok afedersiniz) tam bi bok çuvalı olmuş.bide üstüne onu görünce güleyimmi ağlıyımmı şaşırdım.kerameti tam tamına 20 dakika yoktum evde.neyse mecbur bunu doğru suya başka türlü temizlencek gibi değldi çünkü.kolileriyse küçükleri indirdim büyükler içinse mecbur adamın keyfini beklicem.işin kötüsü eve geldiğimde dedemizde koltuğa atmış durumdaydı kendini tansiyonu çıkmış yorgunluktan. inş. gece dahada çıkmaz yoksa bide onun hastahane derdi çıkcak.
antika cnm okuttur kendine cidden valhi üzernde bişey var gibi senin kuzuya çok güldüm ya kıyamam kız ona çok mutlu oluyorlar altları açılınca sevinçten yapmıştır o :)
benimki bile acemilikten kaç kere üzerine işedi ilk haftalarda becerip alana kadar pırr
denizcim hoşgeldin topiğe
günaydın hanımlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım
Merhaba canım..Uğruyorum arada buraya da...Ama şu an Jale hanıma devam eden arkadaşlara pek rastlayamadığım için sık sık gelmiyorum..
Şu an kimler gidiyor acaba?
günaydın canımm çok şükür iyiyz sen nasılsın bebişin nasıl keyifler iyimiia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?